Találatok a következő kifejezésre: Honnan számít az (176 db)

Honnan számít nagynak a női mell? és mi az ami még kicsi? Mit gondol egy pasi a nagy mell láttán? És mit a kis ciciktől? Milyen gondolatok vannak a fejében?

Jó, ha szeret a pasim a cicimet is szereti majd, de mégis? Eddig csak óriási mell? barátn?i voltak, azt bámulta meg, erre itt vagyok én és hiába szeret a nagy mellekkel biztosan jobban kívánna. Mit gondol pl szex közben , mit érez valójában a pasi akinek kis mell?(75B is alig:-( a barátn?je?

Legjobb válasz: megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.

megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.
Szerintem ezt neked kellene tõle megkérdezned, mert minden férfi máshogy van ezzel. Nekem is kis melleim vannak, de a barátom imádja õket és bár én az elején nagyon szégyelltem, õ nem szereti a nagy melleket. Ha veled van, akkor biztosan szeret és így fogad el, ahogy vagy. Ezen kár stresszelned, aki a nagy melleket szeretni, az olyan barátnõt keres, én soha nem nagyobbíttatnám meg mondjuk egy pasi kedvéért, aki szeret, fogadjin el így. Sztem ne aggódj.
én is abba a kategóriába tartozok sajnos, és én se tudom így elfogadni magam, de a barátom szeret...persze nem bánná, hogyha nagyobb lenne, mert ugye azok mégis látványosabbak, és jobb õket fogdosni is, de mondta, hogyha valamit megváltoztatnék magamon akkor már nem "szeretne", szal azt pl semmiképp nem akarná, hogy megmûtessem magam emiatt, mert õ így szeret ahogy vagyok:)
Nyugi csajszikám, lazaság, weled wagyok:) énis ebbe a kínba szenvedek, de nem ez a fontos... a nagymellu picsákat a pasik csak meg akarják b...ni, és néha a kismellueket is... énis utállom hogyha egy sokkal szebb ribancot látok mint én, kibaszottul utállom, az a gyenge pontom.. de így kell magunkat elfogadni, ez wan sajna :( de attol még nem wagy kevesebb, mert nincsenek nagy melleid, akkor biztos wan benned walami sokkal jobb mint a nagy csocsok... és ezt most oszintén mondom.. énis attol félek h a pasim az olyan csajokat nézi meg wagy olyanok teccenek neki, de NEM ERDEKEL!!! Fel a fejjel, kitartást, én melletted wagyok :)
Kis mell, nagy mell, kis farok vagy nagyfarok ennyi erõvel akkor mi nõk is csak a nagyfaszúakat bámuljuk meg??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, vagyon aranyosak vagytok! (a hetedik kommentre: az én cicimnek nem csak a felét lehet átfogni 1 tenyérrel, hanem (bõven) az egészet :s )
Ha szereted a párod akkor ezt hagyd abba!!!Hogyan kívánhatná a melleid mikor folyton azt hajtogatod, h kicsi, h nem szép.Hallottam már olyan h egy nõ annyisszor hajtogatta h nagy a feneke ameddig a párja, aki addig megveszett a csaj feneke miatt, megundorodott tõle..Ezért mondom, nekem sincsenek nagy melleim, de büszke vagyok rájuk és soha de télleg soha nem volt még emiatt problémám :D szóval ÖNBIZALOM
Minden pasi más. Ezzel te ne foglalkozz. Sok férfi van úgy, hogy a nagy melleket szereti, de szép formás mellekért oda vannak. Szal lehet a tied kicsi, de formás a volt barátnõié meg lehet, hogy nagyok voltak de egy lógós akármi... semmi szépség benne. Légy büszke a melleidre. :) (pasi voltam)
Ez a mell téma látom majdnem olyan mint nálunk a farok-téma. Állandóan fõ a fejünk miatta, de én megmondom a frankót: a nagy csöcsök elõbb-utóbb megereszkednek, és néha már 20 évesen sincs tartásuk, és általában nem a legszebb a bimbójuk sem, szóval a dekoratív összhang sokkal fontosabb mint a méret. Ha több mint a felét át lehet fogni 1 tenyérrel az a jó! Pl én sem parázok amiatt hogy a farkam a nagyátlag szórásának kereken a számtani közepe, mert amúgy szép formás. Pl te hogy vagy ezzel a dologgal, neked sem hiányozna egy 20-as a puncidba nemde?
Ez egy adottság, el kell fogadni. Bár tudom, hogy nehéz. És ez csak egy apróság, nem ezért fog valaki választani, és szeretni.
Noh.Szóval..szerintem egy kis mellet is lehet "nagyon szeretni"Én pl azokért vagyok oda...néha le is szólnak érte hogy aki tetszik nekem hogy neki milyen kicsi... na.. és?Én így szeretem õt!Inkább legyen kicsi szép formás, mint egy nagy lógós...Bár ezzel szerintem mindenki máshogy van...Én nem a melléért szeretek egy nõt...
En mindig a cicis fajtaba tartoztam, nekem meg emiatt voltak problemaim.85C. Evek alatt megtanultam, hogyha egy ferfi szeret, tokmindegy mekkorak a melleim. - a melleid. Ne gorcsolj ezen! A kedvesemnek pattanas mellu noje volt elottem akinek viszont sokkal jobb alakja volt mint nekem...sorolhatnam. De szeret ahogy vagyok es ez a lenyeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszolkat! már kérdeztem tõle, és azt mondja, õ így imád és kész, ne ezzel foglalkozzak de ez nem így meg, nem véletlenül voltak eddig nagymellû barátnõi, és a hevarjaival is azokat bámulja, és néha "poénból" fikázzák akinek kicsi van, és ha szólok érte, akkor persze énrám nem vonatkozik, de hát mégis, hisz nekem is oylan :(
Hát ez tényleg változó.Az én barátom a nagy melleket szereti, és hát nekm nagy van.Õ ezt imádja és állandóan puszilgatja meg simogatja mondja h milyen szépek.Na de nem akarlak elkedvetleniteni szerintem vannak olyan pasik akik kifejezetten A kis mellû lányokat szeretik.
Nekem sincs nagy mellem (kb. 75B), de a barátom azt mondja, hogy "imádja az édes pici melleim".. Az elõzõ barátom is szerette, neki a nagy mell nem is tetszik. És nem egy pasit ismerek, aki inkább a kisebb mellekre bukik, szóval ne aggódj :)

Szerintetek honnan lehet a legolcsóbban hozzájutni microchiphez? 2 kutyánk van és elég megterhelő számunkra az 5. 000, - Ft-os db ár. Esetleg tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne olcsóbban hozzájutni?

