Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy milyen (175 db)

Fujitsu Siemens Celsius H250 laptopban lehet cserélni a vga-t? Ha igen akkor honnan tudom hogy milyen megy bele?

Legjobb válasz: A hordozható gépek vagy 95-97%-ban NEM lehet. A maradéknál meg ennek feltétele, hogy a benne lévõ VGA legyen MXM modulos vagy az integrált mellett legyen benne MXM bõvítõ hely. Persze minden esetben súlyos kérdés a hûtés, mert at nem lehet csak úgy cserélgetni és ha nem bírja el, akkor megsül az egész ...

A hordozható gépek vagy 95-97%-ban NEM lehet. A maradéknál meg ennek feltétele, hogy a benne lévõ VGA legyen MXM modulos vagy az integrált mellett legyen benne MXM bõvítõ hely. Persze minden esetben súlyos kérdés a hûtés, mert at nem lehet csak úgy cserélgetni és ha nem bírja el, akkor megsül az egész ...
A kérdező hozzászólása: Több helyen láttam hogy úgy árulják hogy nem vállal garanciát azért ha nem bele való. Akkor inkább pcboltban kérdezõsködjek?

Honnan tudom, hogy milyen típusú alaplapba lehet beletenni egy Ati Radeon x1650 pro típusú videokártyát?

Elromlott az alaplapom, de nem feltétlen ugyanolyan típusút fogok venni. A videokártyát meg szeretném tartani hozzá, de azt honnan tudom, hogy milyen típusú alaplapot vegyek?

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés mert készült belõle AGP-s és PCI Express csatlakozójú is. http://www.ati.com/products/radeonx1650/specs.html Nézd meg a csatlakozóját : Ez egy 8X AGP csatlakozójú http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-x1.. Ez pedig egy PCI Express csatlakozójú http://www.pcarena.hu/arlista/sapphire-ati-radeon-x1650-pro Nézd meg, hogy milyen csatlakozója van a kártyádnak és olyan alaplapot vegyél amelyiken olyan van amilyen a kártyáé.

Ez egy jó kérdés mert készült belõle AGP-s és PCI Express csatlakozójú is. http://www.ati.com/products/radeonx1650/specs.html Nézd meg a csatlakozóját : Ez egy 8X AGP csatlakozójú http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-x1.. Ez pedig egy PCI Express csatlakozójú http://www.pcarena.hu/arlista/sapphire-ati-radeon-x1650-pro Nézd meg, hogy milyen csatlakozója van a kártyádnak és olyan alaplapot vegyél amelyiken olyan van amilyen a kártyáé.

Körmösök! Díszítő ecsetet honnan tudom hogy milyen körmöt (zselés, porcelán, vagy saját) lehet vele díszíteni? Mintát rajzolni vele?

Nemrég vettem ecsetet hogy díszítgessem magamnak a körmeimet,de nem tudom hogy pontosan milyen körmökre való.Honnan tudom hogy melyiket lehet zselés,porcelán vagy saját körmöt díszíteni?Vagy mindegy??

Legjobb válasz: Ugyan én nem dolgozom a szakmában, de már évek óta magamnak csinálom a körmeimet, és régóta használok díszítõ ecsetet. Nos, ha jó vékony az ecset, akkor szerintem mindegy, hogy milyen körömre díszítesz. Egyszerûen csak márts bele a hegyét a festékbe (vigyázz, ne legyen rajta túl sok festék, inkább többször tegyél rá kevés festéket, mint egyszer sokat!) és akár a rendes festésnél, húzz rá mintát; csíkot, szaggatott vonalat, pöttyöt, akármit! Remélem, segítettem :D Sok sikert!

