Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet ha (833 db)

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Honnan lehet biztosan tudni, hogy a baba szellemileg is rendben fejlődik és nem lesz "rendellenessége", ha a testi fejlődés kimondottan jó, akkor szellemileg sem lehet probléma?

Legjobb válasz: Hogy honnan? Majd idõvel észre kell venni. Én azt mondom hogyha valaki oda figyel a babára rendesen,ki lehet mindent szûrni,csak valaki erre figyel,valaki nem akar figyelni. Pl ha a védõnõ néha látja,vagy épp a gyerek orvos. Nálunk a gyerek orvos nagyon oda figyel minden apró dologra,kislányom unakatesója 3 éves,észre vette hogy a fejetetején a kutacsánál nemm ugy nõtt össze ahogy kell,azonnal neurólógia,lábujhegyen megy a gyerek ortopédia,és megállapították hogy hiper aktív.Az én lányom 24 hós lessz,de mindenét megnyomkodja,megméri,megnézi a fejét,kérdezi, szóval ki lehet szûrni szerintem.

Hogy honnan? Majd idõvel észre kell venni. Én azt mondom hogyha valaki oda figyel a babára rendesen, ki lehet mindent szûrni, csak valaki erre figyel, valaki nem akar figyelni. Pl ha a védõnõ néha látja, vagy épp a gyerek orvos. Nálunk a gyerek orvos nagyon oda figyel minden apró dologra, kislányom unakatesója 3 éves, észre vette hogy a fejetetején a kutacsánál nemm ugy nõtt össze ahogy kell, azonnal neurólógia, lábujhegyen megy a gyerek ortopédia, és megállapították hogy hiper aktív.Az én lányom 24 hós lessz, de mindenét megnyomkodja, megméri, megnézi a fejét, kérdezi, szóval ki lehet szûrni szerintem.
Bocsi, hogy írok.Engem is érdekelnek a válaszok. : )
Kedves Utolsó válaszoló! Hol lehet ilyen gyerekorvost találni? Az én lányomat évente egyszer mérik, és a gyerekorvos soha nem kérdezi, mit tud már, vagy ilyesmi. a védõnõ normális, de nem valami alapos õ sem.
Nálunk is épp ilyen alapos a gyerekorvos.Havonta vizsgálja a babákat, ami nem kötelezõ, anyuka dönti el viszi-e havonta vagy csak ritkábban./Baranya/
Második vagyok.Nekünk õ a 3. orvosunk, és marad is ha minden igaz. Nekünk kötelezõ többször menni mivel szívbeteg a kislányom és pár év múlva mûtik. Úgy hogy én abba a pillanatba ahogy észre veszem hogy félvállról veszi a gyereket megy a levesbe, én ezzel nem szórakozom, pedig vidéken lakunk.A védõnõvel minden nap talizunk szinte, és a kötelezõ vizsgálatokra fõl is hív.Én a helyedbe orvos válltanék, nekem a halálom mikr egy orvost fõl hívok és a nevérõl nem tudja hogy ki az, akkor az már nem nyerõ. A kardiologusunkal is tegezõ viszonyba vagyunk, a heimpálba, és a gyerek orvossal is a másik faluba.
A mi orvosunk Újpesten is ilyen. Alapos, ránk néz és tudja a kórtörténetünket (igaz még csak fél éves a fiam). Mindig megvizsgálja és felírja, hogy mit tud már.

Skype-on honnan lehet látni, ha valaki letöröl az ismerõseim közül?

Illetve ha én látom az illetõt a partnerek között, és azt is ha elérhetõ, akkor az azt jelenti, hogy még én is fent vagyok nála?

Legjobb válasz: "Skype-on honnan lehet látni, ha valaki letöröl az ismerõseim közül?" Onnan , hogy a neve mellett a listádon egy kérdõjel jelenik meg , és az adatlapjánál az szerepel "a felhasználó nem osztotta meg önnel az adatait" szöveg lesz . "Illetve ha én látom az illetõt a partnerek között, és azt is ha elérhetõ, akkor az azt jelenti, hogy még én is fent vagyok nála?" igen

"Skype-on honnan lehet látni, ha valaki letöröl az ismerõseim közül?" Onnan , hogy a neve mellett a listádon egy kérdõjel jelenik meg , és az adatlapjánál az szerepel "a felhasználó nem osztotta meg önnel az adatait" szöveg lesz . "Illetve ha én látom az illetõt a partnerek között, és azt is ha elérhetõ, akkor az azt jelenti, hogy még én is fent vagyok nála?" igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!


