Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet kismama (13 db)

Internetről honnan lehet kismama alkalmi ruhát rendelni elfogadható áron?

Jöv? hónapban lesz az esküv?nk akkor már 33 hetes leszek.nem akarok menyasszonyi ruhát.csak polgári esküv? lesz.légyszi segítsetek.most 29 hetes vagyok és nincs nagy hasam(ha ez számít a ruha szempontjából!

Legjobb válasz: http://www.alkalmikismamaruha.hu/ De ha beírod a google-ba hogy " kismama alkalmi ruhák" akkor kidob egy csomót.ezt is onnan szedtem le. http://www.google.hu/#q=kismama+alkalmi+ruh%C3%A1k&bih=661&b..

http://www.alkalmikismamaruha.hu/ De ha beírod a google-ba hogy " kismama alkalmi ruhák" akkor kidob egy csomót.ezt is onnan szedtem le. http://www.google.hu/#q=kismama+alkalmi+ruh%C3%A1k&bih=661&b..
Szia! Én a monamama.hu-ról rendeltem egy kétrészes menyasszonyi ruhát, és nekünk is polgári esküvõnk volt. Nagyon kényelmes kis ruha volt, alkalmi, de mégsem az a tipikus menyasszonyi ruha. Én 30 hetes voltam akkor.
Szia! Én is a monamamáról rendeltem, a sálgalléros menyasszonyi ruhát, és nekem nagyon bejött. Nem volt drága sem, szerintem ennyit megért. (Szállítással együtt fizettem asszem 12 000Ft-ot.) Elég csinos is voltam, de mégsem voltam túlöltözve, mert nekünk is csak polgári volt. Én 33 hetes voltam.
Mi jöhet még?Etetni tilos?
A T tanuló vezetõt jelent, aki meg tapasztalatlan, lassú, túl biztonságos talán. Nade a kismama az autóban mit akar jelenteni? A nagy hastol rosszabbul vezetsz???
eszembe jutott miért gáz nekem :) mert nekem úgy tûnik h csak reklámozni akarja a terhességét ezzel...figyelni nem fognak rád jobban...sõtt ... a boltokban mikor nagy hassal látnak érdekel valakit is ??? rám még a bevásárló kocsit is rám tolták és még sorolhatnám.....
szerintem ez a fajta matrica ciki....a babás nem de ilyet tuti nem tennék ki...persze ez csak én vagyok...... nem tudom miért érzem soknak ezt.....
Minek az? A baby on board is hülyeség, aki nem figyel vezetés közben, azt ez sem tartj vissza.
Bababoltokban, autószalonokban lehet kapni.
Külön kismamás nekem nem volt, mert amikor vezetni kezdtem (és kismama lettem), már két gyerekkel mentem, szóval a "baby on board"-os volt egybõl. Szerintem számít, mint ahogy a "T" betû is segítség, amíg használtam, könnyebben tudtam sávot váltani, nem dudáltak ezerrel, ha elrontottam valamit, szerintem ez igaz lehet a "kismamás matricára" is.
Hülyeségnek tartom, de a baby on board matricát is. Ha nincs ott a matrica, akkor nyugodtan beléd jöhetnek, akkor nem kell vigyázni, vagy mi?
Én is úgy tudom, hogy védõnõ adja. Hogy kiteszem-e? Passz. Kicsit reklámozósnak tûnik, illetve Pesten lesöpörnek, ha telepláktolom az autót, ha nem. Azt veszem észre a "baby on board" sem jelent már több óvatosságot, plusz figyelmet, így sajna, hiába vágyunk egy kis megértésre, türelemre, nem hiszem, hogy elérjük vele a célt. Maximum egy "sorstárs" tán elõzékenyebb lesz, vagy aki járt valaha hasonló cipõben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Szerintem is, ha csak egy kicsit jobban vigyáznak, már megéri:)
Mi a védõnõtõl kaptuk, ki is raktuk anno a kocsira. Szerintem ha a mögöttünk jövõ egy kicsit is vigyáz (mondjuk nagyobb követési távolságot tart) már megérte. Nem terhesség-reklámozás, hanem olyan "vigyázz rám" felhívás. A baba van a kocsiban sem másért van.
Nekem a babakocsihoz adtak egy ilyen matricát, de nem raktuk ki, sõt a babyset sem (ebbõl van kettõ is), de csak azért mert áruljuk a kocsit, ha veszünk újat, arra a baby-s megy, a kismamás meg már nem lesz aktuális úgyse.
Igen, én sajnos a nagy hastól kicsit nehezebben vezettem, lassabban mozogtam, egyszer rosszul is lettem, ki kellett állnom.
A kérdező hozzászólása: Talán több figyelmet jelentene.
A kérdező hozzászólása: Egyébként szerintem nem gáz. Nem reklám miatt raknám ki, hanem amiért a T betût is kiraktam. Nekem az is segített:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:)
Szerintem egy kicsit kevesebben anyaznanak ha leallsz mert epp szedulsz vagy barmi.Bar ahogy a buszon sem adjak at a helyet ugy az autosoktol sem hiszem, hogy tobb toleranciat lehet varni.Ha egyaltalan eszreveszik a matricat.Csak erdekesseg keppen az egyik ismerosomnek olyan van, hogy "ram az anyukam vigyaz"Es a kislany kepe van a matricara rakva:-)Kulonben a kismamas szerintem is felesleges de artani tuti nem art.Ha teged megnyugtat miert ne.

