Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy milyen (164 db)

Fujitsu Siemens Celsius H250 laptopban lehet cserélni a vga-t? Ha igen akkor honnan tudom hogy milyen megy bele?

Legjobb válasz: A hordozható gépek vagy 95-97%-ban NEM lehet. A maradéknál meg ennek feltétele, hogy a benne lévõ VGA legyen MXM modulos vagy az integrált mellett legyen benne MXM bõvítõ hely. Persze minden esetben súlyos kérdés a hûtés, mert at nem lehet csak úgy cserélgetni és ha nem bírja el, akkor megsül az egész ...

A hordozható gépek vagy 95-97%-ban NEM lehet. A maradéknál meg ennek feltétele, hogy a benne lévõ VGA legyen MXM modulos vagy az integrált mellett legyen benne MXM bõvítõ hely. Persze minden esetben súlyos kérdés a hûtés, mert at nem lehet csak úgy cserélgetni és ha nem bírja el, akkor megsül az egész ...
A kérdező hozzászólása: Több helyen láttam hogy úgy árulják hogy nem vállal garanciát azért ha nem bele való. Akkor inkább pcboltban kérdezõsködjek?

Honnan tudom, hogy milyen típusú alaplapba lehet beletenni egy Ati Radeon x1650 pro típusú videokártyát?

Elromlott az alaplapom, de nem feltétlen ugyanolyan típusút fogok venni. A videokártyát meg szeretném tartani hozzá, de azt honnan tudom, hogy milyen típusú alaplapot vegyek?

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés mert készült belõle AGP-s és PCI Express csatlakozójú is. http://www.ati.com/products/radeonx1650/specs.html Nézd meg a csatlakozóját : Ez egy 8X AGP csatlakozójú http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-x1.. Ez pedig egy PCI Express csatlakozójú http://www.pcarena.hu/arlista/sapphire-ati-radeon-x1650-pro Nézd meg, hogy milyen csatlakozója van a kártyádnak és olyan alaplapot vegyél amelyiken olyan van amilyen a kártyáé.

Ez egy jó kérdés mert készült belõle AGP-s és PCI Express csatlakozójú is. http://www.ati.com/products/radeonx1650/specs.html Nézd meg a csatlakozóját : Ez egy 8X AGP csatlakozójú http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-x1.. Ez pedig egy PCI Express csatlakozójú http://www.pcarena.hu/arlista/sapphire-ati-radeon-x1650-pro Nézd meg, hogy milyen csatlakozója van a kártyádnak és olyan alaplapot vegyél amelyiken olyan van amilyen a kártyáé.

Körmösök! Díszítő ecsetet honnan tudom hogy milyen körmöt (zselés, porcelán, vagy saját) lehet vele díszíteni? Mintát rajzolni vele?

Nemrég vettem ecsetet hogy díszítgessem magamnak a körmeimet,de nem tudom hogy pontosan milyen körmökre való.Honnan tudom hogy melyiket lehet zselés,porcelán vagy saját körmöt díszíteni?Vagy mindegy??

Legjobb válasz: Ugyan én nem dolgozom a szakmában, de már évek óta magamnak csinálom a körmeimet, és régóta használok díszítõ ecsetet. Nos, ha jó vékony az ecset, akkor szerintem mindegy, hogy milyen körömre díszítesz. Egyszerûen csak márts bele a hegyét a festékbe (vigyázz, ne legyen rajta túl sok festék, inkább többször tegyél rá kevés festéket, mint egyszer sokat!) és akár a rendes festésnél, húzz rá mintát; csíkot, szaggatott vonalat, pöttyöt, akármit! Remélem, segítettem :D Sok sikert!

Ugyan én nem dolgozom a szakmában, de már évek óta magamnak csinálom a körmeimet, és régóta használok díszítõ ecsetet. Nos, ha jó vékony az ecset, akkor szerintem mindegy, hogy milyen körömre díszítesz. Egyszerûen csak márts bele a hegyét a festékbe (vigyázz, ne legyen rajta túl sok festék, inkább többször tegyél rá kevés festéket, mint egyszer sokat!) és akár a rendes festésnél, húzz rá mintát; csíkot, szaggatott vonalat, pöttyöt, akármit! Remélem, segítettem :D Sok sikert!


