Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet számokat (111 db)

Szerintetek honnan lehet a legolcsóbban hozzájutni microchiphez? 2 kutyánk van és elég megterhelő számunkra az 5. 000, - Ft-os db ár. Esetleg tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne olcsóbban hozzájutni?

Legjobb válasz: merre laksz? 3500 Ft a chip! január 1. volt a határideje a kötelezõ jelölésnek és minimum tavaly nyár óta ettõl hangos mindenféle média és internetes kutyafórum. háromnegyed év alatt ennyit nem lehetett volna összerakni? egyébként állatorvosi rendelõkben lehet a chiphez jutni és ott végzik a beültetést és a regisztrációt is.

merre laksz? 3500 Ft a chip! január 1. volt a határideje a kötelezõ jelölésnek és minimum tavaly nyár óta ettõl hangos mindenféle média és internetes kutyafórum. háromnegyed év alatt ennyit nem lehetett volna összerakni? egyébként állatorvosi rendelõkben lehet a chiphez jutni és ott végzik a beültetést és a regisztrációt is.
A kérdező hozzászólása: Természetesen felelõtlenek vagyunk a párommal, nem adatjuk be a kötelezõ oltásokat és a tablettákat sem. Biztosan kockáztatnánk a saját és a 10 hónapos lányunk biztonságát ilyen dolgokkal. Ez a chipesdi meg csak megint egy lehúzás a kormány részérõl... Akkor ezek szerint, ha én kérdezek valamit, annak le kell írnom az okát is? Tudni szeretnétek miért nehéz kifizetni? Teregessem ki a család életét? Még mit nem... A kérdésem egyáltalán nem erre irányult. Csak itt az a baj, hogy rögtön vádaskodni kezd mindenki, ahelyett, hogy normálisan a kérdésre válaszolna. Mi sem szarral etetjük a kutyákat, de adok pontos címet, ha már ennyire féltitek õket el lehet jönni, nyugodtan megnézni! Az össznépi oltásról nem kaptunk értesítést, a mi állatorvosunk pedig letojja az egész falut, így a chipezésrõl sem értesített... Köszönöm, hogy ennyire aggódtok a kutyákért... Szóval ki szeretne jönni szétnézni nálunk?????
nemhogy a kötelezõ oltásokról, de chiprõl is értesítettek, ugyanis ez a helyi állatorvosok dolga! ebösszeíráskor pedig a chip meglétét is igazolni kell. aki fórumon érdeklõdik kedves kérdezõ, annak számolni kell azzal, hogy a válaszolók a kérdés tartalma alapján ítélnek. a kérdésbõl pedig nem derül ki, hogy miért megterhelõ chipezni a kutyákat. és mivel ez egy nyílt fórum a kérdés mehet visszafelé is: megkapták a kutyák a minimum évi kötelezõ oltásokat, féregírtó tablettákat?
Ha faluban élsz, akkor kell hogy legyen össznépi oltás. Nem? Én is faluban élek, múlt héten jött az értesítés, hogy 4-én és 8-án lehet vinni az ebeket oltásra. Itt elvégzik a chippelést is, 3500 ft.
baromira jól tudom, hogy mi az a nélkülözés. a kutyát mégsem hanyagoltam el sosem, és nem is szarral etetem.
A kérdező hozzászólása: Ez igen! Szeretem az olyan embereket, akik anélkül ítélkeznek, hogy tudnának valamit is. Feltételezéseken alapul a vádaskodásotok. Igen, kapnak a kutyák enni, képzeljétek nem is soványak. Nahát ki gondolta volna. És nem tudunk ennyit félre tenni egy év alatt sem, mert épphogy kjövünk hóvégére... De az ilyen válaszokat biztosan olyanok írták, akiknek nem kell nélkülözni. A másik pedig, hogy feltettem egy kérdést és arra válaszoljatok, ne ítélkezzetek. Nem vagyok egyedül az országban és a nagyvárosi ingyenes akciókról is lemaradtam, mert egy vidéki kis faluban élek. Sõt nem is tudtam ilyenrõl. A normális válaszokat köszönöm.
Jan. 1-ig minden nagyobb városban voltak akciók, kedvezmények a chipeztetésre! Sok helyen ingyenesen is megcsinálták! És csak jan. 1-ig volt kötelezõen 3500 ft, most ez már csak egy ajánlott ár, nem kell az orvosoknak feltétlenül betartaniuk. Miért nem volt elég felelõsségérzeted ahhoz, hogy a határidõig csináltasd meg?
Én csak a kutyákat sajnálom, akinek nincs 5ezer avagy 10ezer forintja a kutyáira, annak miért kell két kutya? Egyáltalán kapnak azok enni? Szánalmas hogy a legtöbb kutyatulajdonos ezzel védekezik hogy drága a chip, kérdem én minek akkor neki kutya? Ezerszer többe kerül 1 kutya fenntartása, mint egy chip beültetése.
számomra hihetetlen, hogy nem tudtál összerakni ennyi pénzt 1 év alatt
Környékbeli állatorvosoknál kel érdeklõdni. De 3500/db-nál is 7000ft. Annál olcsóban nem fogjátok megúszni. Ha meg nagyon nem megy az sem, egyik hónapban kapja meg az egyik a másikban meg a másik.
Fel kell hívni a rendelõket, hogy regisztrációval regyütt, hol mennyi.3500 a legkevesebb amit elkérnek, nálunk 4500 .
fél év alatt, ha naponta kb. 25 Ft-ot félreteszel kutyánként, akkor a megadott határidõig be is lehetett volna ültetni a chipeket. egyébként sem kérdezte senki a szociális helyzetedet, az a kérdésedbõl nagyjából kiderült. 1 megoldás lehet, a következõ kötelezõ veszettség elleni oltásig próbáljátok félretenni a 2 chip árát, mert csak akkor kaphatnak a kutyák oltást, ha chipjük van. addig meg bízzatok benne, hogy nem ellenõrzik a chip meglétét vagy nem lesz bajuk a kutyáknak, mert chip nélkül nem láthatja el az orvos.

