Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet tudni, hogy a moderátor (2 db)

Honnan lehet bizonyosan tudni, hogy a moderátor válaszol (hiányzik az aláírás) és nem valamelyik imposztor, aki valamilyen okból moderátornak tüntetve fel magát át akar minket ejteni?

Legjobb válasz: miért az aláírást nem lehet utánozni??:D lehet hogy kéne valami megkülönböztetõ jelzés, mondjuk a modiknak piros alapon lenne a hozzászólásuk amúgy meg ki akarna átejteni? üdv: a Moderátor:DDD

miért az aláírást nem lehet utánozni??:D lehet hogy kéne valami megkülönböztetõ jelzés, mondjuk a modiknak piros alapon lenne a hozzászólásuk amúgy meg ki akarna átejteni? üdv: a Moderátor:DDD
miért kérdezel akkor ha ilyen bizalmatlan vagy? szeirintem tök jó ez az oldal:) egy nem moderátor:)
Hát a moderátorok általában nyelvtani szempontból, hibátlanul írnak, és a kérdésre pontosan válaszolnak. :) És eddig ahogy észre vettem, hangultjeleket sem használnak.

Honnan lehet tudni, hogy bejelentettek e a moderátornak valakit?

Legjobb válasz: A tiédet már jelentette is valaki, mert nincs ott a szokásos kék szöveg a kérdésed alatt.

A tiédet már jelentette is valaki, mert nincs ott a szokásos kék szöveg a kérdésed alatt.
passz de engem is érdekel szóval már 2en nem tudjuk
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem tudom milyen kék szövegre gondolsz? És vajon miért jelentették? Gondolom ha jogos a jelentés akkor jelentkezik nálam a moderátor, de ha nem jogos a jelentés akkor is jelentkezik? Vagy honnan lehet megtudni, hogy valaki ezzel a jelentgetéssel szórakozik e?
A kérdező hozzászólása: Köszi
Én úgy jöttem rá, hogy mikor beléptem kiírták hogy jelentve lettem a moderátornak, és kitörölték, blablabla...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!