Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy terhes vagyok vagy (14 db)

Honnan veszem eszre hogy allapotos vagyok? Mik az elso tunetek? Ugy 2 hete a mellem duzzadtabb es neha faj is lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.

Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.
nem lehet h csak meg fog jönni?
A gyakoribb vizelés jellemzõ jelenség terhesség esetén A mellbimbó udvarának sötétebbé válása Fáradtság, gyengeség Székrekedés Reggeli hányinger, hányás Érzékeny mellek, mellfeszülés Menstruáció elmaradása
Szia! Itt egy jó összefoglaló cikk róla: http://recept.paradicsom.info/index.php?menu=cikkek&rovat=Ba..

A párommal nem birtuk tovább és szulést követő 6. napon szeretkeztünk lehet hogy terhes vagyok? És honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Basszus, az a 6 hét nem véletlenül van elõírva! Még nyitva a méhszáj, elfertõzõdhetsz úgy, h lehet, a méhed mehet a vesetálba. Idióta.

Basszus, az a 6 hét nem véletlenül van elõírva! Még nyitva a méhszáj, elfertõzõdhetsz úgy, h lehet, a méhed mehet a vesetálba. Idióta.
Ha jól esett hajrá, a nõgyógyász biztos megdicsér majd. Nem a teherbeesés miatt van a hat hét tiltás, hanem a vérzés, és gátseb okán. Terhes valszeg nem vagy, de egy fertõzés befigyelhet.
Nem fájt? Nem szakadt fel a gát sebed?
Ilyen egy viszketeg r*bancot... nem lehet hat hetet kibírni f*sz nélkül?
elõre sajnálom a kicsit hogy ilyen hülye szülei vannak.
mi se bírtuk sokáig, de azért a 3-4 hét megvolt. 6.napon még kb 1méteres a hüvelyed, és minden lökésre alvadt vér darabok potyognak tehát kétlem, hogy akkora élmény volt. Terhes biztos nem vagy. és te semmit nem fogsz megtudni sehonnan. az agysejthiány jelentõs mértékben korlátozza a felfogást
Hát nincs kizárva a terhesség se teljesen, egyik ismerõsömnek a 6 hetes kontrollon már látszott a tesó uh-gal... Õk se bírták. Mindenesetre nagyon nagy felelõtlenség volt.
Szia. Sehonnan, és igen.
attól mert cigizel lehetsz terhes, de nem ajánlatos cigizni, mert károsan hat a babád fejlõdésére! Ha még korai a teszt, akkor egyénenként nagyon eltérõ, h vannak-e tünetek vagy sem (pl. mellfeszülés, gyakori vizelési inger...). Ha babát szeretnél és lehet, h terhes vagy szerintem hagyd abba a cigit és kezd el a folsavat
Sajna sok jele nincs, legalábbis eléggé hasonlítanak a terhesség jelei a közelgõ menziére. A dohányzás pedig nem akadályozza a teherbeesést. Én is dohányoztam egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok, nem is keveset. Azóta persze letettem, bár nem könnyû, de az a boldogság, amit a baba miatt érzek, minden pillanatban kárpótol, ha rákívánok a cigire. :-)
Lehetsz terhes atól, hogy dohányzól, de remélem utána már nem fogsz!!!

Anyukámnak terhesség közben is megjött, velem is lehet így? Honnan tudhatom meg, ha terhes vagyok, hogy hányadik hónapban vagyok, ha nem lehet tudni, mikor fogant a baba? (tudom, hogy nőgyógyász meg tudja mondani, de van valamilyen más módszer? )

Legjobb válasz: Igen,elõfordulhat akár veled is nekem pl:4hónapig rendes menszeszem volt mikor elõsször elmaradt nõgyógyászhoz mentem és rá 1hétre megmozdult a baba.Az elsõ magzatmozgás a fél idõ,abból is kitudod számolni a szülés várható idejét.De igazán pontos választ csak orvos tud neked mondani pl,usg-vel,vagy esetleg tesztet is csinálhatsz ami 99%-ban pontos választ ad.De vannak a reggeli hányingerek,szagokra vagy ételre lehetsz érzékeny,vagy olyan jelek ami azelõtt nem fordult elõ veled.