Honnan lehet letölteni Bárány Attilás számokat kevés MB-ért?

Legjobb válasz: Lehet Bárány Attila vs. Hamwai számok is.

A kérdező hozzászólása: Lehet Bárány Attila vs. Hamwai számok is.
én innen szoktam tõle letölteni: http://www.music4you.hu nézd meg sztem jó kis oldal :D

Honnét lehet letőlteni érvényes néro programot, mert amit találtam az nem érvényes, kér egy azonosító számot és az nem tudom hogy hol van?

Legjobb válasz: Érvényeset minden honnan, az más kérdés hogy ez a program fizetõs és kéri hozzá serial-t amit akkor kapsz ha megvetted. Vedd meg, vagy tölts le hozzá kalóz kódot. Ez a verzió pl. ingyenes: http://www.nero.com/eng/downloads-nbl-free.php Letöltöttem nemrég egy ingyenes író progit, és meglepõen jól használható...

Érvényeset minden honnan, az más kérdés hogy ez a program fizetõs és kéri hozzá serial-t amit akkor kapsz ha megvetted. Vedd meg, vagy tölts le hozzá kalóz kódot. Ez a verzió pl. ingyenes: http://www.nero.com/eng/downloads-nbl-free.php Letöltöttem nemrég egy ingyenes író progit, és meglepõen jól használható...
Ha nero 7-es akkor ezeket a kódokat próbáld ki 1C82-0000-19E5-MAAX-4008-0311-4046 1C82-0000-19E5-MAAX-4000-0737-6187 1C82-0000-19E5-MAAX-4007-8387-9490


Honnan lehet tudni hogy ezek az E32 meg stb számok állati eredetü vagy nővényi?

nincs erre valahol egy tábálázat

Legjobb válasz: De van, ha beadod a googleba. hogy E-számok, akkor megtalálod.

De van, ha beadod a googleba. hogy E-számok, akkor megtalálod.
E32 nincs, az egy BMW tipus. :) Itt egy táblázet: http://www.gourmandnet.hu/eletmod/site.php?tpl=theme&id=238 Megnézed a nevét abból sejtheted, hogy állati (tejsav) növényi (citromsav), vagy mesterséges adalékról (kéndioxid) van-e szó. Ha nem vagy biztos benne, akkor a név alapján rákeresel a gyártási folyamatra. Bár a legtöbb szerintem mesterséges már...
wikipédián is meg tudod nézni, én is néztem már

Az ÁVF-en a nemzeti szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző szakon 120 a kreditek száma. Ez 120 pont azt jelenti hogy 120 ponttól vesznek fel erre a szakra? és azt honnan lehet tudni hogy mennyi az államilag támogatottra a pont?

