Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy merre van a (23 db)

Honnan lehet sejteni hogy merre van a bébikém fejecskéje most leszek 28hetes? Mikor olyan mintha csuklana akkor fent érzem.

Legjobb válasz: Szia! Én is a csuklásból sejtettem merre lehet a feje, és be is igazolódott.Pedig a rúgásokat is lenn érzem, mégis tegnapelõtt az uh-n mondta a doki, h koponyavégû. Ûdv, 32 hetes kismami

Szia! Én is a csuklásból sejtettem merre lehet a feje, és be is igazolódott.Pedig a rúgásokat is lenn érzem, mégis tegnapelõtt az uh-n mondta a doki, h koponyavégû. Ûdv, 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat tulajdon képen azért izgat mert olyan jókat kacagok mikor simizek egy dudort és dicsérgetem és eszembe jut lehet hogy ez egy popó:) meg azért ha tudnám merre a buci avval jobban vigyáznék!
Hááááát, az a dudor éppen lehet a popsi is.Én legalábbis mindig azt éereztem.De ha a popsit simized, és annak beszélsz, azt is éreni fogja...max kicsit vicces:-)))
Én mindig éreztem, hogy merre van a feje.A kedvencem az volt, amikor már szépen beillesztette medencébe a buksiját, majd elkezdett forgolódni, én meg minden kis dudort éreztem az arcán:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nektek is köszönöm a válaszokat! Hát majd 2hét múlva megyek uh.ra akkor kiderül hogy mit cirógattam!! :) )

Reggel óta kicsit szúr a hasam. Lehet elmúlik de mindig a legrosszabbra gondolok ilyenkor. Biztos gyomorfekély stb. Akármi bajom van a legrosszabbra gondolok mert félek a betegségektől. Honnan tudom hogy ha van valami bajom akkor az már komoly?

Legjobb válasz: Nem komoly, már csak azért sem, mert azt írod, hogy a hasad fáj és gyomorfekélyre gondolsz. Nem tudod a különbséget a hasad és a gyomrod érzete közt? Gyomorfekélynél: erõs görcsök, véres hányás(akár, mint a "kávézacc"), fekete széklet(vértõl)..

Nem komoly, már csak azért sem, mert azt írod, hogy a hasad fáj és gyomorfekélyre gondolsz. Nem tudod a különbséget a hasad és a gyomrod érzete közt? Gyomorfekélynél: erõs görcsök, véres hányás(akár, mint a "kávézacc"), fekete széklet(vértõl)..
Biztos, hogy a hasad? Mikor vesekövem volt én is a hasamra gondoltam.


Irtózatosan fáj a bal oldalamon valami néha! Talán a mellem, vagy esetleg allata valami szervem, nemtudom, mer tolyan erős a kisugárzása hogy nemtudom megállapítani mi honna ered. Lehet, hogy mellrákom van? :S

Nagyon félek! De több tény is ellene szól. Pl körülbelük két éve, illetve több is, votlak iylen fájásaim, aztán elmúltak. Most csak egyetlen alkalommal jelentkezett újra, de nagyon megijedtem. Olyan iszonyúan éles fájdalom, ha csak megmozdulok, és 5-10 prcig tart. Csak a bal mellem környékén, vagy benne

Legjobb válasz: nemtudom mennyi idõs vagy. Ha a melledben csomót észlelsz, ami hosszas idõn belül sem múlik mindenképp el kell menned nõgyógyászhoz. tinikorban valóban elõfordulnak kisebb nagyobb csomók, de csak átmeneti jelleggel. A bal bordaív alatti fájdalom pedig lehet lép-betegség jelei is, mondjuk lép-megnagyobbodás. Ezt hasi UH-val meg lehet nézetni, plusz az összes hasi szervedet, ami egy évben amúgy sem árt, ha mindenkinek megnézik, sok mindent ki lehet szûrni.( betegségeket). Melleddel nõgyógyász, ha õ nem lát semmit, akkor menj el hasi UH-ra házi orvosodtól beutalót kérhetsz rá oda, ahova tartozol lakóhelyed szerint. Egészségügyis

nemtudom mennyi idõs vagy. Ha a melledben csomót észlelsz, ami hosszas idõn belül sem múlik mindenképp el kell menned nõgyógyászhoz. tinikorban valóban elõfordulnak kisebb nagyobb csomók, de csak átmeneti jelleggel. A bal bordaív alatti fájdalom pedig lehet lép-betegség jelei is, mondjuk lép-megnagyobbodás. Ezt hasi UH-val meg lehet nézetni, plusz az összes hasi szervedet, ami egy évben amúgy sem árt, ha mindenkinek megnézik, sok mindent ki lehet szûrni.( betegségeket). Melleddel nõgyógyász, ha õ nem lát semmit, akkor menj el hasi UH-ra házi orvosodtól beutalót kérhetsz rá oda, ahova tartozol lakóhelyed szerint. Egészségügyis