Ugyan én nem dolgozom a szakmában, de már évek óta magamnak csinálom a körmeimet, és régóta használok díszítõ ecsetet. Nos, ha jó vékony az ecset, akkor szerintem mindegy, hogy milyen körömre díszítesz. Egyszerûen csak márts bele a hegyét a festékbe (vigyázz, ne legyen rajta túl sok festék, inkább többször tegyél rá kevés festéket, mint egyszer sokat!) és akár a rendes festésnél, húzz rá mintát; csíkot, szaggatott vonalat, pöttyöt, akármit! Remélem, segítettem :D Sok sikert!


Szerdáig fel lehet készülni az elsősegély vizsgára? 2012-es tételeket honnan lehet megszerezni? Milyen kéztartásban csináljam a mellkaskompressziót? Hogy könnyebb?

http://m.blog.hu/me/mentok/image/001_%20K%C3%A9pek%20a%20pos..

Legjobb válasz: a magyar reanimációs társaság honlapján fent vannak a legújabb protokollok. állandóan variálnak valamit. pl most azt találták ki(legutóbbi ismereteim szerint-ez idén ápr.-május környéke), hogy szájból-szájba lélegeztessünk( sokkal nagyobb a fertõzés veszély és gusztustalan is), meg valamit variáltak a kéztartáson is és sokkal kényelmetlenebb lett. http://www.reanimatio.com/szakmai-anyagok

a magyar reanimációs társaság honlapján fent vannak a legújabb protokollok. állandóan variálnak valamit. pl most azt találták ki(legutóbbi ismereteim szerint-ez idén ápr.-május környéke), hogy szájból-szájba lélegeztessünk( sokkal nagyobb a fertõzés veszély és gusztustalan is), meg valamit variáltak a kéztartáson is és sokkal kényelmetlenebb lett. http://www.reanimatio.com/szakmai-anyagok
A kérdező hozzászólása: sikerült az elsõegélyvizsgám!:P

Honnan lehet tudni, milyen jelekbol, hogy tetszem-e neki?

Van egy kollegam, akit kezdek megkedvelni, es mintha o is ilgy lenne ezzel. Honnan, milyen jelekbol vegyem eszre, hogy igy van-e?

Legjobb válasz: sokszor néz, mosolyog, kedves veled, szívesen kezdeményez beszélgetést ilyenek de úgy látom hogy még csak ismerkedõ fázisban vagytok szóval igazából fontos hogy most jó benyomást tegyél rá :)

sokszor néz, mosolyog, kedves veled, szívesen kezdeményez beszélgetést ilyenek de úgy látom hogy még csak ismerkedõ fázisban vagytok szóval igazából fontos hogy most jó benyomást tegyél rá :)
A kérdező hozzászólása: koszi :)

Honnan tudom hogy milyen néven sugároz a wifim vagy hol lehet be állítani?

Mert a routerem wifis de nem tudom hogy milyen néven sugároz :6 Hogyan lehetne megnézni?

Legjobb válasz: Ha nincs beállítva a vezeték nélküli része, akkor nincs wifi. Ha van, de nem lett külön ssid beállítva (és nincs rejtve), akkor általában a gyártó neve szokott lenni.

Ha nincs beállítva a vezeték nélküli része, akkor nincs wifi. Ha van, de nem lett külön ssid beállítva (és nincs rejtve), akkor általában a gyártó neve szokott lenni.
Kikapcsolt a wifi a routerben, esetleg az a 2 hét alatt elromlott valami valahol
A kérdező hozzászólása: És még arra lennék kíváncsi mért nem fogja be a laptop a wifim jelmét mikor itt vagyok mellete?
Elsõ a neve, második a jelszó.
A kérdező hozzászólása: WLAN SSID: InviTV_94d44c4 WPA/WPA2 KWY : 00702220 Ez van rá írva Valamelyik a jelszó lenne?
persze kell egy UTP kábel
Ja, webes felületen tudsz belépni a router ip címét beírva, majd a felhasználói nevet, jelszót megadva. Ha nem lett átállítva, akkor a gyári adatok ott vannak a routeren (általában alján).
A kérdező hozzászólása: A múltkor még befogta teljesen hibátlanul most 2hete van ez
A kérdező hozzászólása: Inviteles vagyok és a laptoppal itt vagyok mellette de nem bírja befogni nem találja meg de a lapopnak semmi baja mi lehet a gond telepíteni kéne az antennát vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Most megcsináltam valahogy már csak az a baj hogy amikor be írom a jelszót akkor csatlakozik de jó sókáig és mindig nem sikerül neki és azt írja hogy valami zavar lehet a számítógép és a laptop között mi lehet a baj?

