Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy melyik (95 db)

többnyire nincs szabály a go by car csak egy kifejezés általánosan nem lehet használni a szerkezetet. hozzá kell szokni sok gyakorlással

A PMMK-on villamosmérnöki szakon honnan lehet megtudni, hogy mely kurzusokat kötelező, és melyek választottak?

els? éves vagyok

Legjobb válasz: http://pmmk.pte.hu/data/2011/0831/531/Villamosm%C3%A9rn%C3%B.. Ezt a legegyszerûbb követni. Az oszlopok a féléveket jelölik, És ott van melyik tárgyat melyik félévben kell (érdemes) felvenni. Pl legelsõ tantárgy : villamos ipari anyagismeret utána a kurzuskód, mint látod elsõféléves tárgy, a rublikában az elsõ számot nem vágom /v vagyis vizsgás/ 4 kreditet ér, szóval a betû lehet f félévközis, vagy v mint vizsgás utána a szám a kreditértéket jelöli. Ha ez alapján a lista alapján veszed fel az órákat nem ér meglepetés.

http://pmmk.pte.hu/data/2011/0831/531/Villamosm%C3%A9rn%C3%B.. Ezt a legegyszerûbb követni. Az oszlopok a féléveket jelölik, És ott van melyik tárgyat melyik félévben kell (érdemes) felvenni. Pl legelsõ tantárgy : villamos ipari anyagismeret utána a kurzuskód, mint látod elsõféléves tárgy, a rublikában az elsõ számot nem vágom /v vagyis vizsgás/ 4 kreditet ér, szóval a betû lehet f félévközis, vagy v mint vizsgás utána a szám a kreditértéket jelöli. Ha ez alapján a lista alapján veszed fel az órákat nem ér meglepetés.
Amúgy meg a PMMK weboldala, oldalt tanulmányi tájékoztató, kiválasztod az évfolyamt, szakot

Durex Fun-mix csomagot vettem, honnan lehet tudni azt, hogy az egyes csomagokban melyik óvszerek vannak?

Van ezüst, rózsaszín és piros, mindegyikb?l kett?...

Legjobb válasz: nézd meg a durex oldalán, hogy melyik szín melyik kotoné..a piros az az ultra thin asszem

nézd meg a durex oldalán, hogy melyik szín melyik kotoné..a piros az az ultra thin asszem
rá van írva , hülye gyerek.
A kérdező hozzászólása: Ha rá lenne, akkor nem kérdeztem volna... -.-"
a szürke a performa a piros az ultra thin a rózsaszín pedig pleasuremax :D
A kérdező hozzászólása: 4. köszi, de már kiderült azóta. :$
gondoltam:D amúgy nincsmit :)

Honnan lehet tudni hogy melyik kereket hova kell tenni az autón?

Vissza kéne tennem a téli gumit, de sajnos nem tudom melyiket hova kell tenni ugyanis nemrégiben vettem az autót és a régi tulaj rosszul rakta fel ?ket, ezért amikor levettem én hiába jelöltem meg. A gumin nem találok semmilyen jelzést.

Legjobb válasz: Tedd egymás mellé a gumikat és próbáld meg összehasonlítani, hogy melyik kettõ van jobban és melyik kettõ van kevésbé megkopva. Amelyik kettõ kevésbé tûnik kopottnak, azt tedd a hajtott kerékre (ha nem BMW vagy Lada, akkor többnyire az elsõ kerekek). Amelyik jobban kopott azokat hátra. Ha jól van beállítva a futómû, akkor nem szabad, hogy a külsõ vagy belsõ része kopottabb/jobb állapotú legyen mint a közepe, tehát keresztben egyenletesen kell kopnia a guminak.