Hogyan lehet megtudni egy Facebook álfelhasználó IP címét vagy azt, hogy honnan ír nekem, mert van egy zaklatóm és ki akarom deríteni, hogy ki ő? ! Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Sehogy, max ha küldesz neki egy linket, egy olyan weblapra ami logolja az IP címeket, és jogodban áll megnézni a címeket, de egyszerûbb ha csinálsz mondjuk egy Apache webszervert felraksz rá valamilyen tartalmat, belinkeled neki, megnyitja, aztán pedig csak kinézed a logból, hogy milyen ip-rõl nézték meg. De elárulom te az IP címmel semmit nem tudsz kezdeni, max kapsz földrajzi címet, de annak kb köze nem lesz ahhoz, hogy hol lakik az a valaki.

Sehogy, max ha küldesz neki egy linket, egy olyan weblapra ami logolja az IP címeket, és jogodban áll megnézni a címeket, de egyszerûbb ha csinálsz mondjuk egy Apache webszervert felraksz rá valamilyen tartalmat, belinkeled neki, megnyitja, aztán pedig csak kinézed a logból, hogy milyen ip-rõl nézték meg. De elárulom te az IP címmel semmit nem tudsz kezdeni, max kapsz földrajzi címet, de annak kb köze nem lesz ahhoz, hogy hol lakik az a valaki.
Még egy lehetõség felveszed msn-re és küldesz neki egy képet, és közben nézed a hálózati forgalmad.
A kérdező hozzászólása: Húúú ez ennyire bonyodalmas mûvelet? A gond csak az, hogy nem értek az ilyen dolgokhoz! :(
Az ilyen dolgok nem ugy mennek, hogy megnyitok és programot és kész. de ip alapján nem fogod te megtudni ki az. egyébként meg tiltsd le, és kész, nem zaklat többet.
Mivel zaklat?

A lelki társat honnan lehet felismerni? Első látásra "szerelem" vagy "szerelem nélküli" lelki társ is van? Vagy "csak" vonzódás van iránta? (mert ugye tudjuk, hogy a vonzódást, nem mindig kíséri szerelem)

Legjobb válasz: Az én lelki társam sosem volt a szerelmem. És nem ismertem fel elsõre. Sõt, fel sem figyeltem rá. Aztán elkezdtünk beszélgetni. És szépen lassan világossá vált. Amikor befejezi a gondolataidat, meg csak ránézel, és tudod, h mi jár a fejében... Amikor tudod, h éjjel 3-kor sem zavarnád, ha eszedbe jutna egy sor egy versbõl, és azt megírnád neki smsben... Sztem létezik lelki társ szerelem nélkül, sõt, sztem csak úgy létezik. És igen, van vonzódás, de nem szexuális, hanem intellektuális. Gondolati, metafizikai vonzódás. Nem tudom, honnan lehet felismerni, de felismered, ha megtalálod. :) (24/L)

