Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy melyik kórházba tartozom, (1 db)

Honnan lehet megtudni, hogy melyik kórházba tartozom, és kinél kell szülnöm? XVI. kerület egésze a Péterfy S. utcai kórházhoz tartozik?

Legjobb válasz: Szia! Én a 16-ban lakom és azt a felvilágosítást kaptam a Jókai rendelõben, hogy a kistarcsai Flór Ferenc kórházban kell majd szülnöm, de terhesgondozásra ide a kerületbe kell járni, ugyanis Kistarcsán nem lehet fogadott orvost választani.Ha gondolod, hívd fel a kórházat és kérdezd meg õket. Veszteni nem vesztesz semmit vele. A nõgyógyászodat is megkérdezheted akihez jársz gondolzásra, mert ha õ szerzõdében van valamelyik kórházzal akkor talán szülhetsz ott.

Szia! Én a 16-ban lakom és azt a felvilágosítást kaptam a Jókai rendelõben, hogy a kistarcsai Flór Ferenc kórházban kell majd szülnöm, de terhesgondozásra ide a kerületbe kell járni, ugyanis Kistarcsán nem lehet fogadott orvost választani.Ha gondolod, hívd fel a kórházat és kérdezd meg õket. Veszteni nem vesztesz semmit vele. A nõgyógyászodat is megkérdezheted akihez jársz gondolzásra, mert ha õ szerzõdében van valamelyik kórházzal akkor talán szülhetsz ott.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak nekem tűnik úgy, hogy az orvosok előszeretettel adják az oxitocint? Alig tudok olyat akinek természetesen ment minden. Nektek miért volt szükség rá, ha kellett?

13

Milyen összeg volt a kórházi csomag össze állítása Nektek? (betétek, melltartó betét, pelus, stb össze állítása? Szoptatós melltartót, pizsamát, köntöst milyen árba vettétek?

Köszönöm !

5

Aki mostanában szült a Szent Imrében, mik a tapasztalatai?

ügyeletes és nem ügyeletes dokis szülés is érdekelne, csecsemősök, stb.

2

Szült mostanában valaki a budapesti János kórházban Tóth Márti szülésznőnél?

0

Enyhe magas vérnyomás és és terhességi cukorbetegség miatt császárral születhet a babám? Vagy ez nem indoka a császárnak?

7

Van aki Puroszné Nagy Magdolnánál szült Szegeden?

Vélemények? :)

1

Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy szerinte tuti kihúzzuk a terminus végéig (teljesen zárt méhszáj, első baba). Van itt valaki, akinek ilyen "értékek" mellett mégis hamarabb beindult a szülés? 36 hkm

Mesélnétek, kinek hogy volt? Már eléggé türelmetlen vagyok! :)

12

Dél-Pesti Jáhn Ferenc Kórház- Szülésznőt fogadott és császár lett a vége? Vagy orvos fogadott és szülésznő vezette le?

Van itt ilyen? Tapasztalat?Ott volt a szülésznő császárnál is vagy felesleges volt? Szülésnős természetes szülés,Attól még kérte a pénzt a doki?
Továbbá az érdekelne ha alapitványi szobába vagy, a 20 ezres csekket mikor kell befizetned legkésőbb?

3

Szült valaki mostanában Székesfehérváron?

Mik a tapasztalatok? Orvosok,szülésznők csecsemősök?

5

Ötleteket kérnék!?

Januárban fogok szülni és addig még rengeteg a tennivalóm. Első gyermekem lesz és tanácsokat és ötleteket el fogadok! =)

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!