Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy egy lány (63 db)

Lányok! Honnan tudhatom, hogy egy lánynak/nőnek tetszem, de legalábbis nem vagyok a számára közömbös? Milyen gesztusokat és jeleket lehet észre venni?

Régóta nem voltam lánnyal, de még csak randizni se randiztam. Én nem vagyok az a kimondott buliban csajt felszedő, inkább az a hézköznapi " utcán, munkahelyen, suliban" ismerkedős, de mint mondtam, mostanában nem találom magamat elég bátornak, felkészültnek. Ezért önbizalomhiányban szenvedek :S Továbbá nagyon is érdekel, a fentiekben megfogalmazott kérdésből adódóan, hogy a nők milyen jeleket küldenek a számukra tetsző férfiaknak? Szeretném megismerni nők, de férfiak tapasztalataiból, a nők gondolkodását, gesztusait ilyen helyzetekben. Jelenleg egy idősebb hölgy tetszik, ezért is szeretnék segítséget kérni, nem szeretnék nagyot koppanni, mert én az ilyen dolgokat komolyan veszem. Kérlek Titeket, hogy csak normális válaszokat adjatok.

Legjobb válasz: Nálam idõsebb hölgy. Tehát ne gondoljatok öregre. :D 30 éves, én pedig 23.

A kérdező hozzászólása: Nálam idõsebb hölgy. Tehát ne gondoljatok öregre. :D 30 éves, én pedig 23.
Nekem ha tetszik valaki, akkor sokszor próbálom vele felvenni a szemkontaktust, jobban oda figyelek rá, keresem a társaságát.. Vidámabb vagyok, "kivirulok" ha a közelemben van. A megjelenésem is "igényesebb" De mindenki más.. Most így konkrétabbat nem tudok írni.

Honnan lehet észrevenni egy lányon hogy testszínű harisnya van rajta?

Legjobb válasz: Onnan, hogy csak a színe olyan (az is csak kb.), a felülete nem. És ez egy bizonyos távolságon belülrõl ránézésre is látszik, nem csak érintésre.

Onnan, hogy csak a színe olyan (az is csak kb.), a felülete nem. És ez egy bizonyos távolságon belülrõl ránézésre is látszik, nem csak érintésre.

Honnan lehet látni egy lányon hogy már nem szűz?

Legjobb válasz: Ha kellõen intim viszonyba kerülsz vele, akkor megfelelõ pillanatban és pózban megnézheted.

Ha kellõen intim viszonyba kerülsz vele, akkor megfelelõ pillanatban és pózban megnézheted.
Nincs szûzhártyája.
Sehogy... Attól hogy valaki él nemi életet még nem viselkedik másképp...
Sehogy. A szûzhártya átszakadhat sporttól, egyéb dolgoktól, mert van akinek nagyon vékony, van akinek vastagabb. Szóval elõfordulhat, hogy a lány szûz, de nincs szûzhártyája, a legbiztosabb megkérdezni:P
menj el nõgyógyásznak és nézd meg a va*ináját :) (nincs hülye kérdés csak hülye gyerek)
lyuk van a homlokán!!!
Megváltozik a fülén a bõr színe, kicsit fakóbb lesz.
Sajnállak, hogy mások viccet csinálnak a kérdésedbõl, pedig Te komolyan kérdezed. (remélem) Konkrétan látni nem lehet kívülrõl semmit. De a viselkedésén azért észre lehet venni. Egy kicsit intimebb helyzetben egész máshogy viselkedik egy szûz lány, mint aki már csinálta. A legjobb az, ha megkérdezed a lánytól, hogy volt e már fiúval.
Szerintem nem látszik sehonnan. Lehet, hogy már volt egyszer-kétszer fiúval, attól még nem biztos, hogy kihívóbban viselkedik. De a grafológiában tanultam olyat, hogyha a g-nek nem rajzol szárat, akkor még szûz. Vagy nem szûz, de még nem élvezte a szexet igazán. Ki tudja igaz-e.
utolsónak: szûz hol és nem csinálok g nek kunkort;)

Honnan lehet tudni, hogy egy lány szűz-e még vagy nem? És honnan lehet tudni, hogy egy fiú szűz-e még vagy nem?

Legjobb válasz: Én útálom ha egy lány azt mondja magáról hogy szûz mert a szûzhártyája még meg van. Az orális szex is szex. És még a pettinget is annak nevezném egy bizonyos ponton túl. A szüzességnek és a szûzhártyának szinte semmi köze egymáshoz.

