Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet vírusmentesen (10 db)

Te jó ég! A politika már ide is betette a lábát?
Én az imént innen töltöttem le msn-t......vírusmentesnek tûnik ;) http://www.msw.hu/letoltes/178/windows_live_installer_2009_-..
Innen töltsd le, ez a hivatalos Microsoft oldal: http://explore.live.com/windows-live-messenger?os=win7
Ha van egy jó vírusirtód, akkor vírusos programokat is letölthetsz, mert úgy is kidobja ;)

Honnan lehet letölteni ingyenes, vírusmentes, teljes verziójú Assasin Creed 2-őt?

Legjobb válasz: az igasság az h sehonnan mert csak legálisan lehet beszerezni a hülye ubisoft netes biszti redszeremiat. de lehet h tévedek

az igasság az h sehonnan mert csak legálisan lehet beszerezni a hülye ubisoft netes biszti redszeremiat. de lehet h tévedek
***** Az egyik jó :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Honnan lehet ingyenesen és vírusmentesen letölteni a Windows 7 loadert?

Legjobb válasz: Mondjuk a "hivatalos" oldaláról, ki hitte volna. http://forums.mydigitallife.info/threads/24901-Current-relea..

Mondjuk a "hivatalos" oldaláról, ki hitte volna. http://forums.mydigitallife.info/threads/24901-Current-relea..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.


Trusted azt jelenti meg van jelölve á torrent egy kis jelel és ha ráviszed egeret kiirja ezt vagy valamit valamelyik oldalon máshogy jelölik GOOD vagy OK és egy megbizható (trusted ezt jelenti) torrent nél sok seed van 20 kb. minimum és aktivan peer, leech pedig szintugy 30 vagy több is föleg ha újab . aztán komentbe nem irja száz különbözö komentelö hogy FAKE iletve jó ha a torrent már 1 hónapos nem árt... . persze nem igazán lehet leirni kel tudni angolul és âtkell látni . nem nagyon nézegetek torent oldalakat csak a két nekem legjoban tetszöt pirate, , , , bay az egyik legjobb itt kis halálfejekel jelzik a trusted eket de komenteket se árt nézni meg töb torentet ha 1 böl töb is van stb.. aztán vana torrent Z egybe irva ez torreñt keresö oldal itt Verify vel vanak megjelölve a jó torrentek . hát enyit a trustedröl:) profi torrentedek biztos joban és sokat tudnak eröl a lényeg hogy irtam ha félsz vmitöl online scáner kémprogramirtó virusirtó . én Avira t használok de bármi jó ami igazi irtó azokból is van hamisitvány... . kémprogram irtó meg hasznos lehet az AntimalwareBytes (ha pl vmi aznap került fel torentre és ha trusted is én nem tölteném le a helyedbe csak ha már 1 hónapos kb legalább) de azonal nem szokták leigazolni (de etöl még lehet jó is csak hát ha már van leigazolt akor minek a nem megbizható. . van online forditó Google Chrome az oldalt is leforditsa igy nagyjából komenteket talán megérted és hasznos lehet:) figyelni kel nagyon:)
Letöltöm én neked és átküldöm. Összáz lesz xD
Észel kel netezni... virus irtó (netán tüzfal) mért nincs fent? ha ujrainstal se oldota meg vmi nagyon nem stimelt ot (szerintem 80% ba nem a virus hibája volt) aztán mielöt futatsz exe t meg ilyesmit leonline scanerezed vagy spywarezed is . aztán nemtudom hogy mért nem csak TRUSTED et töltesz milyen játék nincs fenr trustedben? egysincs ami nincs fent... angolul meg ha nemtudsz... hát mit vársz tök mindegy mit szedsz akor . azt hiszed hogy HTTP s oldalakon NEM lehet virus ki mesélt be neked ilyent??? még SMS oldalakon is lehet virus FTP n is bárhol... de te döntésed talán megkérnél havert aki ért hozá töltse le vagy irja ki és enyi. de hátha találsz oldalt de sok reményt ne füz meghivos oldalon is lehet virus persze kicsi az esély rá de gondolom meghivósra mentél voln ha tudsz (de szerintem felesleges)
Szerezz meghívós oldalra meghívót, ott szinte garantált a vírusmentesség, és gyors is.
A kérdező hozzászólása: Meg nincs fenn minden
A kérdező hozzászólása: Azé mert már jött le olyan vírus, hogy még ujra installal se birt feléledni a gép!!!
De mond már meg mért nem jó torent? nincs olyan hely ahol simán korlátozás nélkül http kapcsolatal bármit letölthetsz ilyen nincs mert nem töltheti fel senki szervere a játékokat....
Bolti polcokról. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de még várok válaszokat
Jah hát igen a legfontosabb a torrent kezelö uTorrent et hivatalos oldalról töltsd le és azt használd mást én nem ajánlok

Honnan lehet letölteni vírusmentes crackeket?

Aki tud segíteni, kérem küldjön linket!

Legjobb válasz: ***** Olyat tölts, ahol sok a seeder. * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Olyat tölts, ahol sok a seeder.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha játékhoz kell, akkor általában benne szokott lenni a CD-ben.Ha nem, akkor 1. válaszoló LINK.
A kérdező hozzászólása: És ez teljesen biztonságos?

Honnan lehet letölteni a CrashDay 1.1 trainerjét VÍRUSMENTESEN?

Már leszedtem de mindig gazgadabb lettem egy trójaival. Vagy ha nincs trainer vírus nélkül akkor azt szeretném hogy a játékban VÉGTELEN NITRO legyen.

Legjobb válasz: Mért nem jó neked vírussal? :)

Mért nem jó neked vírussal? :)
A kérdező hozzászólása: Na erre nem is válaszolok :D
Ezt próbáltad?: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nem még nem próbáltam csak még annyit szeretnék kérdezni hogy ez ingyenes?
Mivel olyat kértél olyat linkeltem :)
A kérdező hozzászólása: ja akkor köszi majd megpróbálom (bocsi)
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert már fordult elõ hogy jó sokba került és nagyon lecseszett a család
nekem is elküldené valaki a linket? :)

Honnan lehet letölteni az új msn plus!-át vírusmentesen? Van egyáltalán neki?

Legjobb válasz: maga a program nem vírusos, de ezen a programon keresztül jutnak vírusok és kémprogramok a gépedre. (egy informatika tanár)

maga a program nem vírusos, de ezen a programon keresztül jutnak vírusok és kémprogramok a gépedre. (egy informatika tanár)
A hivatalos MSN plus oldala: http://www.msgplus.net/download/ Lehetséges, hogy a vírusírtódnak nem tetszik, ez az õ baja. Itt a nem vírusos verzió van fent, mivel ez a hivatalos oldal. A szponzor programot NE telepitsd! Erre rá fog kérdezni a telepítés közben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!