Legjobb válasz: merre laksz? 3500 Ft a chip! január 1. volt a határideje a kötelezõ jelölésnek és minimum tavaly nyár óta ettõl hangos mindenféle média és internetes kutyafórum. háromnegyed év alatt ennyit nem lehetett volna összerakni? egyébként állatorvosi rendelõkben lehet a chiphez jutni és ott végzik a beültetést és a regisztrációt is.

merre laksz? 3500 Ft a chip! január 1. volt a határideje a kötelezõ jelölésnek és minimum tavaly nyár óta ettõl hangos mindenféle média és internetes kutyafórum. háromnegyed év alatt ennyit nem lehetett volna összerakni? egyébként állatorvosi rendelõkben lehet a chiphez jutni és ott végzik a beültetést és a regisztrációt is.
A kérdező hozzászólása: Természetesen felelõtlenek vagyunk a párommal, nem adatjuk be a kötelezõ oltásokat és a tablettákat sem. Biztosan kockáztatnánk a saját és a 10 hónapos lányunk biztonságát ilyen dolgokkal. Ez a chipesdi meg csak megint egy lehúzás a kormány részérõl... Akkor ezek szerint, ha én kérdezek valamit, annak le kell írnom az okát is? Tudni szeretnétek miért nehéz kifizetni? Teregessem ki a család életét? Még mit nem... A kérdésem egyáltalán nem erre irányult. Csak itt az a baj, hogy rögtön vádaskodni kezd mindenki, ahelyett, hogy normálisan a kérdésre válaszolna. Mi sem szarral etetjük a kutyákat, de adok pontos címet, ha már ennyire féltitek õket el lehet jönni, nyugodtan megnézni! Az össznépi oltásról nem kaptunk értesítést, a mi állatorvosunk pedig letojja az egész falut, így a chipezésrõl sem értesített... Köszönöm, hogy ennyire aggódtok a kutyákért... Szóval ki szeretne jönni szétnézni nálunk?????
nemhogy a kötelezõ oltásokról, de chiprõl is értesítettek, ugyanis ez a helyi állatorvosok dolga! ebösszeíráskor pedig a chip meglétét is igazolni kell. aki fórumon érdeklõdik kedves kérdezõ, annak számolni kell azzal, hogy a válaszolók a kérdés tartalma alapján ítélnek. a kérdésbõl pedig nem derül ki, hogy miért megterhelõ chipezni a kutyákat. és mivel ez egy nyílt fórum a kérdés mehet visszafelé is: megkapták a kutyák a minimum évi kötelezõ oltásokat, féregírtó tablettákat?
Ha faluban élsz, akkor kell hogy legyen össznépi oltás. Nem? Én is faluban élek, múlt héten jött az értesítés, hogy 4-én és 8-án lehet vinni az ebeket oltásra. Itt elvégzik a chippelést is, 3500 ft.
baromira jól tudom, hogy mi az a nélkülözés. a kutyát mégsem hanyagoltam el sosem, és nem is szarral etetem.
A kérdező hozzászólása: Ez igen! Szeretem az olyan embereket, akik anélkül ítélkeznek, hogy tudnának valamit is. Feltételezéseken alapul a vádaskodásotok. Igen, kapnak a kutyák enni, képzeljétek nem is soványak. Nahát ki gondolta volna. És nem tudunk ennyit félre tenni egy év alatt sem, mert épphogy kjövünk hóvégére... De az ilyen válaszokat biztosan olyanok írták, akiknek nem kell nélkülözni. A másik pedig, hogy feltettem egy kérdést és arra válaszoljatok, ne ítélkezzetek. Nem vagyok egyedül az országban és a nagyvárosi ingyenes akciókról is lemaradtam, mert egy vidéki kis faluban élek. Sõt nem is tudtam ilyenrõl. A normális válaszokat köszönöm.
Jan. 1-ig minden nagyobb városban voltak akciók, kedvezmények a chipeztetésre! Sok helyen ingyenesen is megcsinálták! És csak jan. 1-ig volt kötelezõen 3500 ft, most ez már csak egy ajánlott ár, nem kell az orvosoknak feltétlenül betartaniuk. Miért nem volt elég felelõsségérzeted ahhoz, hogy a határidõig csináltasd meg?
Én csak a kutyákat sajnálom, akinek nincs 5ezer avagy 10ezer forintja a kutyáira, annak miért kell két kutya? Egyáltalán kapnak azok enni? Szánalmas hogy a legtöbb kutyatulajdonos ezzel védekezik hogy drága a chip, kérdem én minek akkor neki kutya? Ezerszer többe kerül 1 kutya fenntartása, mint egy chip beültetése.
számomra hihetetlen, hogy nem tudtál összerakni ennyi pénzt 1 év alatt
Környékbeli állatorvosoknál kel érdeklõdni. De 3500/db-nál is 7000ft. Annál olcsóban nem fogjátok megúszni. Ha meg nagyon nem megy az sem, egyik hónapban kapja meg az egyik a másikban meg a másik.
Fel kell hívni a rendelõket, hogy regisztrációval regyütt, hol mennyi.3500 a legkevesebb amit elkérnek, nálunk 4500 .
fél év alatt, ha naponta kb. 25 Ft-ot félreteszel kutyánként, akkor a megadott határidõig be is lehetett volna ültetni a chipeket. egyébként sem kérdezte senki a szociális helyzetedet, az a kérdésedbõl nagyjából kiderült. 1 megoldás lehet, a következõ kötelezõ veszettség elleni oltásig próbáljátok félretenni a 2 chip árát, mert csak akkor kaphatnak a kutyák oltást, ha chipjük van. addig meg bízzatok benne, hogy nem ellenõrzik a chip meglétét vagy nem lesz bajuk a kutyáknak, mert chip nélkül nem láthatja el az orvos.

Honnan tudnám letölteni Vastag Csba és Vastag Tomi számait az x faktorból?

A Youtube-on már nincs fenn az októberi 16-23-30-ai számaik. Tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Én Csaba számait áttudom küldeni, Tomié nincs meg...

Én Csaba számait áttudom küldeni, Tomié nincs meg...
youtube
A kérdező hozzászólása: kösz, demár próbáltam. ott csak november 6tól vannak fenn. a többit tötölték -, -

Úgy érzem nagyon rámászok azokra, akikkel össze akarok haverkodni. Honnan számít igazából rámászásnak?

Milyen jelei vannak, ha a másik is így gondolja?

