Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy egy nőstény (3 db)

Honnan lehet megállapítani, hogy egy nőstény macska a vemhessség hányadik hónapjában jár?

Legjobb válasz: Szerintem kb a 25-30.naptól kezdenek nõni az emlõk,és utána a hasa.

Szerintem kb a 25-30.naptól kezdenek nõni az emlõk, és utána a hasa.

Van egy nőstény vemhes macskám. Elég nagy a hasa már és egész nap a kertben mászkál fel és alá és elég sokat fekszik. Számításaim szerint a héten már meg kell hogy legyenek a kölykök. Honnan lehet tudni hogy órái esetleg napjai vannak mielőtt lefial?

Legjobb válasz: Onnét lehet tudni, hogy a vemhességét elõre tervezted, mivel tenyésztõ vagy, a vemhessége alatt állatorvosi felügyelet alatt volt a macska és az orvos elmondta neked, hogy mikorra várhatóak a kölykök. A macskának az összes oltása megvan, hogy még véletlenül se születhessenek beteg kölykök. Ja, és természetesen a házban van, ahol elõ van készítve számára a megfelelõ hely. Ha nem így van, akkor az hosszabb választ igényel.

Onnét lehet tudni, hogy a vemhességét elõre tervezted, mivel tenyésztõ vagy, a vemhessége alatt állatorvosi felügyelet alatt volt a macska és az orvos elmondta neked, hogy mikorra várhatóak a kölykök. A macskának az összes oltása megvan, hogy még véletlenül se születhessenek beteg kölykök. Ja, és természetesen a házban van, ahol elõ van készítve számára a megfelelõ hely. Ha nem így van, akkor az hosszabb választ igényel.
Gyorsan vidd be a házba és készíts neki helyet, különben gáz lesz!!!

Nemrég kaptam egy nőstény nyuszit(10 hónapos). hete van mellette egy hím de már pároztak úgyhogy ki is vettük tőle. Honnan lehet tudni hogy vemhes a nyuszi?

Legjobb válasz: Elobb-utobb el kezd kerekedni es elkezdi tepni a szoret, hogy "almot" keszitsen a kicsiknek. Egyebkent siman benn lehetett volna meg hagyni, mert tobbszori probalkozas, valoszinu elobbi siker.

Elobb-utobb el kezd kerekedni es elkezdi tepni a szoret, hogy "almot" keszitsen a kicsiknek. Egyebkent siman benn lehetett volna meg hagyni, mert tobbszori probalkozas, valoszinu elobbi siker.
A kérdező hozzászólása: Betettük mink még párszor, de nem próbálkoztak, csak babusgatták egymást...Kösz a segítslget:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!