Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy szeretem-e (6 db)

Honnan lehet tudni, hogy szeretem-e még a barátomat?

Másfél éve vagyunk együtt nagy volt a szerelem, de egy ideje állandóan csak elégedetlenkedem és veszekszem vele, és sokszor idegesít, de ha nincs velem akkor hiányzik és várom, hogy jöjön!Lehet,hogy már csak megszokásból vagyok vele?Az is baj lehet ha minden nap találkozunk?

Legjobb válasz: Szia! Ezt a kérdést én is feltehettem volna, csak mi már 5 éve vagyunk élettársak! Én 26 leszek, õ 29 lesz. Az van velem / velünk is, amit leírtál. Szerintem már csak megszokás van nagyon sok dologban. Néha olyan jó pl egyedül lenni, amikor éppen dolgozik, de sokszor várom, hogy du legyen, vége legyen a melojának is jöjjön haza. Olyan igazi nagy, és mély szerelmet már tudom, hogy nem érzek, mint amikor megismerkedtünk 5,5 éve. Csak félek kilépni ebbõl a helyzetbõl, gyengének érzem magam. Te már gondolkodtál azon, hogy szakítasz vele talán?

Szia! Ezt a kérdést én is feltehettem volna, csak mi már 5 éve vagyunk élettársak! Én 26 leszek, õ 29 lesz. Az van velem / velünk is, amit leírtál. Szerintem már csak megszokás van nagyon sok dologban. Néha olyan jó pl egyedül lenni, amikor éppen dolgozik, de sokszor várom, hogy du legyen, vége legyen a melojának is jöjjön haza. Olyan igazi nagy, és mély szerelmet már tudom, hogy nem érzek, mint amikor megismerkedtünk 5, 5 éve. Csak félek kilépni ebbõl a helyzetbõl, gyengének érzem magam. Te már gondolkodtál azon, hogy szakítasz vele talán?
az a baj, hogy akik már nagyon fiatalon összeköltöznek, és igazából ahogy a válaszolok irták "nem élik ki magukat" ezzel van a probléma... nem irtad a korodat, de húszonévesek problémája amit felvetsz... azt tudni kell, hogy minden kapcsolat elején van a nagy fellángolás, ez 30 év múlva már nem olyan sõt késõbb sem...el kell szomoritsalak benneteket!! nekem erre azt mondta egy bölcs ember, hogy miért nem olyan mindig a kapcsolat mint az elején volt, amire úgye mindenki vágyik, szerelem- lángolás---romantika stb... mert egy nõ olyan mint a könyv az elején izgalmas, és nem szeretné mindig újból olvasni a könyvet... mire végigolvassa, megismeri a könyv tartalmát! /azaz megszokja/ leforditva nem tudom érthetõ volt-e a szemléltetés? tudjátok, ha már valakinek a fejében felötlik ez a kérdés akkor már baj van :-( és ha még fiatalok vagytok ideje szembenézni a változással, miért? mert ha tovább maradtok egy olyan kapcsolatban hosszú távon azért, mert gyávák voltatok változtatni, ebbe a kapcsolatba talán beleszületik egy gyermek, akkor már azért nem tudtok kijönni belõle, és a végén pedig ott lesz egy megkeseredett élet... ha nem figyeltek a jelekre, mert ezek azok, arról hogy valami baj van... vagy szembe néztek vele, hogy bennetek van a probléma és változtattok rajta, vagy léptek..
hát, ha tõlünk kérdezed hogy szerelmes vagy-e a barátodba, akkor valószíûleg nem vagy az de ne szakíts vele szerintem, mert lehet hogy rájössz hogy mégis az vagy, és akkor már késõ. szerintem várjál, éld vele az életed, és majd eldõl.
Pontosan ugyanez volt velem is! Csak nekem ez 2 év után jött, és még egy évet így voltam vele, aztán jött egy másik fiú aki "kisegített" ebbõl a kapcsolatból.mert ha õ nincs akkor még most is vele vagyok, mert jó volt hogy van egy biztos kapcsolat! de már nálam is a megszokás volt, és istenem, fiatal vagyok, még elõttem az élet! inkább most éljem ki magam, mint mikor már van 3 gyerekem...az tény és való, hogy a mai napig nem tudtam teljesen elfelejteni, és vannak olyan napjaim hogy szívem szerint vissza mennék hozzá, de tudom hogy az is csak ideig-óráig tartana, és megint kihûlne. éppen ezért még kicsit kiélem magam, tapasztalatokat gyûjtök, és ha úgy alakul hogy mi mégis egymásnak vagyunk teremtve, azt úgy is tudni fogjuk és akkor még mindig nem késõ! Neked is csak azt tudom javasolni, hogy próbáld még meg másokkal is!tudom hogy nem könnyû, de ha õ az igazi arra úgy is rá fogsz jönni, és újra összejöhettek.:) egy próbát szerintem megér... persze gondold át mégegyszer az egészet, adj még egy kis idõt ennek az egésznek, és a lényeg hogy tényleg NE találkozzatok minden nap!!!Remélem nem kell hogy véget érjen a Ti kapcsolatotok is! én minden jót kívánok és legyetek nagyon szerelmesek!:)