Legjobb válasz:
ha valakit megismersz és onnantól kezdve úgy viselkedsz vele,mintha rég nagyon jó barátok lennétek, ha öntöd rá a bizalmas dolgaidat,minden apróságot elmesélve, ha folyamatosan szervezel-tervezel vele és a tudtára is adod Nekem kb ezek a jelei,amúgy simán lehet,hogy valakivel így lesztek a legjobb barátok egyszer,de ha mindenkivel így indítasz,akkor észreveszed,hogy gyorsan cserélõdnek az emberek körülötted. A másik meg attól függõen,hogy mennyire tolerálja ezt általában hárít,halogat veled szemben,pl nem hív ,nem keres,lemond programokat... Én ilyesmire gondoltam. Amúgy nem ronts ajtóstól a házba,mert nagyon fárasztó tud lenni az ilyen viselkedés. Van egy kolléganõm,(üzletben dolgozunk)úgy viselkedik a vevõkkel,mintha régi cimborák lennének,közben nem veszi észre,hogy már kellemetlen.Nõ létére férfi vevõvel tárgyalja a vetélését... Én meg állok ott elképedve.Mindig az barátnõjével megy mindenhová (akinek még a nevét sem tudjuk)tizen...éve dolgozunk együtt(ezért furcsa)soha senki nem hívja ,nem köszönti és akit csak ismerek mindenki szánakozik rajta,aztán ha kiismerik inkább elkerülik.Ne akarj ilyen lenni. Próbáld meg önállóan is elfoglalni magad és örülj,ha van társaságod,ne riaszd el az embereket magadtól.Várd meg,hogy más is keresse a tiédet. Tõlem ennyi telt,remélem segítettem és tényleg nem az észt akarom neked osztani,szia

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ha valakit megismersz és onnantól kezdve úgy viselkedsz vele, mintha rég nagyon jó barátok lennétek, ha öntöd rá a bizalmas dolgaidat, minden apróságot elmesélve, ha folyamatosan szervezel-tervezel vele és a tudtára is adod Nekem kb ezek a jelei, amúgy simán lehet, hogy valakivel így lesztek a legjobb barátok egyszer, de ha mindenkivel így indítasz, akkor észreveszed, hogy gyorsan cserélõdnek az emberek körülötted. A másik meg attól függõen, hogy mennyire tolerálja ezt általában hárít, halogat veled szemben, pl nem hív , nem keres, lemond programokat... Én ilyesmire gondoltam. Amúgy nem ronts ajtóstól a házba, mert nagyon fárasztó tud lenni az ilyen viselkedés. Van egy kolléganõm, (üzletben dolgozunk)úgy viselkedik a vevõkkel, mintha régi cimborák lennének, közben nem veszi észre, hogy már kellemetlen.Nõ létére férfi vevõvel tárgyalja a vetélését... Én meg állok ott elképedve.Mindig az barátnõjével megy mindenhová (akinek még a nevét sem tudjuk)tizen...éve dolgozunk együtt(ezért furcsa)soha senki nem hívja , nem köszönti és akit csak ismerek mindenki szánakozik rajta, aztán ha kiismerik inkább elkerülik.Ne akarj ilyen lenni. Próbáld meg önállóan is elfoglalni magad és örülj, ha van társaságod, ne riaszd el az embereket magadtól.Várd meg, hogy más is keresse a tiédet. Tõlem ennyi telt, remélem segítettem és tényleg nem az észt akarom neked osztani, szia

Az okirat hamisítás elévülési ideje honnan számít?

Tehát ha valaki 3 éve vett egy hamis bármit, de azon ugye nincs dátum, honnan számolják a 3 évet?

Legjobb válasz: Btk.: 27.§ Az elévülés kezdõ napja a) befejezett bûncselekmény esetén az a nap, amikor a törvényi tényállás megvalósul, b) kísérlet és elõkészület esetén az a nap, amikor az ezeket megvalósító cselekmény véget ér, c) olyan bûncselekmény esetén, amely kizárólag kötelesség teljesítésének elmulasztásával valósul meg, az a nap, amikor az elkövetõ még az e törvényben megállapított következmény nélkül eleget tehetne kötelességének, d) olyan bûncselekmény esetén, amely jogellenes állapot fenntartásában áll, az a nap, amikor ez az állapot megszûnik.

Btk.: 27.§ Az elévülés kezdõ napja a) befejezett bûncselekmény esetén az a nap, amikor a törvényi tényállás megvalósul, b) kísérlet és elõkészület esetén az a nap, amikor az ezeket megvalósító cselekmény véget ér, c) olyan bûncselekmény esetén, amely kizárólag kötelesség teljesítésének elmulasztásával valósul meg, az a nap, amikor az elkövetõ még az e törvényben megállapított következmény nélkül eleget tehetne kötelességének, d) olyan bûncselekmény esetén, amely jogellenes állapot fenntartásában áll, az a nap, amikor ez az állapot megszûnik.
nyilván a bûncselekmény elkövetésének idõpontja az ahonnan számít. Nah de ezt bizonyítani kell ám.
Amikor a hatóság tudomására jut, onnan három év.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de szerintem nem így van. Egy ismerõsöm bebukott hamis érettségivel, de nem lett semmi jogi következménye, mert elévült a büntethetõségi idõ. Tehát mire a hatóság tudomására jutott, már elévült.
amúgy az okirat hamisítás az nem egyenlõ a vásárlással tudtommal. ott az a gond ha használod. illetve egy házkutatásnál elõkerülve kérdéseket vet fel, pl azt is hihetik, hogy valóban te hamisítottad.
"de szerintem nem így van" Hát szerinted lehet. De erre alapozz egy védõbeszédet a büntetõperben! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második választ! Kedves elsõ és utolsó, nem értetted meg a kommentem második részét. Szóval már elévült az illetõ büntethetõsége, nem kapott sem pénz-, sem más büntetést. Nem kellett semmit bizonyítania.
Ebben a kérdésben azért jogászkörökben sincs teljes egyetértés. Kopi Pali diplomája kapcsán érvelt, ha jól tudom, Schiffer András, hogy hiába történt húsz éve, a doktori címet azóta is viseli, ezért folytatólagos az elkövetés. Csak ott ugye nem okirathamisítás, hanem szerzõi jogsértés volt a vád. A Btk. valóban úgy fogalmaz, hogy nem csak az okirat elkészítése, hanem a felhasználása is megvalósítja a bûncselekményt, tehát van olyan értelmezés, ami szerint akár egy húsz éves hamis érettségi felhasználása is büntetendõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ennek a számnak honnan ismerős az eleje?

http://www.youtube.com/watch?v=_8lSKVcFY3o kb az első 20 másodperc szerintem vami régebbi számból van... de melyik az..?

Legjobb válasz: van egy nem 2012es Infinite ez csak a feldolgozása :D

van egy nem 2012es Infinite ez csak a feldolgozása :D
az eredeti 1989-ben íródott (Guru Josh - Infinity) http://www.youtube.com/watch?v=g2q9MdnqgMM
Irene Cara - What a feeling (Flashdance) Balázs Feco és Korál -Évszakok Lara Fabian - I will love again ezek jutottak eszembe:D
2. vagyok ezt , meg amit a többiek itten linkelnek, nem ismertem eddig, de amúgy az amit írtam az egyik a " Változnak az évszakok", na ott vagy csak Balázs Fecót v csak Korált írjatok be, mert különben mást dob ki:D

Ha több férfi érdeklődik, honnan fogom tudni, hogy ki számomra az igazi?

