Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy kicsi (13 db)

Honnan lehet észrevenni, hogy kicsi a babára a pelenka?

3 hetes a babám, és eddig az 1-es pelust használtuk. Szerintem már kezd rá kicsi lenni, de nem tudom, hogy mit kell figyelni.

Legjobb válasz: Pl ha nem tudod összetépõzárazni rajta,akkor kicsi.Az én babám most 5 hetesen sem nõtte ki az egyes pelust(2-5 kilóig).Nyugodtan használj átfedõmegoldásokat.Tehát,ha kicsinek érzed,akkor nema 2-5 kilóigot használd,hanem a 3-6 igosat.Kaptunk olyan 3-6 kilóigosat,ami még most is nagy rá,pedig alig több,mint 4 kiló. Másik intõ jel,ha gyakran kifolyik a belevaló.Az vagy attól van,hogy nem jól adtad rá,vagy,hogy neme egyszerûséggel kicsi a gyerekre.Szintén figyelni kell,hogy ne nyomja nagyona combikat.

Pl ha nem tudod összetépõzárazni rajta, akkor kicsi.Az én babám most 5 hetesen sem nõtte ki az egyes pelust(2-5 kilóig).Nyugodtan használj átfedõmegoldásokat.Tehát, ha kicsinek érzed, akkor nema 2-5 kilóigot használd, hanem a 3-6 igosat.Kaptunk olyan 3-6 kilóigosat, ami még most is nagy rá, pedig alig több, mint 4 kiló. Másik intõ jel, ha gyakran kifolyik a belevaló.Az vagy attól van, hogy nem jól adtad rá, vagy, hogy neme egyszerûséggel kicsi a gyerekre.Szintén figyelni kell, hogy ne nyomja nagyona combikat.
Látod a súly jelzést rajta és ha közelít akkor már nyugodtam válthatsz.És nem a tépõzárat néztem soha mert a lányom vékonyka és beérte rendesen mind, hanem a combjánál a gumírozást.Nekünk álltalában ott volt szûk, és akkor már cseréltem.
onnan h nem fer bele a gyerek

Az internetrõl ingyenesen le lehet tölteni weblap sablonokat. Ha megbízok egy programozót egy oldal vagy grafika elkészítésével, honnan tudhatom hogy nem egy ilyen sablont letöltve és egy kicsit megszerkesztve ad át nekem?

Legjobb válasz: Szerintem lehet letölteni is, de a neten rengeteg weboldal séma/sablon van fent amit egy weblap készítõ könnyedén le tud utánozni és így nem kell a saját kreativitására támaszkodnia, viszont egy ilyen sablon alapján elkészített oldal sosem mondható egyedinek szerintem. De mivel rengeteg ilyen sablon van, nem hiszem hogy valaha is a tudomásodra jut hogy az oldalad egy sablon alapján készült. Tehát érdemes megbízható lelkiismeretes embert megbízni akit esetleg sokan ajánlanak. Vagy szerintem ha ennyire nem bízol benne akkor találd ki te hogy hogyan nézzen ki és fogd rövid pórázra :D. Összegezve sehonnan nem tudhatod hogy sablon alapján készült-e.

Szerintem lehet letölteni is, de a neten rengeteg weboldal séma/sablon van fent amit egy weblap készítõ könnyedén le tud utánozni és így nem kell a saját kreativitására támaszkodnia, viszont egy ilyen sablon alapján elkészített oldal sosem mondható egyedinek szerintem. De mivel rengeteg ilyen sablon van, nem hiszem hogy valaha is a tudomásodra jut hogy az oldalad egy sablon alapján készült. Tehát érdemes megbízható lelkiismeretes embert megbízni akit esetleg sokan ajánlanak. Vagy szerintem ha ennyire nem bízol benne akkor találd ki te hogy hogyan nézzen ki és fogd rövid pórázra :D. Összegezve sehonnan nem tudhatod hogy sablon alapján készült-e.
egyrészt egy nem programozó fog neked frontendet készíteni a weboldalhoz másrészt oké, tegyük fel, hogy sablonból dolgozik mi is ezzel a problémád? hogy az bárkinek megy? ja, akkor kérlek csináld meg te ja, hogy nem megy? hát igen úgy egyébként meg az elsõ se nagyon sokat tud a designról/webdesignról, szerinted kinek készülnek a websablonok? szerinted honnan merítenek ötletet a designerek? megmondom én neked: -általuk korábban készített oldalakból -általuk korábban látogatott oldalakból -sablonból -kút fõbõl mind a négy forrást használni fogja, akár tetszik neked, akár nem, nem korlátozhatod le csak az utolsóra
A kérdező hozzászólása: "mi is ezzel a problémád? hogy az bárkinek megy? ja, akkor kérlek csináld meg te ja, hogy nem megy? hát igen" Mintha valami óvodás írta volna. Nem sok ésszel vagy megáldva ugye?
óvodás a kérdés
Sehonnan nem tudhatod, de nem is kellene hogy ezzel gond legyen. Ha meg mégis gond lenne, akkor nem "egy programozót" kell megbíznod, hanem egy arculattervezõt és majd õk csinálnak neked egyedi megjelenést. De mivel õk is sokszor stock fotókkal dolgoznak, azon se kell meglepõdnöd, ha máshol is szembejön az egyedi megjelenésed egy része. Mindennek ára van.
Tudod én magamnak készítem, tervezem a weblapomat. Kicsit lassabban megy, de egyedi. Rajzold, mond el mit szeretnél és ennyi.
Az a jó ebben az oldalban, hogy a válaszokról bárki nyilváníthat véleményt, a kérdezõ kommentjeirõl meg nem, és így némelyik kérdezõ azt hiszi, hogy szabadon sértegeti és gyalázhatja a válaszolókat. Kedves kérdezõ, saját magadat minõsíted, még ha nem is jelenik meg egy százalék a tenyérbemászó beböfögésed mellett.
Egy fél perc alatt készítettem neked. Remélem elég egyedi : http://users.atw.hu/clubwin/egyedi/
Ha már te is sértegetsz jóindulatú válaszadókat....

