Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet légzésfigyelőt (2 db)

Honnan lehet bérelni légzésfigyelőt?

Legjobb válasz: szia! Bababoltokból,vagy vannak kifelyezetten olyan helyek,ahonnan szinte bármit lehet kölcsönözni. De szerintem megéri megvenni,fõleg ha több babát terveztek.

szia! Bababoltokból, vagy vannak kifelyezetten olyan helyek, ahonnan szinte bármit lehet kölcsönözni. De szerintem megéri megvenni, fõleg ha több babát terveztek.
Szia Miskolcon a 06 30 910 5626-os számon érdeklõdhetsz.Van minden légzésfigyelõ, mellszívó, mérleg, elektromos sterilizáló, elektromos hinta (amit újszülött kortól használhatsz)
szia! Budapest mellett Vecsésen Angelcare márkájút tudsz bérelni, ez nagyon megbízható márka. 20/426 0031 a tel, és http://www.babafelszereles.fw.hu oldalon vvan még több info róla. 2166Ft/hó az akciós díj, ha 6 hónapra kéred. Ha mérleget is bérlelsz, további kedvezmény.

Honnan lehet tudni, hogy egy légzésfigyelő működik-e?

Legjobb válasz: Kedves 3-as válaszoló, miért lenne szar? Nekünk eddig egyszer sem riasztott feleslegesen, többször jót tett a babának, hogy van. Kedves kérdezõ, mi is úgy próbáltuk, ki hogy rátettük a babót és akkor a légzésének megfelelõen adott hangot aztán kivettük a kicsit és akkor szirénazott:-)

Amikor fekszik a baba, és lélegzik, látni ahogy emelkedik a mellkasa minden lélegzetvételnél. A figyelõ ezt a mozgást érzékeli. Tehát amíg rajta lélegzik a készüléken, érzékelni fogja. Ha leveszed róla akkor nem fogja érzékelni. Nem súlyfüggõ.
Kedves 3-as válaszoló, miért lenne szar? Nekünk eddig egyszer sem riasztott feleslegesen, többször jót tett a babának, hogy van. Kedves kérdezõ, mi is úgy próbáltuk, ki hogy rátettük a babót és akkor a légzésének megfelelõen adott hangot aztán kivettük a kicsit és akkor szirénazott:-)
NEm mondtak baromságot! Ha benne van a baba az ágyban a légzésfigyelõn, akkor nem fog riasztani, ugyanis érzi a légzõmozgást. Ha kiveszed a gyeereket, nem fogja érzékelni a légzõmozgást, mert nincs rajta a baba!!!!! Tehát akkor riasztani kell 15-20 mp múlva.
Kérdezõ, te jó buta és nem kicsit bunkó is vagy. Jó válaszokat kaptál, hiszen a nyomáskülönbséget érzékeli a légzésfigyelõ...
Beteszed a kiságyba a babát, bekapcsolod a légzésfigyelõt. Aztán kiveszed a babát, és a készüléknek riasztania kell, mert nem érzékel légzõmozgásokat.
A kérdező hozzászólása: te nem érted. az hogy mi van ráírva és mit csinál, azt ki tudja? fõleg úgy, hogy a legtöbb légzésfigyelõnek csomó téves riasztása van.
Ja biztos igazából mérleg csak légzésfigyelõnek adják el.... :D Ezt most komolyan gondolod??
Mi megkérdeztük a kórházba a dokit, hogy hogy lehet tesztelni! Mondta, hogy ha a férjem a tenyerével ránehezedik, de nem mozgatja, akkor valószínûleg fog jelezni, viszont, ha nagyon icipi mozdulattal fel le "nyomogatja" a szivacsot, akkor nem fog. Így is volt! Egyébként nekünk egyszer jelzett be, mert a gyerek teljesen az ágy végében volt, összekucorodva, ahol már nem érzékelte!
Ha beleteszel az ágyba a figyelõre 3 kg lisztet, vagy 5 kg-t akkor is riasztani fog, mert nem a súlyt érzi, hanem a mozgást. A légzõmozgást. Hiába lesz benne 3-5-10 kg súly, ha nincs mozgás riasztani fog.
Én most teszteltem a sajátunkat, az egyik gyártó ügyfélszolgálatlán elmondottak alapján! Nekünk két lapos van, külön külön összedugtam a készülékkel, és a kezemmel "lélgeztem", majd kivártam, hogy jelezzen. Ezt külön külön megtettem, majd visszaraktam az ágyba, rá a matrac, és többiek által említett hozzáérintõsen is kipróbáltam!
Hülyeséget írsz. Te irtad hogy nem mérleg...tehát nem a súlyt érzékeli hanem a mozgást. Ha kiveszed a gyereket akkor nem azt érzékeli h megszûnik a súly hanem azt hogy megszûnik a mozgás!! Tényleg nem érted??
Én értem a problémádat, nekem is eszembe jutott, ezért fogtam 3 kiló lisztet és betettem az ágyba, majd bekapcsoltam a légzésfigyelõt. Megnyugtatlak, jelzett. Csinálhatod azt is, hogy bekapcsolod a babád alatt, majd õt kiveszed és gyorsan beteszel a helyére súlyt. Ez már tuti módszer.
A kérdező hozzászólása: Az OK, hogy riasztania kell ha leveszed, de az nem jelenti azt hogy jó, azaz tökéletesen mûködik, és akkor is riaszt, ha megszûnik a légzés. Elvileg egy csipogó mérleg is tudja ugyanezt a tesztet. Egyáltalán nem hülyeség amit mondok, ezek nem válaszok a kérdésemre, és nem igazolják hogy mûködik a légzésfigyelõ. Nem akartam bunkó lenni.
4-es vagyok. Vagyél olyat mint ami nekünk van és gond megoldva. Amugy meg feküdj bele :) Másképp nem megy.
A kérdező hozzászólása: Mindenki egy nagy baromságot mond! Abból, hogy kiveszed a babát nem derül ki, hogy mûködik-e. A légzésfigyelõnek a légzés leállását kéne jeleznie, és nem a súly eltûnését, ez nem mérleg. Ha normálisan lennének megcsinálva, akkor eleve nem is kéne csipognia, ha leveszed a babát, mert akkor érzékelnie kéne, hogy nincsen rajta a baba, tehát nem baj, hogy a semmi éppen nem végez légzõmozgásokat.
A miénk csipog folyamatosan olyan ütemben ahogy veszi a manó a levegõt (vagyis mozdul).
Ami nem kórházi, az általában egy nagy kaki. Hidd el akkor is jelezni fog, ha minden oké, nem kell teszt :)
Mi úgy ellenõriztük, hogy még a baba születése elõtt betettük a kiságyba, ránehezedtem a kezemmel, bekapcsoltuk, majd levettem a kezem. Elkezdett sípolni, mert nem érzékelte, hogy rajta van a "baba".
kedves kérdezõ ezt a lisztes módszert én is kipróbáltam és amikor benne volt 3 kiló liszt, nem jelzett! kivettem, bejelzett! ergo úgy viselkedett mintha baba lenne benn.kétségeim vannak! (angel care)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!