Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet venni, hogy (55 db)

Honnan lehet tudni, hogy szülés utánra kb. mekkora hasleszoritó bugyit kell venni? Hol lehet mevásárolni?

Mert most még nagy a poci,de el?re meg szeretném venni,hogy a korházban má használni tudjam:)

Legjobb válasz: Gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban, kismama boltban, bababoltban /néhányban/. Én akkorát vettem, mint amekkora ruhát hordok, vagyis L-t, ha nem híztál jelentõsen a terhesség alatt érdemes az azelõtti méreteket figyelembe venni. De van rajtuk számozási útmutató, így majd könnyen ki tudod választani. A leghatásosabb: miután kibújt a baba és a megfigyelõben vagy /ha nem császáros voltál/ egy törölközõt hideg/!!!/ vízzel /legjobb a jég egyébként/ nedvesíts át, vagyis kérj meg vlkt és tedd a pocira. Szinte tuti, hogy nem marad hasad, gyorsan visszaáll!!!

Gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban, kismama boltban, bababoltban /néhányban/. Én akkorát vettem, mint amekkora ruhát hordok, vagyis L-t, ha nem híztál jelentõsen a terhesség alatt érdemes az azelõtti méreteket figyelembe venni. De van rajtuk számozási útmutató, így majd könnyen ki tudod választani. A leghatásosabb: miután kibújt a baba és a megfigyelõben vagy /ha nem császáros voltál/ egy törölközõt hideg/!!!/ vízzel /legjobb a jég egyébként/ nedvesíts át, vagyis kérj meg vlkt és tedd a pocira. Szinte tuti, hogy nem marad hasad, gyorsan visszaáll!!!
Nekem a párom vett a Brendonban. L-es volt a legnagyobb méret. Én szülés elõtt L-es bugyit hordtam, aztán XL-est. Na, az a hasleszorító bugyi nagyon kicsinek tûnt, alig jött fel rám. De a férjemnek azt mondták a boltban, hogy nem jó, ha túl nagyot vesz, mert akkor nem is használ.
A hasleszorító bugyival kapcsolatban: nem tudom a kórházban milyen szokások vannak, de többnyire nem tolerálják a bugyit, pláne ha mû- vagy mikroszálas. A bugyinál hatékonyabb (és elég egy is) a tépõzáras hasszorító. Errõl viszont a gyógyászati segédeszközben azt mondták a szülés másnapján vegyük meg, mert akkor megmérem magam és tudnak méretet adni. Orvosliga is jó a hasfal megtámasztására, de egész nap nem szabad használni. (orvostól kérdeztem ezeket) A bugyiból mindig kisebbet érdemes venni, hogy hatása legyen. A jéggel vigyázz, meg ne fázzon a hasfalad. Remélem segítettem.
Nálunk a kórházban abszolut nem engedtek hasleszoritót használni, viszont a bugyi ellen nem volt kifogás. Én gyógyszertárban vettem, Molimed volt a neve. 10 db van benn, elég is volt egy csomag, akkor 2000 ft volt. Bele volt épitve a bugyiba a betét is, pamut volt az alsó része, a felsõ meg gumis. Én L-est vettem elég volt, pedig hatalmas hasam volt és még maradt is szülés után pár napig.

Honnan lehet tudni, hogy mekkora és milyen széles gumikat lehet max venni Bmw320d-re?

Legjobb válasz: Akár monster truckot is lehet belõle csinálni, az meg traktorgumi-méret. Viszont az is számít mekkora és milyen széles felni van rajta, 17 colosból maximum 205/45, 16-osból 195/55 ajánlott, ennél nagyobb gumiméret már rontja a kezelhetõséget.