Én útálom ha egy lány azt mondja magáról hogy szûz mert a szûzhártyája még meg van. Az orális szex is szex. És még a pettinget is annak nevezném egy bizonyos ponton túl. A szüzességnek és a szûzhártyának szinte semmi köze egymáshoz.
Egy szuz leanynak szuzhartyaja van. A fiuknal legfeljebb abbol, hogy ugyetlenebbul cselekszik.
Szerintem a szûzhártyát nem lehet érezni! Így szerintem igen nehéz megállapítani, hogy ki a szûz és ki nem!?
jah nem lehet tudni ez azon múlik hogy hiszel e neki:D meg a csajnál néha akkor tudod h szûz volt h vérzik utánna ... de nem midnen esetben
Érezni ugyan nem lehet a lányoknál a szûzhártyát, de látni lehet. Ha nem szûz valadki akkor a hüvely nyílása elég tág, ha szûz akkor szûk, és egy környezetével megegyezõ szövetrész szûkíti be. nem lehet elkülöníteni a környezetétõl, ezért csak a tapasztalt szem látja meg. Innen látja a nõgyógyász is. Elég szembeötlõ ha vki már nem szûz.A pénisz 4, 5-5 cm vastad szóval elég jól kitágítja. Jól észrevehetõ az 1x utáni változás.Remélem segítettem:)

Honnan lehet tudni, hogy egy lány elélvezett és nem bepisilt? Szerintem szinte nincs különbség a kettő között. Főleg, ha a fiú sötétbe van, és nem is látja, hogy most melyik volt.

Ha tudtok, linkelnétek olyan videot, amiben elélvez a lány?

Legjobb válasz: Hallottam már róla,hogy ejakuálnak a lányok is de soha nem találkoztam olyannal.Amúgy meg lehet látni,hallani.érezni.Vagy ha ennyire nyominger vagy akkor kérdezd meg..

Hallottam már róla, hogy ejakuálnak a lányok is de soha nem találkoztam olyannal.Amúgy meg lehet látni, hallani.érezni.Vagy ha ennyire nyominger vagy akkor kérdezd meg..
A pisi viz allagu es mas a szaga. Az elelvezeskor meg egy csuszos valami - ja es sokkal kevesebb :D es mas a szaga is. Ha a farkad meg bent van, akkor erzed, ahogy a huvely osszerandul - azokat a gyors osszerandulasokat nem lehet megjatszani.
A válasz megírásának idõpontja: ma 06:21 Elso valaszolo: Ideje lenne megtanulnod, mi a kulonbseg a b*szas es a szeretkezes kozott. Ha tudnal szeretkezni, talalkoztal volna mar elelvezos lannyal. Ha csak b*szni tudsz, akkor soha nem is fogsz talalkozni veluk.
Bocsi, kedves második válaszoló! Meg lehet játszani... Mondjuk nem éri meg. De technikailag kivitelezhetõ. Az ejakulátum más téma, az vagy van, vagy nincs.
07:21 Igenis mester ...
A pisi kicsit nyálkásabb, sikamlósabb és pisi szaga van... a spricc inkább vízszerû és nincs szaga
Én azért kíváncsi lennék h az itt válaszolók között ki az aki tapasztalt is ilyet és ki az aki csak a videókban látottakat írja le XD
nem tök mind1?! az a lényeg, h élvezd, max síkosít egy kicsit, annál jobb, nem mindegy, h pisil, elélvez, v szarik?!

Honnan lehet megtudni egy randin, hogy a lány is akar a fiúval járni?

Mik azok a mozdulatok,beszédek,vagy ezt nem lehet megtudni ?

Legjobb válasz: ha még azt sem tudod, h a lány szívesen járna-e veled, hogy a fenébe akarsz szerelmet vallani neki? NE! NE! NE! kedveskedhetsz neki, és célozgathatsz rá, h mennyire bejön neked, de szerelmet vallani?! semmiképp!

