Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy terhes (25 db)

Kettõ nap alatt biztosan nem!
Biztos, hogy nem de jobb is, ha még ennyire nem vagytok tisztában a biológiával sem.
ennyi idõ után még nincs semmi tünete fõleg nem iylen. Az elsõ tünet leginkább hogy nem jön meg. Elötte legfeljebb azok a tünetek vannak mint a mensi elött. Nagyonr tika akinek elöbb van egyéb tünet. A hányinger meg ezek az 5-6. héttõl jönnek leghamarabb ha jönnek.
Az, hogy egy pasi nincs ezekkel tisztában, az egy dolog...de barátnõd mit mondott?? Hogy lehet, hogy terhes és ezért zabál meg nem kívánja a cigit? Az már nagyobb ciki, fõleg, ha gyereket akartok...
Ne irogass nekem privit! Ha valaki azt mondja egyfolytában eszik, az nekem zabálás! Elkeserítõ, hogy ilyen felháborítóan tudatlan emberek nekiállnak gyereket csinálni...
Kérlek, mindketten olvassátok el a következõket, hátha segít a válaszkeresésben. http://hu.wikipedia.org/wiki/Menstru%C3%A1ci%C3%B3s_ciklus http://hu.wikipedia.org/wiki/Terhess%C3%A9g
ha babát akartok, miért cigizik még??????
Ennyi idõ alatt nincs tünet. De ha nem vagytok még elég érettek, és mint látom nem vagytok azok, akkor kérlek húzzál gumit.

Honnan veszem eszre hogy allapotos vagyok? Mik az elso tunetek? Ugy 2 hete a mellem duzzadtabb es neha faj is lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.

Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.
nem lehet h csak meg fog jönni?
A gyakoribb vizelés jellemzõ jelenség terhesség esetén A mellbimbó udvarának sötétebbé válása Fáradtság, gyengeség Székrekedés Reggeli hányinger, hányás Érzékeny mellek, mellfeszülés Menstruáció elmaradása
Szia! Itt egy jó összefoglaló cikk róla: http://recept.paradicsom.info/index.php?menu=cikkek&rovat=Ba..

A párommal nem birtuk tovább és szulést követő 6. napon szeretkeztünk lehet hogy terhes vagyok? És honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Basszus, az a 6 hét nem véletlenül van elõírva! Még nyitva a méhszáj, elfertõzõdhetsz úgy, h lehet, a méhed mehet a vesetálba. Idióta.

Basszus, az a 6 hét nem véletlenül van elõírva! Még nyitva a méhszáj, elfertõzõdhetsz úgy, h lehet, a méhed mehet a vesetálba. Idióta.
Ha jól esett hajrá, a nõgyógyász biztos megdicsér majd. Nem a teherbeesés miatt van a hat hét tiltás, hanem a vérzés, és gátseb okán. Terhes valszeg nem vagy, de egy fertõzés befigyelhet.
Nem fájt? Nem szakadt fel a gát sebed?
Ilyen egy viszketeg r*bancot... nem lehet hat hetet kibírni f*sz nélkül?
elõre sajnálom a kicsit hogy ilyen hülye szülei vannak.
mi se bírtuk sokáig, de azért a 3-4 hét megvolt. 6.napon még kb 1méteres a hüvelyed, és minden lökésre alvadt vér darabok potyognak tehát kétlem, hogy akkora élmény volt. Terhes biztos nem vagy. és te semmit nem fogsz megtudni sehonnan. az agysejthiány jelentõs mértékben korlátozza a felfogást
Hát nincs kizárva a terhesség se teljesen, egyik ismerõsömnek a 6 hetes kontrollon már látszott a tesó uh-gal... Õk se bírták. Mindenesetre nagyon nagy felelõtlenség volt.
Szia. Sehonnan, és igen.
attól mert cigizel lehetsz terhes, de nem ajánlatos cigizni, mert károsan hat a babád fejlõdésére! Ha még korai a teszt, akkor egyénenként nagyon eltérõ, h vannak-e tünetek vagy sem (pl. mellfeszülés, gyakori vizelési inger...). Ha babát szeretnél és lehet, h terhes vagy szerintem hagyd abba a cigit és kezd el a folsavat
Sajna sok jele nincs, legalábbis eléggé hasonlítanak a terhesség jelei a közelgõ menziére. A dohányzás pedig nem akadályozza a teherbeesést. Én is dohányoztam egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok, nem is keveset. Azóta persze letettem, bár nem könnyû, de az a boldogság, amit a baba miatt érzek, minden pillanatban kárpótol, ha rákívánok a cigire. :-)
Lehetsz terhes atól, hogy dohányzól, de remélem utána már nem fogsz!!!

