Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet mikor (525 db)

Honnan lehet min.100 betűtipusta egyszerre letölteni?

Legjobb válasz: torrent oldalakról, vannak font csomagok de arra készülj, ha vérszemet kapsz és megtolod 3000 betûtípussal a géped egy örökkévalóság lesz mire egy szövegszerkesztõ betölt pl :)

torrent oldalakról, vannak font csomagok de arra készülj, ha vérszemet kapsz és megtolod 3000 betûtípussal a géped egy örökkévalóság lesz mire egy szövegszerkesztõ betölt pl :)

Honnan lehet Miki egeres karórát rendelni?

Muszáj ... ha már létezik ilyen.

Legjobb válasz: [link]

[link]
A kérdező hozzászólása: Khmm azért Kína meg Hong Kong kicsit messze vannak ... de azért kösz (gondolom ilyen kínai sz*rt csak én veszek) De minek a rövidítése a HUF?
Itthon a piacon és a kisebb boltokban szerinted melyik ország termékeit árulják? Kína messze van, igen, viszont ingyen szállítanak a legtöbben, ahogyan láthatod (free shipping). A HUF kérdés remélem nem komoly.

Nagyon rendszertelen menstruáció esetén (olykor16napra, 23napra, 27napra jön meg), honnan tudhatom mikor van peteérésem? Azt olvastam van, hogy csak 2-3havonta van valakinek peteérése, honnan lehet ezt tudni?

Legjobb válasz: etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.

etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.
baromság. havonta van peteérésed legalább (plusz lehet spontán is). rendszertelen menzesz esetén lehetetlen kiszámolni, még rendszeresnél is rizikós, mert csak utólag derül ki. a menzesz ELÕTT 14 nappal VOLT.
Mindig van minimális peteérésed, védekezés szempontjából hülyeség a naptárazás. Ha meg kimondottan gyereket akarsz, akkor 2-3 naponta lehet próbálkozni..:)
shanana, általánosságban beszéltem normál ciklusról.
Nincs olyan, hogy "minimális" peteérés. És az sem igaz, hogy havonta van mindenkinek. Úgy tudod meg, hogy van-e, ha hõmérõzõl. Nézz utána neten a módszernek.
Ennyire rendszertelennél maximum ovuteszttel.
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, akkor menj orvoshoz!! És ha már ott jársz, akkor felteheted neki a kérdéseidet, mert õ biztosan tud értelmes választ adni. De ilyen rendszertelenség szerintem tényleg orvost kíván.

Most én nézem őt, vagy ő engem? Ezt honnan lehet tudni? Mit akar?

Ha kettesben vagyunk rám se néz,nem beszélgetünk,igazából nincs mir?l.Viszont érzem kett?nk közt a vibrálást nagyon.Távolabbról viszont keresi a tekintetem ? is.

Legjobb válasz: Mit akar? TÉGED!!! Most én nézem õt, vagy õ engem? Tipikus macska-egér játék:) Ezt honnan lehet tudni? Onnan, hogy ha semmi nem lenne ezt a kérdést sem tetted volna fel, mert nem foglalkoztatna és nem gondolnál rá soha csak kb mint a bolti eladóra. Szerelem lesz ebbõl :)) F

Mit akar? TÉGED!!! Most én nézem õt, vagy õ engem? Tipikus macska-egér játék:) Ezt honnan lehet tudni? Onnan, hogy ha semmi nem lenne ezt a kérdést sem tetted volna fel, mert nem foglalkoztatna és nem gondolnál rá soha csak kb mint a bolti eladóra. Szerelem lesz ebbõl :) ) F
Huuha..Tisztára olyan helyzetben vagyok mint Te. Azt veszem észre, hogy távolabbról néz, van, hogy már 1-2 perce figyel, mire odanézek.Viszont ha ott van mellettem, akkor nem néz rám.Nagyon tetszik nekem, de néha már elbizonytalanodok..Msn-en se beszélünk túl sokat...Csak a nézés...:) Amúgy fiú vagy vagy lány? Kicsit mesélj még a helyzetetekrõl..:)
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok már elég régóta, hogy ha tényleg ott van a dolog hogy tudnánk beszélni nem lép egyikünk sem. De viszont pl. társaságban vagy ha mesze van tõlem egyfolytában a tekintetem keresi. Hmm.. Amúgy én is érzem a vibrálást kettõnk között. :) Szerintem lépni fog. Bár attól függ lány vagy-e vagy fiú.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Amúgy normális esetben nem lehetne köztünk semmi.