Az én lelki társam sosem volt a szerelmem. És nem ismertem fel elsõre. Sõt, fel sem figyeltem rá. Aztán elkezdtünk beszélgetni. És szépen lassan világossá vált. Amikor befejezi a gondolataidat, meg csak ránézel, és tudod, h mi jár a fejében... Amikor tudod, h éjjel 3-kor sem zavarnád, ha eszedbe jutna egy sor egy versbõl, és azt megírnád neki smsben... Sztem létezik lelki társ szerelem nélkül, sõt, sztem csak úgy létezik. És igen, van vonzódás, de nem szexuális, hanem intellektuális. Gondolati, metafizikai vonzódás. Nem tudom, honnan lehet felismerni, de felismered, ha megtalálod. :) (24/L)
Nekem a párom olyan volt, mint az elõzõekben válaszoló írt. De sajnos elvesztettem a lelki társam, most ezt kellene kihevernem...de nem nagyon megy.:(
így van a lelki társad az nem feltétlenül a szerelmed, sõt legtöbb esetben nem is az. ez egy olyan személy aki elõtt nincsenek gátlásaid, megszûnnek a korlátok, teljesen felszabadult vagy vele mikor beszélgetsz illetve mikor találkozol. Gyakorlatilag nincs olyan téma, olyan dolog amirõl ne tudnál vele beszélgetni illetve amirõl nem mernél vele beszélgetni. Megértitek egymást minden téren. Megérzitek ha a másikkal valami baj történik, szinte látjátok egymás gondolatait. Szinte õ a legjobb barátod is. Ha problémád van õt hívod õt keresed, és mint egyik válaszoló írta, akár hajnali 3 kor is felhívod mert tudod hogy nem fog leszúrni, és bármikor a rendelkezésedre áll. Egyszerûen tudod azt , hogy õ az a személy aki mindig melletted áll. 26/f
Az lemaradt még, hogy õ nem fog hazudni neked, nem azt fogja mondani amit hallani akarsz, hanem az igazságot, az õszinte véleményét, nem úgy mint egy jó barátnõ aki nem akar megbántani és mást mond, meg nem mint a pasid , aki hazudik , hogy örülj...
van lelki társ. a legjobb barátod is lehet az. de a szerelmed is. ez nem ezen múlik.
Olyan nincs hogy 100%-ban összeilletek, és minden tökéletes, meg hogy "lelkitárs"... Olyan viszont létezik, hogy félre téve minden misztifikációt, normálisan megbeszélitek a dolgokat, és a vége a dolognak vagy "igen" vagy pedig "nem" lesz.
Ha halálig együtt élsz vele, csak akkor tudod meg, hogy õ volt a lelki társad.
Hát az én lelkitársamba azonnal beleszerettem ahogy megláttam de csak fél évre rá tudtunk beszélni. kb 2 nap kellet h feloldódjunk de utánna minden nap beszéltünk min 3 órát. Kár h õ csak barátkozni akart:( ez volt az eggyetlen amiben különböztünk:(
Mondjuk azért, mert az szükséges a gép alapvetõ mûködéséhez. Törölni nem tudod, csak frissíteni.
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy lehet frissíteni, hátha attól jobb lenne az egér és ismét mûködne?
Mondjuk a gyártó oldaláról. De mondjuk ha elárulnád az alaplapod pontos típusát, még segíteni is tudnék...
A kérdező hozzászólása: rendszer gyártója:IBM Rendszer modellje:8189-KRG processzor:x86 family 15 model 2 stepping9 GenuineIntel 2992Mhz teljes fizikai memória:512, 00Mb teljes virtuális memória:2, 00 GB mást nem bírok megnézni nem mozog az egér ezt is billentyûzettel bírtam rendszerinformációba.
Hát ez nekem édeskevés. Rakd fel a SIW ingyenes változatát és nézd meg: http://www.gtopala.com/siw-download.html
A kérdező hozzászólása: nem bírom errõl a géprõl átvinni a másikba, mert az usb-t nem ismeri fel az is elromlott.lemezíró elromlott majd ujat veszunk sehogyse bírom átvinni ott meg billentyûzettel írányítom ugymeg nehéz..Egy leformázás nem hozhatja helyre?
Talán. Vagy használhatsz más csatolású egeret.
A kérdező hozzászólása: igen az csak a monitorom más.:D

A fiam 8 és fél hónapos, 2 napja alig alszunk mert beteg. Ennek "köszönhetően" úgy érzem, hogy alig van tejem. Honnan lehet észrevenni egy ennyi idős babánál hogy apad a tej?

Háromszor szopizik, hajnalban, reggel és este alvás el?tt. Estére majdnem mindig termel?dik annyi, hogy elég neki, de reggel csak szívja, de alig nyel néhányszor, ez azt jelenti hogy nem jön a cicib?l? A véd?n?m nem akar tápszert felírni, pedig úgy érzem hogy nem lesz több, csak egyre apad :(

Legjobb válasz: Szerintem szoptasd meg napközben is, ne csak 3-szor egy nap, hanem legalább ötször, és akkor egy pár nap múlva több lesz. Ennek az lesz a következménye, hogy vissza fog szokni a többszöri szopihoz. (ami most különösen jó, mert könnyebben gyógyul, ha szopik) 8 hónapos babának nem kell már orvosi recept a tápszerhez, bárhol lehet kapni tápszert (dm, hiperek, gyógyszertár). Jobbulást!

Szerintem szoptasd meg napközben is, ne csak 3-szor egy nap, hanem legalább ötször, és akkor egy pár nap múlva több lesz. Ennek az lesz a következménye, hogy vissza fog szokni a többszöri szopihoz. (ami most különösen jó, mert könnyebben gyógyul, ha szopik) 8 hónapos babának nem kell már orvosi recept a tápszerhez, bárhol lehet kapni tápszert (dm, hiperek, gyógyszertár). Jobbulást!
nem apad az el ugy egy konnyen csak minnel tobbet szivasd vele ! de vegulis, 8 es fel honapos, margondolom nem csak anyatejet kap! az se nagy gond ha leszokik magatol, en 1 eves koraig szoptattam a lanyomat, de mikor le kellet hogy szoktassam a cicirol nagyon keserves volt foleg este!

