Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy lázas (6 db)

Honnan lehet tudni, hogy lázas-e a kutya?

Legjobb válasz: Megméred végbélben a hõmérsékletét. Ha magasabb, mint 39 fok, akkor lázas.

Megméred végbélben a hõmérsékletét. Ha magasabb, mint 39 fok, akkor lázas.
A száraz orr még nem jelent semmit az égvilágon. Ami jelzést lehet, hogy esetleg levert a kutya.
Tedd a lazmerot a popsijaba es rogton kiderul. Azon kivul ha nagyon lazas a hajlataiban melegebb mint szokott, es szaraz az orra. (de nem minden esetben) Szerintem merd meg a lazat, az a biztos!
Forró a homloka, bágyadt, alig bírja vonszolni magát.
A száraz, forró orr is általában lázat jelent. Ha ki van száradva a kutya orra, mindenképp meg kell mérni a lázát.
A kérdező hozzászólása: Picit nedves az orra, és hideg. Azért gondoltam hogy lázas, mert sírva, vacogva jött ide hozzám. 9 hetes. most betakartam, már nem fázik, és alszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. Megmértem, nem lázas.

Honnan lehet észre venni, hogy lázas a cica?

Legjobb válasz: a mondás szerint, ha száraz az orra a cicának akkor biztosan lázas. igazából nem tudom, mert, ha beteg volt a cica, mindig az orvos mérte meg a lázát a cica fenekében.

a mondás szerint, ha száraz az orra a cicának akkor biztosan lázas. igazából nem tudom, mert, ha beteg volt a cica, mindig az orvos mérte meg a lázát a cica fenekében.
Cica orra kicserepesedik. De ha olyan baja van, akkor nagy mennyiségû váladék is szokott folyni belõle. És a szemén is látod. A szeme belsõ sarkában az a rózsaszín háromszög alakú rész (nem tudom a rendes nevét) egészen elõre jön. Ráadásul olyankor a cica bágyadt, rossz kedvû, remeg, szédeleg.
Forró a füle!
dugd bele az ujjad a fenekibe! XD De a fentieknek igaza van! meg akkor lehet még lázas, ha a puppilája nagyon keskeny
Ha száraz az orra. Alvás közben ez normális, de ha éberen is száraz, akkor velószínûleg lázas.

16 hónapos babánál honnan lehet tudni, hogy lázas vagy "csak" melege van?

Mert ha melege is van, attól is lehet h?emelkedése, és mivel nem vagyok orvos nem tudom, hogy a h?emelkedés a melegt?l van-e, vagy valami baja van a kicsinek.

Legjobb válasz: :az eseten forro a talp, a tenyer is, valamint a halanteka, tarkoja. Ha melege van izzad. De a meleg miatt nem lehet hoemelkedese. Mikor nagyon meleged van pl akor merd meg a testhomersekleted, teljesen normalis! A test harcol a meleg ellen, azert izzadunk mikor melegunk van pl.

:az eseten forro a talp, a tenyer is, valamint a halanteka, tarkoja. Ha melege van izzad. De a meleg miatt nem lehet hoemelkedese. Mikor nagyon meleged van pl akor merd meg a testhomersekleted, teljesen normalis! A test harcol a meleg ellen, azert izzadunk mikor melegunk van pl.
Szia! Szerintem nagyon egyszerûen meg tudod állapítani.Ha nyirkos a bõre a kicsinek, akkor melege van, ha pedig forró a teste és nem izzad egy cseppet sem, akkor tuti lázas. Üdv...2 éves baba anyukája
Bocsi: laz eseten ...csak lemaradt az "l" betu!
16 hónapos gyerek nem lázasodik be a melegtõl. Mérd meg a hõjét ha lázas akkor lázas.


Honnan lehet tudni, hogy lázas a macskám?

A macskanátha tünetei közt van a köhögés, tüsszögés, orrfolyás, esetleg szem környéki váladékok, plusz láz. Ez utóbbi kivételével van minden.

Legjobb válasz: száraz , meleg az orra.

száraz , meleg az orra.
Nekem volt egy cicám, ami egyszer beleesett a fáradt olajba. Le kellett vágni apróra ollóval a szõrét aztán megfürdetni mert máshogy nem jött le. Be is lázasodott tõle, én éreztem a hasán is hogy jóval melegebb mint szokott lenni.
Levert, nem eszik és iszik. Persze ezek a tünetek másra is utalhatnak, de ha még mellé túl meleg a tappancs is, akkor nagy valószínûséggel lázas.
Az én cicám szájába sajnos egyszer bele kerult valamilyen levél, amit nem tudott megenni, egész nap csak gubbasztott, este elvittem állatorvoshoz. ott vettuk észre a levelet, kiszedték neki a szájpadlásárol, és akkor lázas volt ö is. Kapott 2 injekciot, meg a negyed algopirinnek a FELÉT kellett neki adnom egyet reggel meg egyet este. de mondta az állatorvos, hogy a macskák belso normál homérséklete nem annyi mint az embereknél, hanem sokkal magasabb. Ha lázas adhatsz neki NEGYED ALGOPIRIN FELÉT!!!!!
ha rosszabbodik vidd el orvoshoz. 13:49-es

Honnan lehet tudni hogy lázas a baba?

Még mielött megmérném a lázát milyen jelek utalnak rá

Legjobb válasz: Bágyadt, nyûgös, sokat alszik.

Bágyadt, nyûgös, sokat alszik.
Meleg a teste. Esetleg kipirosodik az arca. Sírós, bágyadt, aluszékony.Istenkém, ugyanazok a tünetek, mint speciel nálad.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nálam csak annyi a tünet hogy ég a szemem.Köszönöm a válaszokat

Honnan tudom (a lázmérőzésen kivül) hogy a 4hetes babám lázas? Mert meleg a buksija de lehet csak szimplán melege van.

Legjobb válasz: A szemhéját nézd meg,akár az arcodat érintsd oda,ha meleg,forró,akkor lázas.

A szemhéját nézd meg, akár az arcodat érintsd oda, ha meleg, forró, akkor lázas.
De a szemhéja olyankor forró.Mármint ha lázas.
A kérdező hozzászólása: ok köszi:)
HÁT SZERINTEM A TARKÓJÁT KELL NÉZNI HA OTT FORRÓ AKKOR LÁZAS A PICI.HA NEDVES AKKOR MEGIZZADT ÉS MELEGE VAN.
A kérdező hozzászólása: mit nézzek a szemhéján? Az arcom a szám odarakom de ha szimplán melege van akkor az is meleg, ezért nem tudom akkor mikor lázas és mikor van szimplán melege.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!