ha még azt sem tudod, h a lány szívesen járna-e veled, hogy a fenébe akarsz szerelmet vallani neki? NE! NE! NE! kedveskedhetsz neki, és célozgathatsz rá, h mennyire bejön neked, de szerelmet vallani?! semmiképp!
Már miért lennél ettõl bohóc??? Meg kell tanulnod elviselni a nemet.
Nár miért alázkodnál meg? Kevesebb leszel, vagy mi??? Most attól függ, hogy szereted, hogy õ szeret téged?? Érdekes... Ha nincs pasija, szeret veled lenni, randis helyekre viszed, olyan a hangulat és nem tett rád megjegyzést, akkor van esélyed. Persze kortól is függ.
alapvetõ hiba hogy vártok egy varázsszót, ami ha elhangzik, akkor biztosak lehettek benne hogy bejövõsek vagytok a lánynak pedig ilyen nincs... több év tapasztalata mondatja velem, hogy a nõt egészben kell látni és akkor észre fogod venni hogy játszadozik veled kicsit eltaszít magától aztán magához húz(nem fizikailag) piszkálódik kicsit aztán mond valami kedveset lásd a nõ játékát és használd ki 19/F
A kérdező hozzászólása: de nem kell megalázkodni... Ha levágom, hogy nem akkor nem égek be...
A kérdező hozzászólása: mindketten 16.
Ha mond olyat, ami alapján bejössz neki külsõre, akkor járni is akar veled!

Fiúk! Lányok! Honnan lehet tudni hogy egy LÁNY-nak tetszem-e esetleg?

Hallottam már ilyeneket hogy ha beszélsz vele és dobálja a haját akkor vagy zavarban nem néz rád. Tudtok még ilyeneket? :)

Legjobb válasz: El pirul, össze-vissza beszél, túl sokat humorizál(nálam ez van), fél a szemedbe nézni,

El pirul, össze-vissza beszél, túl sokat humorizál(nálam ez van), fél a szemedbe nézni,
harapdálja az ajkait..vagy valami ilyesmi :D
Gondolj bele, miket csinálsz ha valaki tetszik? Önkénytelen mozgást végzel, vakarózol, mozgatod a kezed, pirulsz, magyarázol :D Õk is ugyanilyen kényszertelen random mozgásokat végeznek.
Biztató jelek Ajkak: széles mosoly, nyugodt arc ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon a köröm fogak közé helyezése az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása Szemek: mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz beszéd közben - vagy távolról - rád kacsint beszéd közben többször pislant, mint általában, szempilláit rebegtetve a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosoly kíséretében Haj: az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz a haját folyton hátradobja Ruházat: a ruhaszegély felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon Ha ül: ha szól a zene, a ritmusra mozog, miközben rajtad a szeme ha leülsz hozzá, kiegyenesíti magát és kissé megfeszülnek az izmok a testén lábai kissé szét vannak nyitva ha keresztbe tett lábbal ül, hogy a combjai látszódjanak lábait enyhén egymáshoz dörzsöli lábait enyhén az asztal lábához dörzsöli az összekulcsolt láb feje feléd mutat, miközben fel és le hintázik lába véletlenül a tiédhez ér. A kezek: a tenyerét feléd mutatja miközben hozzád beszél, a könyökét a másik kezének tenyerében pihenteti; az alátámasztott kéz tenyere a felfelé mutat csuklóit fel-le irányban dörzsöli egyik kezével megérinti a mellét az állát vagy az arcát simogatja. Ez azt jelzi, hogy szerinte van bennetek valami közös :-) a kulcsával babrál, a kezét fel-le irányban mozgatja a poharán, vagy más dolgokat vesz fel és tesz vissza az asztalra az ékszereivel játszik, esetleg fel-le irányban simogatja õket megérinti a kezedet, válladat, combodat miközben hozzád beszél (ha eddig még nem kezdted volna el simogatni) mikor elmész mellette, úgy tesz, mintha az óráját nézné A hangja: felemeli vagy lehalkítja a hangját, hogy a tiéddel egyezzen (ugyanolyan hangosan / halkan beszél, mint te) ugyanígy egyezteti a beszélgetés tempóját ha nevetsz, veled egy idõben nevet õ is nagyobb társaságban csak veled beszél és teljes figyelmét neked szenteli egyre hangosabban ismételgeti az "igen" szócskát, miközben erõteljesen beléd kapaszkodik (remélem ezt már eddig is tudtad :-)) Egyéb: utánozza a jelzéseidet és a testtartásodat kissé kipirosodik, ha veled beszélget a cigarettafüstöt egyenesen feléd (vagy felfelé) fújja egy partin - rendszeres idõközönként a semmibõl tûnik fel és ahogy helyzetet változtatsz, úgy látszik, mintha megint a semmibõl tûnne elõ, és egyenesen a te irányodba néz (TÉGED néz, érted? :-)) esetleg véletlenül beléd botlik, megérint, stb. flört Ha ezek a jelek megnyilvánulnak, - akár csak egy részük is - az azt jelenti, hogy az illetõ fogékony a közeledésedre. De mielõtt eljutnál odáig, hogy meghódítottad, lehetséges, hogy változik a testbeszéde, ahogy egyre hosszabban beszélgettek. Tehát legyél figyelmes, és ha véletlenül valami ezzel ellentétes megnyilvánulást vennél rajta észre, válts témát, és várd meg, hogy mi történik. A következõ jelek általában biztosan mûködnek mindkét nem esetében: Érdekelsz: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét enyhén hunyorít mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel Nem érdekelsz: nem keresi a tekintetedet elnéz melletted ha megtöri a szemkontaktust, nem lefelé, hanem oldalra néz elõször testtartása változatlan marad nem igazgatja a ruháját testét más irányba fordítja fejét nem billenti félre semleges, udvarias arckifejezés Parancsolj. Ezeket magold be. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Tudtál! Köszönöm szépen!!! :)