2 komoly kapcsolat után egyedülálló vagyok most, és több érdekl?d? van az életemben, erre régebben nem volt példa (fiatalabb koromban, tiniként f?leg kb a kutyát sem érdekeltem). Egyrészt nem tudom megszokni, hogy van, aki észrevesz n?ként is, másrészt nem tudom, hogy ha döntök egyszer, akkor jól döntöttem. Ezt honnan fogom tudni? Nem szeretnék boldogtalan lenni egy rossz döntés miatt. Voltak komoly idvarlóim, de egyszer?en nem tudtam leragadni egyiknél sem. Persze voltak "komolytalanok is", de csak komoly kapcsolatra vágyom és boldog életre.

Legjobb válasz: Azer nem tudtal leragadni egyik mellett sem mer nem vonzodtal hozzajuk nem keltettek fel az erdeklodesed. Ha mar azon gondolkodol, hogy melyiket valaszd melyik mellett donts akkor tobb mint valoszinu, hogy egyik sem az igazi kulomben azt erezned, tudnad h "na Ot akarom" vele le tudnam elni az eletem.

Azer nem tudtal leragadni egyik mellett sem mer nem vonzodtal hozzajuk nem keltettek fel az erdeklodesed. Ha mar azon gondolkodol, hogy melyiket valaszd melyik mellett donts akkor tobb mint valoszinu, hogy egyik sem az igazi kulomben azt erezned, tudnad h "na Ot akarom" vele le tudnam elni az eletem.
Mikor fogod tudni biztosan, hogy a választottad igazi-e? Majd ha leéltél vele egy életet jóban-rosszban, és a társad volt. Addig sajnos csak reménykedhetsz benne...
de van amikor nem erzed egybol, nincs az a szerelem elso latasra ezert eselyt kell adni a kapcsolatnak h kozzelebb keruljetek egymashoz es ha akkor sem alakul ki a kotodes akkor lepj tovabb, persz nem kell feltetlenul lefekudni veluk, anelkul is lehet annyira kozel kerulni valakihez h ragyere szereted vagy sem, elso voltam
Két hosszútávú (4 ill 7 éves) ill. több rövidebb kapcsolat, ismerkedés után ÉN ezt tenném: - akivel a legjobban érzem magam, azzal lennék - férjhez sose mennék, mert rengeteg pénz (hogy a válásról ne is beszéljünk) - gyereket nem szülnék, mert akármilyen képzett vagyok, a jövõt egyszerûen nem látom biztonságosnak - kiélvezném MINDEN percét a kapcsolatnak, és próbálnék mindenképp a késõbbiekben problémák esetén megoldásokat találni (ha több is van, akivel jól érzem magam, akkor az választanám, akivel közös érdeklõdési körünk van, ha ebbõl is több van, akkor akivel közös a mentalitásunk, ha ebbõl is több, akkor akinek a szakmáját a legjobbnak tartom hosszútávon) - a kapcsolatban IS folyton tanulnék (nyelvet, szakmát, bármit) és saját "kis" megtakarítást gyûjtenék (amit nem kötnék senki orrára) a fizumból
5-ös igazi egoista vagy. "Gyereket nem szülnék". Pedig az az élet értelme!!!!
Körülöttem 3 jelentkezõ sürgött, forgott, és a szívemre hallgattam. Ennyi.
Az 5ös válaszolóval nagyon egyet értek. Bár én pont nem igy csináltam anno, de ha lenne még egy életem, igy járnék el.
Sehogy, ezt nem lehet tudni.Mindenki arc alapján választ, a többi nem számít
Egy nagy Õ van a homlokára ragasztva.
A kérdező hozzászólása: És ha 2 év alatt nem jön a szerelem érzése, csak a kötõdés van, megszokás, akkor annak a kapcsolatnak van jövõje?
"5-ös igazi egoista vagy. "Gyereket nem szülnék". Pedig az az élet értelme!!!!" Ha szted az élet értelme az, hogy gyereket csináljunk, akkor elég szegényes és unalmas ember lehetsz. És miért lenne egoista, aki nem vállal gyereket ? Az emberek maguk miatt vállalnak gyereket, azért, mert boldoggá teszi õket, semmi másért. meg hogy maradjunk utánuk valami. ez mennyivel önzetlenebb dolog?

Honnan van az a tévhit, hogy álláskeresésnél számít, hogy hány gyereke van valakinek?

30 éves vagyok, az utóbbi id?ben elég sok állásinterjún voltam. Nincs gyerekem, de a korom alapján simán lehetne akár három is. Eddig egyetlen interjún se kérdeztek rá, de még a családi állapotomra sem.

Legjobb válasz: Lehet nem kérdeztek rá, de úgy vannak vele, hogy majd ha este 9-ig benn kell szívni, akkor a gyerekesek úgyis kihullanak, ezért már meg sem kell kérdezniük.