Igen, elõfordulhat akár veled is nekem pl:4hónapig rendes menszeszem volt mikor elõsször elmaradt nõgyógyászhoz mentem és rá 1hétre megmozdult a baba.Az elsõ magzatmozgás a fél idõ, abból is kitudod számolni a szülés várható idejét.De igazán pontos választ csak orvos tud neked mondani pl, usg-vel, vagy esetleg tesztet is csinálhatsz ami 99%-ban pontos választ ad.De vannak a reggeli hányingerek, szagokra vagy ételre lehetsz érzékeny, vagy olyan jelek ami azelõtt nem fordult elõ veled.
A kérdésedre szerintem csak uh alapján lehet választ adni, ha teljesen bizonytalan a fogantatás ideje, esetleg kísérõ tüneteid sincsenek és menstruálsz rendszeresen. Esetleg a mensi idõtartama és mennyisége változhat... Érdekes ez az elsõ magzatmozgás=félidõ hipotézis. Kíváncsi vagyok kinél hogy jött be, nekem a 19. héten volt világosan érezhetõ a babóca, aki a 36. héten született meg...

Lehet, hogy bután hangzik a kérdés, de honnan fogom tudni, hogy fájásaim vannak? Milyen érzés lesz az? Vagy a magzatvíz elfolyik és utána jönnek? 34hetes terhes vagyok és első baba.

Legjobb válasz: Biztosan tudni fogod nyugi,az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl,aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember,most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést,de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km

Biztosan tudni fogod nyugi, az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl, aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember, most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést, de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen, a menzi szerû fájásokat már érzem, esténként, de hetente csak pár alkalommal. akkor ezek már az elõjelek?
az elsõ vagyok.Igen azok már a jóslófájások.Nekem általába északa szokott jelentkezni, és nem minden nap.aztán szülés elött el is múltak.egyátalán nem is volt semmi fájásom már jó pár napja, sõt talán hete, aztán a kiirt nap elött 3 nappal egyszer csak elkezdõdtek, de 10 percesekkel, és rendszeresen, aztán 7, majd 5 és végül 3 perces fájással mentem be.2 és fél óra múlva megvolt a manóm.csodálatos érzés.gondolj erre.sok sikert.
Szia! Nekem semmi elõjele nem volt, hogy hamarosan szülnék. Aznap még vígan sétálgattunk a férjemmel, elvégeztem a házimunkát, mint mindennap. Aztán este 10 körül elkezdett fájdogálni. Bár nálam az volt a "gond" hogy nekem sosem fájt, amikor megjött a mesnim, így nem volt összehasonlítási alapom, hogy most ezek már fájások-e vagy sem. Szóval egész éjszaka nem aludtam, mértem az idõt, közben bújtam a könyveket, hogy most induljunk-e vagy még ráérünk. Reggel fél7 kor indultunk a kórházba, akkor már biztos voltam benne hogy kezdõdik, mert annyira fájt, ekkor már 4-5 percesek voltak. 10.45kor már kezemben tarthattam a babámat. A kiírt idõpont elõtt egy nappal született.

Honnan tudhatom hogy ha megjön, nem vok-e terhes? Mert ugye terhesség alatt is lehet menstruálni vagy ez ritkább eset?

Legjobb válasz: Igazad van a terhesség alatt is megjöhet a menstruáció,bár elég ritka.,de én vagyok az élõ példa rá.Nekem egészen 4,5 hónapig minden hónapban rendesen megjött(elég furcsa volt,hogy nagy hassal mentem betétet venni magamnak)Mielõtt még bárki azt mondaná,hogy ez nem normális,de az volt.Rendszeresen jártam dokihoz,a fogadott orvosom is azt mondta,hogy ne aggódjak mert abba marad majd,Igaza lett,mert 5 hónapos terheségtõl kezdve elmúlt...De mint írtam ritka az ilyen eset...