Mi az átlag mellbőség 16 év körül? És honnan lehet tudni, hogy hányas melltartó kell?

Legjobb válasz: azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??

azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??
Én 16 vagyok és 70/B a méretem. De ismerek olyat akinek kisebb, de olyat is akinek nagyobb. Még nõni fog, változó mindenkinek.

Honnan tudom vagy honnan lehet észrevenni hogy kb mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: Ha vezetsz görbét, abból máris kiderül. Valamint tünetei lehet: a nyúlós tojásfehérjeszerû folyás, esetleg bõ krémes folyás, valamint a szurkálás, esetleg görcs. Olyan is elõfordulhat, hogy egy kis pecsételés, de nem törvényszerû hogy ez is legyen.

Ha vezetsz görbét, abból máris kiderül. Valamint tünetei lehet: a nyúlós tojásfehérjeszerû folyás, esetleg bõ krémes folyás, valamint a szurkálás, esetleg görcs. Olyan is elõfordulhat, hogy egy kis pecsételés, de nem törvényszerû hogy ez is legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!Vezetnék én görbét de nem tudom hogyan kell :(a ciklus.hu irni ezeket a dolgokat..sokat segiteni valaki ha leirná hogy hova kell irni hogy utána diagrammon és részletesen lehessen látni :)
Szia! A ciklus.hu-n tudod vezetni a hõd görbéjét mégpedig úgy, hogy mikor reggel felébredsz, megméred a hõdet a nyelved alatt, hüvelyben, vagy popsiban. (A hónod alatt nem) Abból levonsz 0, 5C-t és beírod a diagramba. Diagram - ráálsz az aktuális napra - Menstruáció Termékenységi vizsgálatok (megadáshoz / módosításhoz kattintson ide) - Napi hõmérséklet / mérés idõpontja - diagrammon meg is jelenik. Az aktust is vezetheted. Akkor van peteérésed, ha leesik a hõd és a leesett hõd felmegy, és feni is marad. Itt találsz jó példagörbéket, hogy milyen lesz a tied: http://babatervezok.otthona.net/altalanos-terhesgoerbek.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha vibrátort rendelek a netről, annak a dobozára rá lesz írva, hogy mi az? Tehát ha kihozza a postás, akkor rögtön lehet látni, hogy honnan és mit rendeltem?

Legjobb válasz: attól függ, honnan rendeled. a komoly szexwebshopok diszkrét csomagban küldik. a vateráról vett már nem biztos...

attól függ, honnan rendeled. a komoly szexwebshopok diszkrét csomagban küldik. a vateráról vett már nem biztos...
én postás vagyok, egyszer megszakadt a csomagolás és egy szõrös bilincs volt benne :) idõs nénike vette át
vatera XD használt elemes vibri tölthetõ elemekkel akciosan :D
Nem, pedig nem ártana.
ha a doboz okéis , de a feladó sexshopmindenkiert KFT. na akkor feltünõ.
Ityöp válasza ) nem írják rá és kérd " a postán marad " módot de ne feledd megadni a posta címét. kiértesítenek, és ott miután kifizetted kiadják, de....ne ott próbáld ki !
Pontosan tudjuk mit rendeltél! ~egy postás~
A kérdező hozzászólása: nem az zavar, hogy a postás megtudja-e, hanem az, hogy a szüleim ne tudják meg
Sex-shop nincs a kornyeken?
A kérdező hozzászólása: ez a gond, hogy nincs, mindenképp rendelnem kell
Nem lesz rá írva, sõt még kitapintani sem lehet majd!
Erre nincs garancia. És arra se, hogy kihozzák idõpontra. Ha nem vagy otthon, akkor a szomszéddal próbálkoznak majd, És ha õ átveszi, akkor tudni fogja miért zárkózol be esténként!
Hat altalaban tudjak mi van benne mivel, gyors-posta szolgalat hozza ki de lehet, hogy szerencsed lesz, nem tudom. Miert nem keresel inkabb egy hus-ver "vibratort"?
minek vibrátor? itt vagyok én
A kérdező hozzászólása: és melyik az a hely, ahol idõpontra tudom rendelni?
gusztusos.. ha normális szexshopból rendeled akkor jelöletlen dobozban érkezik abban lesz benne maga a vibri a saját eredeti dobozában. minden értelmes webshop így csinálja nem csak a szexshop témakörben ügyködõk.
Rendelt olyan helyrõl ahol kiviszik pikkpakk pontra. Egyébként nem lesz ráírva.
Utazz el a baratnoidel egy kozeli nagyvarosba es ott vasarolsz magadnak, senki se fog semmirol tudni.

