Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehetne hogy (112 db)

Meg tudná valaki mondani, hogy honnan lehetne letölteni a " Farm Mania " - játékot (teljes verzió)? Nincs valakinek meg? De az is érdekelne, hogy honnan lehetne megvásárolni.

Legjobb válasz: http://www.xihalife.com/games/farmmania/ itt megveheted ***** Mania.html <--innen letöltheted * Automatikusan eltávolított tartalom.

http://www.xihalife.com/games/farmmania/ itt megveheted ***** Mania.html <--innen letöltheted* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Vettem egy autot és van a keréken kerékőr, hogyan lehetne leszedni, vagy honnan lehetne szerezni ill. venni leszedőt? állítolag gyári a másik, hogy polírozni szeretném a kocsit, van gépem, mi kell még? (lámpa polírázoshoz? )

Előre köszönöm a NORMÁLIS válaszokat :)

Legjobb válasz: Nem adták vele a kerékõrt? Szólni kell az eladónak, hogy a föld alól is kerítse elõ. Mondd neki, ha nem lesz meg a kerékõr, akkor roncsolásos megoldással kell leszedned és akkor ha már ilyen trehány volt, fizesse ki neked egy kerékõr szett árát, mert azt neked pótolni kell. Ha ez nem megy, akkor a márkakereskedésben kell próbálkozni. Ha ejtenek a fejedre, akkor egy másiknál. Ha sehogyan nem jársz sikerrel, akkor elõször is vegyél egy kerékõr szettet, a trehány extulaj pénzébõl. Azután kerékõrtõl függ, hogy a régit hogyan lehet leszedni. Lehet, hogy bele kell fúrni a közepébe és törtcsavarkiszedõvel kell kiügyeskedni. Meglazítani elég nehéz lesz. Vagy készíts róla fotót, mérd le a méreteit és keress a zinterneten egy olyan fórumot, ahol márkatársak tanyáznak, talán van még valaki, akinek ugyanolyan kerékõr lazítja a csavarjait.

Nem adták vele a kerékõrt? Szólni kell az eladónak, hogy a föld alól is kerítse elõ. Mondd neki, ha nem lesz meg a kerékõr, akkor roncsolásos megoldással kell leszedned és akkor ha már ilyen trehány volt, fizesse ki neked egy kerékõr szett árát, mert azt neked pótolni kell. Ha ez nem megy, akkor a márkakereskedésben kell próbálkozni. Ha ejtenek a fejedre, akkor egy másiknál. Ha sehogyan nem jársz sikerrel, akkor elõször is vegyél egy kerékõr szettet, a trehány extulaj pénzébõl. Azután kerékõrtõl függ, hogy a régit hogyan lehet leszedni. Lehet, hogy bele kell fúrni a közepébe és törtcsavarkiszedõvel kell kiügyeskedni. Meglazítani elég nehéz lesz. Vagy készíts róla fotót, mérd le a méreteit és keress a zinterneten egy olyan fórumot, ahol márkatársak tanyáznak, talán van még valaki, akinek ugyanolyan kerékõr lazítja a csavarjait.
A lámpa polírozáshoz venni kell polírozó folyadékot és fúrógépbe fogható polírozó fejet. A lámpát alaposan lemosni, körbemaszkolni, majd rákenni a polírozó folyadékot és polírozni. Ezt addig ismételgetni, amíg elégedettség nem lesz úrrá rajtad.
Kerékõrös csavart leszedni elég necces, ha nem adták hozzá a rá való rátétet... ha nem boldogulsz vele házilag, vidd el egy karosszérialakatoshoz, valószínûleg talál rá valami megoldást (pl a kerékõr csavar fejét valamivel megfogja és így kitekeri, vagy ráhegeszt valamilyen szerszámot és így tekeri ki, vagy valami roncsolásos eljárással)... Azután ha kerékõrt veszel, fényképezd le, van rajta egy szám, ez alapján szerintem lehet hozzá szerezni a forgalmazóktól rátétet.
Patent fogóval megfogod jó erõsen és azzal le szokott jönni, elõtte a csavar fejére rakj 1 kalapácsot , és 1 másik kalapáccsal üss neki oda 3 jó nagyot, és ezután fogd meg a patent fogóval.
Hát a fogó sem mindig jó, nekem kerékõr van és az alufelnim olyan, hogy jó mélyen bele van süllyesztve a kerékcsavar, tehát esélytelen fogóval belenyúlni... Tehát ezt mindig az adott felnit látva tudja eldönteni szakember (szerintem karosszérialakatos a megfelelõ ember erre).

