Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy az (620 db)

Hogy lehet kitapintani a méhszájat, honnan tudom hogy az az, milyen? Honnan tudni, hogy font van vagy lent?

Legjobb válasz: A mens után a méhszáj könnyen elérhetõ,kemény és zárt.A peteéréshez közeledve egyre nehezebben elérhetõ,megpuhul és nyitott.Érezni fogod a különbséget.Peteéréskor a legnyitottabb,ha ehhez tojásfehérjeszerû(esetlegkrémes) nyák tartozik,akkor az a legjobb idõ a huncutkodáshoz.A ciklus második felében a méh kezd lejjebb szálni,zárt és újra kemény lesz.Elõfordulhat h a cikl végén újra,krémes,hígabb a nyák(esetleg tojásfehérjeszerû).Ha vízesnek érzed az várhatóan mens-t jelent,mert a méh nyálkahártyájából elõször a víz távozik.Ha sikerült terherbe esni a méhszáj feljebb marad,esetleg befeléfordult,zárt és kemény.

A mens után a méhszáj könnyen elérhetõ, kemény és zárt.A peteéréshez közeledve egyre nehezebben elérhetõ, megpuhul és nyitott.Érezni fogod a különbséget.Peteéréskor a legnyitottabb, ha ehhez tojásfehérjeszerû(esetlegkrémes) nyák tartozik, akkor az a legjobb idõ a huncutkodáshoz.A ciklus második felében a méh kezd lejjebb szálni, zárt és újra kemény lesz.Elõfordulhat h a cikl végén újra, krémes, hígabb a nyák(esetleg tojásfehérjeszerû).Ha vízesnek érzed az várhatóan mens-t jelent, mert a méh nyálkahártyájából elõször a víz távozik.Ha sikerült terherbe esni a méhszáj feljebb marad, esetleg befeléfordult, zárt és kemény.
Én azért azt ajánlanám, bár a Te dolgod, hogy ne ezt a módszert válaszd.Inkább ezt hagyd meg a dokinak!

Honnan lehet letolteni az adobe flash playert tudom hogy mar nem lehet de valahonnan csak lehet. Mit lehet csinalni?

Androidos tabletem van es alapbol rajta van az adobe flas player 11.1. Es az adob air is de igy is egy par oldal azt irja hogy nincs AFP em ..t csinaljak,??

Legjobb válasz: Használj más böngészõt vagy vegyél jobb tabletot.

Használj más böngészõt vagy vegyél jobb tabletot.
Az androidos tabletek nagy része ma már HTML5-öt használ. Adobe-t letiltották. Nézz utána, lehet-e valahonnan (Google Play?) letölteni HTML5-öt. Talán innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.the4thdime..
A kérdező hozzászólása: Az 1 . Nek irnam hogy hasznaltam mar mas bongeszot de nem ..ja es ez egy hires jo tablet, a 2 nak pedig hogy kiprobalom de az a html5egynlo az adobeval?
HTML5 jobb, mint az Adobe! Majd meglátod, ha letöltöd, sokkal megbízhatóbb is. Nekem gyárilag ez van a tabletemen, az asztali gépen meg Adobe, látom a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Es a html 5 el fognak menni azok a dolgok amik adobeval kene menjenek ?pl. darkorbit, livemcha..?
Én html5-el youtubeon nemntudok egy videót se elindítani (asztali nézetbe) puffin browserbe van flash player
Nekem minden videó és a játékok is futnak HTML5-tel a tableten, az igaz, hogy két magú procis és 3G-s. Az olcsóbb tableteken (20-30 ezer az áruk) nem biztos, hogy mûködik.

Honnan lehet tudni azt hogy egy IC ben van valami program vagy csak sima IC?

Egyes IC be égetnek bele valami HEX programsort a m?ködéshez,ezt szeretném felismerni.

