Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet venni ha egy (9 db)

Honnan lehet tudni ha egy nõ csak azért van valakivel mert nincs más? Mirõl lehet észre venni? Vagy is ló helyett jó a szamár is.

Legjobb válasz: Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.

Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.
Nehéz észre venni mert a nõk nagy része így van ezzel.
Egyértelmûen abból lehet észrevenni, hogy mennyire nézi meg a körülötte lévõ más pasikat. Ha még benne van a vadász! attól függetlenül, hogy ott vagy mellette másfele nézelõdik, keresi a jobb partit.
Szerintem is könnyen észre vehetõ, amikor már te semennyire nem számítasz, ezt csak érzed.
Abból, hogy megkérdezed, és elmondja. Ha nem mondja, akkor õ is szamár.

Honnan lehet észre venni ha egy pasi rég volt nővel? (szexre értem)

eszt úgy értem hogy sok ondoja jön vagy hogy

Legjobb válasz: Olyankor kiverjük, szóval nincs ilyen egyértelmû jel. Csak a szokásosnál is jobban kívánjuk a szexet.

Olyankor kiverjük, szóval nincs ilyen egyértelmû jel. Csak a szokásosnál is jobban kívánjuk a szexet.
A sok ondó nem mérvadó. Nekem 3 szexmentes nap után már annyi van, hogy szó szerint megvastagszik tõle az óvszer kilövelés után.

Honnan lehet észre venni ha egy pasi felizgult?

attol függetlenül hogy felált neki.

Legjobb válasz: Azon kívül szerintem max még a szemében, a tekintetén. Vagy hogy csókolna.. én onnan is tudom a barátomnál, hogy ilyenkor sokkal durvábban csókolja meg a nyakam.. úgy, h engem is beindít :)

Azon kívül szerintem max még a szemében, a tekintetén. Vagy hogy csókolna.. én onnan is tudom a barátomnál, hogy ilyenkor sokkal durvábban csókolja meg a nyakam.. úgy, h engem is beindít :)
hát h becsukja a szemét meg amilyen arcot vág közbe !! dehát ez mondjuk attól is függ h milyen felizgatásra gondoltál mert ha mondjuk csak simogatod akkor onnan h ö is elkezd hozzád bujni és csókolgatni és ö is simogatni kezd téged !! :) ha meg játszadozásra gondoltál akkor meg az elsõ dolog amit leírtam :) meg még persze nagyon sok minden van ki h éli át az izgatásokat :)
de mi van, ha fejtelen fickó van, ott nem nézed a fején, hogy mosolyog-e? szerintem tapogasd meg neki és akko jó lecc :)

Mik a jelei vagy/és honnan lehet észre venni ha mondjuk egy tinilány bulímiás? (csak kíváncsi vagyok)

Legjobb válasz:
A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)
Ha a "rendes" módon hánytatja magát, akkor Szétharapott kezek Kellemetlen lehelet Remegés Hirtelen hangulatingadozás Egyéb betegségek

Honnan lehet észre venni ha felszínes egy párkapcsolat?

Legjobb válasz: nem nehéz. nincs intimírás bizalom és feltétlen szeretet és még sok más. Csak üres szavak és ígéretek vannak valódi összetartozás és bajtársiassaág sehol. Nem lehet számítani egymásra

nem nehéz. nincs intimírás bizalom és feltétlen szeretet és még sok más. Csak üres szavak és ígéretek vannak valódi összetartozás és bajtársiassaág sehol. Nem lehet számítani egymásra

Egy tapasztalatlanabb lány hogyan tud felizgatni egy tapasztaltabb fiut? Honnan lehet észre venni h mi teccik neki ha nem mondja?

tudom hogy a fiunak kéne, de kiváncsi vagyok hogy kell!

Legjobb válasz: Figyeld a légzését. Az mindent elárul. Meg általában, ha nem szeretnek valamit, azért úgyis szólnak.

Figyeld a légzését. Az mindent elárul. Meg általában, ha nem szeretnek valamit, azért úgyis szólnak.
Ennek nagyon sok féle lehetõsége van. Kezdheted akár csak csókkal, harapdálod a fülét, kicsiket sóhajtozol a fülébe. Esetleg közben szembõl az ölébe ülsz, és ugyanez. Lehet durvább is: csókolózás közbeni simogatások, pl a pocakját ha simogatod, és egy egy újad néha beslisszan a nadrágon (nem alsó), farmerra gondolok, vagy most már könnyebb dolgod lesz a rövid nacikkal.:) Sok sikert! :)

Honnan lehet észre venni, ha tetszek egy srácnak?

Legjobb válasz: elõzõ pl-höz: vagy pont mikor meglát remegve elmenekül, mert zavarba jön, és fél, hogy esetleg kiröhögnéd, ha kiderülne.

elõzõ pl-höz: vagy pont mikor meglát remegve elmenekül, mert zavarba jön, és fél, hogy esetleg kiröhögnéd, ha kiderülne.
Ez ugye nem komoly kérdés:D Pl.: folyton téged nézz, keresi a társaságod, sokat dumál veled, megérint, átölel, esetleg mondja:D

Az xboxon van egy hdd honnan tudom hogy mekkora? Nincs ráírva. Hogy lehet bõvíteni ha kevés? Vagy hol lehet ilyent venni?

Legjobb válasz: Általában rajta van egy cimke hogy hány gigás ha vetted am ahol xboxot lehet venni ott lehet venni általában vinyót is venni

Általában rajta van egy cimke hogy hány gigás ha vetted am ahol xboxot lehet venni ott lehet venni általában vinyót is venni
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ezzel együtt vettem a gépet, így nincs sajnos ráírva...

Simson s 51-re akarok vagy venni vagy csináltatni rezonátort! Baranyában hol csinának ilyesmit? Ha veszek egyet kéz alól, honnan tudom hogy az hányas fordulatra van hangolva? Meg lehet állapítani külsõre?

Legjobb válasz: Ha van lakatos(szakma szerint) vagy hegesztõ ismerõsöd akkor a program alapján kiszámolhatod és kiszerkesztheted amit majd késõbb lemezbõl kell kivágni és összehegeszteni. Én ez alapján már csináltam rezót,nagyon nagyon megdobta a teljesítményt!!!Viszont gyûrûm tört ami meg lehet a nagyobb teljesítmény miatt van.Amúgy olcsóbb ha gagyirezót veszel szerintem http://www.szocimotoros.hu/hu/tuningfejlesztes/73 http://www.mofaker.hu/termek/Kipufogodob-sport-fekete-ezust-.. picivel drágábban van itt krómozott is

Ha van lakatos(szakma szerint) vagy hegesztõ ismerõsöd akkor a program alapján kiszámolhatod és kiszerkesztheted amit majd késõbb lemezbõl kell kivágni és összehegeszteni. Én ez alapján már csináltam rezót, nagyon nagyon megdobta a teljesítményt!!!Viszont gyûrûm tört ami meg lehet a nagyobb teljesítmény miatt van.Amúgy olcsóbb ha gagyirezót veszel szerintem http://www.szocimotoros.hu/hu/tuningfejlesztes/73 http://www.mofaker.hu/termek/Kipufogodob-sport-fekete-ezust-.. picivel drágábban van itt krómozott is
Szerintem olcsóbb venni egy 50 es crossmoci rezót és ráhekkelni igényesen. Most minek hasraütésre tervezni gyártani egyet ha venni is lehet újat vagy használtat is. Csak rá kell szinte heggeszteni a felfogatást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!