Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet mikor van peteérés az (5 db)

Nagyon rendszertelen menstruáció esetén (olykor16napra, 23napra, 27napra jön meg), honnan tudhatom mikor van peteérésem? Azt olvastam van, hogy csak 2-3havonta van valakinek peteérése, honnan lehet ezt tudni?

Legjobb válasz: etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.

etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.
baromság. havonta van peteérésed legalább (plusz lehet spontán is). rendszertelen menzesz esetén lehetetlen kiszámolni, még rendszeresnél is rizikós, mert csak utólag derül ki. a menzesz ELÕTT 14 nappal VOLT.
Mindig van minimális peteérésed, védekezés szempontjából hülyeség a naptárazás. Ha meg kimondottan gyereket akarsz, akkor 2-3 naponta lehet próbálkozni..:)
shanana, általánosságban beszéltem normál ciklusról.
Nincs olyan, hogy "minimális" peteérés. És az sem igaz, hogy havonta van mindenkinek. Úgy tudod meg, hogy van-e, ha hõmérõzõl. Nézz utána neten a módszernek.
Ennyire rendszertelennél maximum ovuteszttel.
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, akkor menj orvoshoz!! És ha már ott jársz, akkor felteheted neki a kérdéseidet, mert õ biztosan tud értelmes választ adni. De ilyen rendszertelenség szerintem tényleg orvost kíván.

Honnan lehet tudni mikor van peteérés? (az ovuteszten kívül)

Legjobb válasz: mikor a menszi után kb14nap kõrûl nyulos folyás van.azt hiszem ez az.

mikor a menszi után kb14nap kõrûl nyulos folyás van.azt hiszem ez az.

Azt honnan lehet tudni, hogy mikor van peteérésem? Hogy lehet azt észrevenni?

Már bocsánat a buta kérdésért. Egy 20éves lány

Legjobb válasz: a menstruáció elsõ napjától számított 14.nap általában,+,-1-2nap.szóval ha megjött pl.5.-én akkor 19.-e körül.de a keresõbe beírod találsz választ elõzõ héten volt kérdés.

a menstruáció elsõ napjától számított 14.nap általában, +, -1-2nap.szóval ha megjött pl.5.-én akkor 19.-e körül.de a keresõbe beírod találsz választ elõzõ héten volt kérdés.
Egyrész abból amit írt az elõttem szóló, és hát van akinek lesz vagy sûrûbb lesz a folyása, kicsit nyúlós, átlátszó.Meg lehet ma már kapni olyan teszteket drogériákban, ami kimutatja .
Szia! Vegyél ovulációs tesztet, én is ma vettem egyet Gabriel a neve, 3700 ft körül van az ára.
Az ovulációs teszt is jó, nekem a PG/53 van, de ha hõmérõzöl reggel az még jobb.Vezessd a ciklus.hu-n

Mi az a dpo? Hogyan kell görbét vezetni? Honnan lehet megtudni mikor van peteérésem?

Nem sikerül teherbeesnem, gondoltam segítséghez folyamodom, görbét vezetek, és megfigyelem mikor van peteérésem. De még az alap dolgokkal sem vagyok tisztában. Van ovulációs tesztem, de nem tudom mikor kell használni. Segítetek?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Az egész oldalt olvasd végig, mindne kérdésedre választ talélsz! Nagyon jó oldal, a legjobb, amit ismerek.

http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Az egész oldalt olvasd végig, mindne kérdésedre választ talélsz! Nagyon jó oldal, a legjobb, amit ismerek.

Honnan lehet tudni, hogy van-e normálisan peteérésed? Mi jelzi azt, ha nem működik rendesen a dolog?

Legjobb válasz: Ha menstruálsz, akkor van peteérésed. Hiszen a menstruációval ürül ki a szervezetedbõl a megtermékenyítetlen petesejt. Szerintem mérd a hõmérsékleted, és akkor biztosan tudod, hogy mikor volt a peteérésed. Nézz körül a www.ciklus .hu honlapon, ott sok mindenre választ kapsz.

Ha menstruálsz, akkor van peteérésed. Hiszen a menstruációval ürül ki a szervezetedbõl a megtermékenyítetlen petesejt. Szerintem mérd a hõmérsékleted, és akkor biztosan tudod, hogy mikor volt a peteérésed. Nézz körül a http://www.ciklus .hu honlapon, ott sok mindenre választ kapsz.
ne haragudj elsõ válaszoló de ez így nem igaz a mit írtál!az h egy nõ menstruál nem azt jelenti h peteérése is van!a menszesz akkor is megjön ha nincs vkinek pé-je bár úgy tudom h akkor késik!
Nekem semmi nem jelezte. 28 napra megjött, a hõm felment meg leesett amikor kellett, szóval az alapján azt hittük minden rendben. Aztán elmentünk hormonvizsgálatra, ahol szintén minden rendben volt, vagyis határértéken belül, de kiderült, hogy mégis kevés az a hormonszint amit a szervezetem produkál, így a megérett petesejt nem tudott kilökõdni és igazolódott a PCO.
Én abból vettem észre, hogy mennyi a menstruációm. Ha nagyon kevés, akkor nem volt peteérésem, ez a módszer szinte mindig bejött, az ovuteszt is ugyanezt mutatta. Szerintem azt egyéne válogatja, hogy mutatja-e egyáltalán a szervezete.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!