Szerdáig fel lehet készülni az elsősegély vizsgára? 2012-es tételeket honnan lehet megszerezni? Milyen kéztartásban csináljam a mellkaskompressziót? Hogy könnyebb?

http://m.blog.hu/me/mentok/image/001_%20K%C3%A9pek%20a%20pos..

Legjobb válasz: a magyar reanimációs társaság honlapján fent vannak a legújabb protokollok. állandóan variálnak valamit. pl most azt találták ki(legutóbbi ismereteim szerint-ez idén ápr.-május környéke), hogy szájból-szájba lélegeztessünk( sokkal nagyobb a fertõzés veszély és gusztustalan is), meg valamit variáltak a kéztartáson is és sokkal kényelmetlenebb lett. http://www.reanimatio.com/szakmai-anyagok

a magyar reanimációs társaság honlapján fent vannak a legújabb protokollok. állandóan variálnak valamit. pl most azt találták ki(legutóbbi ismereteim szerint-ez idén ápr.-május környéke), hogy szájból-szájba lélegeztessünk( sokkal nagyobb a fertõzés veszély és gusztustalan is), meg valamit variáltak a kéztartáson is és sokkal kényelmetlenebb lett. http://www.reanimatio.com/szakmai-anyagok
A kérdező hozzászólása: sikerült az elsõegélyvizsgám!:P

Honnan lehet tudni, milyen jelekbol, hogy tetszem-e neki?

Van egy kollegam, akit kezdek megkedvelni, es mintha o is ilgy lenne ezzel. Honnan, milyen jelekbol vegyem eszre, hogy igy van-e?

Legjobb válasz: sokszor néz, mosolyog, kedves veled, szívesen kezdeményez beszélgetést ilyenek de úgy látom hogy még csak ismerkedõ fázisban vagytok szóval igazából fontos hogy most jó benyomást tegyél rá :)

sokszor néz, mosolyog, kedves veled, szívesen kezdeményez beszélgetést ilyenek de úgy látom hogy még csak ismerkedõ fázisban vagytok szóval igazából fontos hogy most jó benyomást tegyél rá :)
A kérdező hozzászólása: koszi :)

Honnan tudom hogy milyen néven sugároz a wifim vagy hol lehet be állítani?

Mert a routerem wifis de nem tudom hogy milyen néven sugároz :6 Hogyan lehetne megnézni?

Legjobb válasz: Ha nincs beállítva a vezeték nélküli része, akkor nincs wifi. Ha van, de nem lett külön ssid beállítva (és nincs rejtve), akkor általában a gyártó neve szokott lenni.

Ha nincs beállítva a vezeték nélküli része, akkor nincs wifi. Ha van, de nem lett külön ssid beállítva (és nincs rejtve), akkor általában a gyártó neve szokott lenni.
Kikapcsolt a wifi a routerben, esetleg az a 2 hét alatt elromlott valami valahol
A kérdező hozzászólása: És még arra lennék kíváncsi mért nem fogja be a laptop a wifim jelmét mikor itt vagyok mellete?
Elsõ a neve, második a jelszó.
A kérdező hozzászólása: WLAN SSID: InviTV_94d44c4 WPA/WPA2 KWY : 00702220 Ez van rá írva Valamelyik a jelszó lenne?
persze kell egy UTP kábel
Ja, webes felületen tudsz belépni a router ip címét beírva, majd a felhasználói nevet, jelszót megadva. Ha nem lett átállítva, akkor a gyári adatok ott vannak a routeren (általában alján).
A kérdező hozzászólása: A múltkor még befogta teljesen hibátlanul most 2hete van ez
A kérdező hozzászólása: Inviteles vagyok és a laptoppal itt vagyok mellette de nem bírja befogni nem találja meg de a lapopnak semmi baja mi lehet a gond telepíteni kéne az antennát vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Most megcsináltam valahogy már csak az a baj hogy amikor be írom a jelszót akkor csatlakozik de jó sókáig és mindig nem sikerül neki és azt írja hogy valami zavar lehet a számítógép és a laptop között mi lehet a baj?

Hol lehet venni porzsákot? És honnan tudhatom, hogy milyen kell a porszívóba?

Albérletben lakom, ezért nem én vettem a porszívót, már itt volt, de nem tudom, hol lehet porzsákot venni, és amúgy is, honnan tudhatnám, hogy milyen kell bele?

Legjobb válasz: Keresel egy típusszámot, mármint a porszívóét, s beírod a keresõbe. Én rendeltem pár éve egy weboldalról, ha megtalálom írok.