Lehet nem kérdeztek rá, de úgy vannak vele, hogy majd ha este 9-ig benn kell szívni, akkor a gyerekesek úgyis kihullanak, ezért már meg sem kell kérdezniük.
Tévedésben vagy, mert rákérdezhetnek! Ki tiltja? Csak ebben az a poén, hogy nincs rá jó válasz! Mert ha nincs gyereked, akkor veszélyes vagy, ugyanis bármikor teherbe eshetsz, ha pedig van gyereked, akor meg az a baj, hogy mi lesz, ha a gyerek beteg! Ördögi kör! Én kb. a gyerekeim 6-7 éves korától tapasztalom, hogy nem jelentenek már hátrányt egy állásinterjúnál!
Sõt! Jobbat mondok, bejelentették hogy mivel rosszul zárta a cég az évet, pár dolgozótól meg fognak válni. Én voltam a legfiatalabb a csapatban, és akkor már mindenki tudta hogy a párommal az esküvõnkre készülünk. Nem figyeltem oda magamra, sok volt a stressz, felszedtem pár kilót. Mindenki azt beszélte hogy terhes vagyok, meg hogy ha most nem is, akkor hamarosan, pedig én kézzel-lábbal tiltakoztam. Én voltam az elsõ akit elküldtek... 8-as voltam.
Személyes tapasztalat, eddig minden állásinterjún megkérdezték a családi állapotom, és hogy van-e gyerekem. Mivel nincs, így folytatták tovább a vallatást hogy mikor szeretnék? Benne van-e az 5 éves tervbe hogy szülök. Én meg szépen elõadtam hogy még normális párkapcsolatom sincs, így felvettek. De amikor bevallottam hogy võlegényem van, akkor már nem, hiába kamuztam hogy nem akarok még évekig babázni.
Sajnos ez nem tévhit!A gyerekteleneknek sokkal több esélye van megkapni egy állást mint egy gyerekesnek.Felvételkor, elbeszélgetésnél nem mutatják, hogy nem gond ha valakinek gyereke van de ha kilép az illetõ az ajtón már meg is jegyzik"gyerekest ne!Miattuk szív a többi dolgozó!Ez tapasztalat!
Még nem volt gyerekem mikor állásinterjúra mentem.A fõnök megkérdezte szeretnék-e és kb mikor.Hazudtam hogy felvegyen. Az elsõ melóhelyemen azért rugták ki a kolleginát mert elmesélte a munkatársaknak hogy tesót szeretne, valaki elhintette a fõnöknek aki kirúgta.Mondta hogy egy gyereknék még kibirta a gyest, de mégegyet nem vállal inkább vesz fel valaki mást.
Sõt, ha több gyereke van vkinek, vmennyivel több szabadnap jár (nem sokkal, de jár)
Elméletileg nem befolyásolhatná az esélyeidet. Ez csak egy példa, de ha van gyereked, és beteg lesz, akkor lehetõséged van rá, hogy otthon maradj vele, mintha te lennél beteg. Ezt egykét helyen nagyon nem szeretik, mert a gyerek többször lesz beteg, mint az anyuka. Kicsit gusztustalan, de nem egy ilyenrõl hallottam már.
igen, Magyarországon leírják sokszor a gyerekeseket, miközben más országokban tisztában vannak azzal, hogy akinek családja van sokkal megbízhatóbb munkaerõ.
Onnan, hogy a múlt héten egy állásinterjún azt mondta a fõnök: Igazából csak két kérdésem lenne, ami komolyan nyom a lattba, hogy van-e gyereke és hogy dohányzik-e. Mondtam neki, hogy mindkettõt kipipálhatja. Két éve csak azért nem vettek fel, mert 5 éves volt a kisfiam és biztosan hamarosan szeretnék majd még egyet.
A kérdező hozzászólása: Lehetne akár gyerekem, három is. De milyen módon derül ki egy interjún? Erre lennék kíváncsi, mert a saját tapasztalataim ellentmondanak annak, amit sok helyen olvasok. Vagy bizonyos pozícióknál kérdeznek csak rá erre? Van aki ráírja az önéletrajzára, vagy magától elmondja?
Azért mert Te nem találkoztál ilyen fõnökséggel x év és y állásinterjú után, még létezõ, elég éles probléma annak, aki 1 vagy több gyerekes, és menne dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Tényleg sok interjún voltam az elmúlt idõszakban és egyetlen egyszer nem kérdeztek rá. A családi állapotomra se. Ahová most felvettek, olyan biztonsági ellenõrzés van, hogy vagy hat nyilatkozatot aláírtam, hogy akár a lakóhelyemen is kérdezõsködhetnek (közelít egy nemzetbiztonsági átvilágításhoz, amiket felsoroltak, hogy elfogadom az aláírásommal), stb. Pszichológiai teszt is volt, tényleg épphogy a sejhajomba nem túrtak bele, de a kitöltendõ ûrlapokon is két adat megadása nem volt kötelezõ: családi állapot és rendelkezem-e jogosítvánnyal (mondjuk az állás szempontjából nem is fontos a jogosítvány). Olyannal már inkább találkoztam, hogy friss munkaerõként lerohantak a kollégák, hogy akkor van-e barátom, férjem, gyerekem, ha nincs mikor lesz, ha van hány éves, stb. Ott gyõztem kitérni a tapintatlan kérdések elõl. A fõnökeim viszont soha nem érdeklõdtek a magánéletemrõl, ha én nem mondtam róla semmit sem korábban, a HR még kevésbé. Az olyan adatlapokat, amiken szabadság vagy adókedvezmény miatt kérdés volt a gyerekek száma, mindig a munkaszerzõdés aláírása után kellett kitöltenem. Ezért sem értem, mert csak az elmúlt idõszakban vagy 20 interjún voltam és egyiken se kérdezték (se más, adatvédelmi szempontból kényes dolgot), nem beszélve az évekkel korábbi egyéb interjúkról.
Már bocs de te hány éves vagy mert hogy nem 1 tapasztalt harmicas nõ az biztos.
25: Ezért kell az embernek tudnia, hogy hova regisztrál és mit tesz fel magáról. Ha pedig munkát keres, elõtte töröljön mindent, amit csak lehet magáról, vegyen le minden személyes adatot, szûrje a képekeit, a magamról c. szövegeket, és gondosan válogassa meg az ismerõsi kört. Akár törlje a profilját és újra tegye fel, ha munkát kapott. A HR-eseknek pedig azt kéne eldönteniük, hogy munkavállaót keresnek, akinek a TUDÁSÁRA és a KÉPESSÉGEIRE tartanak igényt, vagy mást...ugye? :)
Onnan, hogy sok cég, munkahely szereti tudni, hogy a munaktársai megbízható és hosszú távú munkaerõk vagy sem. Akinek családja van, az ritkábban fogja a betyárbútort és költözik el hirtelen; az többet lenyel a fõnökeitõl, mert a gyerekeirõl és a családjáról gondoskodnia kell. Akinek nincs senkije vagy csak élettársa egy bizonyos korban (kb. 25-30 éves kor után), arról hajlamosak feltételezni, hogy nagyon könnyen megpattan, ha úgy hozza a helyzet. Neki nem gond egyedül akár országot is váltani. Aztán a szeméthegy csúcsa (amihez senkinek nem lenne köze, nemhogy holmi munkáltatónak!): mikor akarsz gyereket, akarsz-e vagy sem. Akinek már van gyereke, az ugye már tuti...elég ritkán csúszik be egy sokadik a már meglevõek mellé. Na ezért. Szerencsére vannak kivételek, és normális munkahelyek is, ahol senkit sem érdekel, hogy hány gyereket akarsz és mikor. Ezek általában mind nyugati cégek (a nyugati mentalitás szerint magánügy a gyerek-téma, ugyanúgy, mint a jöveledem nagysága). Összesen az adózás miatt kérhetik, hogy jelöld be a gyerek-számot (ahol ez számít, pl. adókedvezmény miatt).
Sajnos ez nem tévhit. Olvasgattam mostanában több cikket a hr-esek ténykedésérõl és nem nagyon akartam elhinni, hogy egyes cégeknél külön ki van osztva feladatként, hogy a jelentkezõket csekkolják facebook-on. Erre barátnõm pár hete mondja, hogy jelentkezett egy multihoz pénzügyre és interjún rákérdeztek a családi állapotára és arra, hogy a közeljövõben szeretne-e gyereket. A válasza az volt, hogy hajadon és gyerekvállalás elõtt karriert szeretne építeni. Az interjúztató ezután kaján mosollyal megköszönte, hogy befáradt és mondta neki, hogy nekik más információik vannak. Barátnõm elkezdett kérdezõsködni, mert nagyon meglepõdött és végül csak kinyögte a csóka, hogy facebook-on utánakerestek és találtak képeket az eljegyzésérõl, valamint volt egy olyan komment is, amibõl arra lehetett következtetni, hogy nemsokára szeretnének gyereket...Mindezt úgy, hogy nem nyilvános a profilja!! Ha nem õ mondja, esküszöm, nem hiszem el, hogy ilyenek vannak.