Legjobb válasz: Az IC maga az elég tág fogalom. IC pl egy mûveleti erõsítõ is, abban ugyan nem fogsz hexa kódokat lelni. Ám egy logikai kapu áramkörbõl sem fogsz több információt kiolvasni. Hogy pontosan mi annak a cuccnak a rendeltetése amit a éppen a kezedben tartol ahhoz katalógus kell. Tegyük fel, hogy egy mikrokontroller. Abban már lehet van valamilyen program - amelyet megfelelõ cuccal ki lehet olvasni. ( Ez kontroller típusától is függ. )

Az IC maga az elég tág fogalom. IC pl egy mûveleti erõsítõ is, abban ugyan nem fogsz hexa kódokat lelni. Ám egy logikai kapu áramkörbõl sem fogsz több információt kiolvasni. Hogy pontosan mi annak a cuccnak a rendeltetése amit a éppen a kezedben tartol ahhoz katalógus kell. Tegyük fel, hogy egy mikrokontroller. Abban már lehet van valamilyen program - amelyet megfelelõ cuccal ki lehet olvasni. ( Ez kontroller típusától is függ. )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Honnan lehet letölteni az iOS 7 5 Beta verzióját? Hogyan lehet felrakni, stb?

iPhone 4-em van, most iOS 6.1.3 van rajta. Már kíváncsi vagyok az iOS 7-re ezért akarom letölteni a beta verzióját.

Legjobb válasz: Ha nem lehet az 5-t akkor a 4-et

A kérdező hozzászólása: Ha nem lehet az 5-t akkor a 4-et
Developer account kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Mi az a developer account???? Az az mi az a developer fiók?? Nem lehet torrentbe vagy valami???
Hivatalosan csak akkor lehet letölteni es telepíteni ha fejlesztõ vagy. Aut hiszem 99 dollár körüli összeg az éves díj, bárki regisztrálhat. Nem hivatalosan pedig torrent, pl piratebay. Nekem is iOS 7 van fent onnan ;)
A kérdező hozzászólása: Szoktam torrentezni, majd megnézem torrentbe még nem néztem.

Honnan tudom hogy az akváriumomba mennyi a Ph érték? És hogy mennyi . Nk° keménységü a vizem? Lehet kapni valamit ami kimutassa?

Legjobb válasz: lehet kapni digitálisat az drága de pontos, tesztcsíkot (Sera ajánlott) meg csepegtetõset (Neptunt ajánlom, nekem is ez van)

lehet kapni digitálisat az drága de pontos, tesztcsíkot (Sera ajánlott) meg csepegtetõset (Neptunt ajánlom, nekem is ez van)
Keménységre jó ez. Ha a keménységet belövöd, általában a ph is megfelelõ lesz. http://www.aquadepo.hu/product_info.php/neptun-vizkemenyseg-..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitségeteket!
Papírtesztcsíkosat ne vegyél. Csepegtetõset kell venni. Keménységre az elõttem linkelt pár száz forintos jó. Teszteltem, pontos. pH-ra viszont Neptunt ne vegyél, mert nem jó, marhaságot mér. Arra be kéne fektetni egy drágábbra, mondjuk egy JBL tesztre.

Honnan lehet tudni azt, hogy egy ige mikor umlautos vagy brechungos? (német)

Tehát ha látok magam el?tt egy igét és ragozni kell akkor honnan lehet tudni, hogy normál ragozású vagy éppen megváltozik E/2. és E/3. ban?

Legjobb válasz: Sehonnan, meg kell tanulni. Pl. a kaufen nem umlautos, de a laufen igen. Néha rá lehet érezni, de nem tudom, hogyan. Mindenesetre a nemzetközi, nem német eredetû igék nem változnak, így pl. az -ieren végûek biztosan nem. És pl. egy tõhangváltós ige igekötõs párja is tõhangváltós, a nem tõhangváltósnak pedig az igekötõs párja sem tõhangváltós, pl. einkaufen ugyanúgy viselkedik ebbõl a szempontból, mint a kaufen, míg a geben tõhangváltós, az ausgeben is az lesz. Itt van pl. egy messze nem teljes lista az umlautos igékrõl, de biztos van valahol hosszabb lista is: http://webnyelv.hu/?p=807