Akár monster truckot is lehet belõle csinálni, az meg traktorgumi-méret. Viszont az is számít mekkora és milyen széles felni van rajta, 17 colosból maximum 205/45, 16-osból 195/55 ajánlott, ennél nagyobb gumiméret már rontja a kezelhetõséget.
A méreten nem tudsz változtatni, vagy csalni fog a kilóméteróra. Szélességen lehet, amíg nem kezd kilógni, de minek akarnád megnövelni?
max 17 colos ás 205 mm széles megy rá max. De minek felesleges nagyobb amit a mérnõk jónak talál és átbocsát teszteken az fogja neked a gyári könyvben leírt biztonságot és menetstabilitást.
B oszlopon rajta van. De ez mi E46, E90?
A kérdező hozzászólása: E46
195/65 R 15 91H 205/60 R 15 91H 205/55 R 16 91H 225/50 R 16 92W 1) 225/50 ZR 16 1) 205/50 R 17 93W XL *) 225/45 R 17 91W 1) 17"-tyre combination: 1) 2) 3) Front axle: 225/45 ZR 17 Rear axle: 245/40 ZR 17 18"-tyre combination: 1) 2) 4) Front axle: 225/40 ZR 18 Rear axle: 255/35 ZR 18 De itt megtalálsz mindent: http://www.sycamoreservice.co.uk/BMW-e46_wheels_tyres.html
A kérdező hozzászólása: köszi

Szeretnék venni autot, de honnan lehet megtudni, hogy nincs-e rajta hitel? Hogy megvan-e terhelve?

Legjobb válasz: Onnan, hogy ha hitel van rajta, akkor a hitelezõ bevonja a törzskönyvet, amíg a hitelt vissza nem fizetik.

Onnan, hogy ha hitel van rajta, akkor a hitelezõ bevonja a törzskönyvet, amíg a hitelt vissza nem fizetik.
Ja, persze, kivétel, ha elfelejtik és kiadják a törzskönyvet, de rajta marad a hitel. Velem pont ez történt. Mentem volna átíratni az újonnan vásárolt használt motoromat és az okmányirodában kiderült, hogy hoppá, ezen biza banki hitel van. Nem átírható. Mielõtt megveszd a motort, informáld le okányirodában, hogy tiszta-e, nincs-e rajta valamilyen terhelés.


Tippek ötletek? 4.5 éves fiúnak Mikey Mouse jelmezt honnan lehet venni? Vagy varrni lehetne, de hogyan?

Legjobb válasz: Ha van ismerõsöd pl Angliában, vagy Párizsban, ott van Disney Store, onnan küldhetnek Neked.

Ha van ismerõsöd pl Angliában, vagy Párizsban, ott van Disney Store, onnan küldhetnek Neked.
Nézd, ehhez sem kell sok tudomány megcsinálni, meg ha nem pont ugyan ilyen, hát akkor mi van ...:) Sok sikert :) http://media.babaszoba.hu/csevego/7/3/10150937_kep_3677.jpg http://media.babaszoba.hu/csevego/1/8/11126781_kep_3687.jpg
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy , hogy válaszoltál.
A kesztyût mi úgy gondoltuk, hogy rá/belevarrjuk a póló ujjára/-ba. Szerintem a piros farmer és a sötétkék hosszú ujjú is tuti. Amit belinkeltél, arról most eszembe jutott, hogy lehet a fejjel nem is kéne vacakolni, arcfestékkel megfestem az arcát, és egyszerûen egy hajpántra rárakjuk a füleket vagy egy fekete "betörõ" sapira varrom. Világos hajú a fiam, de ha fekete haja lenne a hajpántra szerkesztett fülekre szavaznék!
A kérdező hozzászólása: és vajon piros vékony farmer jelegû milyen lenne nadrágnak(rövid)?
A kérdező hozzászólása: van egy hosszú ujjú póló ami sötét kék és egy mikey mouse van rajta, ez vajon milyen?ha ezt adnám fekete helyett?
A kérdező hozzászólása: fekete pólóra , fehér kesztyût, hogy gondoltad? felhúzni a kezére vagy a póló elejére?
A kérdező hozzászólása: ezeket találtam.http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/mickey_eger_jelmezt_ki..
A kérdező hozzászólása: hûûûû!!!!!!nagyszerúúú, köszönöm, jó ötlet:)
Üdv sorstárs! Csak az én fiam 3 éves! Mi a következõt találtuk ki mamával: fekete harisnya, fekete hosszú ujjú pólóra varrunk fehér kesztyût, egy piros melegítõt levágunk rövidnadrágnak, az elejére két fehér, míg a hátuljára két fekete gombot varrunk. A sárga cipõket sárga zokniból próbáljuk megcsinálni úgy, hogy sárga zoknit húzunk a cipõjére. A fejét sapkából képzeltük el, amire a füleket úgy csináljuk, hogy virágdrótból kört hajlítunk, erre húzunk anyagot, és ezt húzzuk rá a sapkára. De azt még mi sem tudtuk kitalálni, hogyan lehet ezt rögzíteni a gyerek fején úgy, hogy Mickey egeresnek tûnjön.
A kérdező hozzászólása: nincs:(, múlt évben dalmát kutya volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Vettem sárga anyagot és pirosat, majd a héten megcsinálom.