Tedd egymás mellé a gumikat és próbáld meg összehasonlítani, hogy melyik kettõ van jobban és melyik kettõ van kevésbé megkopva. Amelyik kettõ kevésbé tûnik kopottnak, azt tedd a hajtott kerékre (ha nem BMW vagy Lada, akkor többnyire az elsõ kerekek). Amelyik jobban kopott azokat hátra. Ha jól van beállítva a futómû, akkor nem szabad, hogy a külsõ vagy belsõ része kopottabb/jobb állapotú legyen mint a közepe, tehát keresztben egyenletesen kell kopnia a guminak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak van egy kis gond ezzel, megnéztem, és tényleg 2 kerék láthatóan kopottabb a másik 2-nél, de ezzel kapcsolatban is lenne 2 kérdésem.Az egyik:ha megvan a 2 elsõ akkor az már mindegy melyiket teszem bal oldalra és melyiket jobb oldalra? A mások dolog:Az elõzõ tulaj rakta fel õket rossz sorrendben és tartok tõle hogy az azért kopott össze az elsõ 2 kerék mert oda lett téve egy hátsó egy elsõ helyére. Bocs hogy ilyen problémás vagyok, de köszönöm a segítséget.
Bízd a gumis szakemberre, te gép nélkül ugysem tudod felnire szerelni az autógumikat, és súlyozni, centrírozni kell. Egyébként sem mindegy, ha forgásirányos a gumi, hogy melyiket hova rakod. Ha durván kopott, meg nem is veszélytelen visszatenni
Ha felnire van szerelve, és azzal együtt cserélnéd, akkor is jobb, ha elgurulsz egy gumishoz és megnézeted
A kérdező hozzászólása: Nem durván kopott, azért én se tennék fel slick gumikat. :) Csak a télivel amikor feltettem nem volt gond (ott rá van írva angolul a gumira), csak reméltem megúszom ezt is itthon. De azért köszi.
A bordamélység is fontos, de a forgásirány méginkább. Biztos, hogy jelölve van a gumin. Ha nem találod, akkor tényleg irány a gumis!
Nézz meg forgásirányt az csak van jelölve a gumi oldalfalán. És a forgásirány -felni állásábó (gyk melyik a külseje) kitalálható jobb vagy bal az adott kerék.

Honnan lehet tudni egy Next ruháról, hogy melyik évből származó kollekcióból van?

Legjobb válasz: A gyereket érdekli ennyire,hogy anyukája éppen melyik kollekcioba öltözteti,mert ha nem az idei akkor indul a hiszti?

A gyereket érdekli ennyire, hogy anyukája éppen melyik kollekcioba öltözteti, mert ha nem az idei akkor indul a hiszti?
A kérdező hozzászólása: Neked nem mindegy, kit és miért érdekel?
Nekünk a legtöbb Next ruhájában van egy kicsi címke, amin rajt van a kollekció éve és a száma. pl 02/11 Legalábbis szerintem ez a kollekciót jelöli.
a sekrestyében nincs internet
Azt nem a püspökség küldi ki, hanem a Direktórium végén van. De az csak ajánlás, és nem kötelezõ.
minden heti Új Emberben is megjelenik a heti ajánlás
Onnan, hogy kifelé van felcsavarva.
Csak egyik irányba gördül könnyen, észreveszed, hogy kifordítva van ha rosszul tetted fel mert akkor nem lehet felhúzni, vagy csak nagyon nehezen.
Fújj bele, amikor még feltekert állapotban van, és ki fog derülni. Akkor rájössz, hogyan van feltekerve.

Ennél a 7 komfortzónás matracnál honnan lehet tudni hogy hol kell lenni a fejnek, melyik az "eleje"?

Nincs ráírva. Ilyen: <http://www.jobbanjar.hu/lakberendezes-akciok/butor-t56818/

Legjobb válasz: Ez egy fajtája a matracok közül, nincs megjelölve melyik végénél kell lennie a fejnek.

Ez egy fajtája a matracok közül, nincs megjelölve melyik végénél kell lennie a fejnek.
Nincs jelentõsége hogyan fekszel rá.
A kérdező hozzászólása: De biztos van mivel az a lényege hogy pl a vállnak más puhaság kell mint a seggnek vagy mint a lábnak. 7 keménységi zóna hosszában, kell hogy legyen jelentõssége!
Nincs jelentõsége szerintem csak reklám, mert a jysk nem valami jó minõségû, ki kellett találjanak valamit.
Ahogy gondolod kérdezõ. Menj be egy matracos boltba és nézd meg a kiállított matracok rétegzõdését és gyõzõdj meg magad, milyen az a matrac valójában.
A rövidebb oldal felé legyen a fejed.