Keresel egy típusszámot, mármint a porszívóét, s beírod a keresõbe. Én rendeltem pár éve egy weboldalról, ha megtalálom írok.
A kérdező hozzászólása: köszi, találtam egy jó weboldalt, de én szívesebben vennék személyesen, a rendelés macerás.
Általában olyan boltokban ahol porszívót is árulnak, mediamark, euronics, stb. A porszívó típusszáma alapján a porzsák csomagolására van írva mihez jó.
megírod a típusát, akkor tudok neked küldeni, tutira azt ami neked kell. Vagy melyik városban laksz?

Honnan lehet látni egy fáról, hogy beteg? Milyen¸¸nyomok¨utalnak arra, hogy állatok jártak az erdőben (úgy értem, hogy ha nem látunk aktuálisan állatot, akkor honnan tudjuk, hogy igenis, ott jártak állatok)?

Legjobb válasz: egy fa lehet korhadt, törhetnek az ágai, a leveleken látható lehet betegség nyoma,rovar járatok stb az állatoknál meg hagynak maguk után ürüléget, ösvény-t hogyha gyakran járnak ugyanott, szõr beleakadva ágba, lábnyomok stb.

egy fa lehet korhadt, törhetnek az ágai, a leveleken látható lehet betegség nyoma, rovar járatok stb az állatoknál meg hagynak maguk után ürüléget, ösvény-t hogyha gyakran járnak ugyanott, szõr beleakadva ágba, lábnyomok stb.
*ürülék
Az õz megrágja a hajtásokat, a vaddisznó meg fõleg k.rva nagy "aknákat" túr magának. A nagyvadak, mint a gím és dámszarvas pedig agancshullatásnál fõleg, "dörzsöli" az agancsát ami meglátszik egy fa törzsén. Amúgy voltál már erdõbe? Ha nem, menj el és nézd meg. Isteni.:)

Milyen olyan telefonos csomag van a Pannonnál, ahol az SMS-t olcsón lehet küldeni, és telefonálni pedig drágán? És honnan lehet megtudni, hogy nekem most milyen csomagom van?

Bocsi, nem biztos, hogy csomagnak hívják, de remélem érthet? volt :) Nem értek hozzá.

Legjobb válasz: csomagok: www.pannon.hu oldalon megtudod nézni! Azt hogy milyen csomagod van vagy regisztràlsz a pannon oldalàn és ott megnézheted, vagy felhivod a 1741et és megmondjàk neked!Az ûgyfélszolgàlat pedig 1220!

csomagok: http://www.pannon.hu oldalon megtudod nézni! Azt hogy milyen csomagod van vagy regisztràlsz a pannon oldalàn és ott megnézheted, vagy felhivod a 1741et és megmondjàk neked!Az ûgyfélszolgàlat pedig 1220!

Honnan lehet megtanulni, hogy milyen a jó légvételi technika szülésen? Honnan lehet ezt tudni? Sajnos tornázni és jógázni nem enged a dr.

Legjobb válasz: elsõ válaszoló vagyok, szóval ha érdekelnek a részletek, írj egy kommentet:)