Honnan tudhatom, hogy mennyire vagyok fontos a barátomnak? Honnan, vagy mi módon tudnám kideríteni? , csak mert mondani bármit lehet.

Egy ideje együtt vagyunk szeretünk együtt lenni, csak kíváncsi lennék erre, mert hiába kérdeznék rá, mondani bármit lehet. Csak azok válaszoljanak akik normális tanácsot adnak. Köszönöm

Legjobb válasz: Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de szerintem egy kapcsolat elsõsorban a kölcsönös bizalmon alapszik... Ha te nem így gondolod az elég nagy baj! Ha így gondolod akkor meg BÍZZ már benne!!! [viszont egy zárójeles -elég MORBID- ötlet, kérj meg egy olyan barátnõdet, akiben megbízol annyira hogy nem fog belezúgni a barátodba, hogy próbálkozzon be nála, és figyeljétek a reakcióit.]

Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de szerintem egy kapcsolat elsõsorban a kölcsönös bizalmon alapszik... Ha te nem így gondolod az elég nagy baj! Ha így gondolod akkor meg BÍZZ már benne!!! [viszont egy zárójeles -elég MORBID- ötlet, kérj meg egy olyan barátnõdet, akiben megbízol annyira hogy nem fog belezúgni a barátodba, hogy próbálkozzon be nála, és figyeljétek a reakcióit.]
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, amúgy megbízom benne annak ellenére, hogy tett már egy két csúnya dolgot, de újra felépítettem a bizalmamat irányába, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vagyok neki fontos.
Ez kissé kezd átmenni psycho-ba!

Honnan lehet megkülönböztetni ha szivarog a magzatviz? Honnan tudhatom hogy ez a magzatviz vagy folyas? Mi a kulonbseg?

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy nem feltétlenül jár féjdalommal! Nekem is volt vizesebb a folyásom,az volt a legbiztossabb,hogy elmentem az orvoshoz! Ha gyanakszol rá te is menj el!! Majd ö megmondja mivan.

Én úgy tudom hogy nem feltétlenül jár féjdalommal! Nekem is volt vizesebb a folyásom, az volt a legbiztossabb, hogy elmentem az orvoshoz! Ha gyanakszol rá te is menj el!! Majd ö megmondja mivan.
Valoszinuleg valamilyen fajdalommal jar, nem csak ugy elkezd szivarogni, hisz akkor azt jelenti hogy a mehszaj is nyitva van.
Nekem a szülésem magzatvíz-szivárgással indult, de akkor már erõsebb menzesz fájdalom-szerû fájásaim voltak. A folyásnál hígabb, vizesebb.
Már egy ideje egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam amikor a magzatvíz elkezdett szivárogni. Semmilyen fájdalommal nem járt, és még másfél napig nem kezdõdtek el a fájások. Elõtte fura volt olyat olvasni, hogy mikor a magzatburok megreped, akkor "pukkan" egyet, de ezt én is éreztem, és olyan volt mikor a csukott szádban kipukkasztasz egy rágó-lufit :) , csak ez a hasadban történik. És a szivárgó magzatvizet nem lehet visszatartani, mint pl. a vizeletet, hanem akkor csordogál amikor akar.
Elsõ vagyok, nem írta meg a kérdezõ hogy hány hetes.Én úgy értettem ha netán idõ elõtti szivárgásról beszél.