Szerintetek honnan lehet tudni, hogy mitől hízik egy kismami? Többi lent.

Többször olvastam itt is, hogy ett?l vagy attól a terhes vitamintól híznak a kismamák a másiktól meg nem. Honnan lehet azt tudni, hogy a vitamintól vagy magától a terhességt?l?

Legjobb válasz: Egyetlen vitamintól se fogsz hízni! Max. a vitaminok segítenek jó étvágyat csinálni és az elfogyasztott + kalóriáktól híznak... A terhesség alatt egyáltalán nem kell 2 helytt enni, inkább a minõséget kell javítani. Én egyik terhességem alatt se híztam 9 kilónál többet, bár ez nem az én érdemem, inkább az alkatomé és azé, hogy nem ettem össze-vissza mindent. Szerencsére nem is voltam ún. kívánós... (bár én azt se hiszem, hogy az normális, ha egy kismama "megkívánja" éjszaka közepén a hamburgert és elszalasztja érte apát a 30 km-re lévõ Mekibe....).

Egyetlen vitamintól se fogsz hízni! Max. a vitaminok segítenek jó étvágyat csinálni és az elfogyasztott + kalóriáktól híznak... A terhesség alatt egyáltalán nem kell 2 helytt enni, inkább a minõséget kell javítani. Én egyik terhességem alatt se híztam 9 kilónál többet, bár ez nem az én érdemem, inkább az alkatomé és azé, hogy nem ettem össze-vissza mindent. Szerencsére nem is voltam ún. kívánós... (bár én azt se hiszem, hogy az normális, ha egy kismama "megkívánja" éjszaka közepén a hamburgert és elszalasztja érte apát a 30 km-re lévõ Mekibe....).
Én is szedek vitamint, de nem ettõl hízunk. Amúgy 30 hetesen jelenleg 3, 5 kiló van rajtam...ez tök alkati kérdés, mert eszek rendesen. Ismerõsöm alig evett, mégis csak úgy mentek rá a kilók. Szóval a terhességtõl (hogy a szervezeted hogy éli meg azt), és az adottságaidtól függ, hogy végül mekkora leszel. S ezt elõre nem lehet tudni, én is azt hittem majd nagyon hízni fogok, mert terhesség elõtt volt, hogy csak úgy felkaptam pár kilót a semmitõl, de most a terhesség alatt meg sokkal jobb az anyagcserém, mint valaha. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. megnyugtattatok egy kicsit. Szóval normálisan kell enni és a vitaminok is jöhetnek, nem attól lesz vki hízékony.

