Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehetne hogy ha az (5 db)

Honnan lehetne megtudni, hogy ha az ember iszik, az mennyi idő alatt távozik a szervezetéből?

Mennyiségt?l és milyenségt?l függ?en.

Legjobb válasz: e a szervezettöl függ. ha alkoholra gondolsz sokat számit a máj. mennyi étel van a gyomrodban, ha pl napokig nem eszel szinte semmit, akkor bármit iszol gyorsan végig megy a szervezeteden és felszívódik.

e a szervezettöl függ. ha alkoholra gondolsz sokat számit a máj. mennyi étel van a gyomrodban, ha pl napokig nem eszel szinte semmit, akkor bármit iszol gyorsan végig megy a szervezeteden és felszívódik.
És nem elhanyagolható tényezõ az életkor és a testsúly sem. Mert egy túlsúlyos személy általában jobban reagál az alkoholra, mint egy nagyon vékony.
Autóvezetõk tankönyve "B" kategóriás jármûvezetõ vizsgához; 142. oldal: "Egy óra alatt az egészséges máj 10 testsúly-kilogrammonként 1 gramm alkoholt bont le: egy 50 kg testsúlyú ember szervezete 5 g, egy 80 kg testsúlyú emberé pedig 8 g alkoholt képes egy óra alatt lebontani. A súlytöbblet "zsír" nem számít a lebontásban, zért ha a testsúly (kg) több a 100-zal csökkentett testmagasságnál (cm), akkor az utóbbival kell számolnia." Tehát az ital mennyiségébõl és töménységébõlkiszámolod hány gram alkoholt vittél be (pl. egy 40%os töménységû italból ha 100g-nak megfelelõt iszol, 40g alkohol jut a szervezetedbe. Ezt elosztod az egy óra alat lebontott alkoholmennyiséggel (ha tehát 170cm magas vagy és 90 kiló, akkor 70/10, vagyis 7-tel). Jelen példával: 5, 8 óra alatt.
Annyit hozzátennék, hogy az alkoholok nem tömegszázalékban, hanem térfogatszázalékban vannak megadva:) ha iszol 100g 20%-os koktélt, abban nem 20 g az alkohol. Egy szó, mint 100, ezt kiszámolni nagyon nehéz lenne. Esetleg úgy tudnád meg, hogy kikísérletezed: beszerzel egy szondát, s méregeted.
de az 40g... mármint ha van pl 2 deci pálinka ami monnyuk 40 %os akkor aból 100gban 40g van... ez eccerû matematika az tökmind1 mibe számolunk... a % az %, de am attól is függ h mit ettünk elötte, mert ha mondjk ettél 1 kiló kenyeret akkor az nemolyan mintha ettél volna 1 tál jó zsíros pörköltet nehezebben szívodik fel az alkohol mert a zsír a gyomrod falán ilyen réteget képez és nemengedi hogy felszívódjon az alkohol(legalábbis nem olyan mértékben) azért szokták tanácsolni hogy ha valahova elmész és tudod h nagy piázás lesz de viszonylag józan akarsz maradni(monnyuk szilveszterkor)akkor igyál meg 2 deci olajat és az réteget képez a gyomrod falán, és annyit iszol amennyi belédfér. Csak az a para hogy az olaj is egyszer felszívódik és akkor aza sok alkohol ami a gyomrodba van felszívódik és utána rugsz be. szal ezzel ellehet húzni az idõt, am mindenkinél más... valaki könnyebben kijózanodik valaki nem, azis számít hogy mien rendszeresen fogyaszt és mennyi alkoholt, mert ha hozzá van szokva a szervezeted akk sokkal jobban bírod az alkoholt... változó...

Vki világosítson fel, én úgy tudom hogy az angolkáknak 14 (2 évad) letölthető része van (ha nem így lenne akkor javítsatok ki), de nem tudom hogy honnan lehetne letölteni mert csak fizetős oldalak vannak az ingyenes rész meg nagyon lassú?

Legjobb válasz: Magyarul vagy angolul? Az egész (UK) sorozat 3 évad: 1. évad 8 rész 2. évad 10 rész 3. évad: 9 rész Ezenkivül van még egy amerikai Little Britain sorozat, de az ugy tûnik, elég gyorsan meghalt: összesen 6 rész Ha a kérdésed a magyar részek letöltésére vonatkozott, abban sajna nem tudok segiteni

Magyarul vagy angolul? Az egész (UK) sorozat 3 évad: 1. évad 8 rész 2. évad 10 rész 3. évad: 9 rész Ezenkivül van még egy amerikai Little Britain sorozat, de az ugy tûnik, elég gyorsan meghalt: összesen 6 rész Ha a kérdésed a magyar részek letöltésére vonatkozott, abban sajna nem tudok segiteni
A kérdező hozzászólása: A magyar szinkronosra vonatkozott a kérdés, de köszönöm szépen a választ. Eddig 14-et levadásztam.
Bocsi, hogy kérdezek, de honnan szerezted meg az elsõ 2 évadot?Én is csak fizetõs vagy torrent oldalt találok, de oda lehetetlen bekerülni!Nekem, mondjuk jobb lenne a torrent, mert a Modz...letöltõ füle folyton kilép!!!

Honnan lehetne megtudni, hogy valaki hány óra hány perckor született, ha már nem él az anyukája?

Anyukám sajnos elég hamar elvesztette a szüleit, és nem tudta megkérdezni, pontosan mikor született. Nem olyan életbevágó, de kíváncsi rá. :) Vajon vezetik ezt valahol?

Legjobb válasz: Talán a kórházban, ahol született, meg tudják mondani. Nem tudom, meddig õrzik meg az eféle adatokat, de ha utána nézel, nem vesztesz vele semmit. Az emberek többsége, nem tudja az órát és a percet, amikor született.

Talán a kórházban, ahol született, meg tudják mondani. Nem tudom, meddig õrzik meg az eféle adatokat, de ha utána nézel, nem vesztesz vele semmit. Az emberek többsége, nem tudja az órát és a percet, amikor született.


Ki tudná megmondani hogy honnét lehetne megkeresni, Dj Slam jr legelső albumát? De ha tudná valaki a címét az már jó. Előre szólok, hogy Én az 1995-99 közötti albumokat keresem.

Legjobb válasz: Még nagyon régen a 90 es évek közepén kazettán volt meg, és már azon is az S betû volt. Én csak egy szám miatt keresem, amit egy csaj énekel, és valami olyan van a szövegében, hogy: I feel your love... take my heart with devotion... vagy mi. Sajnos nem tudom a szövegét sem.

A kérdező hozzászólása: Még nagyon régen a 90 es évek közepén kazettán volt meg, és már azon is az S betû volt. Én csak egy szám miatt keresem, amit egy csaj énekel, és valami olyan van a szövegében, hogy: I feel your love... take my heart with devotion... vagy mi. Sajnos nem tudom a szövegét sem.
Legends webshop?
A Lionsport-ban láttam 51-es Adidas focicipõt, nem tudom megvan-e még, de nekem is nagy a lábam és ott szoktam focicipõt venni.:) Van honlapjuk is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!