Ez azért számomra hihetetlen! A leendõ/ meglévõ fõnökeid nem kérdeznek a magánéletedrõl, csak a kollégák. Talán nem találkozol mindennap a fõnököddel vagy ez hogy van? Nekem akárhány volt, mind vájkálni akart. Mit, mikor, miért, miért nem, hogyan...stb. Aztán volt olyan is, aki a megszerzett infomációkat szépen ellenem fordította! Na az egy gusztustalan féreg volt! és még meglepõdött, hogy mindenki hivatalos volt az esküvõnkre csak õ nem!
A kérdező hozzászólása: Eddig olyan állásaim voltak, ahol fizikai közelségben, gyakorlatilag egy légtérben dolgoztam a fõnökeimmel. Vájkálni soha nem vájkáltak, maximum udvariasan érdeklõdtek, de akkor se mélységében. De ha például rákérdeztem, hogy melyik nap biztos, hogy idõben el tudok menni, mert fogorvoshoz kellene idõpontot foglalnom, akkor néhány nappal késõbb rákérdezett a fõnök, hogy jól van-e a fogam, kellemetlen volt-e a beavatkozás. Sõt, a legutóbbi fõnököm félig német volt, tehát anyanyelvi szinten beszélt németül (én inkább makogok csak németül). Rákérdeztem nála, hogy szerinte érdemes-e N.országból autót vásárolni, mert gondolkozom rajta. Mondta, hogy figyelni kell, mert a bevándorlók gyakran átverik az embert, szóljak, ha kinéztem már valamelyiket. Másnap szóltam, hogy itt a hirdetés, ezzel szemezek. Fogta magát, felhívta a hirdetõt, beszélt vele pár percet, majd mondta, hogy echte német, két-három keresztkérdést is feltett neki, megbízhatónak tûnik. Meg is vettem az autót és tényleg problémamentesen zajlott minden. A szakdolgozatomat amikor írtam, arról is érdeklõdtek, majd az államvizsga után reggeli elsõ kérdés volt, hogy milyen volt, hogy sikerült, stb (oké, ez valamennyire a munkához is tartozik). Az egyik legkedveltebb fõnököm annyira figyelmes volt, hogy amikor házon kívül volt pár napig, én meg felhívtam, hogy ne haragudjon, de olyan bélgörcsöm van, hogy meghalok és azt hiszem lázam is van, hazamennék - este felhívott, hogy hogy érzem magam. Tehát inkább segítõ szándékkal "szóltak bele" a magánéletembe, vájkálás nem volt. Gyerek témára soha, egyikük sem kérdezett rá, még az sem, aki épp a fõnököm volt az esküvõ idõpontjában. Gratulált hozzá, megkérdezte, hogy milyen érzés házasnak lenni, és ennyi, nem több. Most gyorsan összeszámoltam, eddig 4 munkahelyen összesen 7 fõnököm volt. A kollégákkal gyakrabban volt probléma, hogy olyat kérdeznek, amire nem feltétlenül szeretnék válaszolni (pl. mennyi a fizetésem).
5/37 "igen, Magyarországon leírják sokszor a gyerekeseket, miközben más országokban tisztában vannak azzal, hogy akinek családja van sokkal megbízhatóbb munkaerõ."- ja, nyilván ezért sírt (szó szerint) mindig az egyik csaj, hogy miért kell 10 perccel tovább bent maradni, õ a gyerekekkel szeretne otthon játszani. Viszont amikor én elejtettem, hogy jó lenne otthon, nekem estek, hogy hova sietsz? Nem sír a gyerek otthon.
Ja persze már hazafelé mentünk, nem bent voltunk a munkahelyen :D elõzõ voltam.
Bár én még csak 23 vagyok, de pár hete kérdezték az interjún hogy "Mik a tervei 5 és 10 év múlva. Hogyan látja magát?" Na most akkor 28, illetve 33 éves leszek. Ugye magamban rögtön rávágtam, meg elképzeltem magam hogy 30 évesen már jó lenne 1 gyerek legalább, sõt õszintén szólva már most örülnék ha lenne, de 33 évesen már tényleg jó lenne. De most erre mit mondjak HR-esnek? Tuti hogy ez is ilyen kérdés volt ami a gyerek témára irányult.
A kérdező hozzászólása: Erre szerintem (remélhetõleg) szakmai választ várnak. A karrriertervekre is rákérdezhetnek így. Elvileg a jó válasz (állástól/munkáltató cégtõl függõen) az, hogy "5 év múlva szeretnék felelõsebb beosztásba lépni, 10 év múlva pedig X beosztásban/osztályon/pozícióban dolgozni". Pont a mostani interjúmon is elhangzott - a leendõ fõnököm interjúztatott -, hogy mik a rövid- és hosszútávú terveim. A rövidre azt mondtam, hogy szeretném, ha sikeres lenne ez az interjú, a hosszúra pedig visszakérdeztem, hogy milyen elõrejutási lehetõség van a cégnél, attól függõen tudok konkrétumot mondani.
De milyen módon derül ki egy interjún? Erre lennék kíváncsi, mert a saját tapasztalataim ellentmondanak annak, amit sok helyen olvasok. - leendõ fõnök: "ha van gyereke, muszáj vmiféle konszenzusra jutnunk, mert van itt egy kolléganõ, aki azt kérte, h péntekenként ne kelljen bejárnia a kisfia miatt, most meg már szinte nem is látjuk. ha nincs, akkor nyilván hamarosan lesz (önéletrajzban nincs kor, de az alapján, h mikor végeztél az egyetemen, azért elég jól be lehet tájolni), errõl idõben tájékoztasson, mert meg kell keresnünk az utódjat, Önnek kell segíteni ebben és a betanításában is" - majd befejezi és jelentõségteljesen rámnéz. nem kérdezett semmit, uakkor képtelenség úgy reagálni a mondandójára, h abban ne legyen benne az, amiért ezt az egészet elmondta másik: "mesélj valamit magadról. Hogyan, kivel élsz, mivel töltöd a napjaid, ha nem dolgozol?" - ebbõl is ki lehet hagyni a gyereket, de valljuk be, ilyenkor ösztönösen elmondjuk, h van egy kisgyerekünk. ha direkt titkoljuk, az nem vet jó fényt ránk késõbb, ha mellettünk döntenek, plusz szerintem egy komoly belsõ meghasonlás "letagadni" a gyereket. UI: ezek a munkakörök nagyon jól fizetõ, középvezetõi állások egy elég laza szektorban (nem mérnök :) ), tehát nem arról van szó, h a Coca Colához jelentkeztem szalag mellé és úgy gondolták, hogy "tökmindegy, 12 egy tucat, amúgy meg valszeg fel se tûnik neki, h ilyenrõl nem szoktunk beszélni." épp ellenkezõleg. többszáz emberbõl 3-mal, max 5-tel találkoznak és szerintem finoman mindig puhatolóznak, ha történetesen nõ az illetõ.
Egyre hihetetlenebb számomra, hogy 30 éves léttedre soha, semmilyen állásinterjún, semmilyen formában nem került szóba az, hogy mikor akarsz gyereket! Nem bántás, csak hihetetlen! Az én sztorim a következõ: 18- egyetem kezdés - 22 éves koromig diákmeló a nappali tagozat mellett - itt nyilván nem kerül ez szóba 22 évesen kezdtem egy cégnél vállakozóként, még itt sem került szóba 25 évesen felmondtam és elkezdtem állás keresni, ahol voltam mindenhol kérdés volt 26 évesen mentem férjhez - ezután már tényleg csak erre volt mindenki kíváncsi, hiába volt addigra 2 diplomám(párhuzamosan végeztem 2 szakot) Abban az évben terhes lettem, felvételiztem egy egyetemre. A gyerekek mellett megcsináltam a 3. diplomámat, jogász lettem. Immár 3 diplomával a zsebemben még mindig nemkívánatos voltam egy állásinterjún, 32 évesen, mert a gyerekek még kicsit, hiába bizonygattam, hogy meg tudom oldani az elhelyezést, betegséget, bármit, mert akartam dolgozni. Mert 12 egy tucat alapon voltak, friss huszonévesek is, akiket fel lehet venni. Te, kedves kérdezõ azon szerencsések között tudhatod magad, akinek ezt nem kellett végigjárnia (még). De amint látod, a válaszolók nagy része nem ezt tapasztalta. És senkinek nem kívánom azt a nyomorult érzést, mikor tudod magadról, hogy szó szerint bármire hajlandó vagy, hogy dolgozhass, de senkinek nem kell a munkád, mert a természet rendje miatt a társadalom számára megszûntél létezni. Amíg nincs gyereked azért vagy potenciális veszélyforrás, mert bármikor szülhetsz, ha meg van akkor, a kicsik betegek és elszólítanak a munka mellõl. Valahol felháborító számomra ez a hozzáállás a gyerekvállaláshoz.
