Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy a gyerekülésünk megfelele-e (1 db)

Honnan lehet megtudni, hogy a gyerekülésünk megfelele-e a szabványnak?

Kb. 8 éve vásároltuk az ülést,úgy tudo, hogy most aug.1-t?l ellen?rzik, hogy megfele-e az ülés a szabványnak.Hol lehet ennek utána nézni?

Legjobb válasz: tegnap este volt a hiradóban, ha 01, 02 akkor nem lesz jó, ha 03, 04 akkor szabályos, keress raja valami azonosító cimkét.

tegnap este volt a hiradóban, ha 01, 02 akkor nem lesz jó, ha 03, 04 akkor szabályos, keress raja valami azonosító cimkét.
Igen, tegnap volt a híradóban. Nem augusztustól, hanem jövõ év januártól nézik. Az ülésen van (kell lenni) egy matricának, amin egy E betû van egy számmal (nekünk 2-es, ez nem tudom mit jelent). Van alatta egy számsor, amit végül is nézni kell: ha 01- vagy 02-vel kezdõdik, akkor nem jó. Ha 03- vagy 04-el kezdõdik, akkor elfogadják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak az a baj, hogy nics rajta semilyen papir, már lejött róla.
Akkor ha tudod a fajtáját keress rá a neten, talán az elõzõ válaszoló által adott link is jó erre.
Ha nincs rajta a narancssárga igazoló címke, akkor a rendõr se fogja elfogadni! Bemondásra nem hiszik el!
140-el menj neki egy kamionnak. ha szabványoknak megfelel akkor nem lesz semmi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért kell vissza engedni valakit, ha az illető lemond láthatóan az elsőbbségéről?

Annyira utálom ezt. Kanyarodna ki valaki, elengedem, villogok, hogy jöjjön csak, mert mögöttem nagy sor, erre integet, hogy nem, nem menjek csak... -.-' Másik, mikor kanyarodna be busz, teherautó, direkt megállok minimum 5 méterre tőle, be tudna fordulni, erre várja, hogy jöjjek ki. Sőt, volt hogy vissza tolattam direkt, de nem kanyarodott be...-.-'

Vagy mikor szemben állnak, kanyarodnának ve valra, jövök, lassítok, jelzek, de nem mennek, integetnek, hogy menjek csak.

Az a gondom ezzel, hogy ha valaki láthatóan jelet a másiknak, hogy lemonmd az elsőbbségéről, miért nem veszik a lapot és mozognak? Értéke másodpercek elmennek így, főleg ha az ember megcsinálja ezt egy nap 20x...

2

Hülyeség a téligumi? Sokan ezt állítják, hogy minek vesznek téli gumit az emberek, amikor semmi értelme, mert ugyanúgy megfogja az autót a nyári is.

16

Biztonságos kidugott kézzel, kilógatott karral kocsikázni?

Sokakat látok, hogy nem csak kikönyökölnek a kocsi ablakán, hanem lefele lóg az egész karjuk az ajtón.
Ez nem veszélyes? Értzem én itt, hogy a szemből jövő autó neki menne a kocsi oldalának, akkor a kezét is bezúzná az embernek?

5

Üzemzavar-elhárításos kocsi legálisan használja a megkülönböztető jelzéseit?

Tehát ilyenkor ugyanúgy el kell engednem, mint egy mentőt akár, ugyanolyan jogai vannak, vagy le kéne sz*rni?
Jó, most mindenki azt fogja írni, h persze, de képzeljétek el, h ti felraktok egy ilyen villogó sz*rt, attól még nem lesz elsőbbségetek legálisan, de elfognak engedni az biztos. Kihez tartozik ez, mert mentő, katasztrófavédelem, rendőrséget szokták csak emlegetni megkül. jelzéssel.

5

A bekanyarodni tilos táblánál megfordulni is tilos? és a megfordulni táblánál lehet kanyarodni?

3

Vki meg tudja mondani mi ertelme a jobbkez-szabalyos keresztezodeseknek, foleg azokona helyeken, ahol meg tablat se sporolnak vele?

Gondolok itt az x tablara.

11

Miért vannak holt terek? Minden járműnek van?

Ok, hogy ha oldalt nem is, hátul a jármű alatt úgy is keletkezne, de nem megoldható?
Hogy olyan tükör van, ami mindent mutat oldalt, hátul?
Vagy kis kamerákat nem lehetne rakni a kocsi pontjaira, és sáv váltásnál, tolatásnál nem lenne semmi holt tér?

2

A nagy utasszállító gépeknek gondolok itt: 747-es 737-es stb. kényszerleszállás esetén biztonságos füves, sima átlagos talajon leszállnia ha 100-200 km-es körzetben nincs reptér se elhagyott kifutópálya?

10

Átmehetek ha piros a jelzés?

Itt arra gondolok, hogy a megkülönböztető jelzéseit használó jármű közeledik és, hogy gyorsabb áthaladást tudjak biztosítani.

7

Autónak melyik oldala sérülhet, ha a vezetője nem tartja be a jobb kéz szabályt?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!