Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet venni ha egy pasi (2 db)

Honnan lehet észre venni ha egy pasi rég volt nővel? (szexre értem)

eszt úgy értem hogy sok ondoja jön vagy hogy

Legjobb válasz: Olyankor kiverjük, szóval nincs ilyen egyértelmû jel. Csak a szokásosnál is jobban kívánjuk a szexet.

Olyankor kiverjük, szóval nincs ilyen egyértelmû jel. Csak a szokásosnál is jobban kívánjuk a szexet.
A sok ondó nem mérvadó. Nekem 3 szexmentes nap után már annyi van, hogy szó szerint megvastagszik tõle az óvszer kilövelés után.

Honnan lehet észre venni ha egy pasi felizgult?

attol függetlenül hogy felált neki.

Legjobb válasz: Azon kívül szerintem max még a szemében, a tekintetén. Vagy hogy csókolna.. én onnan is tudom a barátomnál, hogy ilyenkor sokkal durvábban csókolja meg a nyakam.. úgy, h engem is beindít :)

Azon kívül szerintem max még a szemében, a tekintetén. Vagy hogy csókolna.. én onnan is tudom a barátomnál, hogy ilyenkor sokkal durvábban csókolja meg a nyakam.. úgy, h engem is beindít :)
hát h becsukja a szemét meg amilyen arcot vág közbe !! dehát ez mondjuk attól is függ h milyen felizgatásra gondoltál mert ha mondjuk csak simogatod akkor onnan h ö is elkezd hozzád bujni és csókolgatni és ö is simogatni kezd téged !! :) ha meg játszadozásra gondoltál akkor meg az elsõ dolog amit leírtam :) meg még persze nagyon sok minden van ki h éli át az izgatásokat :)
de mi van, ha fejtelen fickó van, ott nem nézed a fején, hogy mosolyog-e? szerintem tapogasd meg neki és akko jó lecc :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!