Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy egyik hónapban (4 db)

Honnan lehet tudni hogy egyik hónapban nincs peteérésem ovu tesztek nélkül?

Legjobb válasz: Ha peteéréskor sosincs semmilyen fájdalmad (enyhe hasi szurkálás) vagy más tüneted, akkor igazából csak a hõmérõzéssel bizonyosodhatsz meg róla (ovu teszten kívül).

Ha peteéréskor sosincs semmilyen fájdalmad (enyhe hasi szurkálás) vagy más tüneted, akkor igazából csak a hõmérõzéssel bizonyosodhatsz meg róla (ovu teszten kívül).
Ilyenkor a ciklus hossza is jelezheti. Vagy rövidebb mint szokott lenni, vagy jóval hosszabb. És a menstruációs vérzés is jóval enyhébb esetleg, vagy nagyon rövid ideig tart.

Honnan lehet tudni, hogy egy nőt szeret (szerelemből) egy másik nő? Ezek jelek lennének? Két hónapja ismerem. Õ hetero, csak pasijai voltak. Mig én biszexuálisnak mondom magam, de lassan már csak leszbikusnak.

Sokkal id?sebb nálam, egyedül él, nincs senkije, csak az édesanyja, aki beteg.Az els? munkanapom végén felhivott a lakására, ahol másnap hajnali 1-ig beszélgettünk. Utána ismét. Egyre többször voltam fent nála, mindig ? kért meg, hogy menjek fel. Egyszer munka közben beszólt nekem:

Legjobb válasz: Jó hogy utálja. Ferde a gyereke.

Jó hogy utálja. Ferde a gyereke.
Szerintem ez emmit sem jelent. Az anyja beteg, társaságra, támaszra vágyik. Innen a sok beszélgetés. A panziós, meg a kávézós megszólalás is csak viccelõdés szerintem.
Ismerõs a történet//arról// az oldalról.Onnan miért tûntél el?pedig sokunkat érdekelt volna ez a story.:) /már persze ha igaz/
Valami érdekes történet a másikkal nincs?:D
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet, hogy õ felejtõs. Megbeszéltük a dolgokat, õ nem vágyik ilyen kapcsolatra...és "sajnálja", hogy félreérthetõ jeleket küldött. Egyébként most más valaki csinálja ugyanezeket a dolgokat velem....szintén nõ...és foggalmam sincs, hogy benne bízhatok-e. Mármint érzelmileg.
na mi a helyzet?:)
szerintem mond meg neki hogy mit érzel.. de én is kíváncsi vagyok hogy mi lesz:D én is feliratkoztam:D csak drukkolok:) :D
A kérdező hozzászólása: Nem engem utál, te nagyon "ferde"-ellenes....hanem a Nõt. Tudja, hogy vannak leszbi hajlamaim, és elfogad, mert akkor is a gyereke vagyok. Ez van...csak nehogy te is bemelegedj egyszer. Birom azokat, akik bunkók...de tudod, mindennek megvan ám az oka. Köszönöm a hasznos hozzászólásokat, amúgy. :) Arik vagytok. Már csak az a kérdés, hogyan tovább. :D
Ezek nem jelek.Félreérted.Inkább nyitva az ajtó. Nem fog ellenkezni hogy kipróbálja milyen egy nõvel.A férfiakból már biztos elege van.
Ez tök romantikus szerintem. :D Bocsi, hogy offolok, de sok sikert. ;) (Feliratkoztam a válaszokra is :D)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nála, mivel új (állandó) munkahelyem lett...és mondtam neki, hogy nem fogok csak délelöttös és éjszakás munkát vállalni....erre õ: A délutáni jobb lenne. Mire én: De akkor nem láthatlak téged. Erre õ: Ott van a hétvége... Mire én: De az nekem nem elég. Erre õ: Dehogynem...még sok is belõlem. Mire én: Nem....kevés. De te biztosan besokallnál tõlem. Erre õ: Dehogyis! Egyáltalán nem. Mire én: Tudod, melletted megnyugszom. Amikor a közeledben vagyok, akkor nem érdekel semmi, felõlem a világ is felrobbanhatna. Erre õ: Biztosan az aurám teszi. Aztán kikisért, majdnem smár....ölelés...fogtuk egymás kezét egy darabig...nem akart elengedni, én se õt...de muszáj volt eljönnöm. Anyám amúgy is utálja, ha Vele vagyok... :S
Ez még nem jelenti, hogy nincsenek neki is leszbikus hajlamai. Szerintem ha tudja, hogy biszex vagy, akkor nyugodtan megbeszélheted vele, hogy kezdesz kicsit többet érezni, illetve hogy zavarba hoz téged. Vesztenivalód nincs, barátnõk között fõ az õszinteség és akár még kiderülhet az is, hogy õ is többet akar.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem tudja. Múltkor ott ültem mellette...fogtam a kezét, simogattam az ujjait. Hagyta...õ meg a hátam cirógatta. Ha pasikról van szó, mindig mondom, hogy: Nekem nem kell egy sem.... Haverom szerint tudja...mármint aki velem együtt nála dolgozik. :) Honnan tudom, hogy õ biztosan hetero? Látod...ezt nem tudom...most megfogtál. Csak sejtem, mert mindig pasit akar, aki fizet dolgokat, aki megcsinálja a férfimunkát otthon, meg akire támaszkodhat.
És õ tudja rólad, hogy leszbi vagy? Illetve miért biztos, hogy õ hetero?
Ezek tuti jelek. Valószínûleg biszex a nõ...
Amúgy ha igaz akkor ez a nõ csak hülyített igazi "szélhámos" aki játszik mások érzelmeivel.Az elszólásaiból is ezt érzem.szeret pasikat is nõket is egyaránt hülyíteni...de nekem kicsit soknak és túl "beszédesnek " tûnik a történeted ne haragudj h ezt írom.Mindenestre akár igaz akár nem jó író lenne belõled.:)

