Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy begyulladt a (3 db)

Honnan lehet tudni, hogy begyulladt a mellem? Mik a tünetek?

Nekem borzasztóan, éget?en fáj egyfolytában, nem is tudok szoptatni...még annyira sem mint eddig. Csomót nem észlelek. Eddig vegyesen tápláltam a babát, de alig volt tejem, így meg lassan csak tápszeres lesz. Milyen dokit kell felkeresni a mellgondokkal?

Legjobb válasz: Ahol szültél ott a csecsemõsök segítenek..... Ha be lenne gyulladva, azt érznéd, mert csomos vagy kemény lenne. A csecsemõsök ki is maszírozzák! Fordulj hozzájuk bizalommal, mások is ezt teszik! Vagy nézd meg az www.lll.hu oldalt. Dia

Ahol szültél ott a csecsemõsök segítenek..... Ha be lenne gyulladva, azt érznéd, mert csomos vagy kemény lenne. A csecsemõsök ki is maszírozzák! Fordulj hozzájuk bizalommal, mások is ezt teszik! Vagy nézd meg az http://www.lll.hu oldalt. Dia
A VÉDÕNÕDNEK IS SZÓLHATSZ MERT Õ IS ÉRT HOZZÁ ELVILEG
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos épp a csecsemõsök miatt jutottam ide, hogy nem bírok szoptatni, nem segítettek mellre tenni a kórházban, és ezért 5 hete irtózatos fájdalmaim vannak. A La Leche ligások szerint meg nem is ember az, akinek tápszeres a gyereke.

Ha begyullad a 13 hónapos kisfiam füle, honnan tudhatom meg? Hogy lehet ezt észre venni?

Ma elég sokat voltunk kint, óriási szél volt, persze nem toltam széllel szembe és sapka is volt rajta, de egész este a füleit piszkálta, s óriási hisztit csapott miel?tt elaludt.

Legjobb válasz: Nehezen. Ha "szerencséd" van, akkor a gyulladás miatt belázasodik. Egy másik módszer, hogy a fülbejárat mellett megnyomod neki, ha gyulladt, azonnal reklamálni fog, sõt, akár sírni is nagyon. Ha nagyon aggódsz, vidd el a dokitokhoz holnap, meg tudja nézni a füleit, van erre egy eszköz, és könnyen meg tudja állapítani, ha gyulladt a fül.

Nehezen. Ha "szerencséd" van, akkor a gyulladás miatt belázasodik. Egy másik módszer, hogy a fülbejárat mellett megnyomod neki, ha gyulladt, azonnal reklamálni fog, sõt, akár sírni is nagyon. Ha nagyon aggódsz, vidd el a dokitokhoz holnap, meg tudja nézni a füleit, van erre egy eszköz, és könnyen meg tudja állapítani, ha gyulladt a fül.
Kapkod a füleihez, sír, a szokottnál lazább állagú folyadék folyik a fülbõl, és ahogy az elõttem szóló írta, ha a fültõl egy centire az arcát enyhén megnyomod akkor azonnal tiltakozik.Nem olyan nehéz észre venni hogy valami nem stimmel mert a fül gyulladás kezdetekor nagyon fáj a piciknek, de 13 hónaposan gyakran kapkodnak a fülükhöz akár ha mérgesek vagy álmosak.

Az normális hogy 5-6hetes terhessen enyit fáj a hasam és a derekam? Mindenem fáj. A fogam is begyulladt. A derekam az nagyon fáj és nem tudok aludni sem. Nagyon fáratnak érzem magam. Ez normális? és honnan lehet észrevenni ha vki méhenkivüli?

Legjobb válasz: normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))

normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Még nem voltam dokinál, csak kedden megyek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!