Sajnos ez sehol se találtam meg.

Legjobb válasz: A 120kredit szám, nem ponthatár, hisz akkor az lenne odairva. A 120kredit azt jelenti, hogy ennyit kell majd teljesitened, ha felvettek, hogy megkapd ezt a nemzeti szállítmányozási és logisztikai szakügyintézõ cimet. Egyébként...felvi.hu....

A 120kredit szám, nem ponthatár, hisz akkor az lenne odairva. A 120kredit azt jelenti, hogy ennyit kell majd teljesitened, ha felvettek, hogy megkapd ezt a nemzeti szállítmányozási és logisztikai szakügyintézõ cimet. Egyébként...felvi.hu....

Honnan lehet letölteni a Roger Sanchez feat. MC Flipside & Mobin Master - Worldwide című számot?

Sehol se kapom.El?re is kösz :)

Legjobb válasz: ***** 5.szám,amit keresel:) * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** 5.szám, amit keresel:) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: igen ebben a dj mixben hallottam enis, de a szam kellene

Hogyan /honnan/ lehet csak pontos cím, házszám alapján megtudni egy ingatlan helyrajzi számát, illetve az adott telekre vonatkozó adatokat /pl. alapterület, mennyire közművesített/?

Édesapám szóban nekem ajándékozott egy nyaraló telket, de nem tudok semmit róla, csak a címet, de el kellene adnom ill. hirdetést feladni rá.

Legjobb válasz: Nem, a földhivatalban a cim alapján is megmondják neked a helyrajzi számot is, meg ki is adják a tulajdnoi másolatát.

Nem, a földhivatalban a cim alapján is megmondják neked a helyrajzi számot is, meg ki is adják a tulajdnoi másolatát.
A földhivatalban a tulajdoni lapot kikéred.
A kérdező hozzászólása: A tulajdoni lap hiteles másolatát egy igénylõ lap kitöltésével lehet kérni. De azon fel kell tüntetni a helyrajzi számot, amit nem tudok, s amire a kérdésem vonatkozik. De köszönöm!
A tulajdoni lap másolatért fizetni kell! De belenézhetsz ingyen, és kijegyzetelhetsz dolgokat belõle, csak ugye azt hivatalosan nem lehet sehol sem felhasználni. De infógyûjtésnek megfelel. Egyébként, ha szóban neked ajándékozta, akkor te nem adhatod el, mert papíron még õ a tulajdonos. Ajándkéozási szerzõdés kell, és utána be kell jelenteni a tulajdonosváltást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Egyelõre csak infók kellenének valóban a telekrõl, hogy minél hamarabb feladhassam a hirdetést pontosabb adatokkal. Ha komolyra fordulna egy igény, akkor ki is kell úgyis kérnem a tulajdoni lapot, sajnos tényleg 6000 Ft körüli a teljes, de megérné:-) Az ajándékozási szerzõdési ötletet pedig külön köszönöm!
bárcsak tudnám... szólok amint megvan! olyan nincs hogy valamit nem találok meg!
A kérdező hozzászólása: Hajrá :D kösz

Honnan lehet inygen letölteni régebbi számokat?

pl Ég a kunyhó rópog a nád

Legjobb válasz: google szám címe utána mp3 + egy helyesírás szótárat is letölthetsz -.-

google szám címe utána mp3 + egy helyesírás szótárat is letölthetsz -.-
***** itt van ez egy nagyon jó oldal (ingyenes)* Automatikusan eltávolított tartalom.

A Queen számoknak a szövegét magyarul honnan lehet megszerezni? Fennt van a neten valahol?

Legjobb válasz: Húúúúú......hát NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!:) VÉGRE MEGVAN!!! Már mióta kerestem és youtube-on is csak pár számot találtam, rossz minõségben és végre megvan milliószor köszönöm!!! Nagyon sokat jelent ez egy Queen rajongónak!!!

Húúúúú......hát NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!:) VÉGRE MEGVAN!!! Már mióta kerestem és youtube-on is csak pár számot találtam, rossz minõségben és végre megvan milliószor köszönöm!!! Nagyon sokat jelent ez egy Queen rajongónak!!!
A kérdező hozzászólása: köszi :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!