Honnan lehet tudni, hogy a zebradánióm terhes?

(kezd? halas vagyok)

Legjobb válasz: Õk soha nem lesznek "terhesek", ugyanis ikráznak. Ehhez külön akváriumot kell nekik biztosítani, egy nõstényre több hímet is ki lehet rakni, aztán majd választ a csajszi. De csak teljesen kifejlett egyedekkel érdemes próbálkozni. Amikor már lehet látni a nõstényen, hogy nagyobb a pocakja a sok ikrától.

Õk soha nem lesznek "terhesek", ugyanis ikráznak. Ehhez külön akváriumot kell nekik biztosítani, egy nõstényre több hímet is ki lehet rakni, aztán majd választ a csajszi. De csak teljesen kifejlett egyedekkel érdemes próbálkozni. Amikor már lehet látni a nõstényen, hogy nagyobb a pocakja a sok ikrától.
A kérdező hozzászólása: Lenne még egy kérdésem: micsoda az a parakilles kezelés? A diszhal.info oldalon esetleg utánaolvashatok? Vagy vegyek egy könyvet (a fél éves akváriumfenntartáshoz sem ártana egy szakkönyv?)
onnan hogy nagyon nagy a hasa tele van ikrával
A kérdező hozzászólása: Jesszus. Most megiejdtem. Alig 2 hete van meg az akváriumom, nem nagyon értek hozzá. Ezeket a pink dániókat pedig a boltos választotta, volt belõlük jó sok az ottani akváriumban. Én szerintem is megtépázták a farkát. 4 db van belõlük, fürgék és eddig nem volt gondom velük, de hát elég rövid ideje vannak meg. Ha jól figyltem meg csak ennek az egynek van így a farka.
Ez az úgynevezett pink dánió, a rémálmom. Génkezelt, gyenge immunrendszerû halak, a természetben nem fordulnak elõ. Ha jól látom a képen lévõ halat, akkor uszonyrothadásban szenved, de lehet, hogy csak megtépázták. Az elõbbit valószínûbbnek tartom, egy parakilles kezelés nem ártana neki. Így az ikrásodás és szaporítás az esetedben mellékes egyelõre, elõbb próbálj meg egy egészséges akváriumot fenntartani, mondjuk fél évig csak ezzel foglalkozz, olvasgass, aztán gondolkozhatsz egy-egy faj szaporításán.
A kérdező hozzászólása: Így nézne ki az én "zebradánióm": http://gallery.site.hu/d/16514496-1/zebrad2.png http://gallery.site.hu/d/16514498-1/zebrad1.png Zebradánió vagy valami más fajta? :)
a zebradániok több féle színben elõfordulnak
A kérdező hozzászólása: Bocsi a terhesért, az elõbb a guppikrõl olvasgattam, bennem maradt ez a szó :) Köszönöm a válaszokat! Bár még azt sem tudom hímek vagy nõstények vannak-e nekem. Talán nem is zebradániók! Mert a boltban ahol vettem õket valamilyne zebrát mondtak, én rákerestem és eléggé hasonlít a kép az én halamra csak az enyéim narancssárga színûek, fehér csíkokkal.
bocsi ez még nem jelenti azt hogy terhes ilyenkor szokták külön akváriumba rakni õket párban vagy lehet több is közös társas akváriumban nem nagyon szoktak leikrázni
http://www.akvarista.hu Fõoldal: 5 e-book, majd a fórumok Horn-Zsilinszky: Akvarisztika Ezek nélkül bele sem kellett volna kezdeni.

Honnan lehet tudni hogy a cicám terhes?

Ha egész nap csak alszik és dorombol az lehet ennek a jele?