szerencsés vagy.
A kérdező hozzászólása: Regisztrálva vagyok, de idegenek elõtt le van tiltva minden információ, egy fotót látnak rólam, illetve a nememet és az életkoromat. Minden más tiltva van. A férjem sincs megjelölve - ha valaki ismerõsként az egészet látja - csak az, hogy házas vagyok. Aki közeli ismerõs, úgyis tudja, hogy ki a férjem.Kép sincs fent róla, nem szeret fotózkodni, meg én se a magánéletemet megosztani ilyen helyen. Egy burkolt rákérdezést egyszer elcsíptem, de kizárólag szakmai válaszokat adtam a jövõbeni terveimmel kapcsolatban, a kérdezõ meg nem faggatott tovább. Nemrég nyertem el egy állást, jövõ hónapban kezdek ott dolgozni. A fõnököm felhívott, hogy gratulál, engem választott, ha bármi kérdésem van, akkor szóljak, a HR-hez pedig ekkor és ekkor menjek be aláírni a munkaszerzõdést, amúgy meg sok szeretettel vár az elsõ munkanapon. Az önéletrajzomon is csak a születési évem és helyem szerepel személyes adatként, minden más szakmai/végzettség. Van lefedetlen idõszak jópár év az önéletrajzomban. Fõiskolával megcsúsztam, illetve egy ideig vállalkozóként/alvállalkozóként dolgoztam, nem alkalmazottként. A lyukakra rákérdeztek, de mondtam, hogy csúsztam a fõiskolával és vállalkoztam, pénzt kerestem. Tovább nem firtatták sehol. A munkahelyeim se olyanok voltak, amit csak én tölthetnék be. A legtöbbre biztos találtak volna még jó néhány alkalmas jelöltet. Képzett vagyok, de szerintem még legalább pár tízezer ember mászkál az országban (ha nem több) olyan végzettséggel/képzettséggel, mint én. Megnevezni nem akarom a pozíciót, de irodai munkákról van szó.
Ja és a barátnõm, egy éve házasodott...azóta sehová nem kell mennie második körre interjúra...
Én most vagyok 32 éves de kb. 20 éves korom óta rákérdeznek az állásinterjúkon (szinte mindegyiken) hogy van e barátom, férjem, gyerekem. És most valószínû azért nem vesznek fel mert hogy 32 évesen még nincs és biztos szülni fogok, ami mondjuk igaz is mert tényleg szeretnék már. Gondolom utána meg az lesz a baj hogy van. Nem lehet hogy olyan a munkaköröd hogy kevés ember tudja betölteni és nem nagyon válogathatnak és azért nem kérdeznek a gyerekrõl? Amúgy meg lehet hogy nem kérdezhetnének rá, de ha rákérdeznek és azt mondod hogy ne haragudjon de erre ne válaszolok akkor már egybõl gyanús vagy és tuti nem téged választanak.
Ahogy írták elõttem, rákérdeznek egyenesen. Ha ezt az embertõl 20évesen kérdezik, vagy 32 évesen, mindig megy a feltételezés, hogy biztos akar gyereket. Ha nem vallja be, és vállal gyereket, kiteszik. Ha esküvõ elõtt áll, kiteszik, vagy fel sem veszik. Tehát ma MO-n az kap állást hamarabb, aki nem házas, és nincs gyereke, nem tervez, vagy nem jön össze. Utána ugye jönnek azzal, hogy bezzeg a demográfiai hullám, meg támogatjuk a nagycsaládosokat, ehhez mérik majd a nyögdíjat, stb, rengeteg az ellentmondás.
Hozzáteszem, semmi gondom a nagycsaládosokkal, minden elismerésem, mert 1gyerekkel sem könnyû, tapasztalatom szerint!
1 hónapja voltam épp állásra jelentkezni, és a leges legelsõ kérdés az volt, hogy van-e gyerekem, mivel van a következõ az, hogy mennyi idõs, majd a harmadik kérdés tervezünk-e másik gyereket, nem hazudtam így megmondtam, hogy igen, és az utolsó kérdés, hogy mikor Ezek a kérések után kezdték el kérdezni, hogy eddig hol dolgoztam, miért szeretnék itt dolgozni és stb. A beszélgetésen én jeleztem, hogy csak x hónaptól tudnék kezdeni, mert a babának az elhelyezését elõbb nem tudom megoldani, azt mondták semmi baj addig majd várnak. Erre egy hétre rá jön a telefon, hogy azonnal kezdeni kéne, tudták, hogy nem tudok és azt mondták, hogy akkor így tárgytalan a dolog. Szóval úgy hozták ki a dolgot, hogy õk fel akartak venni és én nem tudok menni.
Ez szívás. De számomra azért, mert én tényleg nem akarok gyereket, de ha mindenki ezt mondja, akkor semmit nem ér, hogy mondom, hogy én sem.
Tényleg számít és hátrány a gyerek, kivéve ha elmúlt vagy elmúltak legalább 10 évesek, tehát iskolások nem kell õket hozni vinni, túl vannak a gyerek betegségeken.
Lehet, hogy azért nem kérdezik hogy látják az önéletrajzodban hogy végig dolgoztál, nincs benne "lefedetlen" idõszak.
Ebbõl az egyetlen egy(!!!!) szempontból jó családi vállalkozásban dolgozni.
OFF: 19-es valaszolónak: Sõt minél több a gyerek annál több a segítség :D (én is ebben nõttem fel :) 25N)
egy ismerõsömnek 2 ovis gyereke van, az egyik 3, a másik 6 éves. rengeteg releváns tapasztalata van egy adott területen. jelentkezett is egy állásra. bement, interjú. a HR-es az elején kérdezett kb 2 szakmai dolgot (5perc), a további idõben pedig arról faggatta, hogy hova teszi a gyereket, ha beteg, mikor kell érte oviba menni, stb stb (25 perc) tehát fél órás interjú, szakmai rész 0, magánéletben vájkálás meg ezerrel. amúgy tény, h a CV-be bele szokták írni, hogy gyesen voltak, tehát kiderül. most vagyok 25 éves, jövõ héten kezdek az új helyemen. mindenhol általános kérdés ez az 5 éves terv. én csak annyit mondok, h szeretnék szakmailag fejlõdni, és ha sikerül, akkor szívesen lennék késõbb mentor az új kollégák mellett. gyereket majd tényleg 5 év múlva szeretnék, most még éretlennek érzem magam a nagy feladatra.
Sajnos ez nem tévhit. Állásinterjún megkérdezik, pedig SEMMI KÖZÜK HOZZÁ. Nincs rá jó válasz, ilyet nem szabadna kérdezni. Ha megkérdezik, mondhatod hogy nem barátkozni jöttél, úgyhogy maradjon formális a kapcsolatotok. Vagy visszakérdezhetsz hogy "és magának? Édesanyja hogy van?" Nem muszáj válaszolni a családra vonatkozó kérdésekre. Megáll az eszem ezektõl a hr-esektõl.
én azt szoktam mondani, hogy terméketlen vagyok sajnos, és hogy majd maximum adoptáláson gondolkozunk !
nem tévhit sajnos , minden fönök , hr a szerint dönt hogy van e gyereked.ja és hány éves vagy.
Gondolom regisztrálva vagy te is valamilyen közösségi oldalon. Utánajárnak az embernek mielõtt behívják... Mindent tudnak... Mi is így szoktuk. Mire az ember bejön hozzánk, a fél életét már tudjuk...
A kérdező hozzászólása: De a felvételi interjún milyen módon derülhetne egyáltalán ki? Amúgy családi állapotra, szexuális hovatartozásra, vallásra, politikai nézetekre törvényileg tilos rákérdezni.