Mikor rugdos a baba? Ha rossz neki valami vagy ha jó? Vagy hol ezért- hol azért, ha így van akkor honnan lehet tudni, hogy éppen miért? 22 hetes kismami (jan. Eleje óta érzem rendszeresen a rugdalását)

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mivel nem lehet õket megkérdezni :) , gondolom - de ez csak az én feltételezésem - hol ezért, hol azért. Ha pl. keresztbe teszem a lábaimat, az tutira nem tetszik neki, mert akkor vagy elkezd fájdogálni a hasam menzisen, vagy õ kezd el mocorogni, szex után is! De van mikor a semmiért, csak úgy nyugalmi állapotomban kezd el mocorogni.

Mivel nem lehet õket megkérdezni :) , gondolom - de ez csak az én feltételezésem - hol ezért, hol azért. Ha pl. keresztbe teszem a lábaimat, az tutira nem tetszik neki, mert akkor vagy elkezd fájdogálni a hasam menzisen, vagy õ kezd el mocorogni, szex után is! De van mikor a semmiért, csak úgy nyugalmi állapotomban kezd el mocorogni.
A kérdező hozzászólása: Ezt akartam írni: Ha rossz neki valami vagy ha jó?
Szerintem is anyai megérzés alapján azért lehet sejteni.. Nem tudom, en pl. ha oldalt fekszem, es mocorgoni kezd akkor úgy érzem, h azért mert beszélgetni szeretne velem. Viszont most, h a gépnél ülök kellemetlenül érzem magam, nem rugdos de nyom belül minden.. így gondolom ez neki sem jó. Így megyek is pihenni egyet és beszélgetek a Pici Pocaklakóval. MIndenkinek a legjobbakat :) 23 hetes Kismami
Én pl kifejezetten érzem hogy másképpen mozog ha valami nem tetszik neki(pl mosogatás)az a mozgás ami neki nem tetszik az nekem sem jó nem fáj csak kellemetlen.Lehet nem jól gondolom, ez csak olyan anyai megérzés.Pl lakodalmas zenére is rugdos de az olyan vidám, ezt érzem.29 heteske
Szia, ez jó kérdés! Már én is sokat gondolkoztam ezen, nekem akkor rugdos ha lefekszem, mindig azon tûnõdök hogy csak azért érzem, mert jobban hozzám nyomódik és amúgy is rugdos mindig, vagy csak ilyenkor kezd el rugdosni mert nem tetszik neki hogy kevesebb lett a hely vagy csak ilyenkor ébred fel? Jó lenne tudni az biztos! Szerintem ha valaki azt írja, hogy azért rugdos mert ez vagy az tetszik-nem tetszik neki egyfajta anyai ösztönbõl mondja, szóval még lehet igaz is! Érdekes dolgok ezek! Boldog Babavárást! Üdv: 23 hetes kismama
Már többször gondolkodtam azon, hogy aki azt írja, hogy ez, vagy most nem tetszik a babának, mert rugdos, azt honnan tudja. 36 hetes vagyok, a babám mozog is rendesen, van hogy néha nagyokat rúg, vagy a hólyagomat teszteli, de még nem találtam semmilyen összefüggést, hogy mit, mikor, miért csinál. pl: azért mert így fekszem, azért mert hangos a zene, azért mert x dolgot ettem.... Már van egy fiam, nála is ugyanez volt. Lehet, hogy velem van a baj, vagy az én babámnak ennyire tetszik minden?
A kérdező hozzászólása: Persze, és szeretem is ha mozog/rugdos csak érdekelt, hogy lehet-e ezt tudni.
1. válaszoló voltam: Hát igen, ezt senki nem tudja megmondani, még orvos sem, hisz honnan tudnák/tudnánk??? A babát nem lehet megkérdezni. De tuti van olyan, mikor épp nyomja õt valami, vagy olyan pozícióban van a kismama, ami nem jó a babának és olyankor jelez. De tényleg, jó válasz hogy azért rúgdos, mert él. Miért is lenne ugyanúgy mozdulatlanul? Próbálgatja az izmait stb... Mi is mozgolódunk, jövünk-megyünk, nem egy helyben vagyunk. :) Én néha a lábamat is szoktam rázni, ill. lóbálni és nem idegességbõl, hanem csak úgy. :)
Tulajdonképpen erre nagyon egyszerû válaszom van. Azért rugdos mert él. Senki nem fogja neked megmondani, h. éppen miért. Próbálkozhatsz, h. ha mondjuk ülsz és rugdos akkor felállsz vagy lefekszel és ha úgy abbahagyja akkor biztos azért mert ülve nyomtad õt. De ki tudja?
Én 28 hetes vagyok és ha szorítja a nadrág, vagy pulóver a hasam, akkor gyorsabban rugdos és nem hagyja abba amíg le nem veszem és ez elég kellemetlen. Amúgy is sokat mocorog, de az kellemesebb és nem olyan durva. Ha ideges vagyok valami miatt akkor is nagyokat rúg és kinyomja a fenekét (szerintem a feneke)Amúgy is kiszokta nyomni a testrészeit, de ha nyugalom van akkor óvatosan nyújtózkodik õ is. Én innen tudom, hogy zavarja valami vagy nem, hogy más az ereje és a gyorsasága. Most azon tûnõdöm, hogyha valami finom ételt rakok magam elé, akkor mit észlelhet, mert akkor is nagyon ficánkol, mint aki alig várja.... Jó babavárást mindenkinek