Honnan lehet tudni vagy sejteni hogy egy csaj beléd van zúgva? Lehet hogy egy kicsit hülye kérdés.

Legjobb válasz: látod a szemében. amúgy sokat akar veled lenni, issza a szavaidat, figyel rád.

látod a szemében. amúgy sokat akar veled lenni, issza a szavaidat, figyel rád.
figyel Rád
mosolyog rád, elejt célzásokat, sokáig a szemedbe néz talán el is pirul ha rá nézel.. :D


Mindenképpen jelentkezned kellene a dokidnál egy tenyésztésre. Valami gomba vagy baci.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat, holnap megyek dokihoz, egész nap feküdtem, délután óta nincs"folyás", kicsit megnyugodtam, de holnap reggel hívom a dokit, nézze meg a méhszájat.Egyébként egész éjjel forgolódott a baba, most akart befordulni és hol keresztbefordult, hol a fejével nyomta a szeméremcsontomat és környékét, lehet akkor sérült meg vmi bennem.Õ aktív volt ma is, remélem semmi baja.
DNS vizsgálattal.
Ha bizonytalan lennék, nekem tök mindegy lenne, mennyibe kerül egy DNS vizsgálat. Tuti csináltatnék. Arra viszont tényleg nem lehet alapozni, hogy kinek milyen a szeme. A párom apukájának és anyukájának barna. A páromé kék. Na de a mamájának is kék. És a párom sem tagadhatná le, ki az apukája! Szóval csak egy vizsgálat adhat tuti választ.
Akkor sztem máshogy nem fogja tudni meggyõzni csak DNS teszttel. Ha nem akarja elismerni akkor nem fogja érdekelni a kék szeme.
DNS vizsgálat. Nem olcsó móka, de ha az igazat akarják tudni... A szemszín meg ilyesmi semmit nem jelent.
Na igen. 1-2 hetet még lehet tévedni, de hónapokat nem! Ha másképp nem meggyõzhetõ, akkor tényleg csak DNS teszttel. Nem olcsó, de ha bíróságra mentek és bebizonyosodik, h a kételkedõ apuka a valódi apa, akkor õ fizeti az egészet. Ha magánúton csináltatjátok, és apuka akarja, akkor is fizesse csak õ!
DNS teszt.
Hát az gáz, ha az anya sem tudja..de csak a DNS tesz a nyerõ!
DNS tesztbõl, ha anyuka sem tudja. Tök mindegy milyen haja van meg szeme meg stb...mert lehet, h. épp az anyuka nagymamájának a nagynénjére hasonlít.
A kérdező hozzászólása: De az anya biztos benne hogy kié a gyerek csak az apának nem lehet megmagyarázni! hisz az köztudott hogy 11 hónapig senki se hordja ki a gyereket!
A kérdező hozzászólása: Bocs rosszul írtam13 hónapig

Mi a különbség a patkány és az egér között, honnan lehet felismerni, ha kicsi még, hogy az egér vagy patkány?

Legjobb válasz: És még szerencse, hogy vannak olyan emberek, akikben nem él mindenféle elõítélet, és nem próbál kézzel-lábbal megölni minden olyan élõlényt, amiben nem leli örömét/hasznát.

