Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet venni, hogy ha (13 db)

Honnan lehet észre venni, hogy ha esetleg nem zár rendesen a méhszáj? 23 hetes vagyok.

Jöv? héten kell mennem orvoshoz,de már két hónapja nem vizsgált meg,mert mikor meg kellett volna,meg helyettesítették,és akkor is elmaradt,mert az eredményeket nézegette a helyettesít? doki,és én meg nagyon aggódok hogy nincs-e valami baj,mert szerintem nem normális hogy két hónapig meg se vizsgálnak.Ha valami nincs rendben akkor meg hogy veszik észre?Ultrahang az volt,és ott az mondták hogy minden rendben van,de én nagyon aggódok.

Legjobb válasz: Szerintem azt csak orvos tudja megmondani,de az UH-on is biztosan látták volna.Úgyhogy nyugodj meg! (Én a helyedben orvost váltanék,mert tényleg nem a legjobb,hogy így elhanyagol!)

Szerintem azt csak orvos tudja megmondani, de az UH-on is biztosan látták volna.Úgyhogy nyugodj meg! (Én a helyedben orvost váltanék, mert tényleg nem a legjobb, hogy így elhanyagol!)
Te sehonnan nem veszed észre, ha esetleg nem zárt a méhszáj, csak az orvos tudja megállapítani, hüvelyi vizsgálattal, de uh-n is látszana ha nyitva lenne, mert nekem a dokim anno emlékszem, hogy uh-n mutatta, hogy minden méhszáj zárva van.Szóval ne aggódj, mert uh-n látták volna. 36hetes kismama.
Te nem veszed észre, de aggodalomra semmi ok, nekem a 22. héten vizsgálta meg elõször a méhszájamat, elõtte mindig csak UH-t csinált. Ha nem keményedik a hasad, nem görcsöl, akkor valószínû zárt a méhszájad. Görcstõl nyílhat ki.

Az xboxon van egy hdd honnan tudom hogy mekkora? Nincs ráírva. Hogy lehet bõvíteni ha kevés? Vagy hol lehet ilyent venni?

Legjobb válasz: Általában rajta van egy cimke hogy hány gigás ha vetted am ahol xboxot lehet venni ott lehet venni általában vinyót is venni

Általában rajta van egy cimke hogy hány gigás ha vetted am ahol xboxot lehet venni ott lehet venni általában vinyót is venni
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ezzel együtt vettem a gépet, így nincs sajnos ráírva...


Honnan veszem észre hogy a barátom megcsal, ha a szex tökéletes ma is, és mindig az volt? Akkor megnyugodhatok hogy nincs 3. személy a dologban? Vagy még min lehet észre venni?

Legjobb válasz: Szerintem a sexen látszik meg legutoljára, ha megcsal a párod, vagy megcsalod õt. Sokkal inkább olyan dolgokon, ha nõi parfümöt érzel rajta, sminkfolt van a ruháján, dugdossa a telefonját, nem akarja, hogy lásd az e-mail-jeit, nem veszi fel a telefont elõtted, késõn jár haza, vagy kimaradozik, esetleg ha nem beszélget veled, mint régen. A lényeg, hogy a legtöbb pasinak akkor is megy otthon a sex, ha megcsalja a barátnõjét, abból nem látszik ha gond van. A kedveskedés hiánya már árulkodóbb lehet.

Szerintem a sexen látszik meg legutoljára, ha megcsal a párod, vagy megcsalod õt. Sokkal inkább olyan dolgokon, ha nõi parfümöt érzel rajta, sminkfolt van a ruháján, dugdossa a telefonját, nem akarja, hogy lásd az e-mail-jeit, nem veszi fel a telefont elõtted, késõn jár haza, vagy kimaradozik, esetleg ha nem beszélget veled, mint régen. A lényeg, hogy a legtöbb pasinak akkor is megy otthon a sex, ha megcsalja a barátnõjét, abból nem látszik ha gond van. A kedveskedés hiánya már árulkodóbb lehet.
A kérdező hozzászólása: volt egy kis mosolyszünetünk, és állítólagosan italozás miatt maradt el./külön élünk/ nem voltunk együtt pár napig, és mikor találkoztunk nagyon jó volt a szex, és több mint az átlag! Meg szeretett, ölelgetett, bújt hozzám, puszilgatott, még nyilvános helyen is.mintha hiányoztam volna neki.
Hát ez lehet a hiány jele is:S Nem akarlak elkeseríteni, de barátnõm pasija már többször félre lépett..a csaj már egybõl levágja ha vann valami..mert olyankor a srác..bújosabb, becézgeti..dédelgeti, mert bûntudata van..de persze nem minden esetben van így:) remélem nálatok minden rendben!!!

