Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy jön (22 db)

Nagyon rendszertelen menstruáció esetén (olykor16napra, 23napra, 27napra jön meg), honnan tudhatom mikor van peteérésem? Azt olvastam van, hogy csak 2-3havonta van valakinek peteérése, honnan lehet ezt tudni?

Legjobb válasz: etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.

etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.
baromság. havonta van peteérésed legalább (plusz lehet spontán is). rendszertelen menzesz esetén lehetetlen kiszámolni, még rendszeresnél is rizikós, mert csak utólag derül ki. a menzesz ELÕTT 14 nappal VOLT.
Mindig van minimális peteérésed, védekezés szempontjából hülyeség a naptárazás. Ha meg kimondottan gyereket akarsz, akkor 2-3 naponta lehet próbálkozni..:)
shanana, általánosságban beszéltem normál ciklusról.
Nincs olyan, hogy "minimális" peteérés. És az sem igaz, hogy havonta van mindenkinek. Úgy tudod meg, hogy van-e, ha hõmérõzõl. Nézz utána neten a módszernek.
Ennyire rendszertelennél maximum ovuteszttel.
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, akkor menj orvoshoz!! És ha már ott jársz, akkor felteheted neki a kérdéseidet, mert õ biztosan tud értelmes választ adni. De ilyen rendszertelenség szerintem tényleg orvost kíván.

12 vagyok! Lehet hogy fehérfolyásom van! Honnan lehet felismerni? Időnként vagy folyamatosan jön meg? Mit tegyek?

Legjobb válasz: A fehérfolyás nem jön meg, az van. A menstruáció szokott megjönni. Onnan ismered meg, hogy egy fehéres-átlátszós folyadék van a bugyidon. Nem kell tenned semmit, legfeljebb ha sok van, használj intimbetétet. Ha büdös, vagy sárga, zöld színe lesz, szólj anyukádnak, és menjetek nõgyógyászhoz. Én ne ijedj meg, ha megjön, valószínûleg hamarosan meg fog, általában elõtte van fehérfolyás. Nyugi!

A fehérfolyás nem jön meg, az van. A menstruáció szokott megjönni. Onnan ismered meg, hogy egy fehéres-átlátszós folyadék van a bugyidon. Nem kell tenned semmit, legfeljebb ha sok van, használj intimbetétet. Ha büdös, vagy sárga, zöld színe lesz, szólj anyukádnak, és menjetek nõgyógyászhoz. Én ne ijedj meg, ha megjön, valószínûleg hamarosan meg fog, általában elõtte van fehérfolyás. Nyugi!
ez persze nem azt jelenti h pár hónap múlva menstruálni fogsz mielõtt azt hinnéd. arra még várhatsz pár évet

38 hetes kismama vagyok. Honnan fogom tudni hogy itt az idő? Mik azok a tünetek, amik biztosan arra utalnak hogy jön a baba? Össze lehet keverni a fájásokat valamivel?

Legjobb válasz: Tudni fogod, hidd el. Majd ha jönnek a fájások -és egyre sûrûbbek lesznek -2-3 percesek- akkor irány a kórház. Idõd lesz bõven beérni. Nálunk több mint egy napig tartottak a fájások (párom nem bírt aludni a fájdalomtól, így egész éjjel fent volt), és mikor bementünk a kórházba, még több mint 10 óra múlva született meg a kislányunk. f29