És még szerencse, hogy vannak olyan emberek, akikben nem él mindenféle elõítélet, és nem próbál kézzel-lábbal megölni minden olyan élõlényt, amiben nem leli örömét/hasznát.
az egér pici és aranyos. a patkány meg.. nagyobb, és õ is aranyos :) egérke elfér a tenyeredben kettõ is. bár patkány is, csak szûkösebben :D keress rá és nézz meg pár képet és videót. nekem egerem volt, barátomnak pedig patkánya, mindkettõ nagyon aranyos, a patkány meg pl simán szobatisztaságra is nevelhetõ, okos kis állatok :)
ha mind a kettõ kicsi akkor is fellehet ismerni, mert a patkány az mindig nagyobb:) (ha egy idõsek)
az egér farka rövid és szõrös , a patkányé hosszú és meztelen!
18:57 a patkány aranyos? mikor ki mászik a csatornából és táplákozik a dögökbõl?
azért még szerencse , hogy az emberiség túlnyomó része kézzel lábbal, küzd és írtja azt az aranyos patkányt !!!
18:50 ja igazad van ez kb. úgy szõrös mint az emberi test, mert az ember teste 100% ban szõrös, kivéve a szem!!
a patkány farka is szõrös! amúgy az egérnek sokkal nagyobb füle van mint a patkánynak és hosszúkásabb a feje.
19:18 nem tudom , hogy hol lakhatsz , de nálatok is van patkány és ezt minden normális ember irtja, van ország ahol szentként tisztelik de itt magyarban nem, !
A válasz megírásának idõpontja: ma 21:56 Én pedig azt nem tudom, hogy te hol lakhatsz. Én 19 évig éltem ugyanott úgy, hogy még csak a környéken sem láttam patkányt. A szomszédban volt néha egér, de patkánnyal még nem találkoztam.
az ember mellett ott van a patkány, még , hogy nálatok nincsen?? ez pajti kész röhej, ti nagyon szegények lehettek, ha még az egér sem megy be hozzátok!!!még a luxus villákban is ott van !!!
hogy idézzem magam: nálunk nem jönnek a csatornából patkányok azaz, nem látom õket. azaz, attól még tuti vannak, de én nem látom. részletezzem még vagy sikerült megérteni? sajnos 4-5 évig társasházban laktunk, oda a harmadikra feljött egy egér a szellõzõn, de ennyi. azért a tiszta helyeken meg a villákon nem jellemzõ a dög, meg a patkány, ne röhögtessetek. bezzeg a multkor a naplóban volt egy riport, valami putrisoron forgattam ahol a döglött macskától kezdve a patkányig minden volt, a gyerek meg ott mászott mellette a sárban. azért ha valaki olyan környezetben él nem fognak patkányok rohangálni az asztalod alatt. meg egerek sem. régen a garázsunkban cickányok voltak amig a macska meg nem ette, a tüzifával érkeztek. de patkányok még öreganyámnál sem. ki hol nõ fel, ki mit látott élete során...
azért megnézném kik lakják azt a luxusvillát ahol egerek járnak. jó környék lehet valahol borsod megyében... érdekes nálunk hangya sincs, pedig az is simán be tudna jönni

Reggel óta kicsit szúr a hasam. Lehet elmúlik de mindig a legrosszabbra gondolok ilyenkor. Biztos gyomorfekély stb. Akármi bajom van a legrosszabbra gondolok mert félek a betegségektől. Honnan tudom hogy ha van valami bajom akkor az már komoly?

Legjobb válasz: Nem komoly, már csak azért sem, mert azt írod, hogy a hasad fáj és gyomorfekélyre gondolsz. Nem tudod a különbséget a hasad és a gyomrod érzete közt? Gyomorfekélynél: erõs görcsök, véres hányás(akár, mint a "kávézacc"), fekete széklet(vértõl)..

Nem komoly, már csak azért sem, mert azt írod, hogy a hasad fáj és gyomorfekélyre gondolsz. Nem tudod a különbséget a hasad és a gyomrod érzete közt? Gyomorfekélynél: erõs görcsök, véres hányás(akár, mint a "kávézacc"), fekete széklet(vértõl)..
Biztos, hogy a hasad? Mikor vesekövem volt én is a hasamra gondoltam.

Honnan tudom, hogy azért sír-e a kicsit, mert enni kér, és nem valami más gondja akadt? (pl. fáj a pocija, vagy tudom is én. ) Tényleg miket nem lehet enni, hogy elkerüljük a pici poci fájásokat majd?