Honnan lehet tudni hogy egy lánynak tetszem? Milyen jelek lehetnek?

nem vagyok gyépés :D csak kiváncsi vagyok hogy ti mib?l vennétek le hogy tetszel e egy idegen lánynak/avagy milyen jeleket küldenétek lányok.... a normális válaszokat el?re köszi

Legjobb válasz: Soha semmibõl nem tudhatod biztosan. Lehet h odáig van érted, de egyáltalán nem lehet észrevenni, és lehet, h szerelmet vall, de csak át akar vágni.

Soha semmibõl nem tudhatod biztosan. Lehet h odáig van érted, de egyáltalán nem lehet észrevenni, és lehet, h szerelmet vall, de csak át akar vágni.
Szerintem a lányok sem tudják, azért nincs válasz...
Általában mindig a közeledben akar lenni föl akarja magára hívni a figyelmet...amikor a kölelében vagy lehet h kicsit rájátszik magára.Ha esetleg téged is érdekel a csaj akk hangoztasd elõtte milyen csajok jönnek be neked és figyeld meg h próbál-e arra a tulajdonságokra törekedni.:)

Honnan lehet megtudni, hogy egy lány "flegma", vagy csak egyszerűen zárkózott?

Talán kicsit hülye a kérdés, de megpróbálom megvilágítani. Tetszik egy lány évfolyamtársam-csoporttársam, és próbálom őt kiismerni, de nem egyszerű dolog. Mondjuk most legutóbb talán még csendesebb volt, mint máskor, de egyébként is visszafogott, vagy nem is tudom. Igazából eddig a csoportban is max. a barátnőivel láttam beszélgetni, más lányokkal nem, fiúkkal meg abszolút nem. Velem váltott pár szót, velük szemben ülök, szóval bele szoktam kotyogni néha a dolgaikba, meg úgy alkalomadtán eldumálgatunk, de jobbára akkor is csak a barátnőivel. A múltkor volt, hogy vele kicsit többet sikerült kommunikálnom, de egyébként nem láttam, hogy másokkal szóba állt volna rajtunk kívül. Igazából nem tudom, miről lehetne vele beszélgetni, pedig szeretném megismerni, de ha mondjuk gátlásosabb típus, akkor nem akarok túlzottan nyomulósnak se tűnni. Próbálok vele órán is szemezni, de általában nem jön össze, olyan, mintha abszolút nem érdekelné senki (fiúk sem), bár pl. a poénjaimat rendszerint értékeli, facebookon ő jelölt meg engem, lájkolgatni is szokott, bár tudom, hogy ez semmit sem jelent, csak kicsit olyan, mintha igazából csak a neten merne élni, vagy nem is tudom. Képtelen vagyok eldönteni, hogy tényleg ilyen csendes típus-e, és esetleg fél valamitől, szorong valami miatt, vagy csak az a flegma, mindenre sz*rok típus. Igazából nem akarom beleélni magam semmibe, és sajnos sokszor csalódtam már azokban a lányokban, akik külsőre csendesnek tűntek, de kiderült, hogy valójában ostoba, felszínes és közönséges tyúkok, akik rosszabbak, mint azok, akikről ez elsőre lerí. Nem azt mondom, hogy minden csendesnek tűnő lány ilyen, de szeretném róla kideríteni, hogy milyen ember lehet, nehogy megint csalódás éljen, hogy "titokban" valami kiégett partir*banc vagy ilyesmi. Szeretnék hozzá közelebb kerülni, bár nem látom rajta az érdeklődést, és lehet, hogy nem jövök be neki. Mit tudnátok tanácsolni ilyen helyzetben? Ha nem mutat érdeklődést, akkor inkább hagyjam, vagy az is lehet, hogy az a tipikus fiúkat hülyítő "jégcsap hercegnő", aki mondjuk felszed egy-egy d*gópajtit, de nem kell neki senki igazán? Teljesen össze vagyok zavarodva, rengeteg gondolat motoszkál a fejemben, és nem szeretnék kiábrándulni még egy emberből. Megköszönném, ha valakinek lenne valami értelmes ötlete ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Nem írtad, hány évesek vagytok és hanyadikosok.:) De ha csak most kerültetek össze egy osztályba lehet azért zárkózott, én sem állok szóba olyanokkal akiket nem ismerek eléggé, és nehezen szólítom meg õket, ilyen félõs tipus vagyok.:) De semmiképpen nem flegma.:)