Tudni fogod, hidd el. Majd ha jönnek a fájások -és egyre sûrûbbek lesznek -2-3 percesek- akkor irány a kórház. Idõd lesz bõven beérni. Nálunk több mint egy napig tartottak a fájások (párom nem bírt aludni a fájdalomtól, így egész éjjel fent volt), és mikor bementünk a kórházba, még több mint 10 óra múlva született meg a kislányunk. f29
Szia! Én 37 hetes vagyok és pont ugyan ezen gondolkodtam... Nem tudom... nekem azt mondták és mindenhol azt olvasom, hogy nem lehet semmivel sem összekeverni, mert annyira más fájdalom és valahogy belül érzed, hogy ez már AZ. Remélem tudni fogom... Azt mondta a dokim, hogy ha érzem, hogy keményedek meg görcsölök akkor kezdjem el mérni a fájásokat, mérjem egy órán keresztül és írjam le egy papírra hogy hogy alakulnak. Ha erõsödnek és sûrûbben jönnek akkor már nem jóslók hanem indul a szülés. Remélem nem sokára már mérhetek, már szeretnék megszülni :D Könnyû szülést!
Olyan jó olvasni ezeket a kérdéseket és visszaemlékezni. 3 hete én is ilyesmivel küzdöttem, honnan fogom tudni.. Tényleg tudni fogjátok!! Biztos tünet, ha elfolyik a magzatvíz, vagy ha a nyákdugó távozik és a fájások rendszeresek lesznek (5 perces). Nekem hajnal 1-kor folyt valami rózsaszínes vizes "lé", fájdogáltam 5 percenként, de nem hittem el, hogy ez az. Aztán hajnal 3-kor elmúlt lefeküdtem aludni. 4-kor keltem, hogy megint 5 percenként fáj, 6-ra benn voltunk a kórházban, 15:15-kor meglett a Manó. Ennek 3 hete már! Ne izgulj, észre fogod venni, ha itt az idõ! Kellemes szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már szeretnék túl lenni rajta. Holnap megyek ultrahangra. A doki tud valamit mondani, hogy kb mennyi idõm lehet még hátra?

Hiába töltetek a telómra, mindíg jön valamilyen sms-nemtom honnan, és leveszi a pénzemet! Lehet, hogy valami elálítódott benne? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Az szopacs! Menj be mielõbb a szolgáltatódhoz, s kérd, hogy ezt a valamit tiltsák le! Beírtad valahova a telefonszámod a neten? Pl csengõhang vagy játékletöltést hajtottál végre? Pl jamba? Nagy [email protected] vagy hallod! Nézd meg, hogy ki, milyen szám küldi az sms-t? Ez egy emelt díjas szolgáltatás..

Az szopacs! Menj be mielõbb a szolgáltatódhoz, s kérd, hogy ezt a valamit tiltsák le! Beírtad valahova a telefonszámod a neten? Pl csengõhang vagy játékletöltést hajtottál végre? Pl jamba? Nagy [email protected] vagy hallod! Nézd meg, hogy ki, milyen szám küldi az sms-t? Ez egy emelt díjas szolgáltatás..
Pontosan milyen sms? Nem iratkoztál fel valamilyen emelt díjas sms szolgáltatásra? Nem adtad meg a telefonszámodat ilyen felugró ablakos iPhone/iPad reklámoknál? IQ teszteknél? hasonlónál?
A kérdező hozzászólása: De megadtam a számomat valamilyen nyereményjátékhoz...
Hát az lesz a hiba... nem olvastad el az apró betûs részt. Próbáld megkeresni azt a hirdetést vagy ahhoz kapcsolódó oldalt és olvasd el alaposan az apró betût is és mond le.

Honnan lehet tudni, hogy jön a foga? 4 és fél hós a lányom, már régóta nyáladzik, eszi az öklét, dörzsöli az inyét, de nem látom, hogy meg lenne duzzadva az ínye.

Szóval milyen jelei vannak a fogzásnak? Amikor már bújik ki a fogacska!

Legjobb válasz: A nyálzás és h mindent a szájába töm ,jelzi h elindult a fogzás, de majd akkor bújik ki amikor az íny megdagad. Az íny alatt szinte látni is lehet a fogacskát.

A nyálzás és h mindent a szájába töm , jelzi h elindult a fogzás, de majd akkor bújik ki amikor az íny megdagad. Az íny alatt szinte látni is lehet a fogacskát.
Szia! Az én lánykámnál 4 hónaposan kezdõdött a fogzás.Iszonyatosan nyáladzott, az ökle állandóan a szájában volt, mindent rágni akart. Bevolt duzzadva és fehér volt az ínye. Más tünetrõl én sem tudok:( Most 10 hónapos és 8 foga van, de megint bújnak elõ a fogacskák, most még talán az a tünet, hogy hígabb a széklete, és a pisi kicsípi a popsiját. Boldog babázást:)
A kérdező hozzászólása: Egy pár napja hígabb a széklete, mintha menne a hasa, és naponta 3-4-szer van neki. ez is lehet a jele? és piros a popsija egy kicsit.

