Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet olyan (287 db)

Minecraft szerveremen szeretnék rang-os rendszert. Hogy lehet csinálni olyat, vagy honnan lehet olyan progit szerezni?

Bizonyos felhasználó csoportok ne tudjanak bizonyos parancsokat használni vagy ne tudjanak bizonyos elemeket lerakni vagy használni!

Legjobb válasz: Bukkit mod, GroupMenager nevû plugin. Permissionokkal lehet beállítani csoportokat.

Bukkit mod, GroupMenager nevû plugin. Permissionokkal lehet beállítani csoportokat.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi, de idõ közbe rájöttem milyen szervert szeretnék. A sok-sok jó kis MODok között jöttem rá, hogy ha minden igaz "vanilla" alapú szervert szeretnék. (a minecraft .net oldalról szedtem le a jar-t) Ezt MODolgattam nagy sikerrel, nekem ez tettszett, mert látványos dolgokat adott hozzá a szerverhez. (A bukkit az nem tettszett látványban:( ) Esetleg tudnál "vanilla"-hoz is olyan rangos progit ajánlani? :) Vagy hogy lehetne belerakni azt a plugint a vanilla-ba? THX!
Szia a vanilla szerver az nem pluginozható vagyis én még nem jöttem rá

Lehet ALT FURULYÁVAL mai pop, ill. rock stílust játszani? Ha igen honnan lehet olyan kottát szerezni?

Legjobb válasz: Hát, maximum áthangszerelve, a pop/rockzenékben nagyon ritka hangszer a furulya. Ír kocsmarockot azt mondjuk simán lehet vele, abban a mûfajban fontos és gyakori hangszer a furulya, mondjuk Dropkick Murphys, Flogging Molly, Paddy and the Rats csomó számában van valamilyen ilyesmi hangszer, furulya, fuvola, ír síp, stb. Mondjuk egy Guns n Rosest vagy AC/DC-t azért meghallgatnék, hogy szól furulyán :D

Hát, maximum áthangszerelve, a pop/rockzenékben nagyon ritka hangszer a furulya. Ír kocsmarockot azt mondjuk simán lehet vele, abban a mûfajban fontos és gyakori hangszer a furulya, mondjuk Dropkick Murphys, Flogging Molly, Paddy and the Rats csomó számában van valamilyen ilyesmi hangszer, furulya, fuvola, ír síp, stb. Mondjuk egy Guns n Rosest vagy AC/DC-t azért meghallgatnék, hogy szól furulyán :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, de nekem kottára is szükségem lenne.


Honnan lehet olyan programot letölteni hogy ha beírok egy szöveget egy kilyelölt személy hangán szólaljon meg?

Legjobb válasz: 1. csak a "lyukszármazékok" kezdõdnek ly-vel, a jelöl nem 2. olyat akarsz, hogy beírod, hogy "k*rva anyád" és kiválasztod, hogy nagy feró? nem hiszem, hogy ilyen létezik... próbáld meg a google translate kiejtõkéjét és meglátod, hol tart a dolog..

1. csak a "lyukszármazékok" kezdõdnek ly-vel, a jelöl nem 2. olyat akarsz, hogy beírod, hogy "k*rva anyád" és kiválasztod, hogy nagy feró? nem hiszem, hogy ilyen létezik... próbáld meg a google translate kiejtõkéjét és meglátod, hol tart a dolog..

Honnan lehet olyan programot letölteni ami felgyorsítja a számítógépemet? Vagy mit állítsak rajta?

Legjobb válasz: Tuningolni lehet, de ha nem értesz hozzá, akkor több kárt fogsz okozni, mint hasznot. No meg alapszabály, hogy tuningolni csak biosból érdemes. Windows alól soha, mert nem mondható kifejezetten megbízhatónak. Továbbá ha nem tudod mit jelent pl az FSB, CAS latency, meg hasonló fogalmak, akkor semmiképpen se kezdj bele. Csak miután sok ezzel foglalkozó cikket elolvastál, és tisztában vagy minden alapfogalommal, és eszközökkel amivel növelni lehet a teljesítményt. Továbbá, tuningoláshoz az alap hûtés elég komoly gátakat szab. Ezért érdemes normális hûtést venni, beszerelni, stb. Valószínûleg jobban járnál egy új géppel/pár új alkatrésszel. Amúgy általános karbantartásokkal (feltéve, hogy ezeket nem végzed el rendszeresen: defrag, registry tiszítás, temp, és egyéb felesleges fájlok törlése, stb..) érezhetõ, nagy teljesítményjavulást érhetsz el.