Adókedvezmény? Honnan lehet a 30. gestaciós hetet betöltött kismamáknak adókedvezméyre jogosító forma nyomtatványt kérni

Legjobb válasz: az orvosodtól kérsz egy papírt és ezt beadod a munkáltatódnak, õ intézi a többit. legalábbis nálunk így volt

az orvosodtól kérsz egy papírt és ezt beadod a munkáltatódnak, õ intézi a többit. legalábbis nálunk így volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Rubint Réka kismama étrendjét honnan lehet megszerezni? Étkezik, tornázik még valaki Rékával?

Legjobb válasz: Nem étkezem, nem tornázom vele várandósan. Fogytam már vele, de csak míg egyedül voltam. A facebookon terhessége alatt egyszer egy nyaralása alatt lefotózta, leírta egy egész napi menüjét... Mit mondjak... Egy gyereknek is kevés lenne. Napközben a melegben nem kívánt semmit, így csak hideg ásványvizet kortyolgatott. Legközelebbi étkezés a vacsora volt, de a szükséges napi kalória szerintem tutira nem volt meg. Ha szoptatás után marad rajtam felesleg (35 hetesen kb. 9-10 kg pluszom van), biztosan rá tornázok, de terhesen nem követném õt, az tuti!!!

Szerintem is hagyd most Rubint Rékát. Egyél ésszerûen, sok gyümölcs, zöldség, kevés édesség (úgyis tudod ezeket), sétálj sokat. Ha ezeket betartod, tuti nem fogsz 25 kilót hízni.
Én is gondoltam rá, hogy utánanézek, mert az elsõ terhesség nekem is 25 kiló pluszt hozott. Egy kevés maradt belõle, de most a második babával úgy döntöttem, oda fogok figyelni. Réka és egyéb szakértõk nélkül. Pl. naponta sétálok kilómétereket a fiammal, csak teljes kiörlésû pékárut, tésztát eszem, szénhidrátokra amúgy is figyelek, nincs nasi, sok gyümölcs és este inkább korábban fekszem, mielõtt még egy kört tennék a konyhában. Félidõs vagyok, eddig alig 3 kiló van rajtam. Szóval szerintem lehet ezt Réka nélkül is csinálni, kis odafigyeléssel és nem veszélyeztetve a babát.
Nem étkezem, nem tornázom vele várandósan. Fogytam már vele, de csak míg egyedül voltam. A facebookon terhessége alatt egyszer egy nyaralása alatt lefotózta, leírta egy egész napi menüjét... Mit mondjak... Egy gyereknek is kevés lenne. Napközben a melegben nem kívánt semmit, így csak hideg ásványvizet kortyolgatott. Legközelebbi étkezés a vacsora volt, de a szükséges napi kalória szerintem tutira nem volt meg. Ha szoptatás után marad rajtam felesleg (35 hetesen kb. 9-10 kg pluszom van), biztosan rá tornázok, de terhesen nem követném õt, az tuti!!!
Bocsi az off-ért, de én nagyon haragszom rá. Példaképnek állítja be magát, közben meg a legtöbben "bénának" érzik magukat, mert nem tudják megcsinálni azt, amit õ.. 2 héttel a császáros szülés után újra edzés pl. Pedig szerintem az a nem normális, amit õ mûvel. A kérdésre: én akkor étkezem vele, amikor õ tornázik (mert róla szól az aktív vagy a fókusz) :P
* mikor a babáját várta nem tudom, miért írtam így el :S
Nekem ne mondja senki hogy az egészséges mikor valaki végig tornázik, meg alig eszik valamit.A Rubint Réka is a tv szerint átlagos súlyú babát szült, hát ha a 2kg-os átlagos.Szerintem a 3kg körüli az átlagos súly.Én nem tornáztam, azt ettem amit megkívántam és 11kg-ot híztam.Nem hinném hogy az annyira sok.
