Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet régebbi (11 db)

Honnan lehet régebbi felvételiket letölteni?

Az lenne a legjobb ha jpg vagy word fájlban lenne

Legjobb válasz: mármint középiskolai felvételiket? http://www.oh.gov.hu/kozoktatas/korabbi-beiskolazasi/korabbi..

mármint középiskolai felvételiket? http://www.oh.gov.hu/kozoktatas/korabbi-beiskolazasi/korabbi..
Elsõ vagyok. Ott van az is. Ha kiválasztasz egy idõpontot, akkor ott van az elsõ oszlopban a feladatsor, a másodikban a javítókulcs.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: De nekem nem a javító kulcs hanem a megoldatlan feladat kellene

Honnan lehet letölteni régebbi gimnáziumi felvételi feladatsorokat?

Legjobb válasz: Az adott gimnázium honlapján próbáld meg, általában fenn szoktak lenni. De legjobb, ha elõkészítõre jársz, persze, ennek kivitelezése sok dologtól függhet. (lakhely, távolság, anyagiak, idõbeosztás...) Ha ott nincs fenn a suli honlapján, akkor próbálj rákeresni google-n, hátha lesz találat, ill. lehet kapni direkt gyakorló céllal készült feladatsorokat.

Az adott gimnázium honlapján próbáld meg, általában fenn szoktak lenni. De legjobb, ha elõkészítõre jársz, persze, ennek kivitelezése sok dologtól függhet. (lakhely, távolság, anyagiak, idõbeosztás...) Ha ott nincs fenn a suli honlapján, akkor próbálj rákeresni google-n, hátha lesz találat, ill. lehet kapni direkt gyakorló céllal készült feladatsorokat.
batonywot
A kérdező hozzászólása: Mi?
Bocs, hogy még csak most írok vissza. Nem figyeltem, hogy írtál. Szóval google ba beírod, hogy batonywot. Az oldalon a hangok->magyar szinkronok meüpont alatt találod. De be is linkelem neked data.hu/get/6994937/BSTH_WOT_szinkron_v2.rar
A kérdező hozzászólása: Kösziiiii!


Peg Perego Prima Pappa Diner (Naif Sand) etetőszéket, régebbi (2009-es) modellt honnan lehet még beszerezni (TeszVesz, Vatera, és társain kívül)? Vagy nem adja el itt esetleg valaki a sajátját?

Konkrétan egy visszafogott unisex bézs/kagylóhéj színű érdekelne minket, fehér körvonalas virágos-gyümölcsös mintával. Ez egy 2009-es modell ha jól tudom. Azért erre vadászunk, mert az új modell, ami hasonló színű, nem duplatálcás, nem levehető a tálcája! Aminek meg igen, az 40ezer körül mozog, és a háttámlája sem teljesen lapos, kagylós, mint a réginek, hanem két oldalt kicsit behajlik, így ez a régebbi tetszene, és gondolom megfizethetőbb is lenne, mondjuk 20 és 30 ezer között..

Legjobb válasz: szia! gondolom már nem aktuális, de nekem most van egy ilyen eladó

szia! gondolom már nem aktuális, de nekem most van egy ilyen eladó

Honnan lehet letölteni a régebbi cuba libre (györ) vagy fortuna mixeket?

Esetleg olyan mixeket ami progressive és van benne conga.

Szeretnék egy régebbi emailcímet feltörni ami az enyém de már nem használom egy ideje és elfelejtettem a jelszavamat. Honnan lehet letölteni a hunhacket vagy a brutust?

Kíméljenek azok akik prédikálni szeretnének köszi!!!!

Legjobb válasz: Ha arra nem vagy képes, hogy magadnak keress hozzá dolgokat, akkor felejtsd el. (Nem, ez nem prédikáció.)

Ha arra nem vagy képes, hogy magadnak keress hozzá dolgokat, akkor felejtsd el. (Nem, ez nem prédikáció.)
ez engem is erdekelne :P
mindegyik ingyenes :D amúgy szerintem SUSE, vagy UHU.
nem mind ingyenes - pl redhat, de neked szerintem megfelelne az ubuntu netbookra tervezett kis erõforrásigényû verziója (magyar honlapon egyértelmû, melyik)
Gyenge gépre Puppy Linux vagy Damn Small Linux javasolt (függõen attól, mennyire gyenge gépre), a Google-ba beírva mindkettõ ingyenesen letölthetõ.
Én a legújabb ubuntut tenném rá
A kérdező hozzászólása: Proci: 1Ghz Ram: 128 MB Videókártya: 32 MB Ezek a paraméterei. Még sosem használtam Linuxot, ezért nem is nagyon ismerem õket :$ :)

Honnan Lehet letölteni régebbi VB-s Mérkőzéseket?

F?leg Puskás meccsei érdekelnének, nem is muszáj, hogy Vb-s legyen.... de mondok példákat : Magyar-Brazil 1986 Magyar-NSZK 1954 Vagy Hasonló retró csemegéket!

Honnan lehet inygen letölteni régebbi számokat?

pl Ég a kunyhó rópog a nád

Legjobb válasz: google szám címe utána mp3 + egy helyesírás szótárat is letölthetsz -.-

google szám címe utána mp3 + egy helyesírás szótárat is letölthetsz -.-
***** itt van ez egy nagyon jó oldal (ingyenes)* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!