Legjobb válasz: de egyébként a sok dorombolás és alvás elõfordulhat hogy lehet ennek a jele, terhességük alatt sokkal több szeretetre van szükségük és persze pihenésre

de egyébként a sok dorombolás és alvás elõfordulhat hogy lehet ennek a jele, terhességük alatt sokkal több szeretetre van szükségük és persze pihenésre
Kedves kérdezõ! Az én cicám is tegnapi nap szült egy gyönyörû kiscicát, ez az elsõ alkalom, és ha sokat foglalkozol a cicáddal, akkor észreveszed... eleinte dagadni kezd a pocakja és idõvel egyre többet eszik ( legalábbis az enyém ), aztán a szülés elõtt kb 2-3 héttel ha jól tudom a cickói is nagyobbak lesznek, sokkal észrevehetõbbé válnak... a szülés elõtti napokban sokkal többet mosakodnak, mint szoktak és 1-2 nappal a szülés elõtt nagyon el akarnak bújni majd, de a kérdésedre a válasz csak az elsõ fele a válaszomnak :)
Lehte, hogy csak fáradt és egy kis szeretetre vágyik. Elõsször nõni kezd a pocija majd 3 héttel elõtte a bimbói.
érdemes lenne ivartalanítani..
Dokihoz kéne vinni és ivartalaníttatni, amíg lehet.
Az enyém ezt csinálta mikor kismama lett!Annyira el volt magának, dorombolt, fetrengett és mindig olyan elégedett arcot vágott! Mondjuk nálunk az is volt, hogy igen el-el maradozott otthonról elõtte, szóval így igen egyértelmûvé vált!

Honnan lehet látni hogy a blackmollym terhes? Itt ugyanis nem igazán lehet látni fekete foltot!

:-)

Legjobb válasz: Hát akkor csak onnan, hogy egyre nagyobb lesz a hasa :-D

Hát akkor csak onnan, hogy egyre nagyobb lesz a hasa :-D
A guppiknál feketés-rózsaszínes lesz a petefészkük. Én is csak azt tudom mondani egyre nagyobb lesz a hasa!

8 hetes terhes vagyok. Honnan lehet kideríteni, hogy hova kell menni védőnőhöz? Az probléma lehet, hogy nem vagyok átiratkozva arra a címre, ahol egyébként lakok?

Legjobb válasz: Szia Védõnõhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható. Boldog babavárást 19 hetes kismama

Szia Védõnõhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható. Boldog babavárást 19 hetes kismama
Szia!Én odajárok védõnõhöz, ahová bevagyok jelentve, pedig nem azon a címen lakom, hanem albérletben.Én a 7 kerben fogok szülni, de a doki csak ugy vállat el, ha a 8 kerültben megyek védõnõöz, mivel ott van lakcímkártyám:) de valahol ezt rugalmasan kezelik!boldog babvárást 28 hetes kismami
Én 19dik kerületbe vagyok bejelentve, de Vecsésen élek.Mivel ez nincs feltüntetve a személyibe Vecsésre járok.Védõnõ egy ídõután kimegy hozzád látógatoba, hogy milyen körülmények között laksz.Ahol laksz és alszol oda kell menned.
Én az albérletem címe szerinti védõnõhöz jártam, pedig be sem voltam oda hivatalosan jelentkezve, mert az a lényeg, hova viszed majd haza a babát.
Na mostmár engem is megzavartatok.....nekem azt mondta az orvos h a bejelentett cím alapján menjek a védõnõhöz. Bár én sem ott lakom... Szóval nem tdom most mi van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, és azt hol tudom kideríteni, hogy pontosan hova menjek, úgyértem, helyileg hol rendelnek a védõnõk?
Sziasztok! Aenki nem nézi, hogy hová vagy bejelentve, a tartózkodási cím a fontos, hogy hová viszed haza a babát. Énvidéki vagyok, de Budapesten lakom albérletben, nincs bejelentve, mégis ide járok védõnõhöz. Sõt most költözünk el a III. kerületbõl a XI. kerületbe, így másik védõnõhöz kell innentõl járnom, mert a tartózkodási címem megváltozik. De ez sem lesz sehová bejelentve!
szió en is ugy tudom, hogy ahol laksz, nem a bejelentett cim alapjan, bar szerintem ha nagyon pampognak bejelented ideiglenesre, ahol laksz oszt csokolom. ugy tudod kideriteni (vagyis en ugy deritettem ki), hogy felhivtam az orvosi rendelot, megkerdeztem, hogy itt es itt lakok, hova tartozok védõnõ ugyileg, és dobjanak már meg egy nevvel, és egy telefonszammal. Utana a hozzamvagott telefonszam alapjan mar konnyu volt idopontot kérni. Sajnos a vedono muszaj dolog, nemcsak mert tole kapod a kiskonyvet (ami ha nincs, nem kapsz gyest, meg bibik lesznek belole), hanem azert is, mert o fog mindenfele tanacsokkal ellatni a babócaddal kapcsolatban nemcsak szuletes elott, hanem utana is. sok szerencsét :)

