Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet tudni, hogy orgazmusa (6 db)

Honnan lehet tudni hogy orgazmusod van (volt)?

Ugyértem jelek vagy nem tom!?

Legjobb válasz: spriccel az ondó

spriccel az ondó
próbáld ki masztizz
Ha lett volna, nem kérdeznéd, mert tudnád.
Leirhatatlan érzés. Olyan, mint ha szállnál vagy nem is tudom. Nem lehet így megmondani milyen érzés..mert leirhatatlan:D
Sõt! Kaksizni se kaksiznak.
És nem is pukiznak.
A kérdező hozzászólása: miért ne lenne!??
A lányoknak nincs orgazmusuk! :P
A kérdező hozzászólása: lánynál kérdem
segítséég lehugyozzz a FA!
Jaja. Ömlik a mag:D
minden izmod össze huzodik, és szinte az ájulás környékez a gyönyörtõl.Ha még spriccelsz is akkor teljes a siker de az nem létfontosságú

Fiúk! Szex közben honnan lehet tudni, hogy a partnerotoknak orgazmusa van/volt? Persze lányok is válaszolhatnak.

Legjobb válasz: nyög, rángatózik, spriccel, majd leállít mert túl érzékeny lesz utána 1-2 percig.

nyög, rángatózik, spriccel, majd leállít mert túl érzékeny lesz utána 1-2 percig.
#1 igen, ezeknek nagy része a legtöbb nõre lehet jellemzõ :) de persze nem feltétlen mind és mindenkire :) viszont 1-2 talán mindenkire lehet igaz, még ha mindenkire más is talán :)
csatlakozom a kérdezõhöz: mi van ha megjátszott az orgazmus, mi van ha a nõ, mint késõbb bevallotta, megjátszotta? ezt hogy lehet kiszûrni?
Sehonnan.Kérdezd meg tõle.Ha megjátszotta és hazudik, az már az õ baja.:) A nõi orgazmus nem olyan egyértelmû, mint a férfiaké.Ezért lehet megjátszani.Erre épül a prostitúció meg a pornóipar.A ribik is elhitetik a közönséggel, hogy jó nekik, ha 3 néger méteres lõcsõkkel tolja õket orrba-szájba meg mindenhová.A színészi tehetségüktõl és a partnerük tapasztalatlanságától függ, hogy milyen szinten sikerül nekik az átverés.

Honnan lehet tudni hogy egy lánynak orgazmusa van?

G-pontos, csiklói és hüvelyi egyaránt

Legjobb válasz: "reggel fõz neked kávét" még mindig ezen nevetek

"reggel fõz neked kávét" még mindig ezen nevetek
Ha épp dugod, akkor lehet érezni, mert úgy szorul a hüvely is ritmikusan, hogy majdnem kinyomja magából a farkad.
markolja a lepedõt sikoltozik és reggel föz neked kávét.
ma 15:18 akár külön külön is lehet. Bár ez az orgazmus intenzitásától is függ. Alapesetben sóhajt egy nagyot és a másik oldalára fordul és alszik. De ha intenzivebb akkor tényleg hajlamosak arra hogy görcsösen szétzilálják az ágyadat. Esetleg sikoltozhat is. De ez tény és valo hogyha egy lányt 100% osan ki tudsz elégiteni akkor azzal magadhoz tudod biztosan láncolni a következõ szexig. ha az is jó akkor a következõig... és igy tovább és igy tovább
Nyög a füledbe, magadhoz szorít, vagy szétkarmolja a hátad. :D
De bizony, a lepedõmarkolás, a sikítozás és a kávéfõzés tipikus jele. No meg, hogy megkér, hogy egy fél percre hagyd szusszanni, csiklóorgazmus után nem engedi egy kis ideig, hogy hozzáérj a csiklójához. Hogy a háromból kettõt vagy hármat sikerül elérnem, amikor tényleg hatalmas orgazmusom van, azt nem tudom, de olyankor én percekig nem kapok levegõt. És persze a következõ két napban nem lehet letörölni a vigyort a képemrõl. 26/N
a hüvelyizomzata összeszorul és utána a csiklója érzékenyebb lesz sokkal. 23f
Basszus...akkor nálunk valami nagyon nincs rendben, mert minden reggel én fõzök kávét a feleségemnek évek óta... Mondjuk igaz, hogy orgazmusom is szokott lenni...Szóval a kávé a tipikus jel valóban.
ma 15:32 irigye vagyok a párodnak ;)
ááá tényleg karmolászott is.. :D tudtam hogy valamit elfelejtettem. :)
ma 15:23 nekem exbarátnöm markolászta a lepedõt. Bár nem sikitott de ugy dobott egyet kettöt magán, mintha nem is szexeltünk volna hanem pecáztam volna. ÉS reggel kávét is kaptam. De akkor ugy látom hogy a kávé lesz a megoldás másnap reggel xDD
A markolja a lepedot, sikitozik...nem jelent semmit. A pornoban.is ezt csinaljak de ott sincs a noknek.orgazmusa...de ha masnap kavet fõz és nincs benne arzén akkor volt orgazmusa.
a három együtt, vagy külön-külön?
Ami a linken van, hogy a hüvelyi meg a csiklóorgazmus ugyanaz, az bõdületes baromság. Nem érdekel, hány orvosi vizsgálat igazolja, én érzem a különbséget.