Hol lehet venni porzsákot? És honnan tudhatom, hogy milyen kell a porszívóba?

Albérletben lakom, ezért nem én vettem a porszívót, már itt volt, de nem tudom, hol lehet porzsákot venni, és amúgy is, honnan tudhatnám, hogy milyen kell bele?

Legjobb válasz: Keresel egy típusszámot, mármint a porszívóét, s beírod a keresõbe. Én rendeltem pár éve egy weboldalról, ha megtalálom írok.

Keresel egy típusszámot, mármint a porszívóét, s beírod a keresõbe. Én rendeltem pár éve egy weboldalról, ha megtalálom írok.
A kérdező hozzászólása: köszi, találtam egy jó weboldalt, de én szívesebben vennék személyesen, a rendelés macerás.
Általában olyan boltokban ahol porszívót is árulnak, mediamark, euronics, stb. A porszívó típusszáma alapján a porzsák csomagolására van írva mihez jó.
megírod a típusát, akkor tudok neked küldeni, tutira azt ami neked kell. Vagy melyik városban laksz?

Valaki el tudná nekem mondani, hogy milyen kiegészítõk (dolgok) kellenek egy törpehörcsöghöz? És honnan lehet beszerezni õket? Lehetõled Miskolcon mondjatok állatkereskedéseket! És honnan érdemes venni hörcsögöt? Milyen hörcsögöt vegyek?

Nekem már volt egy dzsungáriai törpehörim, és nagyon cukipofa volt, soha nem harapott meg (pedig fiú volt). Nem tudom, hogy melyik törpehörcsög a legnyudisabb, ami nem annyira hiperaktív, és nem harap... Kérlek segítsetek nekem!

Legjobb válasz:
Tenyesztotol a legjobb venni! Szerintem a dzsungariai torpehorcsog a legjobb! Eloszor is kell neki egy ketrec/terrarium kinek melyik jon be! Kell egy haziko ahova bevackolhatja magat! Egy mokuskerek amiben mozoghat(az enyemek ejjel-nappal tekerik) Egy eteto tal;itato ! Eledelbol annyi fajta van h tudsz valogatni! Alom forgacs /szena szerintem a forgacs jobb! Tehetsz meg be neki wc papir gurigakat nagyon szeretik! Fontos hogy kapjanak minden nap zoldseget/gyumolcsot Szinte mindent megesznek csak a k betuseket nem szabaf nekik adni! Fe adhatsz meg tejfolt,turot aztbis nagyon szeretik! Bocsi az ekezetert ,telorol irtam!:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tenyesztotol a legjobb venni! Szerintem a dzsungariai torpehorcsog a legjobb! Eloszor is kell neki egy ketrec/terrarium kinek melyik jon be! Kell egy haziko ahova bevackolhatja magat! Egy mokuskerek amiben mozoghat(az enyemek ejjel-nappal tekerik) Egy eteto tal;itato ! Eledelbol annyi fajta van h tudsz valogatni! Alom forgacs /szena szerintem a forgacs jobb! Tehetsz meg be neki wc papir gurigakat nagyon szeretik! Fontos hogy kapjanak minden nap zoldseget/gyumolcsot Szinte mindent megesznek csak a k betuseket nem szabaf nekik adni! Fe adhatsz meg tejfolt, turot aztbis nagyon szeretik! Bocsi az ekezetert , telorol irtam!:)
Ha kerdsed van nagyon szivesen segitek majd irj privatot! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek!

