Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet ha csuklik a (2 db)

Mikortól lehet érezni ha csuklik a pici? Milyen érzés, honnan tudom, hogy csuklik?

Nagyon korán megéreztem a mozgását,mert vékony a hasfalam.Nem tudom ez számít e valamit.19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én 39 hetes vagyok és kb. a 34. héttõl éreztem, sokkal késõbb mint ahogy a mozgását. Nem tudom miért, de biztosan tudni fogod, hogy azt érzed. Amikor csuklik ugrál a hasad, belülrõl meg kopogásszerû érzés. Az is jel, hogy csuklásról van szó, hogy több ideig ugynazon a helyen ézel mozgást és nem múlik el ha megsimogatod, megnyomogatod azt az oldalt. Én néha már sajnálom a babámat, olyan rossz lehet neki csuklani és nem tudok segíteni... Szóval biztos megismered, de szerintem erre még várnod kell.

Szia! Én 39 hetes vagyok és kb. a 34. héttõl éreztem, sokkal késõbb mint ahogy a mozgását. Nem tudom miért, de biztosan tudni fogod, hogy azt érzed. Amikor csuklik ugrál a hasad, belülrõl meg kopogásszerû érzés. Az is jel, hogy csuklásról van szó, hogy több ideig ugynazon a helyen ézel mozgást és nem múlik el ha megsimogatod, megnyomogatod azt az oldalt. Én néha már sajnálom a babámat, olyan rossz lehet neki csuklani és nem tudok segíteni... Szóval biztos megismered, de szerintem erre még várnod kell.
Szia! Szerintem ez is egyénenként változó. Mert én jelenleg 20 hetes vagyok és mégis kb 5-6 napja érzem. Nem minden nap de elég gyakran. szerintem csak csuklás lehet, mert teljesen ráillik az elõttem szóló mondatsorára. tehát monoton, szinte megtudom mondani amikor csuklik, hogy nah most jön a következõ és tényleg jön, mert ugye ritmikus. És volt már hogy kb 20 percig egyfolytába csuklott. Szóval szerintem már bármelyik nap érezheted. Én a 16-17 hét között éreztem meg a mozgást, nem írtad nekem mikor volt az a "kkorán" ezért írom, hogy esetleg tudj viszonyítani. Boldog babavárást!!! :)

Honnan lehet tudni ha csuklik a picikém?

Én 24 hetes kismama vagyok,és mindenki azt mondja,hogy már csulkania kell,mert fejl?dik a tüdeje,és hogy azt éreznem is kéne,de én nem érzem,csak a rúgásait.Most vagy ilyen rossz anyuka vagyok,vagy még nem csuklik.Ti mikor éreztétek el?ször?Nem jelent bajt,hogy én még nem érzem?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, 24 hetesen még nem kell neki csuklani, olvastam itt múltkor, kogy 35 hetes kismamának csak egyszer csuklott a babája. Azt fogod érezni, hogy hullámzik a hasad, de azt hiszem, nálad ez még korai.

Szia. Ne aggódj, 24 hetesen még nem kell neki csuklani, olvastam itt múltkor, kogy 35 hetes kismamának csak egyszer csuklott a babája. Azt fogod érezni, hogy hullámzik a hasad, de azt hiszem, nálad ez még korai.
Szia! Ne aggódj, nincs elkésve a picúr a csuklással. Amúgy pedig biztosan fel fogod ismerni, mert ritmusosan ugyanazon a ponton érzel mozgást. Olyan, mintha ütemesen dobolna a hasadban. Tök más, mint amikor rugdos.
Én kb a 30. hét után tudtam biztosan, hogy csuklásról van szó. Ütemes kis lüktetésszerû érzés, de ne aggódj, a 24. héten szerintem még korai érezni. 33 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!