Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet venni ha (29 db)

Honnan lehet tudni ha egy nõ csak azért van valakivel mert nincs más? Mirõl lehet észre venni? Vagy is ló helyett jó a szamár is.

Legjobb válasz: Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.

Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.
Nehéz észre venni mert a nõk nagy része így van ezzel.
Egyértelmûen abból lehet észrevenni, hogy mennyire nézi meg a körülötte lévõ más pasikat. Ha még benne van a vadász! attól függetlenül, hogy ott vagy mellette másfele nézelõdik, keresi a jobb partit.
Szerintem is könnyen észre vehetõ, amikor már te semennyire nem számítasz, ezt csak érzed.
Abból, hogy megkérdezed, és elmondja. Ha nem mondja, akkor õ is szamár.

Honnan tudom majd, miről lehet felismerni, ha megreped a magzatburok? Igaz, hogy ezután már nem szabad ülőfürdőt venni, csak zuhanyozni lehet? 35hkm

Legjobb válasz: Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.

Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.
Ha megreped a burok, akkor folyik a magzatvíz!


Használt gyerekülés? Mernétek venni, honnan lehet észre venni ha volt baleset vele?

Legjobb válasz: gyerekülést nem. babakocsit, etetõszéket, bármi mást igen, de cipõbõl és autósülésbõl újat...

gyerekülést nem. babakocsit, etetõszéket, bármi mást igen, de cipõbõl és autósülésbõl újat...
Szerintem ha baleset érte az ülést annak látszani kell rajta, ha le van véve a huzat. pl a hungarocell meg van repedve, a mûanyag kifehéredve, stb. Én személy szerint nem mernék használt ülést venni, pont azért, mert nem tudom, hogy mikre kell alaposan figyelni. (4.)
Úgy tudom nem célszerû használt ülést venni, mert nem feltétlenül lehet látni, hogy balesetes volt-e.
2. vagyok illetve nagyon közeli ismerõstõl megvenném, akirõl tudom, h nem volt balesete és ismerjük egymst annyira, h nem vágna át ilyen kérdésben.de csak úgy tesz-veszrõl, vateráról, ilyen-olyan hirdetési oldalról nem vennék
Le kell szedetni a huzatot, és személyesen átvenni.
A kérdező hozzászólása: 4-es én is erre gondoltam, de ha nem látszik rajta semmi akkor nyugodt szível meg vennéd?
Csak megbízható ismerõstõl vennék. Nem is kell, hogy baleset történjen az üléssel, elég, ha leejtik, már lehetnek benne olyan szabad szemmel nem látható mikrorepedések, amik miatt többé már nem biztonságos. Éppen ezért: baleset után egy gyermekülés kuka, még akkor is, ha nem látszik rajta sérülés.

Honnan tudhatom meg ha megcsal a férjem, vannak bizonyos előjelei? Hogyan lehet észre venni a hűtlenséget?

Legjobb válasz: Ha lelkiismeretes a pasi, akkor nem hiszem, hogy hozzád ugyanúgy tudna viszonyulni, mint a megcsalás elõtt. Már ha tényleg megcsal. Mondjuk nem kíván annyira, mint elõtte, nem foglalkozik veled annyit, nem beszélget õszintén, nem néz a szemedbe, mikor kényes témáról beszéltek, akkor hebeg-habog. A kimaradozásokat szerintem megoldják õk, ha nagyon titokban akarják csinálni, akkor nem maradnak ki. Meg persze lehet, hogy semmi jele, és mégis :S