elsõ válaszoló vagyok, szóval ha érdekelnek a részletek, írj egy kommentet:)
Nekem a bába azt mondta mikor szültem hogy orron be hosszan a levegõt és a szájon ki mintha gyetyát fújnál.Na ez leírva tök egyszerû, de fél perces fájásoknál mikor már azt sem tudod fiúvagy e vagy lány nem fogsz tudi erre figyelni.Aki mást mond az még nem szült!!!
Én jártam kismamajógára. Nekem azt tanították, hogy vajúdás alatt fájás közben így vedd a levegõt: mély belégzés, kilégzés, utána mély belégzés 4-ig számolva, aztán kilégzés 5-ig számolva, végén még egy mély be-kilégzés. Amikor tolófájásod van, de azt mondják ne nyomj, akkor mély be-kilégzés után 4-ig számolva ismét belégzés, majd aprókat kilélegezve kifújod a levegõt szakaszosan. Ezt zárja egy mély be-kilégzés. Ami nagyon fontos, hogy a szád kilégzésnél, nyitott legyen és el legyen lazítva, mert a száj és a hüvely között összeköttetés van. Ha laza a szád, akkor a hüvelyed is. Remélem tudtam segíteni.
szia. ha bpi vagy annyit tudok tanácsolni, h pl. én egy szülésfelkészítõ tanfolyamra járok a János kórházba, keddenként szokott lenni 5-kor, nem kell bejelentkezni meg semmit sem, igazából egy elõadás, és most jövõ kedden pont a relaxáció-légzés gyakorlatokról lesz szó a vajúdás alatt, én már voltam, ha van idõd, kedved, sztem mindenképp érdemes lenne meghallgatni (1, 5 óra kb) ha érdekel válaszolj itt:)
Elõzõ válaszoló vagyok. Arra reagálnék, hogy nem tud az ember figyelni közben a légzésre. Való igaz, én még nem szültem, az oktatáson nekünk is felmerült ez, hogy jó, de amikor annyira fáj, akkor nem tud az ember visszaemlékezni erre. Szerintem vagy jön ösztönbõl, ha nem akkor borzasztóan sokat jelenthet a Párod, aki ha bennvan, számolhat és mondhatja a technikát. Üdv: 31 hetes kismama.
Nekem azt hiszem egy kazin volt légzéstechnika, 4 számolásra be, 4-re ki. Hát igen, eleinte könnyebb figyelni, a párod segíthet benne, ha már kezded elveszíteni a fejed, hogy számol. Azért is fontos, mert a baba akkor kap elég oxigént, ha te is eleget szívsz be. ha kapkodod a levegõt, romlani fog a baba ellátottsága is, ráadásul én annyira elkezdtem zsibbadni, hogy komolyan pánikba estem. Akkor a férjem segített számolni, és el is múlt a zsibbadás.
Én sem tornáztam, de elég hamar megtaláltam a ritmust. Ez a legtöbb nõben ösztönösen benne van, csak annyira túlparáztatnak mindenkit a riogató barátnõk, szomszédok, hogy az ember már nem tud rendesen koncentrálni, mert bebeszéli magának, hogy ezt nem tudja. Nem mondom, tényleg fáj a szülés, de nem kell rettegni tõle. A jó légzés sokat számít. Én nagyjából úgy emlékszem rá vissza, hogy amikor már elég gyakoriak voltak a fájások, akkor szinte felvettem lélegzésben is a ritmust, alig kellett rá figyelnem, hogy jól csinálom-e. Levegõ be, fájás alatt nyomni, aztán ki a levegõ. Végülis ez a lényege.
Ha nem tornázhatsz, attól még elmehetsz, és meghallgathatod a légzéstechikákat. Sok tanfolyam van errõl. És a védõnõdnek is segítenie kell ebben, vagy keress egy szülésznõt.
Lehet, hogy én vagyok a béna-de egyet kell értsek az elõttem szólóval, 14 órás kimerítõ vajudás után, hiába mondták mikor, hogy vegyem a levegõt. Örültem ha kaptam. Sajnos a végén már nem ment, össze-vissza-ahogy jött. Nem tudtam arra koncentrálni, hogy jó e v. sem:(((
Szia, Én járok egy gyógytornához kismama tréningre és a következõket "tanultuk. Feküdj a hátadra és majd amikor 2 fájás között vagy akkor úgy kell levegõt vegyél, hogy a hasadba menjen.Ezt gyakorolhatod a hasadnak kell megnõni nem pedig a mellkasodnak.Ezt hívják pihentetõ légzésnek. Amikor jönnek a fájások CSUKD BE A SZEMED ÉS MINDENT ÚGY CSINÁLJ, MERT BEVÉRZIK AZ ERÕLKÖDÉSRE!!!!ezt a lelkünkre kötötte. Tehát elvileg az a leghatásosabb légzés a nyomásra, hotgy hátonfekve beszívod a levegõt a mellkasodba ezt látod is, hogy kiemelkedik/ és onnan átpréseled a hasadba/ ezt is látod ahogy a mellkas lelapul a has meg kiadja magát / aztán vissza mellkasba éééés nyomás.Remélem érthetõ, nekem ezt mutatták, nemtudom mennyire fogok tudni erre figyelni, de elvileg eltereli a fájásokról a figyelmet.Amit tuti be fogok tartani az a csukott szemmel való nyomás.Könnyû szülést kívánok. amit még mondott, hogy az apró lihegést mellõzzük max 4-et lihegjünk mert kimerít és nem tudunk majd nyomni. 24 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!