Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy valaki (226 db)

Honnan lehet látni valakin hogy szerelmes?

Fiún vagy lányon ha egymással beszélnek milyen jelek mutatnak szerintetek arra, hogy szerelmes az egyik fél a másikba?

Legjobb válasz: akkor írjatok hasznosat

A kérdező hozzászólása: akkor írjatok hasznosat
A szemébõl, tekintetébõl lehet látni, mert máshogyan, olyan aranyosan néznek a másikra. Meg a hangjukból is, mintha izgulnának úgy beszélnek. Remélem valamennyire hasznos a válasz.:)
A kérdező hozzászólása: de egyszerûen nem lehet eldönteni a lányról. nagyon érzek valamit, mert én szerelmes vagyok belé, úgy érzem õ is, de mintha közömbösséget színlelne. miért jó ez neki? vagy akkor nem szerelmes csak én képzelem bele? 17 vagyok szóval nem az a kis srác légyszi vegyetek komolyan :D
fiúknál szerintem úgy, hogy [email protected]ágokat csinálnak, elbámulnak, nem vevõk a hülyéskedésre úgy mint máskor, a humor érzékük is háttérbe szorul (érzik, hogy a baj közeledik) >:) a lányokon szerintem nem látszik, de lehet, hogy csak én vagyok [email protected]ók.
a kisugárzáson is lehet látni a nézésen és hogy pl. hogy smárolnak tehát gyengéden meg minden. :) De a tekintetben lehet látnia legjobban. :)
mindenkinél más egy kicsit

Nem pont ideillő kérdés, de. Honnan látom, ha valaki lepontoz, hogy lehet off-ot adni? Honnan látom, hogy ki az akinek nem tetszik a válaszom?

Köszi előre is!

Legjobb válasz: Off: hogy érted, hogy "hogy lehet off-ot adni"? Hogy ki pontoz le azt nem látod, max. kilogikázhatod. De lehet, hogy olyan pontoz le, aki hozzá sem szól a kérdéshez.

Off: hogy érted, hogy "hogy lehet off-ot adni"? Hogy ki pontoz le azt nem látod, max. kilogikázhatod. De lehet, hogy olyan pontoz le, aki hozzá sem szól a kérdéshez.
Off az mikor nem a feltett kérdésre válaszolsz a lepontozas meg a szazalekodon latszik
Ezt sehogy nem tudod megallapitani.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet off-ot adni? A többit köszönöm!
Nem lehet adni az azt jelenti hoGy írsz valamit a kérdésre de az nem olyan amivel válaszolsz vagyis nem a témához kapcsolodik
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor azt azért írom, mert én is hozzá akarok szólni, de az nem a kérdéshez kapcsolódik! Jól értelmeztem?
igen pl ha kérnek tanácsot amit ugyan nem tudsz adni konkrétan, de téged is érdekel a téma, vagy elmesélsz egy hasonló esetet ilyesmi

Nagyon rendszertelen menstruáció esetén (olykor16napra, 23napra, 27napra jön meg), honnan tudhatom mikor van peteérésem? Azt olvastam van, hogy csak 2-3havonta van valakinek peteérése, honnan lehet ezt tudni?

Legjobb válasz: etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.

etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.
baromság. havonta van peteérésed legalább (plusz lehet spontán is). rendszertelen menzesz esetén lehetetlen kiszámolni, még rendszeresnél is rizikós, mert csak utólag derül ki. a menzesz ELÕTT 14 nappal VOLT.
Mindig van minimális peteérésed, védekezés szempontjából hülyeség a naptárazás. Ha meg kimondottan gyereket akarsz, akkor 2-3 naponta lehet próbálkozni..:)
shanana, általánosságban beszéltem normál ciklusról.
Nincs olyan, hogy "minimális" peteérés. És az sem igaz, hogy havonta van mindenkinek. Úgy tudod meg, hogy van-e, ha hõmérõzõl. Nézz utána neten a módszernek.
Ennyire rendszertelennél maximum ovuteszttel.
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, akkor menj orvoshoz!! És ha már ott jársz, akkor felteheted neki a kérdéseidet, mert õ biztosan tud értelmes választ adni. De ilyen rendszertelenség szerintem tényleg orvost kíván.

Honnan lehet az elektronikus könyveket megszerezni? Egy csomó letöltő helyen fenn vannak ezek az e-book-ok (pl. Stephen King összes, Agatha Christie összes). Honnan szerzik ezeket? Valaki begépeli? Vagy a nyomdából csempészik ki? Vagy hogyan?

