Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet magyar nyelvű (39 db)

Honnan lehet magyar nyelvű videó vágó programot letölteni?

A Windows Movie Maker nagyon lassú, és körülményes.

Legjobb válasz: A normálisabb vágóprogramok nem nagyon beszélnek magyarul. (Bár annó volt valami kísérlet a sony vegas magyarítására).

A normálisabb vágóprogramok nem nagyon beszélnek magyarul. (Bár annó volt valami kísérlet a sony vegas magyarítására).

Volkswagen Sharan-hoz honnan lehet magyar nyelvű navigációs CD-t venni?

Volt német nyelv?, de egy szót se értettem.

Legjobb válasz: Kb. sehol. Jobban jársz, ha veszel egy navit 18 körül, ingyen térkép van hozzá a neten.

Kb. sehol. Jobban jársz, ha veszel egy navit 18 körül, ingyen térkép van hozzá a neten.
A kérdező hozzászólása: Köszi. B-terv volt hogy veszek egy gps-t. Ezek szerint az lesz.


Honnan tudok teljes verzió win7-et letölteni, ha lehet magyar nyelvűt?

A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Hisz mindegyik olyan. :) Keresd a hazai zárt torrent oldalakon.

Hisz mindegyik olyan. :) Keresd a hazai zárt torrent oldalakon.

Keresem a Corel Paint Shop Pro Photo X2 magyarító megoldásait. Ugyan ehhez a programhoz magyar tutorial leirásokat és a magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet honnan lehet ingyen letölteni?

Legjobb válasz: Szerintem sem egyiket, sem másikat nem fogod megtalálni. Arról még nem hallottam, hogy lenne magyarítása a programnak. Magyar nyelvû tutorialt és kézikönyvet pedig végképp nem. Van valamilyen különleges oka, hogy ehhez a programhoz ragaszkodsz? Mert pl Photoshophoz találsz ezt is, azt is.

Szerintem sem egyiket, sem másikat nem fogod megtalálni. Arról még nem hallottam, hogy lenne magyarítása a programnak. Magyar nyelvû tutorialt és kézikönyvet pedig végképp nem. Van valamilyen különleges oka, hogy ehhez a programhoz ragaszkodsz? Mert pl Photoshophoz találsz ezt is, azt is.
A kérdező hozzászólása: van bizony! Fotokhoz sokkal jobb, mint az Adobe PS.Próbáld csak ki a clonozást vagy ami ennél is jobb, a makeover eszközt, stb. Keresünk, már ketten, még két társat, akivel megvehetünk egy 100-oldalas magyar felhasználói kézikönyvet! 12500 Ft összesen, elektronikus formában. Van ingerenciád 3000 Ft-ért (vagy kevesebbért) hozzájutni?
Kösz! Én nagyon régen Coreloztam. Akkor sem kimondottan a Paint Shop Pro-val, hanem a Draw-val és a Photo Painttel dolgoztam. De itt el is akadt a dolog, és többek között épp azért tértem át a Photoshop/Illustrator kombóra, mert Corelre nem találtam magyar nyelvû anyagot, az angolom meg akkor még sehol se volt (milyen hasznos, hogy mi oroszt tanultunk az iskolában) :P, így azzal nem boldogultam. Most már viszont nem kezdenék el újra Corelozni.
A kérdező hozzászólása: Kedves ismeretlen! Elárulok egy titkot: én 9 évig tanultam oroszt, meg is buktam évismétlésre 1x miatta, így lett lelkem középpontja az orosz nylv. Na és a élenjáró szovjetszkájá tyehnyiká, minden balsajá masiná, a rádio, televizijá i gardver, szoftvera élenjáró tudósai...:) Nem értem miért nem térsz át a májkroszoftovics szofverijekrõl a rúszkaja operaciju szisztemühre? És akkor hasznosíthatnád nyelvtehetségedet doszt. Tény, hogy én is jobban szeretem anyanyelvemen tanulni a tyehnikát, de a PSP-ben, megjelenik baloldalon mindjátr egy helpszerü magyarázat a kiválasztott funkciókhoz. Pál
A kérdező hozzászólása: még valami: van hozzá egy 100-oldalas magyar nyelvû felh. kézikönyv, 12500-ért, doc vagy pdf-ben. Ketten vagyunk már rá...nincs kedved betársulni és akkor 2-3 ezerért mindenki hozzájut?
Egy szóval nem mondtam, hogy jobb voltam nálad oroszból. Na, egy jeggyel. Mondjuk 2 alá. De ez már offtopic.

Honnan lehet letölteni a wow-ot, magyar nyelvüen? (Tört szerveren szeretnék majd játszani! )

Legjobb válasz: Nincs magyar nyelvû, csak néhány szerver magyar, a játék nem. ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Nincs magyar nyelvû, csak néhány szerver magyar, a játék nem. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Honnan tölthetnék le olyan képszerkesztő programot amellyel lehet arcot retusálni és magyar nyelvű?

Melyik ez a program?

Legjobb válasz: elég sok programmal lehet, de amivel lehet azok már mind professzionálisak, és a kezelésük sem egyszerû. Gimp az asszem magyar és ingyenes. Majd felnõsz a photoshophoz is, és akkor majd alkotsz szépeket.

elég sok programmal lehet, de amivel lehet azok már mind professzionálisak, és a kezelésük sem egyszerû. Gimp az asszem magyar és ingyenes. Majd felnõsz a photoshophoz is, és akkor majd alkotsz szépeket.

Honnan lehet letölteni ingyen, magyar nyelvű doc. Formátumot kezelő programot android telóra?

Legjobb válasz: Magyar nyelvût nem tudok, de ingyenes teljes verziót találsz a Playon, pl: Kingsoft office.

Magyar nyelvût nem tudok, de ingyenes teljes verziót találsz a Playon, pl: Kingsoft office.

Honnan lehet letölteni Prestigio PMP3084B-hez Android 2.2 magyar nyelvű programot?

Legjobb válasz: Most nem igazán értem mit akarsz. Android 2.2-re programot, vagy Android 2.2 operációs rendszert? Ha op. rendszert, akkor itt alul van egy 2.2-es frissítés. De nem biztos, hogy magyar, bár ezek általában már alapból támogatják a nyelvet. http://www.prestigio.com/info/product/downloads?NODE_ID=6110..

Most nem igazán értem mit akarsz. Android 2.2-re programot, vagy Android 2.2 operációs rendszert? Ha op. rendszert, akkor itt alul van egy 2.2-es frissítés. De nem biztos, hogy magyar, bár ezek általában már alapból támogatják a nyelvet. http://www.prestigio.com/info/product/downloads?NODE_ID=6110..

Melyik magyar nyelvű és ingyenes vírusirtót ajánljátok otthoni használatra? És miért azt? Továbbá honnan lehet azt letölteni? Majd pedig mit kell rajta beállítani, hogy jól működjön?

Úgy válaszoljatok, hogy érthető legyen nekem is, aki nem vagyok számítástechnikus! Köszi!

Legjobb válasz: Ha ingyenes akkor Avast! Nem tudom, hogy magyarul van-e.

Ha ingyenes akkor Avast! Nem tudom, hogy magyarul van-e.
Van:)
ingyenes és magyar és jó teszteltem http://free.pandasecurity.com/hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!