Honnan lehet tudni, hogy jön e a kistesó, ha szoptatok és nem menstruálok?

Még szoptatoma 4 hónapos kiscsajszimat. Mensim még nincs, de napok óta úgy érzem mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Menstruációs vérzés peteérés nélkül is jelentkezhet. Ezt "anovulációs ciklus"-nak hívják.A gyermekágyas idõszak kezdetén sem a menstruáció, sem a peteérés még nem indul be. Mivel pedig a teherbeesés érett pete nélkül nincs, a szoptatás ideje alatt elvileg nehéz teherbe esni, de azért van rá példa. Aki csak szoptat, ott a gyermekszülés után átlagosan 14-15 hónap telik el a havi vérzés visszatéréséig. Amennyiben az anya ritkábban szoptat, menstruáció már korábban, szülés után hat hónappal, esetleg még hamarabb jelentkezhet, de a szoptatás önmagában nem véd teljes biztonsággal a teherbe eséstõl. Szóval szerintem még nálad nincs esélye a kistesónak, de lehet hogy pont te vagy a kivétel!!

Menstruációs vérzés peteérés nélkül is jelentkezhet. Ezt "anovulációs ciklus"-nak hívják.A gyermekágyas idõszak kezdetén sem a menstruáció, sem a peteérés még nem indul be. Mivel pedig a teherbeesés érett pete nélkül nincs, a szoptatás ideje alatt elvileg nehéz teherbe esni, de azért van rá példa. Aki csak szoptat, ott a gyermekszülés után átlagosan 14-15 hónap telik el a havi vérzés visszatéréséig. Amennyiben az anya ritkábban szoptat, menstruáció már korábban, szülés után hat hónappal, esetleg még hamarabb jelentkezhet, de a szoptatás önmagában nem véd teljes biztonsággal a teherbe eséstõl. Szóval szerintem még nálad nincs esélye a kistesónak, de lehet hogy pont te vagy a kivétel!!
Szerintem a terhességi teszt egy jó megoldás lehet.-) Lehetsz szoptatás alatt is terhes, nem te lennél az elsõ. Ha meg negatív lenne, nézz el a dokihoz, nehogy baj legyen ...
nem lehet osszeteveszteni
Ha a székletre gondolsz, azért az teljesen más, mint egy hüvelyi folyás, váladék. Szerintem is nehéz összetéveszteni.
jól teszed! mennyi idõs terhes vagy? nyugi, nem lesz semmi baj! majd írj mindenképpen!
de itt mi a kérdés??? nem tudod hogy a mensi végén jársz vagy vonalkódos a bugyid?
Örülök, hogy jól vagytok! További szép babavárást! (21:14, 21:20 és 21:30 voltam)
Nem úgy mondtam, hogy a kérdés vicces...nincs ebben semmi kínos!A lényeg, hogy jól vagytok!!! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A nagy ijedtségben elfelejtettem leírni, hogy terhes vagyok, bocsánat!Az ügyeleten mindent rendben találtak, nem értette a doki, mitõl barnázok, de egyértelmûen a hüvlybõl jött.Ma reggel még volt egy két csepp.Nem kaptam semmit, mert a baba jól van, dobog a szíve, és ma megyek a saját nõgyógyászomhoz.8 hetes vagyok. És igen, a kérdés szerintem nem vicces, hanem kínos.Jobban örültem volna a "vonalkódnak" mert nagyon megijedtem, de örülök, hogy minden rendben.Köszi mindenkinek.
Jah hogy nyák...akkor az más!Én köszönöm a többi hozzászólónak, mert jól indul a napom, annyit nevettem!Remélem a kérdezõ a nagy ijedtségben kicsit elmosolyodott legalább :)
Huh, remélem semmi baj nincsen! Majd írd meg mi történt!
A kérdező hozzászólása: Kijött egy kissebb adag barna nyák, megyek azügyeletre!
Nem bántunk, nyugi! Csak nem volt egyértelmû a kérdés. Figyu, ha máshogyan nem, akkor szagold meg. Ez elég szembetûnõ különbség.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert számomra hihetetlen, sose volt még ilyen a bugyimon, maximum kisgyerekkoromban.Kérlek ne báncsatok!
Hát ha az ember betartja az alap higiéniát akkor nem nagyon van mivel összekeverni. Persze balesetek talán vannak, de azért elég feltûnõ a különbség.
A kérdező hozzászólása: Igen arra, csak szégyeltem leírni...köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
nem.
Azok alkalmazasfrissitesek voltak, semmi koze az oprendszerfrissiteshez. Az majd kesobb jon, par heten belul.