Nem írtad, hány évesek vagytok és hanyadikosok.:) De ha csak most kerültetek össze egy osztályba lehet azért zárkózott, én sem állok szóba olyanokkal akiket nem ismerek eléggé, és nehezen szólítom meg õket, ilyen félõs tipus vagyok.:) De semmiképpen nem flegma.:)
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a választ. Egyetemisták vagyunk, bõven 20 fölött. Én is zárkózottabb típus vagyok, ezzel nem is lenne semmi probléma az õ esetében sem. Szeretnék vele akár flörtölni is, de még pl. szemezni is nagyon nehéz vele, illetve nem ad semmilyen "jelet", hogy tetszem-e neki, vagy ilyesmi. És pofára sem szeretnék esni, sokszor csalódtam már a hasonló lányokban.
Hát azért egy próbát szerintem megér.:) Most szegény lány honnan tudja, hogy te azért mustrálod, mert tetszik neked vagy mert épp azon gondolkozol, hogy lehet valaki ilyen ronda?:D Én a helyedben nem adnám fel. Próbáld meg elhívni valahova, mosolyogj rá sokat, persze szerelmet ne vallj neki, csak ha látod, hogy kezd komolyabban nyitni feléd! Sok sikert, várom a fejleményeket ;) 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Ha nézik, biztos tudja, hogy nem azért nézik, mert csúnya. Szép lány, és valószínûleg sokan meg is mondták már ezt neki. Amúgy sokszor tapasztaltam már azt, hogy az ilyen egyszerûnek és visszafogottabbnak tûnõ lányok gyakran vagy abszolút jégcsaphercegnõk, vagy a legbulizósabb strapakancák, csak megjátsszák az ártatlan kislányt. Egyébként inkább nekem szokott "kisebbségi komplexusom" lenni, sokszor érzem azt, hogy biztosan csúnyának és jelentéktelennek találnak, meg hogy biztosan mindenki nálam szebbre, jobbra vágyakozik.

Honnan lehet tudni, hogy egy lány csak fagyaszt egy kapcsolatot és megfigyeli hogy reagálsz, vagy tényleg nem kíváncsi rám?

Egy lány elkezdett kerülni konkrétan. De én úgy érzem pozitív élmények el?zték meg ezt az egészet. Most magával is megpróbálja elhitetni, hogy rosszban vagyunk, hogy pár hét múlva tényleg utáljon? Vagy csak a háttérbe vonulva figyeli hogy reagálok?

Legjobb válasz: Most így erre konkrétan nem tudom a választ, de szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Valószínû, hogy le akar koptatni valami miatt, ha bejönnél nála, akkor nem viselkedne így. Ha meg mégis, akkor annyira körülményes, hogy vagy bele kell adni minden energiát és feleségül venni, vagy ha ennyire nem érdekel, akkor hagyni a francba, mert csak a bajod lesz vele :)

Most így erre konkrétan nem tudom a választ, de szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Valószínû, hogy le akar koptatni valami miatt, ha bejönnél nála, akkor nem viselkedne így. Ha meg mégis, akkor annyira körülményes, hogy vagy bele kell adni minden energiát és feleségül venni, vagy ha ennyire nem érdekel, akkor hagyni a francba, mert csak a bajod lesz vele :)
ha nem te irányítasz, és várod, hogy õ mit csinál majd azt már alapból megette a fene. ez tökölés, elsõ számú nõriasztó. hívd randira a barátnõjét, vagy legalábbis udvarolj neki, úgy lépésre kényszerítheted. ez a háttérbe vonulós teóriád meg agyrém, nincs ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!