Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy kicsi a babára (1 db)

Honnan lehet észrevenni, hogy kicsi a babára a pelenka?

3 hetes a babám, és eddig az 1-es pelust használtuk. Szerintem már kezd rá kicsi lenni, de nem tudom, hogy mit kell figyelni.

Legjobb válasz: Pl ha nem tudod összetépõzárazni rajta,akkor kicsi.Az én babám most 5 hetesen sem nõtte ki az egyes pelust(2-5 kilóig).Nyugodtan használj átfedõmegoldásokat.Tehát,ha kicsinek érzed,akkor nema 2-5 kilóigot használd,hanem a 3-6 igosat.Kaptunk olyan 3-6 kilóigosat,ami még most is nagy rá,pedig alig több,mint 4 kiló. Másik intõ jel,ha gyakran kifolyik a belevaló.Az vagy attól van,hogy nem jól adtad rá,vagy,hogy neme egyszerûséggel kicsi a gyerekre.Szintén figyelni kell,hogy ne nyomja nagyona combikat.

Pl ha nem tudod összetépõzárazni rajta, akkor kicsi.Az én babám most 5 hetesen sem nõtte ki az egyes pelust(2-5 kilóig).Nyugodtan használj átfedõmegoldásokat.Tehát, ha kicsinek érzed, akkor nema 2-5 kilóigot használd, hanem a 3-6 igosat.Kaptunk olyan 3-6 kilóigosat, ami még most is nagy rá, pedig alig több, mint 4 kiló. Másik intõ jel, ha gyakran kifolyik a belevaló.Az vagy attól van, hogy nem jól adtad rá, vagy, hogy neme egyszerûséggel kicsi a gyerekre.Szintén figyelni kell, hogy ne nyomja nagyona combikat.
Látod a súly jelzést rajta és ha közelít akkor már nyugodtam válthatsz.És nem a tépõzárat néztem soha mert a lányom vékonyka és beérte rendesen mind, hanem a combjánál a gumírozást.Nekünk álltalában ott volt szûk, és akkor már cseréltem.
onnan h nem fer bele a gyerek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

7 hetes kislányom már 2 hete szortyog. Nem lázas, nem köhög, csak folyamatosan tele van az orra. Voltunk dokinál, nasivin cseppet és orrszívást javasolt. Mit tehetek még, hogy meggyógyuljon?

Szopizni gond nélkül tud,folyamatosan gyarapszik,de nagyon bosszant,hogy már ilyen hosszú ideje tart nála ez a nátha.Ti mit szoktatok használni ilyen esetekben?

5

Ülni nem tudó babát beletennétek 0-18-as autósülésbe?

A hordozó már nagyon szűkös.

10

Lehet együtt fürödni egy két hónapos babával? Nem beteges, hogy szeretnék vele egy kádban fürdeni?

Szereti a fürdetést, de nekem olyan rideg az egész. Ahogy tartom, meg nehéz is, így elég rövid ideig tartanak a fürdetések. Ezért arra gondoltam, hogy egy este fürdenénk együtt. Nem tudom, hogy viselné, de én úgy szeretném magamhoz fogni egy kád meleg vízben. Lehet ettől baja? Nem beteges ez? A mi családunkban nem volt szokás az ilyen együttfürdés, így nem tudom, hogy máshol van-e ilyen. Nem csinálnék belőle rendszert, de most jól esne.

6

Alma után vizet lehet adni a babának?

hozzátáplálással kapcsolatos a kérdésem.ha a babám reggel 7-8körül eszik,-és utána meg 11-12között ebédel,a kettő között ,ha nem alszik,lehet-e adni a gyümölcsöt-és meg kell e szoptatni utána,vagy kóstolhatja pl,mielőtt leteszem aludni?ti hogy vezettétek be a gyümölcsöt?inkább délután?

3

Káros a babyhordozó a babára nézve ha sokat van benne?

Sokat autózunk most, főleg h jönnek az ünnepek, ajándékokat kell venni stb... Visszük mindig magunkkal a 3,5 hónapos kislányunkat, ugye babyhordozóban. Meg van h a babakocsira is ezt tesszük amikor csak sétálni megyünk, mert a mózesben mindig csak ordít, mert nem lát ki, a babyhordozóban meg szépen elvan, nagyokat alszik benne. Ez mennyire káros neki?

5

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

8

Mivel lepitek meg 16 hónap körüli babátokat Mikulásra?

6

Ez mitől lehet?

Kb.3 hete néha beszúr a méhem és a petefészkem egyszerre , de nem olyan vészes.

2

8 Hónapos, stabilan ülő fiamat beleültethetem a Tescos bevásárlókocsi ülőkéjébe?

9

Baba hintaló van valakinek? Mennyi idős kortól? Vélemények?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!