Lányom nagyon szereti a majmokat. Hallottam hogy lehet venni. Ez igaz? Ha igen honnan tudom beszerezni a picit? Mennyiért?

Legjobb válasz: Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...

Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...
Minden majom fõemlõs. Az új állatvédelmi törvény értelmében pedig így nem nagyon tudsz beszerezni majmot. Ez az egyik. A másik meg az, hogy mindent szétszednek, de nem úgy mint egy kutya, macska, vagy törpe malac. Hanem teljesen. Porig rombolnak egy szobát percek alatt, legyenek bármilyen kicsik is. Eléggé nevelhetetlenek. A másik baj az, hogy az egyik pillanatban nagyon bájos kis állatok, a másikban meg szétharapják és kaparják a fejedet meg a kezedet.
Milyen majomra gondoltál? Nem is túl biztonságos, mert pl. egy csimpánz simán meg is ölhet egy embert. Gondolom, nem szeretnéd a lányod testi épségét kockáztatni. Ha pedig valami kisebb fajtára, azt sem ajánlanám, nagyon tudnak harapni.
Az nem mûködik. A legálisan tartható kistestû majmok nem szobatiszták, rombolnak és a kíváncsiságuk miatt állandó veszélyben vannak. Nem lehet õket úgy tartani, mint egy kutyát vagy macskát. Több százezres tételben gondolkozz, a majomra is és a helyére is, és valószínûleg az állatot is külföldrõl kéne hoznod. Vegyél inkább a lányodnak egy plüssmajmot, és ha háziállatot akarsz, akkor az életmódodnak megfelelõt keress. A majmok nem valók háziállatnak, akik tartanak azok kvázi állatkertet építenek nekik otthon. Nem összeilleszthetõk az emberi lakókörnyezettel.
ezt ugye nem gondolod komolyan?:D
Ba.szki ez a hét vicce... :D
Megkérdezhetem minek a majom? Vigyétek állatkertbe a gyereket..ennyi erõvel ha szereti a tigriseket vesztek? nem a hét hanem az év vicce ;)
felmnõtt ember hogy lehet ennyire felelõtlen??! ( az "idiótát" illetlennek éreztem, de ami igaz, igaz...) amúgy meg bemásolom egy válaszomat, amit egy másik idióta kérdésére írtam - lehet közötök van egymáshoz. A majom vadállat! nem olyan mint a kutya, nem olyan mint a macska! egy vadállat, nem háziállat! pár évvel ezelött volt egy eset mikor egy otthon tartott csimpánz rátámadott a gazdájára, szinte szétmarcangolta az arcát, elég brutálisan! hát ez azért történt, mert szegény majmot nyugtatóttak teletömve tudta csak maga mellett tartani, olyan körülmények között amely nem voltak valók a majomnak ezért még szép, hgy szegény állat, ami ráadásul többször is próbált megszökni agresszívan lépett fel a nem normális körülményei ellen! tehát hidd el, a majom nem háziállat! és ha tényleg az a kedvenc állatod, akkor nem akarod õt kínozni! és ebben az esetben a kínzás nem csak azt jelenti, hogy láncon tartod vagy nem adsz neki enni! haem hogy belekényszeríted egy olyan környezetbe, ami nem való neki!
:D utolsó :) ))
kérdezõ te hülye vagy????
a gyerek 2 hónapig:ja de cuki!!!!!! siessünk haza!!!!!! szeretlek de nagyon!!!!!! én akarom gondozni!!!!!! 2 hónap mulva majom el lesz felejtve nem ajánlom
Amúgy, mielõtt majmot akarsz, olvasd el "A Morgue utcai gyilkosság" címû novellát E. A. Poe-tól. (http://mek.oszk.hu/00400/00463/00463.htm#d4201) Na jó, ez kicsit off volt most, de a baj az, hogy tényleg veszélyesek tudnak lenni, fõleg, ha ilyen "szabad bejárású" majmok, és az ember fejére nõnek. Ráadásul a majmok gyakran rivalizálnak egymással (vagy a gazdájukkal), és ha nem vagy elég határozott, akkor ezt kihasználja, és terrorizálni akar majd.
A kérdező hozzászólása: Szabad bejárása lenne a házban.
Magyarországon a föemlösök adásvétele és tartása nem legális. Az állatkerteknek is mindenféle engedély kell hozzá.
A pici majom is vadállat.És megnõ--és felnõtt lesz.Több foglalkozást igényel, mint 3 gyerek.Tényleg erre vágysz?? De azért jó, hogy nem a zsiráfokat vagy a vizilóvat szereti a lányod.:-))
Szólj ha majd a cápákba szeret bele:-)