Igazad van a terhesség alatt is megjöhet a menstruáció, bár elég ritka., de én vagyok az élõ példa rá.Nekem egészen 4, 5 hónapig minden hónapban rendesen megjött(elég furcsa volt, hogy nagy hassal mentem betétet venni magamnak)Mielõtt még bárki azt mondaná, hogy ez nem normális, de az volt.Rendszeresen jártam dokihoz, a fogadott orvosom is azt mondta, hogy ne aggódjak mert abba marad majd, Igaza lett, mert 5 hónapos terheségtõl kezdve elmúlt...De mint írtam ritka az ilyen eset...
Miért lenne hülye a kérdés? Nem értem. Teljesen normális a kérdés, a kérdezõt meg mindenki lecseszi sorban, minht a fizetnének érte. Elõször is: igenis létezik terhesség alatti menstruáció, 17:25-ös. Attól, hogy te a nagy élettapasztalatoddal még nem találkoztál ilyennel, még létezik, ha ritkán is. Én is ismerej ilyen nõt. Másodszor, a kérdezõnek: védekezés nélkül ne szexelj. ha védekezel, akkor várhatóan nem leszel terhes. Harmadszor: terhesség gyanújánál alkalmazható a terhességi teszt.
a peteérés és leválás (a menstruáció) és a terhesség kizárja egymást. az elõfordul, hogy van némi vérzés a terhesség elsõ idejében, de annak semmi köze a valódi menstruációhoz!
igen, a terhesség alatti menstruáció a ritkább eset... olyannyira ritka, hogy nincs is :) azt hiszem, elõször inkább az alapvetõ biológiai ismeretekkel kellene tisztában lenned, mielõtt hülyeségeket kérdezel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de nem értem ez miért hülye kérdés? :S nekem is megjött és már nem 1x voltam együtt ÚGY a barátommal nem hülye 13 éves [email protected] vok :S csak megkérdeztem h ez milyen sûrû h vki menstruál terhesség alatt...
Mindenkinek félig-meddig igaza van. Nincs menzesz terhesség alatt, de vérzés sokszor elõfordul. Nem túl egészséges, de van ilyen. Ha rendszeresen figyeled a ciklusod során jelentkezõ tüneteket(példának okáért: hõmérséklet változása, folyás mennyisége és állaga, cici érzékenysége és keménysége) akkor lehet következtetni a terhességre. Nálam minden menzi után elmúlt a cici fájás, leesett a hõm. Ebbõl tudom, megint nem sikerült. Emellett számtalan korai terhességi tünet létezik.

Honnan lehet tudni hogy ha veszélyeztetett terhes vagyok? Mik a jelei, tünetei?

8 hetes terhesen volt egy enyhe vérzésem a szex után, az orvos csak azt mondta, hogy egy ideig szünneteltesük a dolgot,mert talált egy kis vérömlenyt ami már felszívodott. Most vagyok 26 hetes, ha a férjemmel összebújunk akkor ismét bekövetkezhet? Veszélyeztetett vaggyok?

Legjobb válasz: Szia! Nem hiszem hogy most veszélyeztetett vagy, de ha a méhszájad kinyílik vagy fájásaid lennének, akkor tuti, hogy az lennél. De amíg az orvos nem mondja ne parázz. Nyugi, mert a babának is árthatsz vele. Egyébként ami neked jó az a babának is az. üdv. Csilla

Szia! Nem hiszem hogy most veszélyeztetett vagy, de ha a méhszájad kinyílik vagy fájásaid lennének, akkor tuti, hogy az lennél. De amíg az orvos nem mondja ne parázz. Nyugi, mert a babának is árthatsz vele. Egyébként ami neked jó az a babának is az. üdv. Csilla
Szia! Szex közben nem fog kinyílni, de ha mégis kinyílik kívûl és belûl is akkor valószínûleg tiltani fognak a szextõl. De ne aggódj. Tényleg ami neked jó az a babucinak is az. üdv. Csilla
Szia. Nekem is volt vérzésem hematóma miatt 8 hetesen, 12 hetesen, 17 hetesen. Mi kb a 20-ik hétig nagyon ritkán szeretkeztünk, de azóta rendszeresen, és nem nyílt ki a méhszájam. Ha zárt a méhszájad, nincs a 8-ik héttõl semmi bajod, és az orvos sem mondott semmit, akkor nyugodtan szeretkezzetek! Minden jót! 36 hetes kismama.
Nekem is volt haemotómám 13 hetesen, nem is kicsi, a méhlepény fele levált. Néhány hétig szex és minden egyéb tilalom volt, feküdnöm kellett, de a 17. héten már semmi sem maradt belõle, azután még dolgozni is visszamehettem, csinálhatok mindent amit terhesen lehet, szeretkezhetek is, amennyit csak akarok. Már a 37. hétben vagyok és azóta sem volt semmi gond (kopp-kopp). Szerintem nyugodtan szeressétek egymást, ne félj, nem lesz baj ettõl, egyébként az orvos úgyis mondta volna.
A kérdező hozzászólása: A méhszáj az zárt, szex közben vajon kinyilhat? Nem értem :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon :D

8 hetes terhes vagyok. Honnan lehet kideríteni, hogy hova kell menni védőnőhöz? Az probléma lehet, hogy nem vagyok átiratkozva arra a címre, ahol egyébként lakok?