Az m1-en és a Duna TV-n szoktak leadni koncerteket az A38-as hajóról. Honnan lehet tudni, hogy melyik zenekart adták-e le, vagy melyiket fogják legközelebb?

A Fear Factoryra lennék kíványcsi, nem tudom volt-e már, tavaly decemberben volt a koncert.

Legjobb válasz: A Dunán szokott lenni:http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=83214

A Dunán szokott lenni:http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=83214

Honnan lehet tudni, hogy 2 fehérje között melyik jobb és melyik kevésbé jó?

Az oké, hogy szedjem pl: 1-1 hónapig mind a kettőt. Egyszer ezt, egyszer azt és majd kiderül, de mégis HOGY? Ennyire lehet majd látni a különbséget? Csak mert én úgy tudok, hogy a kaja, edzés és az alvás sokkal, de sokkal fontosabb mint a kiegészítők. Mi van ha kicsit jobb étvágyam lesz pl: mert más az idő. Akkor, hogy döntöm el, hogy melyik fehérje jobb?

Legjobb válasz: Fehérje%, hozzá adott + aminosavak, felesleges adalékanyagok, ár/érték arány, valamint állati, vagy növényi fehérjét tartalmaz, nagyjából ennyi jutott eszembe.

Fehérje%, hozzá adott + aminosavak, felesleges adalékanyagok, ár/érték arány, valamint állati, vagy növényi fehérjét tartalmaz, nagyjából ennyi jutott eszembe.
Valamint felszívódás között is lehet különbség, a többi kérdésedre válaszolva, így nem fogod eldönteni, mivel nem a kiegészítõtõl fejlõdsz, hanem a kajától, ha nem használsz fehérjekészítményt, akkor is fejlõdni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nem ez a bajom, ezeket tudom. De ha van mondjuk 2 fehérje ami kb. ugyan olyan, akkor melyiket szedjem. Sok helyen olvasta, hogy ki kell próbálni mind a kettõt, de szerintem akkor se lehet eldönteni. Vegy ilyenkor egyszerûen az alapján döntök, hogy melyik finomabb, vagy melyiket kell kevesebb ideig rázogatni? Ennyi?
Mit kell kipróbálni? Edzés után menjen egy gyors felszívódású (tejsavó protein), este lefekvés elõtt kazein, ennyi. Kész, vége. Olvasd el még egyszer amit írtam, de ha gondolod leírom még egyszer bõvebben:)
Nem fogsz érezni különbséget, 1 hónap alatt azt sem veszed észre hogy izolátumot iszol, vagy egy 65%-os koncentrátumot. Nézd meg az árat, mi van hozzáadva, hány % fehérjét tartalmaz, ha fontos az ízt, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Na, jó. Akkor egyáltalán nem fontos, hogy a 80%-s 8000 Ft/ kiló fehérjét veszem vagy a 3500 ft / kilósat? Ami ugyancsak 80%-os.
Mond te tényleg ennyire hülye vagy? Amúgy rossz példa volt, mert 80%-os és 80%-os fehérje, tök mindegy, hogy kazein, tejsavó, szója nincs ekkora különbség.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor elmondom úgy, hogy te is felfogd. Van két fehérje. Ku*vára ugyan az van benne a leírás szerintem. Akkor vegyem meg azt ami drágább és márkásabb vagy vegyek valami ismeretlen alig elterjedt márkájút?
Hétköznapi szinten tulajdonképpen tökmindegy, hogy melyiket veszed, mert maguk a termékek között úgysem észlelsz különbséget, az egész napi kaja számít. Ergo marad az ár, ami döntõ. De ezt is súlyozni kell a tömegszázalékkal. Melyik márkákról van szó?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!