Honnan lehet tudni, hogy megcsal a párom, ha külföldön volt egy hónapig?

(bízom benne,csak azért úgy mégis...)

Legjobb válasz: Nem tud ülni.

Nem tud ülni.
Nem tud ülni mert megdugták a seggét.
22:31 Nem mindig elég ha tudsz hazudni. Tudod miért derül ki olyan gyakran az igazság? Mert elég egy apró kis figyelmetlenség, vagy egy kis "jóindulat". Apró figyelmetlenség lehet a táskában felejtett bugyi, de egy hamis alibi is. Például azt mondod, hogy strandon voltál. Két nap múlva rákérdez a párod, hogy és amúgy sokan vannak már ilyenkor júniusban a strandon? Erre te ösztönösen: Honnan tudjam? Vagy azt mondod haverral voltál, le is beszéled egy haveroddal, hogy azt mondja, de ha egy picit eltérõ a sztoritok annyi. Vagy egyszerûen akivel megcsaltad a párod elmondja másoknak, és a párod visszahallja. Hiszen amit 2 ember tud...az már csak nagyon ritkán marad titok. Ezenkívül emberek vagyunk, hibázunk, néha nem figyelünk kellõképpen, és feledékenyek is vagyunk néha. Ennyi elég is, csak egyszer nem figyelsz oda.
Kénytelen leszel megbízni benne :P Rémes
K urvázni biztos volt, egy hónap hosszú idõ! :D
Ha úgy tud hazudni, mint Én, akkor soha a üdös életbe nem tudod meg.
Kérdezd meg tõle. A reakciókból sok minden kiderül :)
Elsõ, LOL! :D Amugy ezt nem lehet tudni biztosra, lehet igen, lehet nem! Hacsak nincs konkrétan erre utaló jel...mondjuk egy 3. ember fehérnemüje a táskában.
Hát ha a párod tud titkolózni, leplezni az érzéseit, akkor sehonnan szerintem. De ha tisztel téged, akkor õszintén bevallaná. Esetleg jelekbõl észreveheted, ha másképp viselkedik, de ez nem bizonyít semmit. Én távkapcsolatban élek, tehát ez a kérdés minden nap felmerül bennem.
Szerintem nem ezen kéne agyalnod.Ha megbízol benne, akkor ne csináld mert kapcsolat romboló.
A kérdező hozzászólása: nem b.zi
A kérdező hozzászólása: ???
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. próbálok nem ezen agyalni, nem szeretném ezzel letámadni , ha hazajön.megbízom benne, hogy nem kockáztatná a kapcsolatunkat.

Honnan lehet megállapítani, hogy egy nőstény macska a vemhessség hányadik hónapjában jár?

Legjobb válasz: Szerintem kb a 25-30.naptól kezdenek nõni az emlõk,és utána a hasa.

Szerintem kb a 25-30.naptól kezdenek nõni az emlõk, és utána a hasa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!