Ha begyullad a 13 hónapos kisfiam füle, honnan tudhatom meg? Hogy lehet ezt észre venni?

Ma elég sokat voltunk kint, óriási szél volt, persze nem toltam széllel szembe és sapka is volt rajta, de egész este a füleit piszkálta, s óriási hisztit csapott miel?tt elaludt.

Legjobb válasz: Nehezen. Ha "szerencséd" van, akkor a gyulladás miatt belázasodik. Egy másik módszer, hogy a fülbejárat mellett megnyomod neki, ha gyulladt, azonnal reklamálni fog, sõt, akár sírni is nagyon. Ha nagyon aggódsz, vidd el a dokitokhoz holnap, meg tudja nézni a füleit, van erre egy eszköz, és könnyen meg tudja állapítani, ha gyulladt a fül.

Nehezen. Ha "szerencséd" van, akkor a gyulladás miatt belázasodik. Egy másik módszer, hogy a fülbejárat mellett megnyomod neki, ha gyulladt, azonnal reklamálni fog, sõt, akár sírni is nagyon. Ha nagyon aggódsz, vidd el a dokitokhoz holnap, meg tudja nézni a füleit, van erre egy eszköz, és könnyen meg tudja állapítani, ha gyulladt a fül.
Kapkod a füleihez, sír, a szokottnál lazább állagú folyadék folyik a fülbõl, és ahogy az elõttem szóló írta, ha a fültõl egy centire az arcát enyhén megnyomod akkor azonnal tiltakozik.Nem olyan nehéz észre venni hogy valami nem stimmel mert a fül gyulladás kezdetekor nagyon fáj a piciknek, de 13 hónaposan gyakran kapkodnak a fülükhöz akár ha mérgesek vagy álmosak.
igen, a parfümös üveg alján van és a dobozon.
mármint a kettõnek elvileg ugyanannak a számnak kell lenni :D tessék, itt wgy cikk: http://www.parfumeden.hu/Hogyan_lehet_megallapitani_egy%20_p..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor eléggé sokan hazudnak, mert az áruk is árulkodik, 3-4 ezerért nem lehet vásárolni eredeti parfümöt.Fõleg a kedvelteket.Most alaposan utána néztem, és talán nem vernek át.

Egy tapasztalatlanabb lány hogyan tud felizgatni egy tapasztaltabb fiut? Honnan lehet észre venni h mi teccik neki ha nem mondja?

tudom hogy a fiunak kéne, de kiváncsi vagyok hogy kell!

Legjobb válasz: Figyeld a légzését. Az mindent elárul. Meg általában, ha nem szeretnek valamit, azért úgyis szólnak.

Figyeld a légzését. Az mindent elárul. Meg általában, ha nem szeretnek valamit, azért úgyis szólnak.
Ennek nagyon sok féle lehetõsége van. Kezdheted akár csak csókkal, harapdálod a fülét, kicsiket sóhajtozol a fülébe. Esetleg közben szembõl az ölébe ülsz, és ugyanez. Lehet durvább is: csókolózás közbeni simogatások, pl a pocakját ha simogatod, és egy egy újad néha beslisszan a nadrágon (nem alsó), farmerra gondolok, vagy most már könnyebb dolgod lesz a rövid nacikkal.:) Sok sikert! :)

Honnan tudom majd, miről lehet felismerni, ha megreped a magzatburok? Igaz, hogy ezután már nem szabad ülőfürdőt venni, csak zuhanyozni lehet? 35hkm

Legjobb válasz: Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.

Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.
Ha megreped a burok, akkor folyik a magzatvíz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!