Ezt a bizonyos étrendet alkalmazta egyik ismerõsöm a babáján... Olyan faszául bevált, hogy 20 hetesen elhalt benne a magzat. Az orvos szerint "éhen halt"!!! Bocs az Off-ért...
Én mindig is utáltam ezt a nõt, mert mindig elõadta magát és már a víz is hízlal szerinte. A kedvencem vele kapcsolatban, amikor 1. szülése után egy riportba mesélte, hogy terhessége alatt folyamatosan tornázott, hogy bírja a szülést.Még jó, hogy császározták.És, hogy a szülés után milyen gyorsan tornázott megint meg dolgozott. Ahelyett hogy a gyerekével lett volna. Nem bírom a nõt. Te inkább egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, fogyózni és tornázni ráérsz szülés után! Jó egészséget kívánok!
Ez most komoly? Svájcinégert akarsz szülni?
Ha van erõm/kedvem tornázok, de nem koplalok.. Ha csokit akarok csokit eszek, ha marhapörköltet akkor azt eszek, ha épp semmit, akkor nem eszek, majd eszek ha éhes leszek, de nem koplalok, mindenbõl annyit amennyi jól esik..:) Bár a párom nem örül neki, mert fél, hogy úgy járok, mint a Barátok közt-ben a Zsófi..:) ) Nagyon aggódik értünk:) 15 hkm:)
Off: http://www.life.hu/anyaskodj/20110805-schobert-norbi-es-rubi.. Az elején mondja norbi, hogy Zalán már ezd kapni tápszert meg gyümölcsöt..most akkor szoptatott eddig Réka!? Nem tudom mit higgyek.
Még annyit, õ császár után 2 héttel már tornázott.Érdekes én is császárral szültem és még menni is alig bírtam.
Nekem meg van a kazettája, ott elmondja, hogy szerinte mit kell enni. Reggelire egy Norbi müzliszelet, ebédre Norbi fitness menü Max 1200kalória, vacsora husi, vagy hal köret nélkül, heti 3x 20/40/60 perces torna. Szóval ez egy betartható fogyókúra, DE NEM KISMAMÁKNAK való!!!! Nem volt gyanús, hogy egyik terhességnél sem mondta mikorra van kiírva? Nem véletlen, mert idõ elõtt vették ki õket. Amúgy a torna része jó, azt ajánlom. De csak akkor, ha nem most kezdesz el életedben elõször tornázni. Ha már diéta, akkor ajánlom a diabéteszesek félét. Persze nem kell annyira számolgatni a szénhidrátot, mint nekik. Tartható, nem ártalmas sem rád, sem a babára. Rengeteg anyag van róla a neten.
A 2. gyerekemet várom.Az elsõvel sem híztam szinte semmit, a szülés után azonnal le is ment rólam, igaz akkor alig volt étvágyam.Most a 2. babával a kezdeti rosszullétek miatt fogytam 4kg-ot, viszont ahogy betöltöttem a 12. hetet eléggé megnõtt az étvágyam.Én régen update-el fogytam le 10 kg ot és most is szinte csak aszerint étkezem és jelentem nem éhezem vagy ilyesmi, sõt update csoki is legurul idõnként meg rántott husi is :) Tornázni még nem tornázom, de Réka kismama tornáját bátran ajánlom és az update recepteket is!!! Semmi baja nem lesz a babának se Neked se!Nyugodj meg Õ elveszi ami neki kell :)