Sehonnan, meg kell tanulni. Pl. a kaufen nem umlautos, de a laufen igen. Néha rá lehet érezni, de nem tudom, hogyan. Mindenesetre a nemzetközi, nem német eredetû igék nem változnak, így pl. az -ieren végûek biztosan nem. És pl. egy tõhangváltós ige igekötõs párja is tõhangváltós, a nem tõhangváltósnak pedig az igekötõs párja sem tõhangváltós, pl. einkaufen ugyanúgy viselkedik ebbõl a szempontból, mint a kaufen, míg a geben tõhangváltós, az ausgeben is az lesz. Itt van pl. egy messze nem teljes lista az umlautos igékrõl, de biztos van valahol hosszabb lista is: http://webnyelv.hu/?p=807
Bár talán nem erre vonatkozott a kérdés, de Brechung csak akkor lehet, ha az ige tövében (még az -en elõtt) "e" tõhang van valahol, pl. geben (i), de pl. a gehen már nem brechungos. Umlaut pedig csak "ékezetképes" magánhangzóknál lehet, tehát ha a vagy o van a tõben.
Általában olyan igékrõl van szó, amelyeket egyébként is sokat használnak a mindennapi kommunikáció során. Ezért is õrizték meg ezt a régebbi ragozási formát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! :)

Honnan lehet tudni azt hogy valaki drogos?

Legjobb válasz: Elsõsorban onnan, hogy ha tudod róla, hogy rendszeres fogyasztó de tagadja a függõségét. Ha nem tudod róla, akkor látod az életstílusán, érzékelhetõ az életfelfogásán, ha túl agresszív vagy visszahúzódó lesz (indokolatlanul), beszûkül az érdeklõdése, 'lassabb' lesz, mint volt - szóval lényegesen megváltozik és ez lehet hirtelen is; egyszóval jól meg kell figyelni az illetõt. Aztán meg vannak a nyugtatósok. Közülük a legtöbb tudja magáról, hogy függõ és ezt be is látja (pl. én). Persze nem tudom, hogy milyen drogra gondolsz. Mert végül is azok közül amiket írtam (és sok, amit nem írtam le) egy-egy vonatkozhat más-más drogokra-szóval érted.

Elsõsorban onnan, hogy ha tudod róla, hogy rendszeres fogyasztó de tagadja a függõségét. Ha nem tudod róla, akkor látod az életstílusán, érzékelhetõ az életfelfogásán, ha túl agresszív vagy visszahúzódó lesz (indokolatlanul), beszûkül az érdeklõdése, 'lassabb' lesz, mint volt - szóval lényegesen megváltozik és ez lehet hirtelen is; egyszóval jól meg kell figyelni az illetõt. Aztán meg vannak a nyugtatósok. Közülük a legtöbb tudja magáról, hogy függõ és ezt be is látja (pl. én). Persze nem tudom, hogy milyen drogra gondolsz. Mert végül is azok közül amiket írtam (és sok, amit nem írtam le) egy-egy vonatkozhat más-más drogokra-szóval érted.
Nemrég találkoztam egy olyan ismerõssel akivel közel áltunk egymáshoz, nos az illetõ annyira szét volt hogy felismerte az arcom de nemtudott hova tenni és ládszódott az értetlenség rajta. Aki keményen függõ az már józanon is torzultak a beszélgetései mintha be lenne nyomva.A szemei be vannak esve, öltözködésén is lehet látni hogy nincs igénye semmi jóra. De vannak még azok is akik naponta szívják a mariskát és mindig azt hiszik hogy nekik van igazuk, pedig attól is láttam már torzult embert!Aki keményen csinálja azon tuti észrevenni, de viszont aki szolid fogyasztó azon csak buliban lehet észrevenni!

Honnan tudom hogy az autóban aktív szenes pollenszürő van vagy csak koszos a sima? Ha aktív szenes akkor lehet tisztítani vagy cserélni kell?

Legjobb válasz: Úgy szoktuk megnézni,hogy kivesszük ,általában az utastérben van vagy a szélvédõnél és szerszám sem szükséges a kivételhez. Hát a tisztítás ,azt általában nem lehet megoldani ,cserélni szokták de utángyártott van már 1-2 ezer forintért is.