Honnan tudom letölteni ennek a két számnak az alapját?

http://www.youtube.com/watch?v=KAM3HwfoewU

Legjobb válasz: ***** Bemásolod az URL és comverted * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Bemásolod az URL és comverted* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nincs fent youtubén a karaoke változat, csak a dal.
http://www.enekverseny.hu-n rengeteg zenei alap van. A hercules-múzsák dala pedig tuti fent van, már én is letöltöttem. Viszont arra majd figyelj hogy egy nap csak kb 10 számot tudsz letölteni. Ha bármiben elakadsz szólj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, erre a célra már nem esedékes, de még kelleni fog :)

Fiúk nektek honnan számít egy lány ducinak? Mi az ami még a szexiség határába belefér nektek? Légyszíves magasságot, súlyt is írjatok.

Legjobb válasz: lábméretet, és térfogatot ne írjak? :D Ezt komolyan gondoltad, hogy mindenki így fejbõl tudja, hogy mi az ideális???Ez azért erõsen nem így mûködik...

lábméretet, és térfogatot ne írjak? :D Ezt komolyan gondoltad, hogy mindenki így fejbõl tudja, hogy mi az ideális???Ez azért erõsen nem így mûködik...
Ez összhatás kérdése.Például az én szememben ha egy lány mondjuk 175 cm és 75-80 kg, az még oké, de 160 cm-nél ez már máshogy néz ki:) Szóval jók legyenek az arányok és a kisugárzás.Ettõl szexi valaki.Egyébként meg éljenek a teltebb lányok, imádom õket!:)
Ha egy lányon van mondjuk 10 kiló felesleg az még jól tud kinézni, felette már annyira nem szerintem.
A duciság nem súlyfüggõ, hanem testzsírszázalékfüggõ, mert ugyanakkora térfogatú izom nehezebb, mint ugyanakkora térfogatú zsír. Nem is kicsit. Így lehet egy 70 kilós csaj szép formás, míg egy ugyanolyan magas 65 kilós duci.
Most nem fogok minden magasságot és súlyt írni de olyan max. 70-75 kg beleférhet.
persze a 15 éves lányon meg a 25 éves nõn egészen máshogy mutat a 65 kiló, lehet hogy a 15 évesen van vhol felesleg a 25 éves nõn meg nincs, vékonynak néz ki
soha nem súly alapján értékelek, ha jól néz ki, tõlem annyit is nyomhat mint egy nehézcirkáló
Pl. nekem nagyon bejön egy 180cm 80kg lány.
Ezt ki lehet számolni:ha mondjuk 170 cm és 70 kg, az már sok, alatta még jó.De vannak, akik a kifejezetten kövér lányokat szereti, van olyan ismerõsöm, aki kb 1 mázsa, és mégis van pasija.
Monica Belucci, és Kim Kardashian féle duci az jó. Afölött már kezd sok lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!