Honnan lehet biztosra tudni, hogy orgazmusa volt-e a lánynak? Mik az egyértelmű jelek? Esetleg van olyan amit nem lehet megjátszani?

Legjobb válasz: Leírom én mit érzek,ha szerencséd van és figyelsz akkor neked is érezned kell ezekbõl valamit.A hüvelyi izmaim egymás után többször összehuzódnak,a szívverésem felgyorsul és csak lassan csillapodik.Ha a hölgy mellkasára teszed a kezed akkor ezt jól érzed.Én utánna pár percig nem akarok beszélni,ja és orgazmus után röktön nem esik jól,ha tovább simogatják a csiklóm. Remélem tudtam segíteni!

Leírom én mit érzek, ha szerencséd van és figyelsz akkor neked is érezned kell ezekbõl valamit.A hüvelyi izmaim egymás után többször összehuzódnak, a szívverésem felgyorsul és csak lassan csillapodik.Ha a hölgy mellkasára teszed a kezed akkor ezt jól érzed.Én utánna pár percig nem akarok beszélni, ja és orgazmus után röktön nem esik jól, ha tovább simogatják a csiklóm. Remélem tudtam segíteni!
Egy orgazmust meg lehet játszani. De szerintem teljesen felesleges, és butának találom azt, aki megjátsza. Ha valakinek orgazmusa van, izmai megfeszülnek, esetleg felszisszen, a takaróba markol. Eltéveszthetetlen. tudni fogod, mikor van ez.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de ez kicsit naiv válasznak tûnik :) Írja le valaki pls, hogy pontosan mik történnek olyankor!
A kérdező hozzászólása: Ilyesmire gondoltam, köszi!

Honnan lehet tudni egy lánynál, hogy orgazmusa van?

Pl csiklonal?

Legjobb válasz: Onnan, hogy ezt ordibálja: "Ó, igen, igeeen, Te mocskos medvedisznóemebeeeeer!!!"

Onnan, hogy ezt ordibálja: "Ó, igen, igeeen, Te mocskos medvedisznóemebeeeeer!!!"
A csikló olyankor csiklik.
A pinakobold kiugrik és elfenekel.
Pont olyan mint a haláltusa, csak közben fülig ér a szája.
vagy csuklik
De hülyék vagytok! Olyankor lüktet a csiklója, és ritmikusan összehúzódnak a hüvely izmai. Keress rá neten clit orgasm cimszóval, és videón is láthatod.
11:15-ös vagyok, és én irtam az egyetlen hasznos választ, csesszétek meg! Mégis én kaptam rá a legkevesebb százalékot. :S Lány vagyok, és ismerem a testem, és videón is láttam, képzeljétek el! Ha nekem nem hiszitek el, akkor sajnálom. http://www.youporn.com/watch/2407/clit-orgasm/ Ehhez mit szóltok? Na?
most erre a kérdésre milyen válaszokat írjunk?
aaaaaah aaaaaah ahhhhhh aaaaaah aaaaaah aaaaaah
12:29: take it easy. :)
egy kis off:ezt én is észrevettem, a normális válaaszokat lepontozzák, a baromságok népszerûek:((

Mikor és miböl lehet tudni azt, hogy egyszerre mentünk el a szexben? És honnan tudom azt, hogy a barátnömnek orgazmusa van, volt?

Legjobb válasz: Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.

Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.
Szuszogás, hangok, izom összehúzódások (hüvely, has, far...), kipirosodás, érintésre érzékeny csikló /csiklói orgazmus esetén/, megrázkódó test...
Hali!Hát saját tapasztalat az, hogy a csúcshoz közeledve akár megszorít kezével téged vagy a párnát, elkezd jobban mozogni veled, ...megemeli csípõjét, érzed hogy hüvelye meg-meg szorít ritmikusan, majd lassan leáll a mozgással és huuuu.Persze valamennyiben, hevességben különbözik nõ és nõ között, valamelyik szorosan magáhozszorít, esetleg megkarmolja a hátad, valamelyik csak összemarkolja a lepedõt.
A kérdező hozzászólása: leggyakoribb hogy megrázkodik a teste !!! én sohasem tudom hogy egyszerre megyünk-e el !! ez gáz !!??
olyan érzés mintha porszívoba dugtat volna a farkad
Hali!Lenne itt még valami ha biztosabban szeretnéd tudni milyen a teljesítésed nála.Persze ennek fontos alapköve mint bármely jó kapcsolatnál az õszinteség köztetek és hogy meg tudjatok mindent beszélni.FONTOS! :) Ne közvetlen szex után kérdezd meg, mert valamelyik nõ ettõl kiszalad a világból.Késõbb négyszemközt beszéljetek, esetleg kérj tõle tanácsot, mondja meg hogyan jobb neki, mit szeret jobban...ééés akkor talán elmondja neked! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!