Ha lelkiismeretes a pasi, akkor nem hiszem, hogy hozzád ugyanúgy tudna viszonyulni, mint a megcsalás elõtt. Már ha tényleg megcsal. Mondjuk nem kíván annyira, mint elõtte, nem foglalkozik veled annyit, nem beszélget õszintén, nem néz a szemedbe, mikor kényes témáról beszéltek, akkor hebeg-habog. A kimaradozásokat szerintem megoldják õk, ha nagyon titokban akarják csinálni, akkor nem maradnak ki. Meg persze lehet, hogy semmi jele, és mégis :S
Egyik jele, hogy jóval kevesebb együttlétet óhajt, mint eddig, vagy nem is közeledik. Nem tudsz vele olyan jókat beszélgetni, mint eddig. Kimaradozik, elõször egy héten egyszer utána egyre gyakrabban. Ilyen és ehhez hasonló jelek utalhatnak a hûtlenségre.
Nem feltétlenül értek egyet az elsõ válaszolóval. Szerintem amivel biztosan le fog bukni, az a mobiltelefonja (hacsak nem tart 2-t). Elõbb-utóbb benne felejti az sms-t, vagy a telefonszámot, amit sokszor hív. Aztán az is gyanús, ha kitörli a híváslistát... Ha egy feleségben felmerül a gyanú, akkor egyáltalán nem szégyen bele-belenézni a férfi telefonjába.
Vagy nem.
Ez nagyon jó téma, kár, hogy nem sokan szóltak hozzá:( Engem is érdekelne, hogy mik lehetnek a jelek. Fõleg egy távkapcsolatnál szörnyû így.
Sokat kimaradozik.Sokat telefonál, elbujik a telefonjával.Emelkedik a tel.számlája.Ha bizonyos számot egynap többször hív, 10-60 perceket beszél az illetövel.Ha megvan az a bizony szám, fel kell hívni...
Éjszaka özepén jàr haza, nem éhes..., gyakrabban zuhanyzik, illatfelhövel vonul ki, fàradt ha itthon van..A pénz elmegy hamar

Honnan lehet észre venni ha kiszáradás fenyegeti a babát?

Kisfiam 2 hónapos és pár napja hasmenése van és bukik is sokat, a doki csak azt mondta figyeljem a pelust.

Legjobb válasz: A kiszáradás jele lehet az ha a bõre ráncos mint az öregeké a pellust meg azért kell figyelni mert napi 5-6 pisis pellusnak kell lenni. A véd nötöl tudom.

A kiszáradás jele lehet az ha a bõre ráncos mint az öregeké a pellust meg azért kell figyelni mert napi 5-6 pisis pellusnak kell lenni. A véd nötöl tudom.
A bõre sokkal pettyhüdtebb lesz, figyeld a comját mennyire feszes a bõre? Változott-e az utóbbi idõben? Ha a kutacsa nagyon horpadt akkor ez is a kiszáradást jelzi. Próbáld itatni amennyit csak tudod, akár félóránként kínáld meg folyadékkal.nem baj ha picit iszik de sokszor. 5 gyermekes anyuka
Azért figyeld a pelust, hogy elegendõt pisil-e (3-4 pisis pelus naponta), esetleg nem-e sötétebb színû, koncentráltabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. pisil rendesen sokat, azzal nincs gond és kaki sincs sokszor kb napi 3-4 az akkor még nem komoly, igaz?

Honnan lehet észre venni ha felszínes egy párkapcsolat?

Legjobb válasz: nem nehéz. nincs intimírás bizalom és feltétlen szeretet és még sok más. Csak üres szavak és ígéretek vannak valódi összetartozás és bajtársiassaág sehol. Nem lehet számítani egymásra

nem nehéz. nincs intimírás bizalom és feltétlen szeretet és még sok más. Csak üres szavak és ígéretek vannak valódi összetartozás és bajtársiassaág sehol. Nem lehet számítani egymásra

Lányom nagyon szereti a majmokat. Hallottam hogy lehet venni. Ez igaz? Ha igen honnan tudom beszerezni a picit? Mennyiért?

Legjobb válasz: Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...

Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...
Minden majom fõemlõs. Az új állatvédelmi törvény értelmében pedig így nem nagyon tudsz beszerezni majmot. Ez az egyik. A másik meg az, hogy mindent szétszednek, de nem úgy mint egy kutya, macska, vagy törpe malac. Hanem teljesen. Porig rombolnak egy szobát percek alatt, legyenek bármilyen kicsik is. Eléggé nevelhetetlenek. A másik baj az, hogy az egyik pillanatban nagyon bájos kis állatok, a másikban meg szétharapják és kaparják a fejedet meg a kezedet.
Milyen majomra gondoltál? Nem is túl biztonságos, mert pl. egy csimpánz simán meg is ölhet egy embert. Gondolom, nem szeretnéd a lányod testi épségét kockáztatni. Ha pedig valami kisebb fajtára, azt sem ajánlanám, nagyon tudnak harapni.
Az nem mûködik. A legálisan tartható kistestû majmok nem szobatiszták, rombolnak és a kíváncsiságuk miatt állandó veszélyben vannak. Nem lehet õket úgy tartani, mint egy kutyát vagy macskát. Több százezres tételben gondolkozz, a majomra is és a helyére is, és valószínûleg az állatot is külföldrõl kéne hoznod. Vegyél inkább a lányodnak egy plüssmajmot, és ha háziállatot akarsz, akkor az életmódodnak megfelelõt keress. A majmok nem valók háziállatnak, akik tartanak azok kvázi állatkertet építenek nekik otthon. Nem összeilleszthetõk az emberi lakókörnyezettel.
ezt ugye nem gondolod komolyan?:D
Ba.szki ez a hét vicce... :D
Megkérdezhetem minek a majom? Vigyétek állatkertbe a gyereket..ennyi erõvel ha szereti a tigriseket vesztek? nem a hét hanem az év vicce ;)
felmnõtt ember hogy lehet ennyire felelõtlen??! ( az "idiótát" illetlennek éreztem, de ami igaz, igaz...) amúgy meg bemásolom egy válaszomat, amit egy másik idióta kérdésére írtam - lehet közötök van egymáshoz. A majom vadállat! nem olyan mint a kutya, nem olyan mint a macska! egy vadállat, nem háziállat! pár évvel ezelött volt egy eset mikor egy otthon tartott csimpánz rátámadott a gazdájára, szinte szétmarcangolta az arcát, elég brutálisan! hát ez azért történt, mert szegény majmot nyugtatóttak teletömve tudta csak maga mellett tartani, olyan körülmények között amely nem voltak valók a majomnak ezért még szép, hgy szegény állat, ami ráadásul többször is próbált megszökni agresszívan lépett fel a nem normális körülményei ellen! tehát hidd el, a majom nem háziállat! és ha tényleg az a kedvenc állatod, akkor nem akarod õt kínozni! és ebben az esetben a kínzás nem csak azt jelenti, hogy láncon tartod vagy nem adsz neki enni! haem hogy belekényszeríted egy olyan környezetbe, ami nem való neki!
:D utolsó :) ))
kérdezõ te hülye vagy????
a gyerek 2 hónapig:ja de cuki!!!!!! siessünk haza!!!!!! szeretlek de nagyon!!!!!! én akarom gondozni!!!!!! 2 hónap mulva majom el lesz felejtve nem ajánlom
Amúgy, mielõtt majmot akarsz, olvasd el "A Morgue utcai gyilkosság" címû novellát E. A. Poe-tól. (http://mek.oszk.hu/00400/00463/00463.htm#d4201) Na jó, ez kicsit off volt most, de a baj az, hogy tényleg veszélyesek tudnak lenni, fõleg, ha ilyen "szabad bejárású" majmok, és az ember fejére nõnek. Ráadásul a majmok gyakran rivalizálnak egymással (vagy a gazdájukkal), és ha nem vagy elég határozott, akkor ezt kihasználja, és terrorizálni akar majd.
A kérdező hozzászólása: Szabad bejárása lenne a házban.
Magyarországon a föemlösök adásvétele és tartása nem legális. Az állatkerteknek is mindenféle engedély kell hozzá.
A pici majom is vadállat.És megnõ--és felnõtt lesz.Több foglalkozást igényel, mint 3 gyerek.Tényleg erre vágysz?? De azért jó, hogy nem a zsiráfokat vagy a vizilóvat szereti a lányod.:-))
Szólj ha majd a cápákba szeret bele:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!