Úgy szoktuk megnézni, hogy kivesszük , általában az utastérben van vagy a szélvédõnél és szerszám sem szükséges a kivételhez. Hát a tisztítás , azt általában nem lehet megoldani , cserélni szokták de utángyártott van már 1-2 ezer forintért is.
A kérdező hozzászólása: Kivettem, megnéztem és nem tudom eldönteni hogy aktív szenes vagy csak koszos.
Azért egy autótipust már írhattál volna , de ha szürkés-feketés akkor nem aktívszenes hanem szutykos.Tudod, mint a férfialsógatya, az sem rozsdás ott középtájt, meg nem is nikotinos , hanem.....
A kérdező hozzászólása: Bosc, 2002-es Toyota Corolla, a szûrõn van egy nyíl ami a levegõ írányát muttaja ezért vagyok bizonytalan.
Ha megfordítod akkor szürkés a színe, kis fekete pöttyökkel. Egyébként pedig oly mindegy, ha cseréled vagy simát, vagy pedig szeneset veszel bele, kedved és pénztárcád szerint.

Simson s 51-re akarok vagy venni vagy csináltatni rezonátort! Baranyában hol csinának ilyesmit? Ha veszek egyet kéz alól, honnan tudom hogy az hányas fordulatra van hangolva? Meg lehet állapítani külsõre?

Legjobb válasz: Ha van lakatos(szakma szerint) vagy hegesztõ ismerõsöd akkor a program alapján kiszámolhatod és kiszerkesztheted amit majd késõbb lemezbõl kell kivágni és összehegeszteni. Én ez alapján már csináltam rezót,nagyon nagyon megdobta a teljesítményt!!!Viszont gyûrûm tört ami meg lehet a nagyobb teljesítmény miatt van.Amúgy olcsóbb ha gagyirezót veszel szerintem http://www.szocimotoros.hu/hu/tuningfejlesztes/73 http://www.mofaker.hu/termek/Kipufogodob-sport-fekete-ezust-.. picivel drágábban van itt krómozott is

Ha van lakatos(szakma szerint) vagy hegesztõ ismerõsöd akkor a program alapján kiszámolhatod és kiszerkesztheted amit majd késõbb lemezbõl kell kivágni és összehegeszteni. Én ez alapján már csináltam rezót, nagyon nagyon megdobta a teljesítményt!!!Viszont gyûrûm tört ami meg lehet a nagyobb teljesítmény miatt van.Amúgy olcsóbb ha gagyirezót veszel szerintem http://www.szocimotoros.hu/hu/tuningfejlesztes/73 http://www.mofaker.hu/termek/Kipufogodob-sport-fekete-ezust-.. picivel drágábban van itt krómozott is
Szerintem olcsóbb venni egy 50 es crossmoci rezót és ráhekkelni igényesen. Most minek hasraütésre tervezni gyártani egyet ha venni is lehet újat vagy használtat is. Csak rá kell szinte heggeszteni a felfogatást.

Honnan lehet letölteni az internetet, hogy gyorsabb legyen?

internet letöltés

Legjobb válasz: az internet egy fogalom ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Internet ) azt nem lehet letölteni.

az internet egy fogalom ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Internet ) azt nem lehet letölteni.
Szerezz be feltöltõkártyás vagy elõfizetéses, USB modemes (stick) internetet valamelyik szolgáltatótól. (T-Mobile, Telenor, Vodafone).
Vedd meg 4526456 DVD-n, vagy 2 DVD-n pornó nélkül!
Ez most vicc? :D
a szolgáltatótól megfelelõ pénz befizetése és papírok aláírása után letöltheted a gyorsabb netet.
Megérkezett a napi troll.
ne törõdj semmivel, a(z) (h)õskorban én is így kezdtem
interneted csak akkor lesz ha valamelyik szolgáltatónál elõfizetsz
A kérdező hozzászólása: De nekem csak wifi-m van és le akarom tölteni az internetet.
Ha már az internetet sikerült letöltened, ne felejsd el a wifidre a wifit is letölteni mert csak úgy fog müködni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!