Egy tanár vonzodhat az egyik diákjához? és mi van ha a tanár nem mutatja ki mert nem tudja hogy a lány is vonzodik hozzá? Akkor honnan lehet mégis tudni hogy mi is van?

Legjobb válasz: mindenki vonzódhat mindenkihez. általában ha tanítja, akkor nem is fog kiderülni... etikátlan. ballagás után maximum...

mindenki vonzódhat mindenkihez. általában ha tanítja, akkor nem is fog kiderülni... etikátlan. ballagás után maximum...
Hogyan mutatná ki? Bókolgatna, kicsit "szivatna". Éreznéd azt.
Tanár nem járhat diákkal. Nem is létesíthetnek semmilyen szexuális kapcsolatot. Tiltja a törvény, az iskolaszabályzat, az erkölcs, minden. Szóval ha komoly a dolog, akkor vagy a tanár keres másik állást, vagy a diák vált iskolát, vagy a várnak érettségiig. És persze amíg a diák be nem tölti a megfelelõ életkort.
Valahogy csak kimutatná a tanár(kicsikét is) ha tudná, ha nem, h bejön a lánynak. Tehát...
Én ipapariba jártam és nálunk is volt ilyen hogy a tanár összejött egy végzõs lánnyal csak annyi külömbséggel hogy a lány terhes lett és kénytelen volt bevallani kitõl van a gyerek. Amúgy meg ha jól tudom egy nagykátai haverom mondta hogy összeházasodtak.
Hány éves vagy és a tanárod hány éves?
megkérdezed...az a legbiztosabb... ugy h tudod h enmszabad nemkéne satöbbi de h csak te érted félre vagy tényleg van valami köztetek..jobb ha személyesen iskolán kívül de ha az nemlehet akor mongyuk mikor végez suliba és indulna haza vagy akár neten a lényeg h ne legyen körülöttetek senki más
A kérdező hozzászólása: biztosra hogyan mehetnék? még ötletet
A kérdező hozzászólása: és hogy mondjam neki ugy a sziban hogy ne legyen sehol senki?hogy kezdjek hozzá?
Vonzódhat. Persze. Én is bejövök az egyik tanárnak. Amikor elõször meglátott elõttem és úgy megbámult. Gondolhatod, hogy ez még a barátnõimnek is feltûnt. Nekem is tetszik egyébként a pasi, de neki 2 pici gyereke meg felesége van. Szóval nem akarok tõle semmit és õ se tõlem.
én lefeküdtem a német tanárnõmmel
Az kimaradt hogy én 15 vagyok, õ meg 33. De én általában vonzom az idõsebb pasikat, na meg õk is engem.
A kérdező hozzászólása: és mi van ha csak én értem fére a dolgokat?én fujom fel .biztosra hogyan mehetnék?
nálunk gimibe volt ilyen...az egyik fiatalabb tanár összejött egy végzõs csajjal...de tényleg igy nemsokkal éretségi elõtt derült ki a dolog a tanárt felfügesztették 2 hétre én nem õ éretségiztette a csajt és ennyi volt kb...azota összeházasodtak:D
A kérdező hozzászólása: ezt h érted mikor nem fog kiderülni?
A kérdező hozzászólása: hogyan tudnék lépni hogy kiderüljön tényleg vonzodik e hozzám.
A kérdező hozzászólása: pl hogyan mutatná ki kicsikét is?:
A kérdező hozzászólása: mikor beszéltek közel hajol?furcsa vicceket mond. és néz?
Hát izé..:D Már tudnád ha bejönnél neki! <3
A kérdező hozzászólása: honnan?
20:20 ez jó ez teccik :P
Éreznéd!:D -És honnan éreznéd? -Egyszerûen éreznéd!:D
15 évesen aztán k*rva nagy tapasztalatod lehet, hogy kijelenthesd, hogy vonzod az idõsebb pasikat. gratulálok, Miss Ész.
Szerintem egyik Dephi sem ingyenes.
mert tényleg nincs felrakva. azt poffázza hogy rakd fel az 1.1es .netet neked meg 2es vagy 3as van fent. szóval ahhoz volt még 1 cd, amin a szükséges kieg. progik voltak szed le azt is. de talán már nincs fent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!