Legjobb válasz: Szia Védõnõhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható. Boldog babavárást 19 hetes kismama

Szia Védõnõhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható. Boldog babavárást 19 hetes kismama
Szia!Én odajárok védõnõhöz, ahová bevagyok jelentve, pedig nem azon a címen lakom, hanem albérletben.Én a 7 kerben fogok szülni, de a doki csak ugy vállat el, ha a 8 kerültben megyek védõnõöz, mivel ott van lakcímkártyám:) de valahol ezt rugalmasan kezelik!boldog babvárást 28 hetes kismami
Én 19dik kerületbe vagyok bejelentve, de Vecsésen élek.Mivel ez nincs feltüntetve a személyibe Vecsésre járok.Védõnõ egy ídõután kimegy hozzád látógatoba, hogy milyen körülmények között laksz.Ahol laksz és alszol oda kell menned.
Én az albérletem címe szerinti védõnõhöz jártam, pedig be sem voltam oda hivatalosan jelentkezve, mert az a lényeg, hova viszed majd haza a babát.
Na mostmár engem is megzavartatok.....nekem azt mondta az orvos h a bejelentett cím alapján menjek a védõnõhöz. Bár én sem ott lakom... Szóval nem tdom most mi van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, és azt hol tudom kideríteni, hogy pontosan hova menjek, úgyértem, helyileg hol rendelnek a védõnõk?
Sziasztok! Aenki nem nézi, hogy hová vagy bejelentve, a tartózkodási cím a fontos, hogy hová viszed haza a babát. Énvidéki vagyok, de Budapesten lakom albérletben, nincs bejelentve, mégis ide járok védõnõhöz. Sõt most költözünk el a III. kerületbõl a XI. kerületbe, így másik védõnõhöz kell innentõl járnom, mert a tartózkodási címem megváltozik. De ez sem lesz sehová bejelentve!
szió en is ugy tudom, hogy ahol laksz, nem a bejelentett cim alapjan, bar szerintem ha nagyon pampognak bejelented ideiglenesre, ahol laksz oszt csokolom. ugy tudod kideriteni (vagyis en ugy deritettem ki), hogy felhivtam az orvosi rendelot, megkerdeztem, hogy itt es itt lakok, hova tartozok védõnõ ugyileg, és dobjanak már meg egy nevvel, és egy telefonszammal. Utana a hozzamvagott telefonszam alapjan mar konnyu volt idopontot kérni. Sajnos a vedono muszaj dolog, nemcsak mert tole kapod a kiskonyvet (ami ha nincs, nem kapsz gyest, meg bibik lesznek belole), hanem azert is, mert o fog mindenfele tanacsokkal ellatni a babócaddal kapcsolatban nemcsak szuletes elott, hanem utana is. sok szerencsét :)

39 hetes terhes vagyok, elment a nyákdugóm szerda éjfélkor, de én még nem érzek semmit és már tűkön ülök mikor indul meg a szülés... lehet még 2 hetem is akár hátra? Ha nem folyik el a magzatviz honnan tudom hogy itt az idő?

ma voltam ctgn minden rendben van bár szerdán délel?tt az orvosom megvizsgált 1 ujjnyira van nyitva a méhszáj, ma jeleztem az orvosnak mi történt és a ctg alapján ami rendben van azt mondta türelem...

Legjobb válasz: Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!

Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!
Húúúúúú, ez nagyon jó hír. Lehet, hogy már ma megindul. Csak nyugi, ne gondolj rá, hogy mikor indul meg, megtörténik magától amikor már jönni akar a kicsi, ne siettesd. Vagy folyni kezd a víz, vagy jönnek a szabályosan ismétlõdõ keményedések, amiket már görcsök is követnek. Ha 5 perces fájásaid vannak, irány a kórház. Könnyû szülést kívánok, és nagyon szorítok. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Én a hõmet mérem, az nem elég?
elméletileg, ha nincs mensi, nincs ovuláció sem, de az ovuláció megelõzi a menszeszt, tehát mielõtt megfog jönni rendesen még lesz egy ovulációd, ajánlom az LH mérést, és azt, hogy kétnaponta bújjatok össze, akkor akármikor is van peteérés "elkapjátok"!
én pl. nem tartom jó indikátornak a hõt, az LH jobb, pl. ha én kétszer egymás után mérem, akkor mindig mást mutat a hõmérõ, szóval abszolút nem egzakt és babaprojektnél nagyon számít egy-két tized (elméletileg), neten hozzájuthatsz olcsóbb tesztekhez, drukkolok, elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Akkor marad a 2 naponta együtt és bízzuk a természetre, hogy összejöjjön. Ha egészségesek vagyunk, miért ne jönne, nem? :) KÖszönöm a válaszaidat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!