Honnan lehet venni BKV térképet? Mert az hallottam, hogy a nagyobb BKV standokál, de ott mennyibe kerül?

Legjobb válasz: skubizz csak ide: http://www.bkv.hu/hu/terkepek_bp/letoltheto_vonalhalozati_te..

A kérdező hozzászólása: Köszi :) !
Venni egyébként 600 pénzért lehetne a pénztáraknál, de a tavalyi térátnevezési hullám után a régiek be lettek vonva, újak meg nem érkeztek..

Van egy HP 8500 A plus -os készülékem, Benne HP 940XL patronokkal, Azonban 3000 lap után kisüti a gép a gyári chippeket, akkor hogy töltik meg a patronokat hogy utána is használható legyen, vagy honnan lehet venni chippet?

http://www.youtube.com/watch?v=LdJZuR_q6KM Ötlet? Ki használ ilyen rendszert még? Mi a tapasztalat? Honnan vesztek tintát?

Legjobb válasz: Gondolom tesznek rá új chip-pet.

Gondolom tesznek rá új chip-pet.

Honnan lehet venni/rendelni olyan szív alakú medált, ami úgy néz ki, hogy a széle van csak meg, belül pedig üres, és nem csillogós?

Legjobb válasz: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nk.. Azt hiszem,elég nagy a választék...=D

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nk.. Azt hiszem, elég nagy a választék...=D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)

Honnan lehet venni páratartalom mérőt? Vagy hogyan döntöm el, elég-e a páratartalom a szobában?

A hideg párásítónkon nincs jelz?!Köszi!

Legjobb válasz: Csak az érdekesség kedvéért: fogsz két (hagyományos higanyos) hõmérõt. Az egyiknek alul a tartályát nedves vattacsomóval körülveszed, és a vattacsomót nedvesen tartod. A száraz és a nedves hõmérõ által kijelzett hõmérsékletet beírod az alábbi linken található kalkulátor "Dry bulb" és "Wet bulb" mezõjébe, majd a "Compute" gombra kattintva megkapod a relatív páratartalmat ("Relative Humidity"). http://www.ringbell.co.uk/info/humid.htm Az érték 40% és 60% között elfogadható. (Inkább 45% és 55% között legyen.)

Csak az érdekesség kedvéért: fogsz két (hagyományos higanyos) hõmérõt. Az egyiknek alul a tartályát nedves vattacsomóval körülveszed, és a vattacsomót nedvesen tartod. A száraz és a nedves hõmérõ által kijelzett hõmérsékletet beírod az alábbi linken található kalkulátor "Dry bulb" és "Wet bulb" mezõjébe, majd a "Compute" gombra kattintva megkapod a relatív páratartalmat ("Relative Humidity"). http://www.ringbell.co.uk/info/humid.htm Az érték 40% és 60% között elfogadható. (Inkább 45% és 55% között legyen.)
Ja és nálunk általában 70% fölött van a relatív páratartalom. Vizes, penészes is minden rendesen.
mûszaki boltban, pl. mediamarkt, saturn. hiperarketekben.
Metroben lesz most akciós egy ezresért, nagyon jó kis kütyü. Millenium márkanevû
Nagyon sok helyen kapsz. pl Media Markt, Photo Hall, stb. Általában digitális hõmérõ és páratartalom mérõ készüléket kapsz egyben. Már 1000Ft körül is kapsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Valaki el tudná nekem mondani, hogy milyen kiegészítõk (dolgok) kellenek egy törpehörcsöghöz? És honnan lehet beszerezni õket? Lehetõled Miskolcon mondjatok állatkereskedéseket! És honnan érdemes venni hörcsögöt? Milyen hörcsögöt vegyek?

