Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy egy tojásban van-e kiscsibe (1 db)

Honnan lehet tudni, hogy egy tojásban van-e kiscsibe?

Legjobb válasz: Nagyon egyszeru,csak at kell vilagitani a tojast,es meg lehet benne latni a kiscsibet.

Nagyon egyszeru, csak at kell vilagitani a tojast, es meg lehet benne latni a kiscsibet.
TOJÁSLÁMPÁZÓ!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ehet a madárfióka száraz rákot?

A minap találtam egy madárfiókát, már nem olyan picike, néhány nap és repülni fog, de nem vagyok biztos abban, hogy mivel etessem. Van itthon szárított rák, azt megeheti? Vagy fogdossak legyeket? kevés van belőlük. Kisfecskét találtam.

2

A macska hozott egy fecskét, de nem tud repülni (legalábbis nem repült el), mit csináljak vele?

4

Ismer valaki Sopron közelében megbízható papagáj tenyésztőt?

0

Hogy a legegyszerűbb Kuvik odút készíteni?

4

Õ milyen madárka? (kép)

http://kepfeltoltes.hu/view/130715/mad_rka_www.kepfeltoltes...
A minőségért bocsi, csak videóból vágtam ki, de azért remélem kivehető nagyjából.

3

Szerintetek ez milyen madár? Gólya talán?

Itt körözött fél órája a fejünk fölött, gondoltam lefényképezem. Szabad szemmel túl magasan volt, nem lehetett látni belőle kb semmit, így a géppel ráközelítve látszik, hogy fehér a hasa és sötét színű a többi része. Kíváncsi vagyok milyen madár, azt mondanám, hogy gólya, de az meg nem lehet ilyen színű szerintem. Vagy igen?

7

Van egy hullámos papagáj párom és még szeretnék majd venni melléjük nimfákat is de még szeretnék egy harmadik fajból is egy párt, ti mit ajánlotok?

Van most egy hullámos párom egy kis ketrecben de tervezem hogy egy fűzfa törzse köré építek egy 1.5 méter magas 1.5 méter széles ketrecet nekik amibe még nimfákat is fogok venni de, szeretnék még egy harmadik fajt is. Rózsásfejű törpékben gondolkodom de még nem vagyok benne biztos, ti mit ajánlotok? (lehetőleg ne olyan fajokat mondjatok aminek több tízezer darabja) válaszaitokat előre is köszi

9

Miskolc közelében hol találok törpepapagáj tenyésztőt?

0

Ha vettünk 7 darab pár hetes jércét amik között van egy kakas és közéjük dobunk 5 ismeretlen, már egy éves tojó tyúkot és az idősek bántják a kicsiket akkor ott eshet a jércékben nagyobb probléma. Esetleg meg is ölhetik őket?

Mi a teendő ilyenkor illetve lehet e ellene valahogy védekezni?

2

Mennyi időnként röptessem a hullámos papagájomat?

Ma volt kint először, könnyen visszarakjuk. Eltotyog, repül, kb. fél órára-háromnegyed órára van kint. Ha ennyi ideig engedem ki, akkor mennyi időnként reptessem őt? (a szobám nem túl nagy, először nekirepült az ablaknak és a falnak is :/) Arra gondoltunk apummal, hogy minden nap kivenném először, vagy akkor is így venném ki, mikor már megszokott. Ti mennyi időnként röptetitek mennyi időre?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!