Szia!Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem jelenthet problémát, hogy naponta találkoztok!Sõt!!!Én is így vagyok, mint te.Szintén másfél év, lángoló szerelem után, azt hittem õ az igazi, de nem!Már idegesít 1-2 hónapja szinte mindennel amit tesz, vagy mond!29 éves vagyok.Ki fogok lépni ebbõl a kapcsolatból, csak még idõ kell, hogy el tudjam engedni!Elöttem van egy példa, ami nagyon ritka, de létezik.Testvéremék 10 éve élnek együtt, a mai napig imádják egymást.El nem tudnám képzelni, hogy bármelyikük meg tudná bántani a másikat.Nem képmutatás, igazi szerelem.Öröm rájuknézni!Biztos vagyok benne, hogy egy pillanatra sem merült fel bennük, hogy õ e az igazi, el sem tudnák képzelni egymás nélkül, pedig rengeteget vannak együtt!40 évesen is olyanok, mint a gyerekek.10 év után is jókat hancúroznak, játszanak és beszélgetnek õszintén.Létezik ilyen, csak meg kell találnunk a párunkat.Akkor viszont egy pillanatra sem fog megfordulni a fejünkben, hogy õ e az igazi, mert az nem megszokás lesz!
Azért az elsõ lángok minden kapcsolatban enyhülnek, olyan nincs hogy egész életedben elvakultan bámulod a szerelmed.Ahogy mondják átalakul szeretetté, vagy nincs igazam? (egyébként azt a "kiolvasni egy nõt" Turgenyev írta:-) )
Uhha, mintha csak az én kapcsolatomat írtad volna le...de komolyan...tavaly február 28-án jöttünk össze, és mi is állandóan veszekszünk(azért másfél év, mert már 2006.decemberében elkezdett udvarolni).Hát ha mindennap találkoztok akkor megszokjátok, hogy állandóan együtt avytok, ezért is veszekedhettek többet.De szurkolok, hogy ne legyen több baj köztetek!Üdv.:Bea
maradj töle egy ideig távol...ha hiányzik szereted, ha úgy érzed tovább kell lépned akkor már eltünt a varázs....:)
Nálam is ugyanez a helyzet! Én 19 vagyok és 2 éve vagyunk együtt a párommal.Amikor megismerkedtünk nem jöttünk azonnal össze volt másik bnõje de tudtam h nekem õ lesz az igazi! Vele tettem meg elõször és nagyon szerelmes voltam, viszont ennyi idõ után én is elgondolkozom rajta h szerelmes vagyok e még vagy csak megszokás. Fõleg így h van egy másik fiú akivel találkozgatok és õ olyan érzéseket vált ki belõlem amiket a barátom már nagyon rég. De nem akarok vele összejönni mert az is egy idõ után ilyen lenne és nála nem is éreztem h õ az igazi, õ most izgalmat visz a napjaimba és sztem csak erre van most szükségem mert még úgymond nem éltem ki magam, nem buliztam eleget és ezt most az egyetemen megtehetném. És én is azért nem merek és nem is akarok szakitani mert már megszoktam vele és üres lenne minden. Én sem tudom mit kellene tennem, bár naygon szeretem és próbálom úgy csinálni h minden oylan leygen mint rég. Én is itt 3-4 napig már el vaygok nélküle viszont otthon mindig várom h vele legyek, vele aludjak, nem tudom miért van ez. De megnyugtató kicsit h nemcsak én érzek így.
nem bugyira veszed fel ?
nehogymár... még a melltartót is fel lehet próbálni, nemhogy 1 nyavalyás cicanacit! egyértelmû h az eladó volt a bunkó!
Én nem szoktam próbálni, mert ezek nagyon rugalmasak meg kb. ránézésre látom, hogy jó- e, fölösleges procedúra. De mivel ugyanolyan ruhadarab mint egy trikó, farmer stb. persze, hogy fel lehet. Bár ha felvéve nem tetszik stb. és leküzdöd magadról, elég hülye formát adhat ki, szerintem ezért nem örült az eladó, hogy próbálni szeretnél. De ha nincs kiírva, hogy nem lehet próbálni cicanacit(sok helyen pl. fehérnemût- érthetõ okokból- nem lehet) akkor köteles engedni, hogy próbáld.
Én New Yorkerben vettem, és én is felpróbáltam...:D
jeans club-ban próbáltam cicanacit és ott ugye számot adnak.. és akkor megnézik hány ruha van nálad, bitos szóltak volna, ha nem lehet. meg ki kéne akkor írniuk. :)
õ a bunkó! persze hogy fellehet :)
A kérdező hozzászólása: ja és köszi a válaszokat:D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok "gyokeer", csak nem vettem még cicanacit, egy van és azt is a tesómtól kaptam. Ma pedig elmentem, hogy vegyek egyet, egy butikba(itt nincs sok választék).Csak egy fajta volt és kérdeztem, hogy felpróbálhatom, erre hülyén megnézett az elárusítónõ, hogy fel akarod próbálni?! Mondom igen! Erre ö:háááát nem is tudom, hááát próbááld:/ Erre én mondom:jó akkor köszönöm, viszlát és elhviharoztam mérgesen. Na szóval azt akartam tudni, hogy én vagyok-e a hülye, vagy ö a bunkó. Ezek szerint ö a bunkó, többet ott sem vásárolok az tuti.Mostmár nyugodt a lelkiismeretem:D
nadrágot is fel lehet :D
persze hogy fellehet próbálniii! :D
A kérdező hozzászólása: de igen:D
A kérdező hozzászólása: hát melltartót biztosan nem vennék ott... vagyis most már semmit:P