Legjobb válasz: "Egy csomó letöltõ helyen fenn vannak ezek az e-book-ok". Ezzel meg is válaszoltad az elsõ kérdésed. Õk a felhasználóktól szerzik, a felhasználók bedig tolvajoktól, akik kilopják a hivatalos forgalmazótól, kiadótól. Úgy képzeld el, mint egy piramist, csak kevés ember fér hozzá, és fiztni kell érte, aztán idõvel terjed, és végül neked, mind a piramis alján lévõ felhasználónak már nem kell ére fizteni, mert sok forrásból le tudod tölteni, annyira hozzáférhetõvé vált, hogy nincs pénzbeli értéke.

"Egy csomó letöltõ helyen fenn vannak ezek az e-book-ok". Ezzel meg is válaszoltad az elsõ kérdésed. Õk a felhasználóktól szerzik, a felhasználók bedig tolvajoktól, akik kilopják a hivatalos forgalmazótól, kiadótól. Úgy képzeld el, mint egy piramist, csak kevés ember fér hozzá, és fiztni kell érte, aztán idõvel terjed, és végül neked, mind a piramis alján lévõ felhasználónak már nem kell ére fizteni, mert sok forrásból le tudod tölteni, annyira hozzáférhetõvé vált, hogy nincs pénzbeli értéke.
http://www.eszbonto.hu/linkek.php?linkalkat=9043 Itt sok hasznos linket találsz. Van közte King és Christie is :)
mek.oszk.hu
ebookz.hu
http://www.mp3portal.hu ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Sõt a http://mek.oszk.hu/ -n még hangoskönyvek is vannak mp3 formátumban: http://mek.oszk.hu/keresesek/keresesf.phtml?formatum=MP3
A kérdező hozzászólása: Hát a mek-et mikor anno néztem, semmi normális nem volt fenn. (Normális alatt én pl. A. Christie regényeket). Azóta változott?
A kérdező hozzászólása: kimaradt: normális alatt ÉRTEM

Valaki el tudná nekem mondani, hogy milyen kiegészítõk (dolgok) kellenek egy törpehörcsöghöz? És honnan lehet beszerezni õket? Lehetõled Miskolcon mondjatok állatkereskedéseket! És honnan érdemes venni hörcsögöt? Milyen hörcsögöt vegyek?

Nekem már volt egy dzsungáriai törpehörim, és nagyon cukipofa volt, soha nem harapott meg (pedig fiú volt). Nem tudom, hogy melyik törpehörcsög a legnyudisabb, ami nem annyira hiperaktív, és nem harap... Kérlek segítsetek nekem!

Legjobb válasz:
Tenyesztotol a legjobb venni! Szerintem a dzsungariai torpehorcsog a legjobb! Eloszor is kell neki egy ketrec/terrarium kinek melyik jon be! Kell egy haziko ahova bevackolhatja magat! Egy mokuskerek amiben mozoghat(az enyemek ejjel-nappal tekerik) Egy eteto tal;itato ! Eledelbol annyi fajta van h tudsz valogatni! Alom forgacs /szena szerintem a forgacs jobb! Tehetsz meg be neki wc papir gurigakat nagyon szeretik! Fontos hogy kapjanak minden nap zoldseget/gyumolcsot Szinte mindent megesznek csak a k betuseket nem szabaf nekik adni! Fe adhatsz meg tejfolt,turot aztbis nagyon szeretik! Bocsi az ekezetert ,telorol irtam!:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tenyesztotol a legjobb venni! Szerintem a dzsungariai torpehorcsog a legjobb! Eloszor is kell neki egy ketrec/terrarium kinek melyik jon be! Kell egy haziko ahova bevackolhatja magat! Egy mokuskerek amiben mozoghat(az enyemek ejjel-nappal tekerik) Egy eteto tal;itato ! Eledelbol annyi fajta van h tudsz valogatni! Alom forgacs /szena szerintem a forgacs jobb! Tehetsz meg be neki wc papir gurigakat nagyon szeretik! Fontos hogy kapjanak minden nap zoldseget/gyumolcsot Szinte mindent megesznek csak a k betuseket nem szabaf nekik adni! Fe adhatsz meg tejfolt, turot aztbis nagyon szeretik! Bocsi az ekezetert , telorol irtam!:)
Ha kerdsed van nagyon szivesen segitek majd irj privatot! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek!

Valaki tud segíteni, ayahuasca tea készítésben? Nem tudom pontosan hogy kell és honna lehet az alapanyagokat beszerezni. Úgy tudom legális, és gondolom vhonnan lehet rendelni v vhova elmenni a cuccokért.

Ha valaki próbálta már az írjon véleményeket, meg receptet, h ő h csinálta stb.

