Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet venni, ha (31 db)

Honnan lehet tudni ha egy nõ csak azért van valakivel mert nincs más? Mirõl lehet észre venni? Vagy is ló helyett jó a szamár is.

Legjobb válasz: Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.

Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.
Nehéz észre venni mert a nõk nagy része így van ezzel.
Egyértelmûen abból lehet észrevenni, hogy mennyire nézi meg a körülötte lévõ más pasikat. Ha még benne van a vadász! attól függetlenül, hogy ott vagy mellette másfele nézelõdik, keresi a jobb partit.
Szerintem is könnyen észre vehetõ, amikor már te semennyire nem számítasz, ezt csak érzed.
Abból, hogy megkérdezed, és elmondja. Ha nem mondja, akkor õ is szamár.

Szerimtetek a Tigers meccsre kell jegy, hogyha itthon játszanak? Ha igen, honnan lehet venni és mennyiért?

Legjobb válasz: Igen, általában a helyszínen lehet vásárolni. Az elõzõ szezoban a hazai meccsre váltott jegy ára 500Ft volt. Nem hiszem hogy drasztikusan emelkedne az új szezonban.

Igen, általában a helyszínen lehet vásárolni. Az elõzõ szezoban a hazai meccsre váltott jegy ára 500Ft volt. Nem hiszem hogy drasztikusan emelkedne az új szezonban.


Honnan tudom majd, miről lehet felismerni, ha megreped a magzatburok? Igaz, hogy ezután már nem szabad ülőfürdőt venni, csak zuhanyozni lehet? 35hkm

Legjobb válasz: Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.

Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.
Ha megreped a burok, akkor folyik a magzatvíz!

Használt gyerekülés? Mernétek venni, honnan lehet észre venni ha volt baleset vele?

Legjobb válasz: gyerekülést nem. babakocsit, etetõszéket, bármi mást igen, de cipõbõl és autósülésbõl újat...

gyerekülést nem. babakocsit, etetõszéket, bármi mást igen, de cipõbõl és autósülésbõl újat...
Szerintem ha baleset érte az ülést annak látszani kell rajta, ha le van véve a huzat. pl a hungarocell meg van repedve, a mûanyag kifehéredve, stb. Én személy szerint nem mernék használt ülést venni, pont azért, mert nem tudom, hogy mikre kell alaposan figyelni. (4.)
Úgy tudom nem célszerû használt ülést venni, mert nem feltétlenül lehet látni, hogy balesetes volt-e.
2. vagyok illetve nagyon közeli ismerõstõl megvenném, akirõl tudom, h nem volt balesete és ismerjük egymst annyira, h nem vágna át ilyen kérdésben.de csak úgy tesz-veszrõl, vateráról, ilyen-olyan hirdetési oldalról nem vennék
Le kell szedetni a huzatot, és személyesen átvenni.
A kérdező hozzászólása: 4-es én is erre gondoltam, de ha nem látszik rajta semmi akkor nyugodt szível meg vennéd?
Csak megbízható ismerõstõl vennék. Nem is kell, hogy baleset történjen az üléssel, elég, ha leejtik, már lehetnek benne olyan szabad szemmel nem látható mikrorepedések, amik miatt többé már nem biztonságos. Éppen ezért: baleset után egy gyermekülés kuka, még akkor is, ha nem látszik rajta sérülés.

Mik a jelei vagy/és honnan lehet észre venni ha mondjuk egy tinilány bulímiás? (csak kíváncsi vagyok)

Legjobb válasz:
A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)
Ha a "rendes" módon hánytatja magát, akkor Szétharapott kezek Kellemetlen lehelet Remegés Hirtelen hangulatingadozás Egyéb betegségek

Honnan tudhatom meg ha megcsal a férjem, vannak bizonyos előjelei? Hogyan lehet észre venni a hűtlenséget?