Netgear-N300 usb adapterem van. Van hozzá telepítő cd, de a tablet nem bírja el. Androidra kellene telepítő. Honnét lehetne szerezni, vagy hogy lehetne megoldani?

honnét tudnék szerezni, egyáltalán lehetséges-e?

Legjobb válasz: Ugye tudod hogy a tabletbe van beépített Wi-Fi adapter?

Ugye tudod hogy a tabletbe van beépített Wi-Fi adapter?
A kérdező hozzászólása: Igen de nem elég erõs és nem veszi a jelet amit kéne


Inkább keress egy kamionost vagy buszost aki feketén adhat gázolajat. Az étolajat nem minden diesel csípi.
A kérdező hozzászólása: olyanba raknám amirõl tudom hogy csípi (Merci w123)
Van 100 vmennyi literem ha erdekel :)

Szerintetek honnan lehet a legolcsóbban hozzájutni microchiphez? 2 kutyánk van és elég megterhelő számunkra az 5. 000, - Ft-os db ár. Esetleg tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne olcsóbban hozzájutni?

Legjobb válasz: merre laksz? 3500 Ft a chip! január 1. volt a határideje a kötelezõ jelölésnek és minimum tavaly nyár óta ettõl hangos mindenféle média és internetes kutyafórum. háromnegyed év alatt ennyit nem lehetett volna összerakni? egyébként állatorvosi rendelõkben lehet a chiphez jutni és ott végzik a beültetést és a regisztrációt is.

merre laksz? 3500 Ft a chip! január 1. volt a határideje a kötelezõ jelölésnek és minimum tavaly nyár óta ettõl hangos mindenféle média és internetes kutyafórum. háromnegyed év alatt ennyit nem lehetett volna összerakni? egyébként állatorvosi rendelõkben lehet a chiphez jutni és ott végzik a beültetést és a regisztrációt is.
A kérdező hozzászólása: Természetesen felelõtlenek vagyunk a párommal, nem adatjuk be a kötelezõ oltásokat és a tablettákat sem. Biztosan kockáztatnánk a saját és a 10 hónapos lányunk biztonságát ilyen dolgokkal. Ez a chipesdi meg csak megint egy lehúzás a kormány részérõl... Akkor ezek szerint, ha én kérdezek valamit, annak le kell írnom az okát is? Tudni szeretnétek miért nehéz kifizetni? Teregessem ki a család életét? Még mit nem... A kérdésem egyáltalán nem erre irányult. Csak itt az a baj, hogy rögtön vádaskodni kezd mindenki, ahelyett, hogy normálisan a kérdésre válaszolna. Mi sem szarral etetjük a kutyákat, de adok pontos címet, ha már ennyire féltitek õket el lehet jönni, nyugodtan megnézni! Az össznépi oltásról nem kaptunk értesítést, a mi állatorvosunk pedig letojja az egész falut, így a chipezésrõl sem értesített... Köszönöm, hogy ennyire aggódtok a kutyákért... Szóval ki szeretne jönni szétnézni nálunk?????
nemhogy a kötelezõ oltásokról, de chiprõl is értesítettek, ugyanis ez a helyi állatorvosok dolga! ebösszeíráskor pedig a chip meglétét is igazolni kell. aki fórumon érdeklõdik kedves kérdezõ, annak számolni kell azzal, hogy a válaszolók a kérdés tartalma alapján ítélnek. a kérdésbõl pedig nem derül ki, hogy miért megterhelõ chipezni a kutyákat. és mivel ez egy nyílt fórum a kérdés mehet visszafelé is: megkapták a kutyák a minimum évi kötelezõ oltásokat, féregírtó tablettákat?
Ha faluban élsz, akkor kell hogy legyen össznépi oltás. Nem? Én is faluban élek, múlt héten jött az értesítés, hogy 4-én és 8-án lehet vinni az ebeket oltásra. Itt elvégzik a chippelést is, 3500 ft.
baromira jól tudom, hogy mi az a nélkülözés. a kutyát mégsem hanyagoltam el sosem, és nem is szarral etetem.
A kérdező hozzászólása: Ez igen! Szeretem az olyan embereket, akik anélkül ítélkeznek, hogy tudnának valamit is. Feltételezéseken alapul a vádaskodásotok. Igen, kapnak a kutyák enni, képzeljétek nem is soványak. Nahát ki gondolta volna. És nem tudunk ennyit félre tenni egy év alatt sem, mert épphogy kjövünk hóvégére... De az ilyen válaszokat biztosan olyanok írták, akiknek nem kell nélkülözni. A másik pedig, hogy feltettem egy kérdést és arra válaszoljatok, ne ítélkezzetek. Nem vagyok egyedül az országban és a nagyvárosi ingyenes akciókról is lemaradtam, mert egy vidéki kis faluban élek. Sõt nem is tudtam ilyenrõl. A normális válaszokat köszönöm.
Jan. 1-ig minden nagyobb városban voltak akciók, kedvezmények a chipeztetésre! Sok helyen ingyenesen is megcsinálták! És csak jan. 1-ig volt kötelezõen 3500 ft, most ez már csak egy ajánlott ár, nem kell az orvosoknak feltétlenül betartaniuk. Miért nem volt elég felelõsségérzeted ahhoz, hogy a határidõig csináltasd meg?
Én csak a kutyákat sajnálom, akinek nincs 5ezer avagy 10ezer forintja a kutyáira, annak miért kell két kutya? Egyáltalán kapnak azok enni? Szánalmas hogy a legtöbb kutyatulajdonos ezzel védekezik hogy drága a chip, kérdem én minek akkor neki kutya? Ezerszer többe kerül 1 kutya fenntartása, mint egy chip beültetése.
számomra hihetetlen, hogy nem tudtál összerakni ennyi pénzt 1 év alatt
Környékbeli állatorvosoknál kel érdeklõdni. De 3500/db-nál is 7000ft. Annál olcsóban nem fogjátok megúszni. Ha meg nagyon nem megy az sem, egyik hónapban kapja meg az egyik a másikban meg a másik.
Fel kell hívni a rendelõket, hogy regisztrációval regyütt, hol mennyi.3500 a legkevesebb amit elkérnek, nálunk 4500 .
fél év alatt, ha naponta kb. 25 Ft-ot félreteszel kutyánként, akkor a megadott határidõig be is lehetett volna ültetni a chipeket. egyébként sem kérdezte senki a szociális helyzetedet, az a kérdésedbõl nagyjából kiderült. 1 megoldás lehet, a következõ kötelezõ veszettség elleni oltásig próbáljátok félretenni a 2 chip árát, mert csak akkor kaphatnak a kutyák oltást, ha chipjük van. addig meg bízzatok benne, hogy nem ellenõrzik a chip meglétét vagy nem lesz bajuk a kutyáknak, mert chip nélkül nem láthatja el az orvos.

