Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet magyar (441 db)

Miért van az, hogy a letölthető pornók 99százaléka nem magyar? Honnan lehet magyar pornót letölteni?

Legjobb válasz: Nem tudom, feltûnt-e, de a világon 5 milliárd (lassan inkább 6) ember él, és max. 15 millió magyar. Ez azt jelenti, hogy a világnak több mint 99.7%-a nem magyar, az internetnek meg még több. Ráadásul pont ezért van egy csomó magyarok által csinált pornó, ahol angolul próbálnak beszélni... igaz nem szokott sikerülni. :)

Nem tudom, feltûnt-e, de a világon 5 milliárd (lassan inkább 6) ember él, és max. 15 millió magyar. Ez azt jelenti, hogy a világnak több mint 99.7%-a nem magyar, az internetnek meg még több. Ráadásul pont ezért van egy csomó magyarok által csinált pornó, ahol angolul próbálnak beszélni... igaz nem szokott sikerülni. :)
Nem véletlenül. Többek között azért is, mivel a pornóiparban bevett szokás, hogy a színészek védelmében (ne mutogassanak rájuk ujjal az utcán) a filmek külföldre készülnek. Teszem azt itthon fõként lehet kapni az amerikai, német, szlovák, ukrán pornót, a magyar filmeket meg viszik nyugateurópába. A magyar pornógyártás színvonala amúgy elég magas is ehhez.
kedves elsõ hozzászóló, tudnál nekem küldeni egy meghívót az nCore-ra?? :) e-mail: [email protected]
Mya Diamond pl egy magyar ha mindneigaz. A rendes nevét nem tudom. Néha szokták vetíteni az a filmet amibe szerepel egy szex tv-n (a neten) Meg még lehetne azért összeszedni 1-2 hasonló szereplõt
Zavarná a koncentrációt a filmre, ha ugy szólítanák egymást, hogy , , Marika gyere itt a pityu dákója'' kicsit röhejes is, nomeg ha mégis magyar, abbol lesznek az ilyen , , nefürgyéle'' meg a , , bikicsunáj''
NCore (H)
nézd esténként 11 után a musicmaxot a tvbe ott mindig magyar van.
A kérdező hozzászólása: Nekem is küldhetne valaki. Köszönöm.
^^ Mya Diamond = Koroknai Júlia
Én a redtube-on már több magyar cuccba is belebotlottam, pedig nem is kerestem.
A kérdező hozzászólása: úgy értem a terminal ablakot
Én meg nem értem, hogy érted. Ha azt akarod, hogy magyar szöveget láss terminál ablakban, akkor olyan szerverhez kell csatlakoznod, ami magyarul kommunikál. A Puttynak legfeljebb a 'Configuration' ablakát tudnád magyarra állítani.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm...

Honnan lehet magyar nyelvű videó vágó programot letölteni?

A Windows Movie Maker nagyon lassú, és körülményes.

Legjobb válasz: A normálisabb vágóprogramok nem nagyon beszélnek magyarul. (Bár annó volt valami kísérlet a sony vegas magyarítására).

A normálisabb vágóprogramok nem nagyon beszélnek magyarul. (Bár annó volt valami kísérlet a sony vegas magyarítására).
Magyarul jött ki

Honnan lehet magyarul és ingyen letölteni a Horse Life 2-őt?

Nagyon sürg?s lenne :)

Legjobb válasz: ncore igaz nem magyar de nekem is ez van és tökéleten megfelel

ncore igaz nem magyar de nekem is ez van és tökéleten megfelel
Segítenék, de ez mi?
A kérdező hozzászólása: Ez egy film. Sajnos nem találtam csak angolul de legalább ha egy magyar felirat lenne hozzá... Köszönöm amúgy.

Euro tracker simulator 2 höz honnan lehet magyar pályákat leszedni?

Euro tracker simulator 2 höz honnan lehet leszedni magyar pályákat? Egy linket esetleg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!