Tuningolni lehet, de ha nem értesz hozzá, akkor több kárt fogsz okozni, mint hasznot. No meg alapszabály, hogy tuningolni csak biosból érdemes. Windows alól soha, mert nem mondható kifejezetten megbízhatónak. Továbbá ha nem tudod mit jelent pl az FSB, CAS latency, meg hasonló fogalmak, akkor semmiképpen se kezdj bele. Csak miután sok ezzel foglalkozó cikket elolvastál, és tisztában vagy minden alapfogalommal, és eszközökkel amivel növelni lehet a teljesítményt. Továbbá, tuningoláshoz az alap hûtés elég komoly gátakat szab. Ezért érdemes normális hûtést venni, beszerelni, stb. Valószínûleg jobban járnál egy új géppel/pár új alkatrésszel. Amúgy általános karbantartásokkal (feltéve, hogy ezeket nem végzed el rendszeresen: defrag, registry tiszítás, temp, és egyéb felesleges fájlok törlése, stb..) érezhetõ, nagy teljesítményjavulást érhetsz el.

Hogyan lehet és HONNAN lehet olyan játékot flashelt Psp-re letölteni, ami ha lejön, akkor nem torrent formátumú, hanem iso vagy cso formátumú lesz?

Leírom, hogy mit csináltam: 1. a gamestorrents.com oldalról letöltöttem egy psp játékot utorrent (kb. 600 mb volt a mérete, és ahhoz arányos is volt a letöltési idő) segítségével. 2. lejött a játék, megnéztem a total commanderben, és a kitejesztése torrent volt, és a mérete 13 mb. Pontosítok a kérdésemen, hogy lehet, hogy ez a letöltött cucc csak 13 mb, a 600 mb helyett, a mésik kérdésem, hogy ezt hogy lehet átkonvertálni iso vagy cso formátumba? Olyan oldalak linkjét is szívesen fogadok, ahonnan, ha letöltök, akkor az iso vagy cso formátumba lesz! Válaszotokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: ajvé, van itt gond úgy látom. :D torrentfájl az, amit az utorrenttel megnyitsz, aztán beállítod, hova mentse le és oda fogja. Ez eddig világos? Na nézd meg mi van beállítva letöltési mappának, és ott keresd a fájlt. Egyébként pedig inkább adott játékra keress rá, beírod a nevét meg hogy download free és keresgélsz. a torrentfájlt nem tudod átkonvertálni, az csak egy torrentfájl.

ajvé, van itt gond úgy látom. :D torrentfájl az, amit az utorrenttel megnyitsz, aztán beállítod, hova mentse le és oda fogja. Ez eddig világos? Na nézd meg mi van beállítva letöltési mappának, és ott keresd a fájlt. Egyébként pedig inkább adott játékra keress rá, beírod a nevét meg hogy download free és keresgélsz. a torrentfájlt nem tudod átkonvertálni, az csak egy torrentfájl.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de milyen fájlt keressek a letöltési mappában?
Hát ott már iso vagy cso vagy rar, zip valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs ott semmi, csak a torrent fájl

Honnan lehet olyan szép köveket szerezni amilyenek a nano akváriumokban vannak?

Már kerestem sok helyen de ilyeneket sehol sem találtam:

Legjobb válasz: Green aquában és az Aqua depóban vannak szép kövek. De lehet hogy pont ilyen nincs, hát meg kell nézni.

Green aquában és az Aqua depóban vannak szép kövek. De lehet hogy pont ilyen nincs, hát meg kell nézni.
A kérdező hozzászólása: ok köszi :)

Honnan lehet olyan matricát szerezni?

amin nem egy adott minta van rajta, hanem az amit én szeretnék rá tetetni :D

Legjobb válasz: Itt matricát is lehet készíttetni, pólók mellett: http://www.polo-bolt.hu/

Itt matricát is lehet készíttetni, pólók mellett: http://www.polo-bolt.hu/

Milyen csöveket használ a Strokes a Csillag születik-ben? És honnan lehet olyat szerezni?

Legjobb válasz: Sima mûanyag csövek, és mindegyiken máshol vannak lyukak fúrva. Bármelyik barkács üzletben lehet kapni.

Sima mûanyag csövek, és mindegyiken máshol vannak lyukak fúrva. Bármelyik barkács üzletben lehet kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!