Mennyi esély van arra, hogy egy tenyésztõnél egy kiskutya színhibálya van vagy valami más és olcsóbban el lehet hozni? És ha van akkor kb. mennyiért adná oda és honnan lehet megtudni, hogy van?

Legjobb válasz: Színhibája... elõször is. Másodszor, igen, sok tenyésztõ adja oda a nem megfelelõ, nem tovább tenyészthetõ kölyköket olcsóbban, ivartalanítási kötelezettséggel (megtanulhatnának már szelektálni). Hogy honnan lehet ezt megtudni, azt nem tudom.

Színhibája... elõször is. Másodszor, igen, sok tenyésztõ adja oda a nem megfelelõ, nem tovább tenyészthetõ kölyköket olcsóbban, ivartalanítási kötelezettséggel (megtanulhatnának már szelektálni). Hogy honnan lehet ezt megtudni, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem akarok ingyen kutyát csak kíváncsi voltam hogy így kb. mennyivel olcsóbb. Utolsó, milyen fajta kutyád van?
Nekem ilyen kutyám van. Kinéztem egy tenyésztõt, írtam neki, és mondta, hogy van egy 3 hónapos szukája. Pont szukát kerestem. Jelképes 100 euróért vettem, azaz 30.000 ft-ért. Ha nem lenne színhibás lett volna 150.000 ft. A hátán van egy 7 cm-s folt, aminek nem szabadna ott lennie. De ingyen kutyát nem nagyon fogsz kapni, színhiba ide-oda. Mondta a tenyésztõ, hogy sokan erre pályáznak, de a hibától függetlenül, ugyanúgy benne van a pénze. Oké, hogy nem jön vissza az egész, de ingyen nincs semmi.
Alapból az elsõ, hogy ivartalanítani kell. Ha jól tudom, nem is kap tk-et. Viszont már olyat is hallottam, hogy a színhibás kutya annyira különleges volt, hogy drágább volt, mint egy normál (tk-ezett) kutya. SzínhibáJa.
Tenyésztõ alatt mit ėrtesz?Jó kennelbõl nem nagyon kerülnek ki nagyon hibás egyedek, ha pedig nem ajánlott tovább tenyészteni, u.annyi az ãra, mintha hobbi célra vennéd és ivartalanítási kötelezettség van.Viszont szaporított kutyáknál simán kiszórják olcsóbban a "kisebb hibával" rendelkezõ, általában valamilyen rendellenességgel született kölyköt, amire késõbb még lehet vagyonokat költeni.
senkinek sem célja, de mivel a gentikát épphogy lehetetlen kiszámitani, akinél még nem volt fog, szin, herehibás kölyök, az hazudik. Általában az ár feléért szokták odaadni. De én ezt nem tartom spórolásnak, inkább hozzon egy ilyet, de tenyésztõtõl, mint támogasson valami mocskot.
Ideális esetben semennyi. Egy tenyésztõnek sem célja színhibás vagy valamilyen más hibás kölyköket létrehozni. De néha becsúszik. Esély annyi, mint hogy a lila tehén elrepül a fejed felett: 50 % Hogy mennyi, az meg a reklámban is benne volt: Hívd fel, kérdezd meg.
Még meg sincs a kutya, de már spórolni akarsz rajta. Javaslom a legközelebbi menhelyt, onnan hozz ki egy kutyát, és arra költsél rendesen, amennyit kell. Pl. kutyaiskolára.
Meg kell kérdezni a tenyésztõt, és megtudod. Nem esélytelen. Az ár mindig sok dologtól függ, pl. attól, mennyibe kerül nála egy jó kutya.
Hát az ismerõsi körömben, akik tenyésztenek kennelnévvel normális, azoknál nincs kategorizálva sem a hobbi, sem a kiállítási minõség.A tenyésztõ törekszik a legjobbra, és egy jó tenyésztõ kutyái, mind lehetnek kiállítási minõségûek, ennek meg kell fizetni az árát. Ha becsúszna egy hibás egyed, azt hobbi célra adja el, ismerõseim minimálisan olcsóbban, mivel a munka és az egészségi garancia ugyanúgy benne van.Tehát ivartalanítási kötelezettséggel és kb. 10-15% engedménnyel adja. Ez egy 200 ezres kutya esetében ugye kb. 20 ezer ft engedmény.

Honnan lehet látni ha tetszek egy lánynak?