Szerintem betarthatatlan egy kismama számára, fõleg ha kívánós. Én félidõig meg azt tudtam állni hogy este szénhidrátot nem ettem, édességet meg szinte egyáltalán nem. Nem is nagyon híztam addig, de a 20. héttõl olyan étvágyam lett, hogy már nem érdekel mit eszem, a diéta marad szülés utánra... Pedig az elsõ terhességem alatt felszedett kilókat is nagyon nehezen adtam le :( Sõt szoptatás alatt még nagyobb volt az étvágyam..
Az étrendjét nem tudom, de itt találsz recepteket.Egész jók és biztos, hogy nem hízlalók. http://www.rubintreka.hu/receptek/
Jaj, Rékát kismamaként felejtsd el! Hazugság, amit magáról mutat, és ráadásul veszélyes is. Ne hidd el, hogy szülés után két héttel olyan keményen tornázott! Korábban szült, mint a torna volt, ez csak jó pénzt hozó átverés, ez biztos. Azt is elhiszem, hogy volt, akinek ezért halt meg a babája. Én túlsúllyal indultam mind a két terhességemnél, most 16 hetes vagyok és nem híztam, az elsõnél összesen jött fel 4 kiló. Szénhidrátszegény étkezés sok zöldséggel-gyümölccsel, sovány húsokkal és tengeri halakkal. Csak azt eszem, amit szeretek, de ésszel, és a 3 fõétkezés között maximum egy joghurt vagy gyümölcs megy le. Sok könnyû levest csinálok, az a folyadékot is pótolja. Napi minimum 3 liter szénsavmentes víz vagy gyümölcstea cukor nélkül. Ha pedig néha megkívánok egy sütit, akkor nem borulok ki, hanem megeszem, és utána este sétálok egy hatalmasat. Tarts ki, biztosan menni fog neked is, ha akarsz, írhatsz privit, segítek, ha kéred. Én mindig az orvosomra hallgattam.
Nem tudom a kérdésedre a választ, de szerdán voltam a dokinámnál és pont errõl beszélgettünk. A fiammal én is 23 kg-t híztam, ebbõl 15 pikk-pakk lement, de a többivel iszonyat megszenvedtem. Most azt mondta a doki, hogy próbáljak 10 kg alatt maradni, de már 3-at híztam és még csak a 17. hétben vagyok. Az ó javaslatára étkezem most úgy, hogy a minimum napi szénsavmentes ásványvíz mennyisége 3 liter. Azt mondta, hogy próbáljak minimális szénhidrátot enni, és minél több fehérje+zöldség/gyümölcs, de ne merészeljek koplalni. Na hát nem is tudnék, de próbálom betartani, pedig fõznöm muszáj változatosan, mert a férjem meg a kisfiam azért ne "diétázzon". de például rántott husi tört krumplival helyett, rántott husi salátával. este 6 után már nem tömöm tele magam, nem azt mondom, hogy nem eszem, de csak könnyûket. egyébként sokkal jobban érzem magam így. ja édességek, én nagyon nagy csokis-sütis vagyok, de most csak akkor kapom be, ha már komoly elvonási tüneteim vannak, különben egész kibírható.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ terhességemmel 25kg-ot híztam, semmi értelme nem volt. Ok gyorsan leadtam már 6 hetesen senki nem hitt el hogy szültem. Most nem akarok ilyen rettenetesen sokat hízni és ellustulni ennyi. De nem fogom éheztetni a babámat, azt hittem bõségesen kell húsokból zöldségekbõl enni. Nem gondoltam, hogy koplaltatja a mamákat.
A kérdező hozzászólása: NEm tudom hogy a tornától vagy egyébként is így lett volna de tegnap barnáztam egyet, úgyhogy ennyit a Réka kismamaságról, sajnálom mert jó volt és a kislányom is szívesen tornázott velem esténként tegnap kérdezte is, hogy anya torna?