Nekem már volt egy dzsungáriai törpehörim, és nagyon cukipofa volt, soha nem harapott meg (pedig fiú volt). Nem tudom, hogy melyik törpehörcsög a legnyudisabb, ami nem annyira hiperaktív, és nem harap... Kérlek segítsetek nekem!

Legjobb válasz:
Tenyesztotol a legjobb venni! Szerintem a dzsungariai torpehorcsog a legjobb! Eloszor is kell neki egy ketrec/terrarium kinek melyik jon be! Kell egy haziko ahova bevackolhatja magat! Egy mokuskerek amiben mozoghat(az enyemek ejjel-nappal tekerik) Egy eteto tal;itato ! Eledelbol annyi fajta van h tudsz valogatni! Alom forgacs /szena szerintem a forgacs jobb! Tehetsz meg be neki wc papir gurigakat nagyon szeretik! Fontos hogy kapjanak minden nap zoldseget/gyumolcsot Szinte mindent megesznek csak a k betuseket nem szabaf nekik adni! Fe adhatsz meg tejfolt,turot aztbis nagyon szeretik! Bocsi az ekezetert ,telorol irtam!:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tenyesztotol a legjobb venni! Szerintem a dzsungariai torpehorcsog a legjobb! Eloszor is kell neki egy ketrec/terrarium kinek melyik jon be! Kell egy haziko ahova bevackolhatja magat! Egy mokuskerek amiben mozoghat(az enyemek ejjel-nappal tekerik) Egy eteto tal;itato ! Eledelbol annyi fajta van h tudsz valogatni! Alom forgacs /szena szerintem a forgacs jobb! Tehetsz meg be neki wc papir gurigakat nagyon szeretik! Fontos hogy kapjanak minden nap zoldseget/gyumolcsot Szinte mindent megesznek csak a k betuseket nem szabaf nekik adni! Fe adhatsz meg tejfolt, turot aztbis nagyon szeretik! Bocsi az ekezetert , telorol irtam!:)
Ha kerdsed van nagyon szivesen segitek majd irj privatot! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek!

Honnan tudhatnám meg, hogy ezeket a ruhákat hol lehet venni?

Rengeteg ilyen képet látok és van ami tetszik is és érdekel, hogy hol kapható

Legjobb válasz: Google. Egyébként,ha kicsit is ismered az üzletek stílusát,akkor egészen könnyen kikövetkeztetheted,hogy melyik honnan van. Pl. Ez a piros top fogadok,hogy a NewYorkerbõl van. A baglyos nyaklánc mondjuk a Six-bõl,de ilyet már bárhol lehet kapni. A csizma tavalyelõtt volt Deichmann kollekció. A sálat még most is lehet kapni a Six-ben. Ilyen nadrágot bárhol kapsz. Pl. H&M. Ez a kardigánféleség pedig szerintem a C&A-ból van,annak van ilyen stílusa.

Google. Egyébként, ha kicsit is ismered az üzletek stílusát, akkor egészen könnyen kikövetkeztetheted, hogy melyik honnan van. Pl. Ez a piros top fogadok, hogy a NewYorkerbõl van. A baglyos nyaklánc mondjuk a Six-bõl, de ilyet már bárhol lehet kapni. A csizma tavalyelõtt volt Deichmann kollekció. A sálat még most is lehet kapni a Six-ben. Ilyen nadrágot bárhol kapsz. Pl. H&M. Ez a kardigánféleség pedig szerintem a C&A-ból van, annak van ilyen stílusa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!