Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy tüzel (3 db)

Honnan lehet tudni hogy tüzel a nőstény cicám?

Legjobb válasz: homorúra formázza a hátát, hogy kiemelje a hátsófelét, ezzel mutatja, hogy készen áll a ,,szexre", mondhatni pucsít.:) és így járkkál, mint aki kommandózik:) plusz hülye hangokat ad ki és hangosan nyávog (ez idegesítõ tud lenni), és gyakran fetreng a földön. nem lehet nem észrevenni, nyugi:)

homorúra formázza a hátát, hogy kiemelje a hátsófelét, ezzel mutatja, hogy készen áll a , , szexre", mondhatni pucsít.:) és így járkkál, mint aki kommandózik:) plusz hülye hangokat ad ki és hangosan nyávog (ez idegesítõ tud lenni), és gyakran fetreng a földön. nem lehet nem észrevenni, nyugi:)
Fogy a szén a pincébõl:D

Honnan lehet tudni, hogy tüzel a vadászgörény?

7 hónapos a kisasszony, és úgy tudom, kb. ilyenkor kellene tüzelni neki. Köszi, ha valaki válaszol!

Legjobb válasz: Szia! Megduzzad a pérája, váladékozik, magatartásbeli változások is lehetnek. Péra a farok alatt található, a még nem ivarérett állatnál szinte észre sem vehetõ. Ivaréréskor rózsaszín dudor láthatsz, ami fokozatosan duzzad meg kb. borsó nagyságúra (de ez görinként változó).Nagyon fontos, hogy más állatokkal ellentétben náluk nem múlik el a tüzelés. Elhúzódó tüzelés esetén (3 hét) az állat méhe megyullad. Remélem tudtam segíteni!

Szia! Megduzzad a pérája, váladékozik, magatartásbeli változások is lehetnek. Péra a farok alatt található, a még nem ivarérett állatnál szinte észre sem vehetõ. Ivaréréskor rózsaszín dudor láthatsz, ami fokozatosan duzzad meg kb. borsó nagyságúra (de ez görinként változó).Nagyon fontos, hogy más állatokkal ellentétben náluk nem múlik el a tüzelés. Elhúzódó tüzelés esetén (3 hét) az állat méhe megyullad. Remélem tudtam segíteni!
meleg lesz és füstöl
ha nem ismered a görid felmenõit nagyszülõkig, és nemtudod, hogy voltak-e örökletes betegségeik, akkor inkább az ivartalanítást javaslom, mert nemtudhatod, hogy miket örökölnek a kicsik, és hogy a mami is egyáltalán tú éli-e a szülést....(vannak rossz tapasztalataim)
ha nem szeretnél kisgöriket akkor ivartalaníts!ahogy irta valaki hogy ha 'nem jutnak pasihoz' bele is pusztulnak...igen ez így van kivéve ha ivartalanítod. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek!
Nekünk az elsõ tüzelés azzal kezdõdött, hogy bújósabb lett a hölgyike. Mivel sokáig harapósak voltunk, ez egy feltûnõ jelenség volt :-)) Nem harapott, bújt hozzám, nyugisabb lett sokkal, elaludt a ketrecen kívül is, pl. az ágyon... Na most a testi jelei, a péra (a két lába között van, ha nem tudná vki:D) megvan duzzadva kb borsószemnyire. Mindig nyalogatja magát és tisztán tartja, azonkívül pedig jelölget. A váladék amit a földön hagy, annak szaga van.. sajnos :S Általában olyan 2-3 hét és elmúlik, nálunk:)
fogy a szén a pincébõl :) )
az enyémnek a szõre is kihullott majdnem teljesen, mert nagyon sokáig huztuk a dolgot! állitolag bele is tudnak dögleni ha 'nem jutnak pasihoz'...:S
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) Még sosem volt görink, úgyhogy néha egy kicsit tanácstalanok vagyunk! :-(
Szívesen. Egyébként néha érdemes benézni a "szoknyája alá", mert annyira mondjuk nem jellemzõ, de nálunk már gyulladt be a bûzmirigye is. Ha van még kérdés szívesen segítek, ha tudok :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Akkor nemsokára vizsgálódás lesz... :-) Köszi mégegyszer!
A göri prérája borsószemnyire duzzad, és a viselkedése valamilyen irányba kibillen. Ha nem történik meg a párzás a göri belehalhat a túlivarzásba...:S Tehát vagy ivartalanítsd, vagy pároztasd. Amúgy a leggyakoribbak a márciusi ivarzások. Nekem 3. napja ivarzi a görim, és ma már a hímnél van:D

Honnan lehet tudni, hogy egy csaj "tüzel"/"tüzes"?

Légyszi kíméojetek az olyan válaszoktól, ami fával meg ilyesmivel kapcsolatos.

Legjobb válasz: Lapátolja a szenet a kályhába. Ez nem fával kapcsolatos :)

Lapátolja a szenet a kályhába. Ez nem fával kapcsolatos :)
Rád mászik letamad hipp hopp es ra tapad a farkadra vagy epp ugy var mar a lakason h nincs rajta semmi stb sok variacio van 24F
A kérdező hozzászólása: És ha nem ismerem a csajt, csak látásból, honnan tudom?
Peteérés idõszakában a csajok ösztönösebben viselkednek (kihívóbb ruhák, viselkedés, férfiasabb férfiak iránti fokozottabb érdeklõdés), illetve finomabb orral az izzadságukból is kiszagolható (pl. tapasztaltabb edzõk szaglás alapján tudják, hogy a sportoló lányok ciklusa hol tart, így tudják mikor mi várható el tõlük).
Szemezik veled, nyalogatja/harapdálja a szája szélét, nagyokat sóhajtozik, és ha nem lépsz idõben elmegy egy másik pasival.
pl. : dörgölözik :)
Forróságot érzel a közelébe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!