Cukorbeteg kismamak, honnan lehet letolteni minta etrendet?

(Ha lehet egyaltalan.)Egy par tipp kellene csak , meg egy jol hasznalhato kaloria tablazat, esetleg par etel otlet amit ti is esztek:).

Legjobb válasz: http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/content.php?article.47 ezt találtam remélem segít valamennyire

http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/content.php?article.47 ezt találtam remélem segít valamennyire
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt :) x
http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html Nekem is diétáznom kell :-(

Honnan lehet ingyen kismama tornát letölteni?

Legjobb válasz: Én a DC nevü programmal tudtam egyet letölteni, de neten nem találtam én sem.. De próbálkozz: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=let%C3%B6lthet%C5%91+kis..

Én a DC nevü programmal tudtam egyet letölteni, de neten nem találtam én sem.. De próbálkozz: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=let%C3%B6lthet%C5%91+kis..

Már 2x voltunk "üres járaton" a kórházban, most enyhe vérzés van lehet az esti vizsgálat miatt? Nem szeretnénk több üres járatot honnét tudom biztosan hogy ez már az.38+1 kismama elsõ babás.

Legjobb válasz: Ha 5 perces rendszeres fájásaid vannak, amik melegvizes zuhanyozásra sem mülik el, vagy elfolyt a magzatvized, akkor menj a kórházba. A legegyszerúbb, ha gyanú esetén felhívod a dokidat vagy aszülézetet, elmondod a panaszaidat, és majd õk megmondják, hogy mi a teendõ.

