Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet tudni, hogy orgazmusa volt-e (1 db)

Honnan lehet biztosra tudni, hogy orgazmusa volt-e a lánynak? Mik az egyértelmű jelek? Esetleg van olyan amit nem lehet megjátszani?

Legjobb válasz: Leírom én mit érzek,ha szerencséd van és figyelsz akkor neked is érezned kell ezekbõl valamit.A hüvelyi izmaim egymás után többször összehuzódnak,a szívverésem felgyorsul és csak lassan csillapodik.Ha a hölgy mellkasára teszed a kezed akkor ezt jól érzed.Én utánna pár percig nem akarok beszélni,ja és orgazmus után röktön nem esik jól,ha tovább simogatják a csiklóm. Remélem tudtam segíteni!

Leírom én mit érzek, ha szerencséd van és figyelsz akkor neked is érezned kell ezekbõl valamit.A hüvelyi izmaim egymás után többször összehuzódnak, a szívverésem felgyorsul és csak lassan csillapodik.Ha a hölgy mellkasára teszed a kezed akkor ezt jól érzed.Én utánna pár percig nem akarok beszélni, ja és orgazmus után röktön nem esik jól, ha tovább simogatják a csiklóm. Remélem tudtam segíteni!
Egy orgazmust meg lehet játszani. De szerintem teljesen felesleges, és butának találom azt, aki megjátsza. Ha valakinek orgazmusa van, izmai megfeszülnek, esetleg felszisszen, a takaróba markol. Eltéveszthetetlen. tudni fogod, mikor van ez.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de ez kicsit naiv válasznak tûnik :) Írja le valaki pls, hogy pontosan mik történnek olyankor!
A kérdező hozzászólása: Ilyesmire gondoltam, köszi!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lesz egy Halloween-i party de sajnos nincs francia szobalány jelmezem, és nincs pénzem sem, hogy vegyek. Lehetek szexi egy Piros (sz) ka jelmezben is?

:P

5

Valaki skype? :D

17/L
18/L

12

Kívánom a páromat, de a szex tabu. Mit csináljak?

32

Ha pornófilmekben akarok sminkesként dolgozni, hogyan induljak el?

Hol találok ilyen stábot? Profi sminkes vagyok.

9

Kijár azon az uton ami törökbálintot köti össze a 7es uttal? Multkor láttam éjjel is kintvannak a kur. Vák . Minden éjjel kintvannak? Milyen árba vannak? Jók?

5

Lányok valaki közös maszti?

jóképű 24f

1

Mitől gyulladt be a szeme?

Tegnap a barátnőm lesz&pott én meg véletlen szembelőttem.
Ma reggelre meg begyulladt a szeme tiszta piros volt minden.
Volt szemészeten de annyit mondtak hogy valami fertőzés.
De nem mondta el hogy mi tortént most téll ez okozta?

11

Lányok ez a dal csak engem izgat fel?

http://www.youtube.com/watch?v=2rdy_0pQUNU

4

Domináns fiúk! Ti mit szoktatok csinálni a barátnőtökkel? Vagy mit szoktatok neki mondani!

8

Finganom kellett anál közben, erre iszonyatos hasgörcsöm lett mikor benyomta mélyre. Mi történhetett?

Análoztunk a pasimmal, aztán egyszer csak éreztem, hogy finganom kell. Sajnos pont bennem volt, és abban a pillanatban elég mélyre nyomta be. Aztán iszonyat hasgörcsöm lett, abba is kellett hagynunk. Nagyon nyilalt bal oldalt a hasam hirtelen. Azóta nem fáj már, de emiatt nem tudtuk befejezni ott. Mi okozhatta ezt? A fing felfújhatott?

18/L

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!