Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy a méhszáj zárva (2 db)

Honnan lehet tudni, hogy a méhszáj zárva van-e rendese? Ha nincs annak van valami jele? Annyi helyről hallottam róla, és úgy félek, hogy hátha az enyém nincs rendesen zárva.

Legjobb válasz: AZT A DOKID CSAK ÉSZRE VENNÉ,HA KINYILNA,NEKEM GÖRCSEL JÁRT MIKOR EGY UJJNYIRA KINYILTAM,KORHÁZBA IS KERÜLTEM,30 HETESEN,DE MÁR MOST 39 HETES VAGYOK.

AZT A DOKID CSAK ÉSZRE VENNÉ, HA KINYILNA, NEKEM GÖRCSEL JÁRT MIKOR EGY UJJNYIRA KINYILTAM, KORHÁZBA IS KERÜLTEM, 30 HETESEN, DE MÁR MOST 39 HETES VAGYOK.

Honnan lehet tudni, hogy nyitva, vagy zárva van a méhszáj?

És mi az,hogy félig nyitva?Mit érez az ember ha nyitva?Kioktató válaszolók ne is írjanak,nem az ő ...nyúlkálok!Aki meg rendesen válaszol,annak köszönöm!

Legjobb válasz: magadnak nem tudod megállapítani, a nõgyógyász tudja manuális vizsgálattal kideríteni egyébként nem érzed, hogy nyílik-e, nem érzed, hogy nyitva van-e vagy zárt, ezért nyugtatott meg engem terhességeim alatt a vizsgálat, mert akkor legalább tudtam ,hogy hol tartunk

magadnak nem tudod megállapítani, a nõgyógyász tudja manuális vizsgálattal kideríteni egyébként nem érzed, hogy nyílik-e, nem érzed, hogy nyitva van-e vagy zárt, ezért nyugtatott meg engem terhességeim alatt a vizsgálat, mert akkor legalább tudtam , hogy hol tartunk
A kérdező hozzászólása: Hát elhiszem, hogy az a biztos, de itt, ahogy nézegettem, írtak olyanok, akik maguknak nyúlkáltak, (igaz, ezt nem nagyon szabadna)szóval maguknak nézték meg, hogy nyitva-zárva, stb.Ezt nem értem, hogy honnan tudtak mit jelent, h nyitva pl.?
max. az érezheti, hogy fent van vagy lent, de hogy nyitott-e vagy zárt, azt nem aki itt azt mondja, hogy megvizsgálta magát és nyitva van, az vajon mi alapján állítja ezt, utána orvos is megerõsítette?
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg rejtély!De azt sem teljesen értem, hogy mi az, hogy fent és lent!Ha épp hogy eléri az ember az lent vagy, fent-e éppen, ez is talány!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!