Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy melyik a (53 db)

Honnan lehet tudni h melyik a fiú kuli-kuli és hogy melyik a lány kuli-kuli?

Legjobb válasz: Szia, ezen az oldalon leir mindent a kuli - kuli - ról. http://diszhal.info/Pangio_kuhlii.php Remélem tudtam segiteni :)

Szia, ezen az oldalon leir mindent a kuli - kuli - ról. http://diszhal.info/Pangio_kuhlii.php Remélem tudtam segiteni :)

Honnan lehet tudni, hogy melyik a fiú és melyik a lány dzsungáriai törpe hörcsög?

augusztusban vettük és még nem szült

Legjobb válasz: meg kell fogni, és óvatosan be kell kukkantani oda a lába közé. ha két egymástól kb fél centire lévû kis szervet látsz, akkor fiú, ha csak egyet akkor lány

meg kell fogni, és óvatosan be kell kukkantani oda a lába közé. ha két egymástól kb fél centire lévû kis szervet látsz, akkor fiú, ha csak egyet akkor lány
Meg lehet nézni az interneten!!Valahol még kép is van!!
a hímeknek nagyobb a fenekük, de amit az 1. válaszíró írt arról is meg lehet állapítani!!!:)
többnyire nincs szabály a go by car csak egy kifejezés általánosan nem lehet használni a szerkezetet. hozzá kell szokni sok gyakorlással


A japán a magyar mellett az a másik nyelv, amely a vezetéknevet írja elõre.
Az tény amit az elsõ ír, de ha angolok hivatkoznak egy japánra, akkor a nyugati névsorrend szerint teszik. Ezért jogos a kérdezõ kérdése. Én személy szerint ráérzek arra, hogy melyik a vezetéknév.
Például Akira Kurosawa néven ismeri a világ a rendezõt, pedig a neve Kurosawa Akira (a japán és magyar névsorrend alapján)
Szerintem azon múlik a sorrend, hogy milyen országban, nyelven van a dolog. Egy angol szövegben például szinte biztos, hogy megfordítják és keresztnév, majd vezetéknév lenne a sorrend.

Honnan lehet tudni, hogy melyik a jobb zene minőség?

Van egyáltalán például a között, hogy ha a YouTube-on hallgatom vagy megvan nekem egy .mp3 fájlba? Megtudom valahonnan állapítani, hogy milyen a min?sége?

Legjobb válasz: Hallani kell. Youtube-on általában rosszabb minõségûek.

Hallani kell. Youtube-on általában rosszabb minõségûek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) A többi kérdésre tudja valaki a választ? =]
Lejátszóban meg kell nézni a médiainformációikat, az a jobb amelyiknek nagyobb a bitrátája, viszont ha nem azonos a két fájl kiterjesztése akkor ez a módszer nem feltétlenül hasznos és lehet hogy a kisebb bitrátájú lesz a jobb pl.: egy 128-as aac biztos jobb mint egy 160-as mp3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtaláltam! Mostantól nem a YTról fogok zenét letölteni =]]]
YT-n 160-ban vannak a zenék általában, de be lehet szerezni azt 320-ban is általában, vagy Lossless-ben. :) ) Persze függ a forrás minõségétõl is és a kódolótól. Cd és Cd között is nagy a különbség, meg egy Néró és egy jobb rippelõ által készített mp3 különbségét is lehet hallani...ha oda figyelsz. Ha nem vagy erre kihegyezve, akkor elmegy a YT is...
A kérdező hozzászólása: köszi

Honnan lehet tudni, hogy melyik a háromszög átfogoja?

Legjobb válasz: átfogója csak derékszögû háromszögnek van, az pedig a derékszöggel szebeni oldal.

átfogója csak derékszögû háromszögnek van, az pedig a derékszöggel szebeni oldal.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, Koszi!

Milyen tapasztalaitok vannak a Canpol mellszívóval kapcsolatban? Honnan lehet egyáltalán tudni, hogy melyik a jó mellszívó?

Legjobb válasz: Én azt használtam és elég jó.Az nem tetszett benne,hogy az üveg ami van hozzá egyidõ után megreped.

Én azt használtam és elég jó.Az nem tetszett benne, hogy az üveg ami van hozzá egyidõ után megreped.

Most hogy van ez a Japán radioaktiv jód már nálunk is ti megnézitek a zöldség melyik országból érkezik amit vesztek? Epernél ezt honnan lehet tudni? És a piacon vett zöldségnél?

Legjobb válasz: Én nem néztem meg a piacos cuccokat. Épp most ettem meg egy almát. Nem félek ettõl a japán-dologtól. Az eper jó esetben magyar termék, fõleg a piacos. A közértekben meg rá van írva. De semmiképpen nem gondolom, hogy Japánból jönne az eper.

Én nem néztem meg a piacos cuccokat. Épp most ettem meg egy almát. Nem félek ettõl a japán-dologtól. Az eper jó esetben magyar termék, fõleg a piacos. A közértekben meg rá van írva. De semmiképpen nem gondolom, hogy Japánból jönne az eper.
olyan termékeket vegyetek ha aggodtok aminek 599-el kezdödik a vonalékodja az tutira magyar.
Soha nem vettem/vennék boltban epret. Inkább a piacon vennék a mamikánál. De szerencsére nálunk van a kertben. :)
"olyan termékeket vegyetek ha aggodtok aminek 599-el kezdödik a vonalékodja az tutira magyar." Ez egy nagyon téves információ. 599-el a magyar ÉS magyar cég által importált termékek kezdõdnek. Így fordulhat elõ, hogy bár 599-el kezdõdik egy termék vonalkódja, gyártó ország lehet más, mint Magyarország... Ez olyan, mint a bogár és a rovar esete: minden magyar termék 599-el kezdõdik, de nem minden 599-el kezdõdõ termék magyar.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!