Mik a jelei?:D

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Általában szemezik veled, zavarban van a közeledben. Vagy sokat csacsog a közeledben vagy nagyon kerül. Honnan lehet látni, ha tetszek egy fiúnak? Szerintem ugyan az.

Mennyi idõs vagy? Általában szemezik veled, zavarban van a közeledben. Vagy sokat csacsog a közeledben vagy nagyon kerül. Honnan lehet látni, ha tetszek egy fiúnak? Szerintem ugyan az.
Kihúzza magát, mosolyog, szemezz veled, huncutkodik..xD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, amúgy 15F:)

Nem pont ideillő kérdés, de. Honnan látom, ha valaki lepontoz, hogy lehet off-ot adni? Honnan látom, hogy ki az akinek nem tetszik a válaszom?

Köszi előre is!

Legjobb válasz: Off: hogy érted, hogy "hogy lehet off-ot adni"? Hogy ki pontoz le azt nem látod, max. kilogikázhatod. De lehet, hogy olyan pontoz le, aki hozzá sem szól a kérdéshez.

Off: hogy érted, hogy "hogy lehet off-ot adni"? Hogy ki pontoz le azt nem látod, max. kilogikázhatod. De lehet, hogy olyan pontoz le, aki hozzá sem szól a kérdéshez.
Off az mikor nem a feltett kérdésre válaszolsz a lepontozas meg a szazalekodon latszik
Ezt sehogy nem tudod megallapitani.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet off-ot adni? A többit köszönöm!
Nem lehet adni az azt jelenti hoGy írsz valamit a kérdésre de az nem olyan amivel válaszolsz vagyis nem a témához kapcsolodik
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor azt azért írom, mert én is hozzá akarok szólni, de az nem a kérdéshez kapcsolódik! Jól értelmeztem?
igen pl ha kérnek tanácsot amit ugyan nem tudsz adni konkrétan, de téged is érdekel a téma, vagy elmesélsz egy hasonló esetet ilyesmi

Ha lejár az internet download manager (idm) honnan lehet letölteni és honnan lehet megtudni a serial number-t?

Elöre is köszönöm. Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: Gondolom a Tonec Inc.-es re gondolsz mert ezen a néven még fut vagy félszáz másik program. Amúgy van amit a Free Download Manager nem tudd vagy nem jobban tudd? http://www.freedownloadmanager.org/download.htm - FDM ver. 3.0 build 852

Gondolom a Tonec Inc.-es re gondolsz mert ezen a néven még fut vagy félszáz másik program. Amúgy van amit a Free Download Manager nem tudd vagy nem jobban tudd? http://www.freedownloadmanager.org/download.htm - FDM ver. 3.0 build 852
A kérdező hozzászólása: Koszi. De nem ertem h hogy kell hasznalni ezt a free download managert hogy kell vele letolteni?

Honnan lehet látni egy fáról, hogy beteg? Milyen¸¸nyomok¨utalnak arra, hogy állatok jártak az erdőben (úgy értem, hogy ha nem látunk aktuálisan állatot, akkor honnan tudjuk, hogy igenis, ott jártak állatok)?

Legjobb válasz: egy fa lehet korhadt, törhetnek az ágai, a leveleken látható lehet betegség nyoma,rovar járatok stb az állatoknál meg hagynak maguk után ürüléget, ösvény-t hogyha gyakran járnak ugyanott, szõr beleakadva ágba, lábnyomok stb.

egy fa lehet korhadt, törhetnek az ágai, a leveleken látható lehet betegség nyoma, rovar járatok stb az állatoknál meg hagynak maguk után ürüléget, ösvény-t hogyha gyakran járnak ugyanott, szõr beleakadva ágba, lábnyomok stb.
*ürülék
Az õz megrágja a hajtásokat, a vaddisznó meg fõleg k.rva nagy "aknákat" túr magának. A nagyvadak, mint a gím és dámszarvas pedig agancshullatásnál fõleg, "dörzsöli" az agancsát ami meglátszik egy fa törzsén. Amúgy voltál már erdõbe? Ha nem, menj el és nézd meg. Isteni.:)

Honnan lehet letölteni az f1 2010-et? (LINKET IS KÜLDJETEK MÁR HA TUDTOK KÖSZI)

Legjobb válasz: Ezt ird be a Google-ba, Mill. találat. A GOOGLE A barátod.!!! " Honnan lehet letölteni az f1 2010-et? "

Ezt ird be a Google-ba, Mill. találat. A GOOGLE A barátod.!!! " Honnan lehet letölteni az f1 2010-et? "


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!