Elmagyaráznátok nekem ezt a hőmérőzési technikát? Mikor magas, mikor alacsony? Mikor "kell" szexelni, hogy baba legyen? Illetve honnan lehet tudni hogy baba van?

Köszönöm

Legjobb válasz: www.babatervezok.otthona.net itt nagyon jó leírásokat találsz. Minden reggel, ugyanabban az idõben kell mérni, lehetõleg digitális hõmérõvel,úgy hogy még az ágyban fekszel,megvárni két csippanást legalább (az elsõ csippanás után még megy feljebb egy picit általában a hõ) A ciklus.hu-n le tudod jegyezni az eredményeket. Így kapsz egy görbét. A ciklul elején áltaában alacsonyabb a hõ, a középidõben, ovulációkor leugrik, majd magasabbra megy a hõ, mint a ciklus elején. Nem mindenkinek ugrik le a hõje tüszõrepedés elõtt. Nem törvényszerû. A hõmérõzgetés inkább arra ad választ, hogy normális-e a ciklusod, jól mûködsz-e, van-e peteérésed, mert a hõd általában már a meglévõ ovulációt jelzi, tehát elõre nehéz vele bármit is megjósólni. Általában akkor van baba a dologban, hogyha a hõ fennt marad folyamatosan a ciklus végén is, amikor nem jön meg a menstruáció. Amikor leesik a hõ ciklus végén jelzi, hogy meg fog jönni. Legjobb módszer arra, hogy biztos legyél az ovulációba, és hogy mikor kell szekxelni, az az ovulációs teszt. Ez megmutatja neked mikor kell együtt lenni, mikor van ovulációd.

http://www.babatervezok.otthona.net itt nagyon jó leírásokat találsz. Minden reggel, ugyanabban az idõben kell mérni, lehetõleg digitális hõmérõvel, úgy hogy még az ágyban fekszel, megvárni két csippanást legalább (az elsõ csippanás után még megy feljebb egy picit általában a hõ) A ciklus.hu-n le tudod jegyezni az eredményeket. Így kapsz egy görbét. A ciklul elején áltaában alacsonyabb a hõ, a középidõben, ovulációkor leugrik, majd magasabbra megy a hõ, mint a ciklus elején. Nem mindenkinek ugrik le a hõje tüszõrepedés elõtt. Nem törvényszerû. A hõmérõzgetés inkább arra ad választ, hogy normális-e a ciklusod, jól mûködsz-e, van-e peteérésed, mert a hõd általában már a meglévõ ovulációt jelzi, tehát elõre nehéz vele bármit is megjósólni. Általában akkor van baba a dologban, hogyha a hõ fennt marad folyamatosan a ciklus végén is, amikor nem jön meg a menstruáció. Amikor leesik a hõ ciklus végén jelzi, hogy meg fog jönni. Legjobb módszer arra, hogy biztos legyél az ovulációba, és hogy mikor kell szekxelni, az az ovulációs teszt. Ez megmutatja neked mikor kell együtt lenni, mikor van ovulációd.
...ui: én szájban mértem digitálissal. Van aki a nuniba dugja.
Hát...ha rendszertelen, és hormonális problémáid vannak, akkor egy endokrinológust kellene felkeresni, majd õ szépen rendbetesz, és jöhet a bébi. De pl. ha rendszertelen is, egy havi méréssel meg lehet állapítani van-e peteérésed egyáltalán. Vagy pl melyik fázisoddal van a probléma (ovuláció elõtti, vagy utánni). Szerintem érdemes kipróbálni. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! Akkor ha hormon bajos vagyok, és rendszertelen a menzeszem akkor ez a módszer aligha jó, jól értem ugye?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!