Ezt a táskát egy facebookos oldalon láttam, ahonnan meg is lehetne rendelni. Nekem nagyon kéne, úgyhogy írtam a csajnak, de nem válaszol, szóval úgy döntöttem megkeresem máshol. Lehet tudni valamit a márkájáról, vagy, hogy honnan lehetne szerezni?

A Facebook oldalon 4500-ért hirdetik, a Vaterán láttam de 7000-nél kezdődik és ott sincs róla egyéb infó. Remélem meg lesz, mert nagyon tetszik ez a táska.

Legjobb válasz: ebay.com kb 3000 ft

ebay.com kb 3000 ft
A kérdező hozzászólása: igen amint kiírtam rájöttem :DD de köszi szépen!!

Ncore. Cc-ra hogyan lehetne regisztrálni? Mert eddigi próbálkozásaim során soha nem volt szabad regisztráció. De valahogy csak be lehet kerülni. Honnan lehetne szerezni meghívót?

Legjobb válasz: cask meghívóval lehet, nekem éppen van is, de nem szokás csak így osztogatni... fõleg ncore-ra mert elég nehéz hozzájutni...

cask meghívóval lehet, nekem éppen van is, de nem szokás csak így osztogatni... fõleg ncore-ra mert elég nehéz hozzájutni...
beload meghívó esetleg az is jó torrent oldal ha kell írj mpt
Tudna nekem valaki Ncora meghivót küldeni ? Fontos lenne
Kerítened kell egy havert, aki meg tud (és hajylandó) hívni. Így mûködnek a privát oldalak.

Tudom fura kérdés, de hogy és honnan lehetne menőn öltözködni egy férfinak? Tehát olyan farmernadrág is pl amiről lerí h nagyon drága és márkás?

Nekem csak ez jut, és én dolgozok meg érte még mielőtt jönnének a támadó kommentek... Köszönöm..

