Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet keriteni (3 db)

Minecraftban lehet színes gyapjúból ágyat készíteni, és honnan lehet gyapjúhoz szinezőanyagot keríteni?

Legjobb válasz: Lehet, de az ágy ugyanúgy fog kinézni. Ne költs feleslegesen!

Lehet, de az ágy ugyanúgy fog kinézni. Ne költs feleslegesen!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Honnan lehet vedonot keriteni?

Olvastam a hozzaszolasokban, hogy a vedono adja a terheskonyvet, meg ohozza kell menni vervetelre, stb. Ezek a vedonok hol lelhetok fel?

Legjobb válasz: Nálunk az egészségházban. Van vagy 4 védõnõ és a város fel van osztva körzetekre. Így adott, hogy én melyikhez tartozom.

Nálunk az egészségházban. Van vagy 4 védõnõ és a város fel van osztva körzetekre. Így adott, hogy én melyikhez tartozom.
Szia! Ugyanúgy körzetekre van osztva a védõnõi ellátás mint pl. a háziorvosi vagy a fogászat. A vérvételt nem hinném, hogy a védõnõ csinálná. Vizelet vizsgálatot szokott csinálni minden alkalommal mikor havonta 1x menned kell hozzá, akkor õ a cukrot nézi a vizeletben, megméri a súlyod ( nem kötelezõ.De ha nem mész hozzá legalább 4x akkor nem kapsz egyszeri anyasági segélyt) Ha meg lesz már a baba akkor majd õ jár hozzátok. Környezettanulmányt csinál, megnézi hol és hogy éltek (ezt csak azért hogy a babának jó helye lesz-e?) Segít amiben szükségét látod. Üdv: 16 hetes kismama Pécsrõl
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!
Szia! Nálunk a gyermekrendelõnél vannak.
nekem a doki mondta meg, hogy melyik védõnõhöz tartozom körzetileg, mikor megállapította a terhességet. beutalót is adott hozzá.

Kreatívok, hozzáértők, segítség! Bőrkarkötő készítéséhez honnan tudnék megfelelő vastagságú bőrt, illetve csatokat keríteni? /Nógrád megyében, de lehet Pestben is/

Ilyet szeretnék készíteni:

Legjobb válasz: Táskajavító mûhelybn érdeklõdj szerintem, ha van a közeledben, esetleg hobbi boltban. Ott olcsón beszerezhetsz kapcsokat, bõrt, meg ami szükséges. Nem vagyok magyarországi, úgyh. nem tudok segíteni sajnos több infóval.

Táskajavító mûhelybn érdeklõdj szerintem, ha van a közeledben, esetleg hobbi boltban. Ott olcsón beszerezhetsz kapcsokat, bõrt, meg ami szükséges. Nem vagyok magyarországi, úgyh. nem tudok segíteni sajnos több infóval.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!