Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet ha fáj a (6 db)

Honnan lehet tudni, ha fáj a kisfiam füle? 9hetes. Mire figyeljek?

Legjobb válasz: Evés közben sír (nyelés fájdalmas, ha fáj a füle), sokszor odanyúl a fájós füléhez, nyûgösebb. Ha a fülcimpáját picit meghúzod, vagy a lyuk elõtt lévõ kis porcot óvatosan benyomod fáj neki, odakap, vagy nyüszörög, akkor valószínûleg fáj a füle. Ha gyanakszol rá, hogy fájhat, vidd el orvoshoz és mutasd meg!

Evés közben sír (nyelés fájdalmas, ha fáj a füle), sokszor odanyúl a fájós füléhez, nyûgösebb. Ha a fülcimpáját picit meghúzod, vagy a lyuk elõtt lévõ kis porcot óvatosan benyomod fáj neki, odakap, vagy nyüszörög, akkor valószínûleg fáj a füle. Ha gyanakszol rá, hogy fájhat, vidd el orvoshoz és mutasd meg!

Honnan lehet tudni ha fáj a torka egy 6 honapos babának?

Legjobb válasz: onan h hanyik,megy a hasa,etvagytalan esetleg kohoghet

onan h hanyik, megy a hasa, etvagytalan esetleg kohoghet
Rosszabb az étvágya, hõemelkedése is lehet pl.Jobb megnézetni a dokival, ha ilyenre gyanakszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. kb 4 hete bevolt gyulladva a torka a fiamnak de senem köhögött, étvágya is rendben volt, láza höemelkedése sem volt, nem volt nyügös.semmi tünet nem volt.akkor a védõnõhöz mentünk és ott volt a doki aki megvizsgálta.

Honnan lehet tudni ha fáj a babának a füle?

Legjobb válasz: Fájdalmasan felsír,nekem a tarkóját vakarászta.3 havonta fülgyulladásunk van.:-(

Fájdalmasan felsír, nekem a tarkóját vakarászta.3 havonta fülgyulladásunk van.:-(
Sír és ha a füle tövét megnyomod visít. Illetve nem enged a füléhez nyúlni.
Nyomkodd meg egy kicsit a füle környékét. Ha fáj elhúzódik, sír. Ha nem vagy biztos benne, hogy nincs baj vidd el orvoshoz. Õ megnéz és megnyugodhatsz. Esetleg pontosan el is mondja, hogy mire figyelj.
Nálam is felmerült a kérdés, mert a kislányom sokszor hajtotta a jobb vállára a fejecskéjét. Kérdeztem a védõnõt, nem fáj-e szegénykémnek a füle, hátha azért csinálja. Azt mondta, ha fájna a füle, akkor nem aludnánk éjszaka. Ha Nálatok esetleg ilyen probléma van, hogy fájdalmasan sír, és nem pocak, nem lábujj stb. és fülre gyanakodtok, akkor el kell vinni dokihoz, nézze mag a fülét, mert ezt biztosan csak Õ tudja megmondani. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hörghurut gyulladása volt karácsony elõtt, már jobban van. éjszaka nem tudom elaltatni éjfél elõtt mert annyira sir.jön a foga de arra kap gyogyszert, szerintem nem az miatt van.és hallottam hogy a fülére is rámehet a nátha. be viszem az orvoshoz, az a bisztos.
A kérdező hozzászólása: ja 7 hos
De a fogzás miadt is fájhat a füle!GOndolj csak bele ha neked fáj a fogad!Az mindenhová kihat, hiába kap fájdalomcsillapítót, a fog az rossz dolog.A kisfiamnak minden fogánál több a fülében a váladék.Egyébként a nagylányom a fülgyulladáskor lázas volt és állandóan odakapkodott a füléhez.Jobbulást nektek.
Szia! Az én kisfiamnak is hörghurut gyulladása van már karácsony óta, kapott gyógyszereket már jobban van de neki is jön a foga és vakargatja a tarkóját és a fülét is nagyon, néha aludni sem tud tõle de egyszerûen ellenõrizheted, meg kell nyomni a fülén azt a kis pöcköt a fülkagylóban és ha sír akkor a füle, ha nem akkor "csak" a foga...nálunk a foga...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. nem fáj a füle, akkor a foga marad.


Milyenek a méhösszehúzódások? Honnan indul ki a fájás? Össze lehet téveszteni valamivel, pl. ha csak simán fáj a hasad? 33hkm

Legjobb válasz: Én összetévesztettem. Nekem mindenki azt mondta,hogy a szülés elõtti fájásokat nem fogom összetéveszteni a keményedéssel vagy a hasfájással. Én már kórházban voltam túlhordás miatt,az NST is mutatta a rendszeres fájásokat,de azt mondták,hogy ez csak keményedés,még napok lehetnek hátra. Fájások már 5 percenként jöttek,fájt is eléggé,de mivel senki nem foglalkozott vele,igy én se,mászkáltam,lementem a párommal,zuhanyoztam. Majd elfolyt a magzatviz. Na akkor már felébredtek a nõvérek,irány a szülõszoba.NA akkor már nagyon fájt,szinte egybefüggõen. 2 óra múlva megszültem,elsõ baba. És nekem úgy fájt,mintha meg akarna jönni,a hasam aljánál.

Én összetévesztettem. Nekem mindenki azt mondta, hogy a szülés elõtti fájásokat nem fogom összetéveszteni a keményedéssel vagy a hasfájással. Én már kórházban voltam túlhordás miatt, az NST is mutatta a rendszeres fájásokat, de azt mondták, hogy ez csak keményedés, még napok lehetnek hátra. Fájások már 5 percenként jöttek, fájt is eléggé, de mivel senki nem foglalkozott vele, igy én se, mászkáltam, lementem a párommal, zuhanyoztam. Majd elfolyt a magzatviz. Na akkor már felébredtek a nõvérek, irány a szülõszoba.NA akkor már nagyon fájt, szinte egybefüggõen. 2 óra múlva megszültem, elsõ baba. És nekem úgy fájt, mintha meg akarna jönni, a hasam aljánál.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a választ!

Az normális hogy 5-6hetes terhessen enyit fáj a hasam és a derekam? Mindenem fáj. A fogam is begyulladt. A derekam az nagyon fáj és nem tudok aludni sem. Nagyon fáratnak érzem magam. Ez normális? és honnan lehet észrevenni ha vki méhenkivüli?

Legjobb válasz: normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))

normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Még nem voltam dokinál, csak kedden megyek:)

Honnan lehet felismerni a babáknál, ha a fogzás idöszaka jön? Pl: ha fáj nekik vagy hasonló.

Legjobb válasz: Fogzás felismerhetõ arról, hogy a baba sokat nyáladzik, állandóan a keze a szájában van- bár sok babának a keze a szájában van. A széklete is megváltozik, illetve az ínye megduzzad és fehér lesz. Nyûgösebbé válik, de vannak olyan babák, akiknél észre sem lehet venni, hogy jön a foguk.

Fogzás felismerhetõ arról, hogy a baba sokat nyáladzik, állandóan a keze a szájában van- bár sok babának a keze a szájában van. A széklete is megváltozik, illetve az ínye megduzzad és fehér lesz. Nyûgösebbé válik, de vannak olyan babák, akiknél észre sem lehet venni, hogy jön a foguk.
A kérdező hozzászólása: koszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!