Iphone 5-t vásárolok használtan. Honnan lehet tudni hogy klón-e az Iphone 5? Honnan lehet tudni hogy milyen függõ? Kép alapján ez igazi vagy klón?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: ezek alapján nem derül ki, hogy az-e, sose értem azokat az embereket, akik a lényeget nem képesek lefényképezni, ellenben mindenféle felesleges szögbõl lefotózzák. egyébként például azzal lehet kideríteni, hogy van-e rajta app store, és ha igen, be tudsz-e jelentkezni. akár otthon is tudsz elõre csinálni egy Apple ID-t, meg persze ragaszkodj egy olyan helyen, ahol van wifi például. mindent ki kell próbálni rajta.

ezek alapján nem derül ki, hogy az-e, sose értem azokat az embereket, akik a lényeget nem képesek lefényképezni, ellenben mindenféle felesleges szögbõl lefotózzák. egyébként például azzal lehet kideríteni, hogy van-e rajta app store, és ha igen, be tudsz-e jelentkezni. akár otthon is tudsz elõre csinálni egy Apple ID-t, meg persze ragaszkodj egy olyan helyen, ahol van wifi például. mindent ki kell próbálni rajta.
hamisnak tûnik. túl vastag, az iphone felirat túl ezüsten csillog, kicsit aranyszerûen kéne csillognia, a második képen a hangszóró pedig nem úgy néz ki mint egy eredetié, inkább ne vedd meg
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Figyelj! Kérd el a szériaszámát a készüléknek. Itt ellenõrizd le. [link] Ha kiírja, hogy valid purchase date, akkor eredeti. Azt is ki fogja írni, hogy van-e még rá garancia. Ha kiírja, hogy valid purchase date, akkor eredeti. Legalábbis az alaplap. Ha az alaplap eredeti, akkor valószínûleg a külsõ is, hiszen az alaplap a legdrágább része egy iPhone-nak. Menj el, nézd meg. A legfontosabb az, hogy egyezzen a szériaszám azzal, amit elötte mondott és leellenõriztél. Ha esetleg nem akkor a helyszínen mindenképpen csekkold le. Ha végûl azt írja ki, hogy valid purchase date, akkor minden ok. Ha ez érdekel, akkor a dobozon is megnézheted, hogy a szériaszám eggyezik-e a telefonéval. Ha nem az sem gond, csak akkor a doboz nem a telefoné, de amúgy ha lecsekkolod a doboz szériaszámát, akkor megtudhatod, hogy milyen doboz is az, de mondom ez a leglényegtelenebb.

Honnan lehet látni egy fáról, hogy beteg? Milyen¸¸nyomok¨utalnak arra, hogy állatok jártak az erdőben (úgy értem, hogy ha nem látunk aktuálisan állatot, akkor honnan tudjuk, hogy igenis, ott jártak állatok)?

Legjobb válasz: egy fa lehet korhadt, törhetnek az ágai, a leveleken látható lehet betegség nyoma,rovar járatok stb az állatoknál meg hagynak maguk után ürüléget, ösvény-t hogyha gyakran járnak ugyanott, szõr beleakadva ágba, lábnyomok stb.

egy fa lehet korhadt, törhetnek az ágai, a leveleken látható lehet betegség nyoma, rovar járatok stb az állatoknál meg hagynak maguk után ürüléget, ösvény-t hogyha gyakran járnak ugyanott, szõr beleakadva ágba, lábnyomok stb.
*ürülék
Az õz megrágja a hajtásokat, a vaddisznó meg fõleg k.rva nagy "aknákat" túr magának. A nagyvadak, mint a gím és dámszarvas pedig agancshullatásnál fõleg, "dörzsöli" az agancsát ami meglátszik egy fa törzsén. Amúgy voltál már erdõbe? Ha nem, menj el és nézd meg. Isteni.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!