Legjobb válasz: szia! én úgy tudom,hogy nekem már beállt a 3 órás evésre,és ha a mutató ujjam begörbítem,és a szájához tartom,és ha éhes,akkor rákap!!!

szia! én úgy tudom, hogy nekem már beállt a 3 órás evésre, és ha a mutató ujjam begörbítem, és a szájához tartom, és ha éhes, akkor rákap!!!
Nyugalom, ki fogod tapasztalni. :)
Én az elején mindig elõször a cicit adtam, ha éhes/szomjas volt, evett. Megnéztem a pelusát, babusgattam és lassan rájöttem, hogy mi miért van. Persze az elején én is estem kétségbe, hogy miért nem nyugszik meg nálam, csak anyukámnál, vagy az apukájánál. Õk érzik, ha a szülõk nyugtalanok, így gondolom, azt is érezte, hogy én kezdek kétségbe esni, ezért õ is. :) A kaját megint neked kell kitapasztalni, mert ez egyénenként változó. Ha hajlamos a baba hasfájásra, fog neki fájni, sajna igazán elkerülni nem lehet. Nekem szerencsém van ilyen szempontból, mert a kisfiam nem hasfájós, én bármit ehetek. Figyeld a tested jelzéseit, mit kívánsz meg. Én mióta szoptatok, borzalmasan sokat iszok, kívánom a levest (régen hetekig megvoltam leves nélkül), és ölni tudnék a sütikért (szénhidrát energiát ad). Tehát nyugalom, bele fogsz jönni! Boldog babavárást!
A pocifájást baba válogatja, hogy hogy lehet elkerülni, ha mindent kihagynál, amitõl van baba akinek fájna a hasa semmit sem ehetnél, így hát nem marad más mint kitapasztalni. Az én lányom, ha kaka jön, vagy fáj a poci, akkor nagyon rugkapál a lábaival. Kellett pár hét mire kialakult a közös nyelv. Az elején meg azt hallottam, hogy õk sem igazán tudják megkülönböztetni az éhséget a gyomor csikarástól, nekik is meg kell tanulni. Mindkettõ hasi kellemetlenség, ami a pocidban nem volt. Összegezve: az elején nem tudjuk:) próbálkozunk ezzel azzal, valami csak segít, ha más nem elalszik. Kell pár hét, de kitanuljátok egymást (meg õ magát:) ).
rájössz, hidd el, meg tudod majd különböztetni a sírását is. Hülye a hasonlat, mert gyermekem még nincs, de volt egy kutyánk, aki sajna decemberben elpusztult, de állandóan együtt voltunk, és már abból, ahogy ugatott, tudtam, hogy mikor éhes, mikor szomjas, és mikor jön valaki. Ha folyton vele vagy, meglátod, meg tudod majd különböztetni a sírását

Honnan lehet tudni, hogy csak barát vagyok egy lánynak vagy kicsit többet is érez?

Tök furák a lányok, ölelgetnek meg mindenféléket csinálnak amit totál félre lehet érteni, aztán amikor lépnél mert azt hiszed, hogy lehet több közli hogy bocsi csak barát vagy...

Legjobb válasz: legkézenfekvöbb jel arra h több van ha a homloka a szeméremcsontodhoz az álla pedig a golyódhoz ér.

legkézenfekvöbb jel arra h több van ha a homloka a szeméremcsontodhoz az álla pedig a golyódhoz ér.

Honnan lehet tudni, hogy kicsi egy tápegység a konfighoz?

Vettem egy ledatek winfast (gforce6800gt) agp videó kártyát.

Legjobb válasz: Az nvidia kb 20W-al eszik többet, szóval valószínûleg nem lesz gond. Ha igen, akkor annak egyértelmû jele lenne.

Az nvidia kb 20W-al eszik többet, szóval valószínûleg nem lesz gond. Ha igen, akkor annak egyértelmû jele lenne.
megnézed milyen procid van és mennyit fogyaszt megnézed milyen videókártyád van és mennyit fogyaszt hozzácsapsz még durván 50-60W fogyasztást a perifériákból és a többi alkatrészbõl hagysz még egy kis tartalékot az így kijött fogyasztáshoz veszel egy megfelelõ teljesítményû tápot. tapasztalatok alapján az átlagos otthoni/játékos gépek kb 90%-át meghajtja egy minõségi 400W-os, és kb 99%-át egy minõségi 500W-os tápegység.
Az Agp 4x és 8x közötti különbség elenyészõ.
A kérdező hozzászólása: Csak a 4x-s agp többet eszik, vagy add le, ha jól tudom. A tápra írva: Compaq ps-6221-2cf input/ENTRADA 100-127-200-240V~ output/Sajda/salida: 220W MAX ez jó vagy rossz?
Ha megy rendesen, akkor jó.
Nagyon nem jó táp, dehát mondjuk ennek már mindegy...
A kérdező hozzászólása: h-h mindegy?
Õsrégi géphez nem is kell új, jó ez ha mûködik.
A kérdező hozzászólása: Mûködik nem is ez a kérdés csak az, hogy elég e a videókártya.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!