Hogy kell megnézni, hogy hány foga jön a picinek? És mégis honnan lehet tudni, hogy nemsokára kibújik?

Legjobb válasz: Elõször is jó neked ha megtudod nézni :) az enyém nem hagyja.Nekem azt mondták,hogy nem mindig dagad ki az ínye,és kis fehér veszõcskét kell látnod a fogínye tetején.Sok sikert:):):)

Elõször is jó neked ha megtudod nézni :) az enyém nem hagyja.Nekem azt mondták, hogy nem mindig dagad ki az ínye, és kis fehér veszõcskét kell látnod a fogínye tetején.Sok sikert:) :) :)
tiszta ujjacskáddal kitudod tapintani, ha melegebb az ínye egy két ponton, akkor ott jön, de nem biztos hogy ki is bújik azonnal... volt hogy elkezdett nõni.. meg áll, és utána másnap egy másik kezdett el nõni :D Ki dudor tapintani, lehet érezni is egy kis dudort, meg melegebb, ilyenkor még betudod kenni neki. Van neki borostyán lánca? Az nekünk bevált. Remélem jól viseli majd... kitartás! Kemény esték elé néztek :) 2 éves fiúcska mamája
A kérdező hozzászólása: Hát alul engedi , hogy nézegessem , mert ugye kenem Dentonixal is. Felül nem engedi, meg egybõl beindul a szopóreflexe. 1 hónapja rossz az éjszakánk, valószínû a foga miatt is , de ma már már is felvetõdött és nem tudom mitõl nem alszik éjjel.
Szia, én mindig figyeltem a kép alapján hol jöhet a fog, de amúgy ott duzzadt, vörös is volt az ínye:) Illetve odanyúlt a kezével... És az alját néztem mindig az ínynek tiszta ujjammal, hogy érzem e már a recéket, azaz áttört e:) Áttörést követõen pár hét múlva ki is nõtt teljesen, persze már 1 hét után látszott a fog...

Lehet, hogy bután hangzik a kérdés, de honnan fogom tudni, hogy fájásaim vannak? Milyen érzés lesz az? Vagy a magzatvíz elfolyik és utána jönnek? 34hetes terhes vagyok és első baba.

Legjobb válasz: Biztosan tudni fogod nyugi,az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl,aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember,most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést,de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km

Biztosan tudni fogod nyugi, az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl, aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember, most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést, de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen, a menzi szerû fájásokat már érzem, esténként, de hetente csak pár alkalommal. akkor ezek már az elõjelek?
az elsõ vagyok.Igen azok már a jóslófájások.Nekem általába északa szokott jelentkezni, és nem minden nap.aztán szülés elött el is múltak.egyátalán nem is volt semmi fájásom már jó pár napja, sõt talán hete, aztán a kiirt nap elött 3 nappal egyszer csak elkezdõdtek, de 10 percesekkel, és rendszeresen, aztán 7, majd 5 és végül 3 perces fájással mentem be.2 és fél óra múlva megvolt a manóm.csodálatos érzés.gondolj erre.sok sikert.
Szia! Nekem semmi elõjele nem volt, hogy hamarosan szülnék. Aznap még vígan sétálgattunk a férjemmel, elvégeztem a házimunkát, mint mindennap. Aztán este 10 körül elkezdett fájdogálni. Bár nálam az volt a "gond" hogy nekem sosem fájt, amikor megjött a mesnim, így nem volt összehasonlítási alapom, hogy most ezek már fájások-e vagy sem. Szóval egész éjszaka nem aludtam, mértem az idõt, közben bújtam a könyveket, hogy most induljunk-e vagy még ráérünk. Reggel fél7 kor indultunk a kórházba, akkor már biztos voltam benne hogy kezdõdik, mert annyira fájt, ekkor már 4-5 percesek voltak. 10.45kor már kezemben tarthattam a babámat. A kiírt idõpont elõtt egy nappal született.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!