Legjobb válasz: Ha lelkiismeretes a pasi, akkor nem hiszem, hogy hozzád ugyanúgy tudna viszonyulni, mint a megcsalás elõtt. Már ha tényleg megcsal. Mondjuk nem kíván annyira, mint elõtte, nem foglalkozik veled annyit, nem beszélget õszintén, nem néz a szemedbe, mikor kényes témáról beszéltek, akkor hebeg-habog. A kimaradozásokat szerintem megoldják õk, ha nagyon titokban akarják csinálni, akkor nem maradnak ki. Meg persze lehet, hogy semmi jele, és mégis :S

Ha lelkiismeretes a pasi, akkor nem hiszem, hogy hozzád ugyanúgy tudna viszonyulni, mint a megcsalás elõtt. Már ha tényleg megcsal. Mondjuk nem kíván annyira, mint elõtte, nem foglalkozik veled annyit, nem beszélget õszintén, nem néz a szemedbe, mikor kényes témáról beszéltek, akkor hebeg-habog. A kimaradozásokat szerintem megoldják õk, ha nagyon titokban akarják csinálni, akkor nem maradnak ki. Meg persze lehet, hogy semmi jele, és mégis :S
Egyik jele, hogy jóval kevesebb együttlétet óhajt, mint eddig, vagy nem is közeledik. Nem tudsz vele olyan jókat beszélgetni, mint eddig. Kimaradozik, elõször egy héten egyszer utána egyre gyakrabban. Ilyen és ehhez hasonló jelek utalhatnak a hûtlenségre.
Nem feltétlenül értek egyet az elsõ válaszolóval. Szerintem amivel biztosan le fog bukni, az a mobiltelefonja (hacsak nem tart 2-t). Elõbb-utóbb benne felejti az sms-t, vagy a telefonszámot, amit sokszor hív. Aztán az is gyanús, ha kitörli a híváslistát... Ha egy feleségben felmerül a gyanú, akkor egyáltalán nem szégyen bele-belenézni a férfi telefonjába.
Vagy nem.
Ez nagyon jó téma, kár, hogy nem sokan szóltak hozzá:( Engem is érdekelne, hogy mik lehetnek a jelek. Fõleg egy távkapcsolatnál szörnyû így.
Sokat kimaradozik.Sokat telefonál, elbujik a telefonjával.Emelkedik a tel.számlája.Ha bizonyos számot egynap többször hív, 10-60 perceket beszél az illetövel.Ha megvan az a bizony szám, fel kell hívni...
Éjszaka özepén jàr haza, nem éhes..., gyakrabban zuhanyzik, illatfelhövel vonul ki, fàradt ha itthon van..A pénz elmegy hamar

Honnan lehet észre venni ha kiszáradás fenyegeti a babát?

Kisfiam 2 hónapos és pár napja hasmenése van és bukik is sokat, a doki csak azt mondta figyeljem a pelust.

Legjobb válasz: A kiszáradás jele lehet az ha a bõre ráncos mint az öregeké a pellust meg azért kell figyelni mert napi 5-6 pisis pellusnak kell lenni. A véd nötöl tudom.

A kiszáradás jele lehet az ha a bõre ráncos mint az öregeké a pellust meg azért kell figyelni mert napi 5-6 pisis pellusnak kell lenni. A véd nötöl tudom.
A bõre sokkal pettyhüdtebb lesz, figyeld a comját mennyire feszes a bõre? Változott-e az utóbbi idõben? Ha a kutacsa nagyon horpadt akkor ez is a kiszáradást jelzi. Próbáld itatni amennyit csak tudod, akár félóránként kínáld meg folyadékkal.nem baj ha picit iszik de sokszor. 5 gyermekes anyuka
Azért figyeld a pelust, hogy elegendõt pisil-e (3-4 pisis pelus naponta), esetleg nem-e sötétebb színû, koncentráltabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. pisil rendesen sokat, azzal nincs gond és kaki sincs sokszor kb napi 3-4 az akkor még nem komoly, igaz?

Honnan lehet észre venni ha felszínes egy párkapcsolat?

Legjobb válasz: nem nehéz. nincs intimírás bizalom és feltétlen szeretet és még sok más. Csak üres szavak és ígéretek vannak valódi összetartozás és bajtársiassaág sehol. Nem lehet számítani egymásra

nem nehéz. nincs intimírás bizalom és feltétlen szeretet és még sok más. Csak üres szavak és ígéretek vannak valódi összetartozás és bajtársiassaág sehol. Nem lehet számítani egymásra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!