Legjobb válasz: "Nekem csak ez jut" attól hogy van pénzed vehetsz olcsóbb ruhákat is,attól meg hogy márkás a ruhád nem leszel menõ

"Nekem csak ez jut" attól hogy van pénzed vehetsz olcsóbb ruhákat is, attól meg hogy márkás a ruhád nem leszel menõ
Ha menõt akarsz drágán: Gas, Replay, Retro... ha még ennél is több pénzed van Armani, Hilfiger!!! Hagyd a turikat meg a Zara féle boltokat!!
csináltak talán a svindlerek egy tesztet vettek egy nagyon drága és egy filléres farmert, szétszaggaták, átmentek rajta autóval, stb aztán kirakták egy kirakatba és az arra haladóktól megkérdeztek melyik a drágább? senki nem tudta, ugyan, annyiszor nyert az olcsó mint a drága ergo egy farmeren nem látszik, mibe került, ha nem látszik a márkajelzés hány éves vagy ha fiatal mindenbõl Tommy Hilfiger ha idõsebb, Pierre Carden
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.. viszont az hogy jön le az embereknek, hogy nagyon drágán vagyok felöltözve ? egy farmer hogy érezteti ezt pl ?
Ajánlok neked pár márkát, ahol az anyagminõség kiváló és a szabás is pazar. Massimo Dutti, Zara, Ermenegildo Zegna, H.E. Mango, Saxo. A Zegna és a Dutti árfekvése relatíve magas, viszont csodálatos zakókat találsz. Zarában az ingek nagyszerûek és igen stílusos zakókat talász. A Mangóban a nadrágok és a színválaszték az elragadó. Saxoo magyar márka, az ingek szerintem szépek, de a szabás néhol gyatra. Egy a titka, próba-próba. :) Amiket felsoroltam márkákat ezek inkább elegánsabb irányzatok, noha nem a klasszikus értelemben. Arra ott a Marks Spencer.(fúj) janlom, hogy próbálj ki több színt, találd meg, ami a legjobban illik hozzád és az legyen a domiáns. Ha igazán adsz magadra és megis teheted anyagilag, akkor ruhzz be éjszakai, késõ délutáni és nappali öltözetre. Nappalra pl fehér-kék, citromsárg-kék, vfehér-halvány rózsa, Késõ délutánra, fehér-sötétbarna, homok-barna, karamell-fehér, estére: fekete-fehér, fekete-karamell, sötétkék-fehér..stb Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: nemis arra kértelek:D
Hát sajnos csajt fogni nem tudok neked öregem :D
A kérdező hozzászólása: akk nem akarsz segíteni, mi ?:D
Szerintem hasznosakat írtam. Esetleg kérj meg egy csajt, hogy menjen el veled vásárolni. Másik lehetõség: felmész a boltok honlapjára, végignézed a ruhákat, és az alapján már konkrét elképzeléssel mész a boltba próbálni+költekezni. Pl. a Bershka, Pull and Bear honlapján megnézheted a komplett szetteket: kiválasztasz mondjuk egy inget, és az oldal ajánl egybõl hozzávaló nadrágot, táskát, stb. Én is elkezdtem valahol meg mindenki :) ne parázzál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó a választ.. igen, tudom.. 18éves vagyok, és inkább menõ-elegáns stílus jön be.. kérlek segíts már vlhogy:) akár privát.:S
szerintem nem viccnek szánta a turkálót, sok márkás ruha van ott, de ezek szerinte te csak villogni akarsz, a márkás ruhától senki sem lesz menõ
A kérdező hozzászólása: Egyébként a turkáló ugye vicc volt ?
A kérdező hozzászólása: Milyen márkákat ajánlasz ?:)
Elõzõ vagyok. Hogy és honnan, menõn, a turkáló válasz erre. Vagy arra gondolsz, hogy valóban legyen drága is emellett? Akkor esetleg Van Graaf, az menõ üzlet sok márkával.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre senki nem szeretne válaszolni ?:(
Lehet turkálni is. Pl. 500-ért vettem egy Abercrombie inget.
A kérdező hozzászólása: .. azért csak látni, hogy valamelyik farmer szabása, esése, színe stb. miatt nagyon drága volt, a másik pedig kínai.. nem ?

Sokszor gondolok egy bizonyos emberre. Nem szerelemből, csak szeretem mint embert és tisztelem. Édesanyám lehetne, sokat tett értem és nagyon hálás vagyok neki. Honnan tudom hogy ő is gondol-e rám? Õ érzi, hogy nekem sokat jár az eszemben? 18/L

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.

Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.
A kérdező hozzászólása: + Miben nyilvánul az meg, ha megérezzük egymást? Hidegrázás, fuvallat, vagy hasonló?:) Köszi a válaszokat elõre is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!