Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet hogy a (1190 db)

http://www.youtube.com Vdownolader hozzá
Vdownloader Realplayer Free youtube MP3 downloader Ezen programok mindegyikével le tudsz tölteni a yuotubról zenét/klipet
figyelj ez a legjobb zenei oldal mikor michael jackson:This is it száma megjelent a moziba rögtön le lehetet tölteni onnan.AZ az egyetlen szépség hibája hogy szegényes a magyar szám listája. oldal neve: beemp3.com

Ki tudja hogyan/honnan lehet letölreni a Percy Jackson és az olimposziak Villámtolvaját? Kérlek irjatok! ;)

Legjobb válasz: Nekem megvan. :)írj egy e-mail címet és elküldöm. régen szedtem le, nem tudom már honnan.

Nekem megvan. :) írj egy e-mail címet és elküldöm. régen szedtem le, nem tudom már honnan.
A kérdező hozzászólása: NAgyon köszönöm!!!:) :D email cimem: [email protected] Kösziii:)
Vervetellel nelkul nem lehet megállapítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
vannak gyorstesztek, az ujjadat megkell szurni, és rácseppented a tesztre, az elszinezõdés szinébõl megtudod állapítani hogy milyen a vércsoportod (a teszthez mellékelt utasitáson rajta vannak a szinek, hogy melyik szin melyik vércsoportot mutatja)


Honnan lehet tudni németben, hogy hol van a hangsúly? Illetve honnan tudom, hogy a "g"-t "k"-nak, "g"-nek vagy "ch"-nak kell-e ejteni?

Legjobb válasz: Nos, én nem tudok hivatalos választ adni, de szerintem nagyjából ez így néz ki: a "g"-t -"k"-nak szó végén ejted (pl. "Betrug") úgy vettem észre, hogy szó végén zöngétlenednek a zöngés hangok, ez pl a d-nél feltûnõ -ch-nak ha "ig" a szó vége (pl. "schmutzig") -g-nek meg gondolom mindenhol máshol:D

Nos, én nem tudok hivatalos választ adni, de szerintem nagyjából ez így néz ki: a "g"-t -"k"-nak szó végén ejted (pl. "Betrug") úgy vettem észre, hogy szó végén zöngétlenednek a zöngés hangok, ez pl a d-nél feltûnõ -ch-nak ha "ig" a szó vége (pl. "schmutzig") -g-nek meg gondolom mindenhol máshol:D
Magánhangzók elõtt "-g"-nek ejtjük, pl. "im Gang" (a folyosón" Kivéve: az angol és a francia eredetû szavaknál, ahol a "-ge" végzõdést "-zse"-nek ejtjük, pl. "die Garage" ('die Garazse' - a garázs)
A hangsúly nem olyan egyszerû: 1. A kétszótagú szavakban általában az elsõ szótag a hangsúlyos, pl.: die SCHUle 2. Két szóból álló szóösszetételekben az elsõ szótag hangsúlyosabb, mint a második szó elsõ szótagja: der SCHEINwerfer 3. A háromrészes szóösszetételeknél az elsõ szó a leghangsúlyosabb, a második kevésbé, a harmadik a legkevésbé: DAMPFschifffahrt 4. Hangsúlytalan igekötõk (elõtagok): be-, ge-, er-, emp-, ent-, ver-, zer-, miss- Pl: begegnen, genießen, erzählen, empfangen, entbinden, verzehren, zerrissen, missbrauchen... 5. Hangsúlyosak: ab-, an-, aus-, bei-, ein-, nach-, wieder- Pl: abfahren, ankommen, auskommen, beibringen, einatmen, nachahmen, wiederholen Egyelõre talán ennyi éppen elég lesz megjegyezni. Ha többet szeretnél, írd meg!
Boltból.
elõször is, jó gép kell hozzá ;) ha már van egy jó géped hozzá, kétlem h 6340.- ft gondot okozna :)
A kérdező hozzászólása: Meg az elõtt ment hibátlanul a játék elég jó grafikán error nélkül és hogy most újra telepítettem nem indul el a félénél megáll!
A kérdező hozzászólása: Persze, a gépigényem jó hozzá!Oké, kipróbálom patch-el de mégis hányas patch-el próbálkozzak?
a géped konfigurácioi?
Elég hozzá a géped?
Az eredeti sem mûxik rendesen, mibõl gondolod, hogy a tört bármivel is jobb lenne? Szerintem ez egy marhaság. Egyébként pedig patchekkel próbálkozz elõbb, hátha mégis jó az eredeti. Ha nem az, akkor fölösleges tört verzióval próbálkozni is.
Patch-et próbáltál már?
A kérdező hozzászólása: Tudom!Meg is van eredetiben csak nem akarja behozni valamiért megáll a GTA IV.exe futattás közepénél!
Telepítsd fel az eredeti lemezrõl és innen másold rá a crack-et: http://www.gamecopyworld.com Talán segíteni fog, néha jobb a crack mint az eredeti .exe.... csak neten ne akarj játszani :P

Honnan lehet letölteni a hosts file-t? Vagy még hogyan lehet leblokkolni egy oldalt? Olvassátok el azt, amit alul is írok!

Én megnéztem, hogy letöltés helyett hogy lehet ezt csinálni, de nekem nem megy. Firefoxos vagyok. Azért nem megy, mert amikor rá megyek az eszközre, majd ott nekem nincs olyan, hogy internet beállítások, csak az, hogy beállítások. Arra rá megyek, hátha ott van, de nincs ott. Majd, hogy tovább keressem ott rámegyek a biztonságra, de ott nincs olyan, hogy titkosítás. Most mit tegyek?? Segítseteeeeekkkkk

Legjobb válasz: Amit írsz annak nem sok érteleme van. Inkább NE NYÚLJ HOZZÁ.