Ha 5 perces rendszeres fájásaid vannak, amik melegvizes zuhanyozásra sem mülik el, vagy elfolyt a magzatvized, akkor menj a kórházba. A legegyszerúbb, ha gyanú esetén felhívod a dokidat vagy aszülézetet, elmondod a panaszaidat, és majd õk megmondják, hogy mi a teendõ.
3-as vagyok Azért légy résen!!! :) Mikor dokinál voltam (tavaly szeptemberben) csütörtök du. 4-kor: az NST-n semmi, méhszáj okés, gyerek fent, csak a lepény kezdett el öregedni(39+4 voltam). Kaptam beutalót vérvételre hétfõre, még arról is beszélt a doki, hogy lehet be kell feküdnöm. Férjemmel elmentünk kajálni a Camponába, hazamentünk, lefeküdtünk, 00:14-kor felkeltem, hogy pisilni kell. Kimentem, visszafeküdtem és 3 perc múlva egy addig soha nem érzett derékfájást éreztem, amibõl rögtön tudtam, hogy mi a helyzet. Kimentem a másik szobába, pár percre elindult a magzatvíz is... Délután 13:35-ra megszületett a kislányom. :) Bocsánat a sztorizásért, csak leírtam, hogy nem mindig vannak ám elõjelek. :) Ja, és elsõ baba volt. Nagyon szép napot!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sztorit jó volt olvasni, hogy tényleg bármikor változhat a helyzet igyekszem résen lenni :) bár tudom hogy még egy babi se maradt odabenn, annyira úgy érzem sokszor hogy mintha sose nem akarna ez a Drága kibújni... olyan nehéz már annyira lassan telik az idõ hogy borzasztó...
A kérdező hozzászólása: még mindig egyben, minden jel nélkül...
Már nagyon-nagyon-nagyon kevés van hátra!!!!!! :) Jól számoltam, hogy most vasárnapra vagy kiírva? Azt megkérdezhetem, hogy hol fogsz szülni? (Nem kell válaszolni, ha nem akarsz.) (A sztorizós némber voltam.)
A kérdező hozzászólása: :) szombatra vagyunk kiírva :) de már megmakkanok mindenki megszült a környezetembe aki késõbbre volt kiírva, kezd szakadni a cérna :( nagyon kezdek pityergõssé válni
A kérdező hozzászólása: Jah Szent Imrében fogunk szülni majd egyszercsak valamikor
Óóó! Én is ott szültem ám!!! :) És jó volt! :) Leszámítva a három napot... Nehéz volt, hogy nincs rutinom a baba ellátásában. A csecsemõsök válaszoltak a kérdésekre, de járni kell a nyakukra!!!
Csak nem...??? :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem :-( :-( :-(
Hogy vagy? :) Ja! Írj nyugodtan, ha valamit tudni akarsz a Szt. Imre szülészetérõl! Igaz én 2012. szeptemberében szültem ott, de nem hiszem, hogy sokat változott volna azóta... Azt még nem is kérdeztem, hogy kisfiú vagy kislány lesz? :)
A kérdező hozzászólása: Sajna úgy látom ez csak egy újabb figyelmeztetés volt hogy közeleg, de még nincs itt az idõ... :(
Hajrá! Írd majd, ha van valami! Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: A mindkétszer telefonon egyeztettünk a szülésznõmmel és õ javasolta hogy nézzünk rá, biztos ami tuti és persze inkább nyugodjunk meg hogy semmi baj sincs csak már olyan rossz volt kétszer úgy hazajönni hogy még "benntlakó" maradt a Babám.
Jaj, Te szegény... Hogy vagy? Nekem éjszaka indult a szülés derékfájással, aztán a víz kezdett el folyni. Milyen tünetek miatt voltál bent kétszer?
A kérdező hozzászólása: Egyszer szivárgásnak véltük az erõs folyást aztán meg fájások de úgy hogy a bal lábam teljesen lezsibbadt és nem akart mulni inkább erõsõdött.
A kérdező hozzászólása: Hiába elsõ babinál az ember jobban be van tojva hogy nehogy ne ismerje fel a dolgokat idõben...
Az biztos, én is nagyon be voltam tojva!!! :) Aztán annál a bizonyos derékfájásnál 100%-ig biztos voltam, hogy mi történik. Sokszor olvastam itt, hogy honnan fogják tudni, hogy "ez már a szülés kezdete" és írták mindig rá, hogy "ne aggódj, tudni fogod". Nem hittem én sem... de tényleg így van. :) Kérlek írj majd, ha bármi történik, nagyon szorítok értetek!!!!!! :) (És egy kicsit irigykedem is, mert csodálatos érzés, amikor Rád rakják a babát... és utána meg amikor az apuka kezében van... jajjj :) :) :) ) Kitartás, már nem sok van hátra! :D
A kérdező hozzászólása: Igen èn is rengeteget olvasom már a témàt hogy honnèt fogom tudni :-) meg sokszor attol paràzom hogy biztos èpp utcàn fog elkapni a szülés :-) tegnap egèsz nap sütöttem fõztem :-) ilyenkkor olyan lassan telik az idõ. Ha lesz valami irok mindenképp. :-)
Naaaa? Van babaaaa? :)
Én is remélem minden rendben van. Rossz az a várakozás, mert olyan "tehetetlennek" érzi magát az ember. Sok sok erõt és kitartást kívánok a szüléshez, meg ezekhez a rosszullétekhez.. Durva... De szerintem a pici mindenben kárpótolni fog! Én még nagyon messze vagyok a végétõl, de én is tartok tõle, hogy felismerem-e hogy most mikor is kell indulni. :) Összegezve: Hajrá a babához! :)
A kérdező hozzászólása: A babi még mindig a pocakomban van... nagyon jól érzi magát, és ma voltunk dokinál és azt mondta hogy még mindig nincs eléggé lennt, a ctg-n se látszódott komolyabb méhösszehúzódás, és a méhszáj is teljesen zárt :( szóval ez van, elõbb utóbb csak elindul...
A kérdező hozzászólása: Asszem voltegy kicsi szivàrgâs lehet ma reggel elfolyik majd a viz? De jo lenne mennénk szülni :-):-):-)
A kérdező hozzászólása: Szia, hát tegnap megint azt gondoltuk hogy szivárgás van de még mindig csak szülés elõtti folyás volt :( pedig örömtáncot lejtettem hogy végre megyünk szülni, aztán a doki közölte hogy még mindig zárt teljesen a méhszáj szóval egyértelmû hogy nem lehetett magzatvíz szivárgás :( Hát a nagyfiú lassan találóbb lesz az óriásbébimre, közel négy kiló, és azt mondja a doki hogy minimum 56 cm már most és kitudja még meddig idõzik bent, bár reménykedem a szombati hidegfrontba :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!