Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet postagalambot (1 db)

Honnan lehet venni postagalambot?

Az esküv?nkön szeretnénk fehér galambot röptetni kézbol.Találtam is csak Pesten mi pedig Debrecenben tartjuk az esküv?t.Azzt irják mindenhol, hogy csak 100 km-re lehet oket elvinni, hogy hazataláljanak.Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Kerdezd meg a Magyar Postagalamb Sportszovetseget a www.postagalamb.hu-n Szerinte ok biztos tudnak segiteni.

Kerdezd meg a Magyar Postagalamb Sportszovetseget a http://www.postagalamb.hu-n Szerinte ok biztos tudnak segiteni.
Úristen....több 1000 kmrõl is hazatalálnak...én is galambászkodom nyugi hazamennek azok!Van amikor lengyelországba vittünk ki 34 galambot és ebbõl 21 hazajött scak a többi nem/vércse vagy egyéb ragadozómadár, kifáradt eltévedt stb./ Ha gondolod írj, és keresek pár emberkét, aki vállalja!!! Üdv.:Rász Beáta Flóra
jó ötlet de a galamb válogatás nélkül kakilja le az embereket. gondolj bele ott állsz és röptetnéd el és mondjuk meggondolja magát és rád vagy valamelyik vendégre száll vagy kakil. sokszor nézem a vicces videokat neten tv-ben és annyiszor látni szinte mindenhol látni ilyet, hogy az esküvön a röptetni kívánt galamb leszarja az arát. amúgy http://www.galamb.lap.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt már valakinek kék szinű mennyasszonyi csokra? Nekem most nagyon megtetszett az olyan csokor .

12

Valaki tud nekünk jó bevonulós zenét az esküvőnkre?

Nem nyálas, de azért nem is hardcore zenét szeretnénk, szóval romantikus-vidám, de azért különleges legyen :)

14

Zalaegerszegen tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót, akitől csokiszökőkutat lehet bérelni? Körülbelül mennyibe kerül?

2

Tényleg illetlen dolog lenne?

Én párom keresztapukáját szeretném megkérni, hogy kísérjen az oltárhoz, az esküvőn. Tényleg illetlen dolog, hogy nem a sógorom vagy a bátyámat kérem meg?

Vagy van valamilyen szabály, hogy melyik rokon kísér?

5

Akik maguk készítették a meghívókat, hogy nyomtatták ki? Otthon vagy egy nyomtatással foglalkozó cégnél?

En gyöngyházfényű keményebb papírt vettem, szerintem azt a házi nyomtató nem biztos hogy vinné. Esetleg céget tudtok ajanlani Bp-en (legjobb Óbuda környékén lenne) ahol olcsón de szépen nyomtatnak?

6

A melegházasság és gyermekvállalás mellett/ellen milyen érvek vannak?

51

Az esküvő "menetben" mit milyen sorrendben kell megszervezni?

Gondolok itt arra, hogy mit foglaltok le először, mikor választatok helyszínt, ételeket, meghívót, díszítést, ruhát, mikor rakjátok sorrendbe a dolgokat(templomi, porgári szertartás, fotozás, vacsora, játékok és miegymás)?

2

Zenekart lefoglalhatjuk hamarabb, mint a polgárinak meglenne az időpontja? Vagy mikor érdemes?

Jövő augusztusban lesz az esküvőnk, hónap elejére tervezzük!

4

Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?

Probáltok nem gondolni rá de nem megy öis hasonloan érez és nem érdekli, hogy férjhez megyek. Neki is van egy kapcsolata de valahogy engem sem érdekel csak vele akarok lenni. Mit tegyek a lelkiismeretem már nem birja feladjam az egész házasságot?

29

Adventistáknál az esküvőn miért nincs vőfély? Mi az összefüggés egy vallás és egy esküvői tisztség között?

Pár hete voltunk rokonlátogatáson, ahol egyik ismerősük esküvői képeit megmutatták a rokonok. Feltűnt, hogy egyik képen sem látom a vőfélyt. Amikor megkérdeztem, hogy miért nem készült róla kép, a válasz csak annyi volt, hogy vallási miatt. Nem akartam tolakodó lenni, ezért nem firtattam tovább a kérdést, de azóta se tudom elképzelni a miértjét, az összefüggést.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!