Szeretnék venni autot, de honnan lehet megtudni, hogy nincs-e rajta hitel? Hogy megvan-e terhelve?

Legjobb válasz: Onnan, hogy ha hitel van rajta, akkor a hitelezõ bevonja a törzskönyvet, amíg a hitelt vissza nem fizetik.

Onnan, hogy ha hitel van rajta, akkor a hitelezõ bevonja a törzskönyvet, amíg a hitelt vissza nem fizetik.
Ja, persze, kivétel, ha elfelejtik és kiadják a törzskönyvet, de rajta marad a hitel. Velem pont ez történt. Mentem volna átíratni az újonnan vásárolt használt motoromat és az okmányirodában kiderült, hogy hoppá, ezen biza banki hitel van. Nem átírható. Mielõtt megveszd a motort, informáld le okányirodában, hogy tiszta-e, nincs-e rajta valamilyen terhelés.


Csiperke gomba termesztéssel szeretnék foglalkozni. Honnan lehet szerezni hozzávalókat és mennyiért? Hogy tudnám eladni és kiknek? Lennének e rávevőim? És ha beindulna nagyba is menne e

Van körülbelül 300 négyzetméteres pincénk elég nagy beltéri magassággal kb. 3 méter

Legjobb válasz: Ha lövésed nincs, akkor erre ne itt várd a választ. És bele se kezdj....

Ha lövésed nincs, akkor erre ne itt várd a választ. És bele se kezdj....
Sok a kérdés, és alapvetõ dolgok. Így tényleg nehéz lesz. Elõbb tanuld meg, és tájékozódj. Egyébként alapmû és központi személy a szakmában: Szili István http://gombacsira.hu/
Ez a Bak Norbert minden kérdéshez hozzáröfög jót és rosszat :D Mi vagy te, egy élõ "sétálóujjak"?:D
Annyira nem lehetetlen. Egyik ismerõs kb 1 hónap alatt beletanult.
Metro, vagy valamelyik nagyker.
Nézz utána, milyen nagykerek vannak a környéken. Esetleg a visszavételt is meg lehet velük beszélni.
A kérdező hozzászólása: Már az összes nagykert átnéztem a környéken, nem a legjobb árakon [email protected] Metrón is gondolkodtam vagy Ázsia center...de reméltem konkrét italcégeket!
[link] Próbáld meg náluk!
Elnézve az árakat egyes cuccokat ennyiért a TESCO-ban is megkapsz! Vagy csak minimálisan drágábbak!
Nekünk mázlink volt, mert a võlegény Metrós dolgozó volt. Így visszavették, amit nem ittunk meg! Amúgy cselesek a diszkontok, mert az egyiknél a sört éri meg, a másiknál az üdítõt. Pár netes árlistát elnézve. Nincs egyértelmûen olcsó diszkont. (pl. x kereskedésben a Soproni 190 üvegesen, míg a TESCO-ban 200, de a Cola fél literesben 250, míg a TESCO-ban 220. Máshol a Cola olcsóbb, de a sör drágább.) A visszavételrõl szerintem érdemes érdeklõdni több helyen is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Végül mi is arra jutottunk, hogy nagyobb hipermarketekben, esetleg Asia Centerben nézzük meg a piákat.
Csak a visszavétellel lehetnek ott gondok. Ugyanis nem hiszem, hogy a TESCO visszavenné az eladatlan árut, csak a göngyöleget veszi vissza.
igen, a parfümös üveg alján van és a dobozon.
mármint a kettõnek elvileg ugyanannak a számnak kell lenni :D tessék, itt wgy cikk: http://www.parfumeden.hu/Hogyan_lehet_megallapitani_egy%20_p..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor eléggé sokan hazudnak, mert az áruk is árulkodik, 3-4 ezerért nem lehet vásárolni eredeti parfümöt.Fõleg a kedvelteket.Most alaposan utána néztem, és talán nem vernek át.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!