Amit írsz annak nem sok érteleme van. Inkább NE NYÚLJ HOZZÁ.
A Firefoxnak semmi köze ehhez. Amit keresel azt nem kell sehonnan letöltened mert már rajta van a gépeden.Írom hogy hol talizod. Saját gép/Helyi lemez C/Windows/system32/drivers/etc/hosts kép is van http://lh4.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/S0K-OEStInI/AAAAAAAABAg/qV..

Honnan tudom hogy a kutyám vemhes-e és hogy mikor fog szülni ezt előtte egy két nappal lehet-e tudni vagy mit kell ilyenkor csinálni hogy biztosan tudjam hogy vemehs és hogy mikor szül?

egyébként tacskóról van szó és most másfél éves de a hasa az már nagyon nagy és hát nem az ételt?l n?tt meg ennyire. Kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Állatorvos+ultrahang= vemhesség, és annak stádiumának megállapítása.

Állatorvos+ultrahang= vemhesség, és annak stádiumának megállapítása.
Gakorlatilag az ellés elõtti utolsó napig lehet ivartalanítani, kevesebb kockázattal jár, mint egy esetleges problémás ellés.Bármely jól felkészült klinikán megcsinálják.Az ára?Kb.annyi, mint komplikált ellésnél egy császár, vagy egy alom felnevelése.
Ja, és jobb ha orvos látja, mint ha itt kérdezgetsz fûtõl-fától, amikor a kutyád egészsége és élete a tét!!!
Az a baj, hogy nem ivartalanítotok. Kutyák tízezrei várnak gazdára és pusztulnak el nyomorultul gazda nélkül, ti meg szaporítotok! Aztán mi lesz a kiskutyákkal? Az ivartalanítás van olyan fontos, mint a kutyatartás! A kutya nem a kert tartozéka, hanem élõlény!
A tacskó nagyon kicsi, kérd orvos segitségét a szülésbe mert akár bele is halhat ha nagy kutyusokról van szó....ivartalanitani kellett volna :\...
ha az oldalára fekszik és "mozgolódást" látsz a hasában akkor biztos vemhes! a cicije is nagyobb ilyenkor és elég fáradákony!
Az állatorvos megmondja néhány perc alatt, hogy mikor fog elleni a kutyusod. Nem is kerül semmibe.
És elárulnád, minek pároztattad, ha ennyit sem tudsz?
Azért az elõrehaladott vemhességnél nagyobb a mûtéti kockázat. És bár a kutyát nem védi törvény, de a kutyamagzat éppoly kifejlõdött mint egy kilencedik hónapban levõ embergyerek és valódi gyilkosság az ilyenkori császározás. De orvos lássa és orvos mondjon véleményt, ne fogadj el bármilyen tanácsot, ha fontos a kutyád élete és egészsége.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló! én nem pároztattam nem tudom hogy lett vemhes a kutyám valószínû a szomszéd kutya átjött ugyanis a kerítés kivolt rágva de én nem tudtam hogy átjött mivel ott fák is voltak amin nem leeht egykönnyen átjutni! de most nem az a lényeg nem tudom hogy hogyan lett vemhes és azért kérdeztem meg! miért az is baj ha kérdezek?
Oncogitonak:szerinted gyilkosság, de ilyenkor át kell gondolni, milyen esélyei vannak a megszületõ kutyának a normális, gazdis életre? Milliószám vannak keverék kutyák, sok-sok közülük sintértelepeken várja az altatóinjekciót. Van továbbá sok utcákon kóborolva, autó üti el, vadász lövi ki, agyonverik, megkínozzák "csak"azért, mert nem kell senkinek, jóval több a gazdátlan kutya, mint a gazdijelölt.Keverék kutyának születni ma Magyarországon általában keserves sors. Ezt kéne összevetni azzal a ténnyel, hogy vemhes állat ivartalanításánál a magzatok a felnõtt állatnak beadott altatómennyiségtõl gyakorlatilag végleg elalszanak.
MArtin vagyok a kutyáknál 1 nagyobb kutya kicsi nagy kutyákat tud elleni 1 tacsko 1 nyobtol vemhes szép keverékek lesznek van 1 német dándog sé 1 német juhász kutya akkor németjuhász kaukázusit leht hogy nem tudja megszülni forditva igen
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszíró! a szomszéd kutya puli!
Csatlakozom többiekhez ultrahang hasmozgás állatorvos igy tudsz mindent. Milyen fajta a szomszédotok kan kutyája közepes vagy nagy méretû? mert westi csivava és többi ksitermetû szukák pároznak össze nagyob testü kutyával akkor télleg szülési bajok lesznek, Olyan mint az embereknél hogy 1 terhes nõ császározni kell mert szülõcsatorna lukjáhához képest sokkal nagyobb gyerek mitn csatorna.
Nekem ne mesélj létszám feletti kutyáról. A megelõzés a megoldás. Én csak ecseteltem, hogy nagyobb kockázat elõrehaladott vemhességnél az ivartalanítás. Ha megszületnének a kiskutyák, gondolom már te sem fojtanád meg, igaz? Ha már megtörtént a dolog, ha elõrehaladott a vemhesség, akkor már bizony gyilkosság ez is, akár az embernél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!