Honnan lehet tudni hogy terhes-e a csincsilla?

Van egy fehér csincsillám amit összepróbáltam szoktatni a másik csinnel(kb egyidősek)egy csomó ideig jól meg voltak egymás mellet de összevesztek és azóta amikor berakom a ketrecbe egymás mellé őket összevesznek, a másik szürke csin nem tudom milyen nemü a csinik kb fél évesek tudom hogy ,még fiatalok de honnan lehet tudni hogy terhes-e a csincsilla?

Legjobb válasz: Jó lenne kideríteni, hogy milyen nemû!!!Hát meglehet, de az utóbbi idõben nem olyan nagy a valószínûség.

Jó lenne kideríteni, hogy milyen nemû!!!Hát meglehet, de az utóbbi idõben nem olyan nagy a valószínûség.
ha az ivar szerve távolabb van a vegbélnyílásától akkor fiú ha közelebb akkor lány onnan lehet tudni hogy többet iszik, eszik, alszik, 50. nap után láthatóan megnõ a hasa(kicsit) a 100. nap körül már alig mozog csak ezsik, iszik, alszik és fészket készít ilyenkor már ne fürdesd!!! tudom hogy ezek nem valani kiegészítõ dolgok de én kerestem még régebben magamnak netrõl könyvekbõl dolgokat de csak ennyit tudtam össze szedni nem akarok beleszólni de én úgy látom hogy eléggé keveset tudsz a csinekrõl http://www.csincsilla.info/ ezt az oldalt nézd meg olvasd el az elejétõl a végéig és sokkat okosbb leszel ha tévedtem és tudsz eleget a csinekrõl akkor bocsánat de kérlek írj valamit majd hogy tudjam hogy mi a helyzet meg ha kell akkor majd segítek még!
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a vállaszokat, kiderült hogy lány volt mindkettõ ezért nem lehet terhes, de sajnos nem tudtak összeszokni ezért eladtam az egyiket egy jó helyre egy másik csini mellé:)
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a linkeket is volt már terhes csinim, csak a másiknál azért nem tudtam mert csak pár hete voltak együt és akkor mèg nem lehet tudni :D
viselkedésváltozást figyeld

Barátnőmnek már 1, 5 hete késik és az előző óta csak 1x feküdtünk le de használtunk gumit is meg minden meg is néztük hogy nem e lyukas (nem volt az) most igaz náthás volt de honnan lehet tudni hogy nem e terhes? Vagy nincs okunk még félni?

Legjobb válasz: Nem kell parázni.Használtatok gumit.Rendesen gondolom.Attól, hogy ezen agyal a lány is ,már csak a stressztõl is késhet neki. Amúgy: vegyetek tesztet.

Nem kell parázni.Használtatok gumit.Rendesen gondolom.Attól, hogy ezen agyal a lány is , már csak a stressztõl is késhet neki. Amúgy: vegyetek tesztet.
szerintem elvileg nincs ok félni velem is volt már ilyen..
Az óvszer nem nyújt 100%os védelmet :) Nem kell elszakadnia ahhoz, hogy teherbe eshessen a lány.
semmi sem 100%
A kérdező hozzászólása: de nem nagyon hinném hogy terhes lett mert még csak el se mentem benne!gumi meg annyit megfog sztem úgy hogy még lyukas sem volt vagy is nagyon remélem
Dehogy terhes, felesleges ezen görcsölni, ha tényleg védekeztetek. Nyugodj meg, esetleg egy terhességi tesztel nyugtassátok meg magatokat, de tuti negatív lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!