Legjobb válasz: http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=hu&q=cache:B.. Idehaza nem hinném hogy lehet venni,max ebayrõl rendelhetnéd a növényeket. itthon nagyobb eséllyel szerzel be salvia divinorumot vagy akármi mást.De vigyázni kell mert ha valamelyik összetevõ tiltólistán van akkor már megszívhatod vele....

http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=hu&q=cache:B.. Idehaza nem hinném hogy lehet venni, max ebayrõl rendelhetnéd a növényeket. itthon nagyobb eséllyel szerzel be salvia divinorumot vagy akármi mást.De vigyázni kell mert ha valamelyik összetevõ tiltólistán van akkor már megszívhatod vele....

Nagy csajozó mesterek, puák! Honnan lehet tudni, hogyha egy csaj azt mondja ronda vagyok vagy csak kinevetm, amikor bepróbálkozom nála, hogy az egy teszt-e és honnan, ha valóban csúnyának tart?

Úgy értem sokan mondják, hogy ez egy neg és ha tökös vagy, nem érdekel téged, hogy ő kigúnyolt, lerondázott még meg is szerezheted a csajt simán.

Legjobb válasz: A pua egy szekta ami elveszi a pénzed és hulyeseget kapsz érte

A pua egy szekta ami elveszi a pénzed és hulyeseget kapsz érte
<(értetlen pofát vágó hangulatjel)>
mi az hogy puák ?
mi az a puák?
Ott kezdõdik az egész, hogy nem kell bepróbálkozni. Mindig a nõ kezdeményez szerintem. És akkor nem cseszed el az idõd feleslegesen arra, hogy jajj most tetszek ennek a r*gyónak vagy sem? Ennyi , ha valamit akarnak akkor úgyis õk teszik az elsõ lépést. A úgy néz rád , hogy látod rajta, hogy kíván akkor nincs más dolgod mint oda menni hozzá és puncsolni neki mintha ez neked marhára fontos lenne. Ha meg ronda vagy akkor minimum legyél gazdag és akkor is megtalálnak. Kisugárzása mindenkinek van az a lényeg, hogy te legyél a központba, mert ha megnézel egy állatokról szoló dokumentum filmet látható, hogy a nõk is olyan mint az állatok...üdv 20/f
esetleg pumák vagy punák.. mennyémá
PUA - Pick up artist :) Mindig a nõ kezdeményez? Nem hinném. Egyébként szerintem simán kezdeményezhet õ is, de ugye még mindig él az a társadalmi hülyeség, hogy a férfi kezdeményez, a nõ meg max. jeleket küldhet felé, különben k*rva. Hülye társadalom, csak azt fogják fel kevesen, DE az utóbbi években szerencsére egyre többen, hogy ez nem vezet sehova, mert lehet, hogy egy tök jó kapcsolat marad ki a pár életébõl, ha nem kezdeményez a csaj. Na meg a palik nem is fogják a bûvös jeleket... Egyébként ha azt mondja, hogy ronda vagy, akkor annak is tart így elsõre, de ha magabiztos vagy, esetleg a képébe röhögsz, vagy visszaalázod(neked meg akkora pofád van mint az ólajtó kisanyám!), akkor rájöhet, hogy hibázott, és tökösnek tarthat. :D Vagy ha nem is próbálkozik be késõbb, legalább jól megégeti magát, és emberségesebben viselkedik a késõbbiekben más pasikkal. 17/L
pupák:)
Tesztel, tesztel es tesztel... ne "vagj" vissza ha mond valami sertot mert az reaktiv.. inkabb rohogj a pofajaba es fordulj el, lehetoleg kezdj el beszelni mas csajjal ugy, hogy o is latja :)
A kérdező hozzászólása: 9-es, kösz tesó, látom te vágod ezt.
hát, ha én rondának tartok valakit, leszarom, hogy beszélget más csajjal. na és akkor mi van? legalább nem nálam próbálkozik. mondjuk, az se zavar, ha aki tetszik beszélget más lánnyal, nekem is van sok fiúbarátom, ettõl nem leszek féltékeny.

Honnan lehet olyan ingyenes (lehetőleg magyar nyelvű, és vistára való) programot letölteni, amivel divix-re lehet alakítani (tömöríteni a filmet), hogy egy dvd-re több film is ráférjen?

Küldjetek linket, légyszi!

Legjobb válasz: http://gdportal.extra.hu/index.php?func=anyagkiiras&func2=18 http://www.fairusewizard.com/lang_en/fairuse_wizard_dvd_divx..

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:)
Szívesen...csak annyi, hogy képfájlból (iso) szeret dolgozni...gondolom, ez nem probléma? A kipróbált dvd rippelõk közül nekem ez a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Nem probléma. :) Úgy tûnik, hogy bevált! Még egyszer köszi! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!